ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΚΡΑΤΙΑ

Η απόδοση του νοήματος του παρόντος άρθρου θα γίνει ακριβέστερη, αν αντικαταστήσετε την  λέξη «ομοφυλοφιλοκρατία» με ένα συνώνυμο της καθομιλουμένης.

Γράφει ο  Ιωάννης Αυξεντίου


Όταν ζούσαμε σαν άνθρωποι....
Θυμάστε κάποτε που όλοι συζητούσαν  για  την αξιοκρατία; Ξεχάστε πλέον αυτήν την λέξη. Τώρα  όλα θα κρίνονται με βάση μία νέα αρχή: την ομοφυλοφιλοκρατία. 

Είτε το θέλουμε είτε  όχι, η τηλεόραση έχει αντικαταστήσει την παλαιά εστία, που σε άλλες εποχές υπήρχε σε κάθε σπίτι, και γύρω από αυτήν μαζεύονταν οι οικογένειες για να συζητήσουν , να διηγηθούν ιστορίες ή να παίξουν με τα παιδιά. Σε μία κοινωνία αμόρφωτη και απαίδευτη, όπου η ενασχόληση με την μελέτη βιβλίων αποτελεί σπάνια δραστηριότητα, η τηλεόραση επικεντρώνει

Το σκοτεινό παρασκήνιο τής περιόδου 1940-47. Από τα βρετανικά συμφέροντα υποκινήθηκε το παραμύθι «Εθνική Αντίσταση»


του Simon Stylianos

Η σύγχρονη πολιτική ζωή μας βασίζεται ακόμα σε μύθους, που αναδείχτηκαν την περίοδο τού λεγόμενου Εμφύλιου ή Συμμοριτοπόλεμου. Όσοι έχουν το θάρρος όμως, να εμβαθύνουν λίγο περισσότερο στις λεπτομέρειες τής νεότερης ιστορίας, χωρίς προκαταλήψεις και εγωισμούς, εντοπίζουν εύκολα τον υποχθόνιο ρόλο, που έπαιζε συνεχώς η εξωτερική πολιτική τής Βρετανίας.

Ερωτήματα τού τύπου «ποιοί πολέμησαν και ποιοί πρόδωσαν;» ή «Εμφύλιος ή Συμμοριτοπόλεμος;» δέν έχουν ουσία γι’ αυτόν, που μπορεί να διακρίνει τα νήματα, τα οποία κινούσαν το πολιτικό κουκλοθέατρο τής Ελλάδας.

Η λεγόμενη Εθνική Αντίσταση δέν ήταν αυθόρμητη και αυτόβουλη, αλλά υποκινούμενη από τις ενέργειες τής αγγλικής εξωτερικής πολιτικής. Οι δράσεις των ομάδων τού ΕΑΜ και τού ΕΛΑΣ εξυπηρετούσαν ήδη από την έναρξη τού πολέμου τα συμφέροντα των βρετανών.

Μετά τον πόλεμο δε, οι θεσμοί και η λειτουργία τού νεορωμέικου προτεκτο-ράτου παρέμειναν υπό αγγλική εποπτεία.















Αναλώσιμοι, έρμαια τής αγγλικής
αποικιοκρατικής συμπεριφοράς
υπήρξαν οι ρωμιοί
κατά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο.

Διαβάστε στην «
Ελεύθερη Έρευνα»
γιά το μεγάλο «ΝΑΙ»
τής 28ης Οκτωβρίου
στο άρθρο:
Όπως τους σενεγαλέζους.

(Εν αναμονή της ρωσικής απάντησης) Οι Ουκρανοί μπήκαν στο Κραματόρτσκ – Δεκάδες νεκροί από την επίθεση


Έκτακτη είδηση: Οι Ουκρανοί μπήκαν στο Κραματόρτσκ – Δεκάδες νεκροί από την  επίθεση (βίντεο)

Έκτακτη είδηση: Οι Ουκρανοί μπήκαν στο Κραματόρτσκ – Δεκάδες νεκροί από την επίθεση (βίντεο)


Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η επίθεση τωνΟυκρανών στην πόλη Κραματόρτσκπου βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Ρώσων αυτονομιστών.

15 σημάδια που φανερώνουν την σκλαβιά μας μέσα στο Matrix των επικυρίαρχων

1 – ΦορολογίαΠληρώνεις φόρους σε κυβερνήσεις και ανθρώπους που θα ήθελες να τους δεις στη φυλακή . Αυτός είναι ίσως ο μεγαλύτερος δείκτης που που υποδηλώνει την σκλαβιά μας στο MATRIX . Η παραδοσιακή έννοια της λέξης δουλεία, φέρνει στο νου μου εικόνες ανθρώπων με δεσμά να αναγκάζονται να δουλέψουν σε φυτείες για τους πλούσιους ιδιοκτήτες φυτειών . Η σύγχρονη εκδοχή της δουλείας σου αποφέρει εισόδημα μεν , όμως συνυπάρχει με την φορολογία και μέρος του εισοδήματος σου αρπάζεται στην κυριολεξία απο τους κυβερνώντες μας,χωρίς να σου δίνεται η επιλογί για το αν εγκρίνεις το πώς και γιατί δαπανώνται αυτά τα χρήματα .

Ιστορικό εσχάτης εθνικής προδοσίας : η μεθόδευση για το ξεπούλημα ΑΤΕ – ΕΥΔΑΠ στα “κοράκια”

20140502-094422.jpg
Ιστορικό εσχάτης εθνικής προδοσίας και οι “οικονομικώς συνεργαζόμενοι”
Αποκρατικοποιήσεις (ιδιωτικοποιήσεις) – Αγροτική Τράπεζα Ελλάδας – ΕΥΔΑΠ
εισαγωγικό:
οι “οικονομικώς συνεργαζόμενοι”
« …Κι αφού μας αφαιρέσανε όλα τα μέσα της δουλειάς και μας λιμοκτονούνε, μας κατηγοράνε γιατί είμαστε, λέει, τεμπέληδες, καφενόβιοι κι αεριτζήδες και θα μας βάλουνε, λέει, αυτοί να δουλεύουμε όπως ξέρουν αυτοί να βάζουνε τους σκλάβους να δουλεύουνε…