ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

Δίγλωσσος ὁ Ἀλέξης; Ἤ μήπως …διπρόσωπος;

Τά μάθατε τά νέα; Τὸ πιντί, ποὺ ἔρχεται τρέχοντας γιὰ νὰ μᾶς κυβερνήσῃ, στὴν Θράκη χρησιμοποιεῖ τουρκικά… Ὄχι πομακικά, τουρκικά… Δῆλα δή, πρὶν ἀκόμη παραλάβῃ τὴν «ἐξουσία» ἔρχεται νὰ μᾶς ἐπιβεβαιώσῃ πὼς τὴν Θράκη τὴν ἔχει ἐν τελῶς ξεγραμμένη!!! Τήν χάρισε; Τήν δίδει ἔτσι, γιά μερικά ψηφαλάκια; Καί τολμᾷ νά ζητᾷ τήν ψῆφο Ἑλλήνων πολιτῶν ἐτοῦτο τό …εἶδος πού δέν χαρακτηρίζεται;
Δίγλωσσος ὁ Ἀλέξης; Ἤ μήπως ...διπρόσωπος;

ΣΟΚ στον Πύργο - Έσφαξε τον αδελφό του


ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΟΚ στον Πύργο - Έσφαξε τον αδελφό του
Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο του Πύργου.
Ένας νεκρός Ρομά είναι ο θλιβερός απολογισμός της συμπλοκής που σημειώθηκε στο κέντρο του Πύργου, πίσω από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στο Επαρχείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας μαχαιρώθηκε από τον αδελφό του (!) και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Μπούκουρας: “…φέρθηκα πολύ πιο έντιμα και αντρίκεια από τα μέλη της Χρυσής Αυγής”

stmpoukouraskatathesi
Αποστάσεις από τη Χρυσή Αυγή και τη δράση της παίρνει ο διαγραφείς βουλευτής Ευστάθιος Μπούκουρας, τονίζοντας πως είχε πρόθεση να ανεξαρτητοποιηθεί πριν διαγραφεί από την ΚΟ του κόμματος και σημειώνοντας πως ο ίδιος ήταν «ξένο σώμα» σε σχέση με τις κινητοποιήσεις της ΧΑ.
«Διαφωνούσα με πολλά θέματα [...] Δεν ήμουν ποτέ μέλος της οργάνωσης της Χρυσής Αυγής», δηλώνει χαρακτηριστικά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής.
Τονίζει μάλιστα πως δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί από τη βουλευτική έδρα του υπέρ της ΧΑ. «Στη Χρυσή Αυγή έδωσα ψήφους, δεν μου έδωσε [...] Η

ΔΕΙΤΕ ποιες οικιακές συσκευές «ακτινοβολούν» περισσότερο...

Ζούμε περικυκλωμένοι από συσκευές που εκπέμπουν μη ιονίζουσες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες. Κινητά, ασύρματα τηλέφωνα, οικιακές συσκευές, πολλές από τις οποίες τις θεωρούμε αθώες (φούρνοι μικροκυμάτων, σεσουάρ).
Ερευνητές από πολλές χώρες έχουν αξιολογήσει τους κινδύνους απ' αυτές τις ακτινοβολίες και έχουν παρουσιάσει, εν καιρό, εργασίες των οποίων τα ευρήματα σοκάρουν.
Ακτινοβολίες που ευθύνονται για καρκινογενέσεις, τη νόσο Αλτσχάιμερ, την καταστροφή του DNA, την παιδική λευχαιμία και διάφορες άλλες βιολογικές βλάβες
Αν η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ήταν ορατή, τότε τα σπίτια μας θα έμοιαζαν «βγαλμένα» από πείραμα επιστημονικής φαντασίας.
Φυσικά, παρά τις έρευνες που έχουν γίνει και τις αντικρουόμενες απόψεις για

Θρίλερ στο σπίτι του Καραμανλή: Βρέθηκαν «κοριοί» άγνωστης προέλευσης

Αναστάτωση προκάλεσε το γεγονός πως βρέθηκαν άγνωστης προέλευσης συσκευές κοντά στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στην Ραφήνα.

Όλα εκτυλίχθηκαν πριν από έναν μήνα περίπου στις 22 Φεβρουαρίου, όταν υπάλληλος του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), πήγε για τυχαίο έλεγχο βλάβης, επί των οδών Κυπρίων Αγωνιστών και Δαβάκη Πίνδου. Εκεί σε στύλο της ΔΕΗ εντόπισε μία ιδιοκατασκευή χρώματος μπεζ. Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, η συγκεκριμένη κατασκευή δεν είχε τοποθετηθεί σε εκείνο το σημείο από υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ, γεγονός που την καθιστούσε παράνομη. Το αντικείμενο ήταν μέρος ενός ευρύτερου μηχανισμού, είχε μεταλλική βάση στην οποία υπήρχε ένας μεταλλικός ηλιακός συλλέκτης διαστάσεων 33,5×19 εκατοστών, ένα πλαστικό κουτί με άγνωστο περιεχόμενο, από το οποίο μάλιστα έβγαινε ένα καλώδιο που κατέληγε σε μία προσαρμοσμένη κεραία σε μεταλλική βάση.

Ωστόσο τα… περίεργα δεν σταμάτησαν εκεί.