ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Αντε ρε παλικάρια....

ΜΠΡΑΒΟ στα παλικάρια και στην πρόκρισή τους,χίλιες φορές μπράβο που μας κάνατε περήφανους, να ξεφύγουμε έστω και λίγο από την μιζέρια των αληταράδων γενιτσάρων πολιτικών.

Ἀλέξανδρος Παπαδιαμάντης: «Ὁ διαχρονικός προσδιορισμός τοῦ γραικύλου»

«Ἄγγλος ἢ Γερμανὸς ἢ Γάλλος δύναται νὰ εἶναι κοσμοπολίτης ἢ ἀναρχικὸς ἢ ἄθεος ἢ ὁτιδήποτε.Ἔκαμε τὸ πατριωτικὸν χρέος του, ἔκτισε μεγάλην πατρίδα. Τώρα εἶναι ἐλεύθερος νὰ ἐπαγγέλλεται, χάριν πολυτελείας, τὴν ἀπιστίαν καὶ τὴνἀπαισιοδοξίαν. >>>

Τι φοβούνται οι τρείς διεκδικητές της διαχείρισης της "νεώτερης νέας τάξης πραγμάτων"



Οι τρείς ανταγωνιστές  για την θέση του επόμενου  διαχειριστή της "νεώτερης" Τάξης Πραγμάτων, δηλαδή οι ΗΠΑ , το Δ΄ΡΑΪΧ (Ε.Ε) και η Κίνα, ξέχασαν για λίγο  τις συνωμοσίες και τους εσωτερικούς λυκοκαυγάδες τους  και  άρχισαν  να κουνούν απειλητικά το δάκτυλο στην Ελλάδα.Σε  ένα προτεκτοράτο δηλαδή, που  ακόμα και αν αύριο βούλιαζε σαν την Ατλαντίδα, δεν  θα τους ένοιαζε καθόλου.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2012



Για την ακρίβεια, ο 60χρονος τραυμάτισε στο κεφάλι με το τσεκούρι, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Φερών, στην Αλεξανδρούπολη.
Όλα ξεκίνησαν στη μία και μισή του μεσημέρι όταν υπάλληλοι της εταιρείας ύδρευσης, πήγαν για να κόψουν το νερό στον δράστη.
Εκείνος, άρπαξε ένα τσεκούρι και άρχισε να τους κυνηγάει! Τρομαγμένοι οι υπάλληλοι μπήκαν στο Α.Τ. Φερών για να σωθούν. Όμως ο δράστης δεν σταμάτησε...

Jay Rockefeller: “ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ Ε ΦΕΥΡΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΤΕ”


JAY.jpg
Σύμφωνα με τον εγγονό του John D. Rockefeller και ανηψιό του μεγαλοτραπεζίτη David Rockefeller και πρώην Συγκλητικού και νυν Προέδρου της επιτροπής εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, τον κ. Jay Rockefeller, το διαδίκτυο αντιπροσωπεύει μια σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ. Ο Rockefeller δεν είναι ο μόνος που το πιστεύει αυτό…..

Βενιζέλε, οι κατάρες των ψυχών που ΕΣΥ ΈΔΙΩΞΕΣ απʼ αυτόν τον κόσμο , ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΆΘΛΙΟ ΕΚΒΙΑΣΜΌ , οι κατάρες μανάδων και ορφανών παιδιών, θα πέσουν πάνω σε σένα και στα παιδιά σου ...να το ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!





Καίνε πάλι την χώρα παραμονές των εκλογών - Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις



Συγκεκριμένες πληροφορίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών, ανάλογο με αυτό του Αυγούστου του 2007 διερευνούν οι υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας, καθώς οι πυρκαγιές μαίνονται και νέες εστίες ανάβουν από το "πουθενά". Η συγκεκριμένη κατάσταση οδήγησε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Φ.Φράγκο νε ενεργοποιήσει το σχέδιο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ. Όλα αυτά την στιγμή που οι ενέργειες και πράξεις της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Μ.Όθωνος) έχει αφήσει την χώρα, χωρίς τα ρωσικά πυροσβαστικά ελικόπτερα που στις προηγούμενες χρονιές είχαν σηκώσει το βάρος της "στοχευμένης" αεροπυρόσβεσης. 

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! Η ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΕ 5 ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ...!!!




ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟ ΔΩ ΠΛΕΥΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΥΣΤΗΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ Η ΕΞΗΣ: ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ - ΠΑΣΟΚ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ" ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΕΞΕΙΣ, ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ...

ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...!!!





Η εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής δημοσιεύει σε μετάφραση το φυλλάδιο που κυκλοφορεί στην Ξάνθη με τα σήματα του ΣΥΡΙΖΑ και αδυνατεί να πιστέψει ότι όλο αυτό το πακέτο των αιτημάτων που ικανοποιούνται και αποτελούν...