ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

«Αντιρατσισμός»: Ο μύθος του πλανητικού φασισμού


  Όταν η FIFA, αυτή η Παγκόσμια Κυβέρνηση των μαφιόζων του χρήματος, στήνει τελετουργικά θεάματα, μέσω των ποδοσφαιρικών παραισθησιογόνων, εναντίον του «ρατσισμού», εναντίον των ποικίλων διακρίσεων (και των σεξουαλικών) και υπέρ των «ανοικτών συνόρων», η απάτη του «αντιρατσιστικού» μύθου απαστράπτει.
Οι πλανητικοί, λοιπόν, μαφιόζοι του ποδοσφαίρου, το τέλειο και σύγχρονο μοντέλο του φασισμού, βρίσκονται στην …πρωτοπορία του «αντιρατσισμού» και οργανώνουν φιέστες «αντιρατσιστικού» θεάματος: Αυτό και μόνο τα λέει όλα.
Αν, ωστόσο, κάποιοι «αριστεροί» και «αριστερίζοντες», αυτό δεν θέλουν να το καταλάβουν, ας ερευνήσουν το ζήτημα βαθύτερα και ας αναζητήσουν τους χορηγούς και τους σπόνσορες, όλων αυτών των

Οι ανθρωποθυσίες των Αζτέκων στον θεό του ήλιου. Θυσίαζαν μέχρι 20.000 άτομα το χρόνο. Αφαιρούσαν την καρδιά και έτρωγαν το θύμα...


Apocalypto
Οι Αζτέκοι πίστευαν ότι οι ανθρωποθυσίες ήταν απαραίτητες για την ύπαρξη του κόσμου και γι” αυτό θυσίαζαν κάθε χρόνο περίπου δέκα με είκοσι χιλιάδες άτομα σε τελετές!
Το 1487 στο ναό Tenochtitlan θυσιάστηκαν 20.000 άνθρωποι. Οι θυσίες γίνονταν με την ανατολή του ηλίου στην κορυφή των ναών. Τα θύματα ήταν κυρίως άντρες, αιχμάλωτοι πολέμου.

Μέ τήν κατάργησιν τῶν ἐθνῶν θά καταργηθοῦν οἱ πόλεμοι;


Μέ τήν κατάργησιν τῶν ἐθνῶν θά καταργηθοῦν οἱ πόλεμοι; 

Στὴν ἀντίπερα ὄχθη φωνασκεῖ ἡ κοσμοπολίτικη καὶ εἰρηνιστικὴ ἀριστερά, ἡ ὁποία ἐλπίζει ὅτι ἡ ἔκλειψη τῶν ἐθνῶν θὰ φέρη τὴν μόνιμη εἰρήνη.
Τὸ λογικὸ σφάλμα εἶναι προφανές: πόλεμοι γίνονταν καὶ πρὸ τῆς δημιουργίας τῶν ἐθνῶν καὶ καμμία στατιστικὴ δὲν στηρίζει τὴν θέση ὅτι ἡ ἐμφάνιση τοῦ ἐθνικισμοῦ πολλαπλασίασε τοὺς πολέμους.
Πρὶν λίγα χρόνια ἀκόμη ἡ ἀνθρωπότητα βρισκόταν στὸ χεῖλος τῆς πυρηνικῆς καταστροφῆς, ὄχι ἐξαιτίας ἀχαλίνωτων ἐθνικισμῶν, ἀλλὰ λόγῳ τοῦ ἀνταγωνισμοῦ δύο στρατοπέδων, ποὺ καὶ τὰ δύο τους ἐπικαλοῦντο οἰκουμενικὲς ἰδεολογίες.

Ο Στρατός της Συρίας συνέλαβε πράκτορες της CIA στο κρησφύγετο του ΙΚΙΛ

Η τουρκική «Gazete Aydinlik» με σημερινό δημοσίευμά της αναφέρει ότι ο συριακός στρατός σε επιχείρηση που διεξήγαγε στην πόλη Ράκα, όπου είναι το κρησφύγετο των τρομοκρατών του «Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε»-ΙΚΙΛ, συνέλαβε 
υπαλλήλους μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ- CIA,  άνδρες της ένοπλης ομάδας- Πεσμέργκα-  του Ιρακινού Κουρδιστάν, καθώς και επικεφαλής ομάδων του ΙΚΙΛ.
Η πληροφορία δίδεται από τον Μεχμέτ Γούβα, λιβανέζος σε θέματα τρομοκρατίας που ακολουθεί πιστά τη στρατιωτική ζώνη της Συρίας.

Ντόνετσκ: Σφοδρές συγκρούσεις και άλλοι 500.000 εκτοπισμένοι


Μετά το Σλαβιάνσκ επίκεντρο πλέον των μαχών στην ανατολική Ουκρανία είναι το Ντονέτσκ. Στην πόλη αυτή έχουν υποχωρήσει προς ανασύνταξη και οι ηττημένες στο Σλαβιάνσκ φιλορωσικές δυνάμεις. Οι ουκρανικές δυνάμεις, με την σειρά τους, επιχειρούν να περικυκλώσουν την πόλη, έχοντας κατορθώσει να καταλάβουν το αεροδρόμιο της πόλης.

Το κρυφό μήνυμα που έστειλε στον κόσμο η νέα φανέλα της Γερμανίας…

Είναι δυνατόν μία μικρή αλλαγή στην εμφάνιση και τα εθνικά χρώματα ενός αντιπροσωπευτικού εθνικού συγκροτήματος όπως αυτού της Γερμανίας να περνάει μηνύματα αναφορικά με θέματα πέραν της «στρογγυλής θεάς» και του ποδοσφαίρου;
Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη
Η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα είναι θετική. Πριν προχωρήσουμε σε μία ενδιαφέρουσα ελπίζουμε επισήμανση, να ξεκαθαρίσουμε πως τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψει το επίτευγμα των «πάντσερ» του Γιόακιμ Λεμπ, αναφορικά με τη διαχείριση της επιχείρησης «Βραζιλία».

Ρουκέτες M302 στο μυστικό οπλοστάσιο της Χαμάς


Σύμφωνα με δημοσίευση του αμερικανικου περιοδικου Foreign Policy, οι νέες ρουκέτες της Χαμάς δεν είναι ακριβείς. Αποτελούν όμως μια σημαντική αναβάθμιση του Παλαιστινιακού οπλοστασίου.

Αργά την Τρίτη, μια ρουκέτα προσγειώθηκε κοντά στην ισραηλινή πόλη Hadera, σχεδόν 70 χλμ βόρεια από το σημείο εκτόξευσης στην Λωρίδα της Γάζας. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόσταση που έχει ποτέ διανύσει κάποια ρουκέτα της Χαμάς. Σε μια κλιμάκωση του κύκλου βίας με τα αμφότερα αλλεπάλληλα χτυπήματα, εγείρονται ερωτήματα στη Δύση σχετικά με το ποια είναι τα αποθέματα όπλων της Χαμάς και πως βρέθηκαν εκεί.

Γάλα - ψωμί: Η μεταρρύθμιση έφερε αυξήσεις αντί για μειώσεις!


Ενώ οι τιμές αυξάνονται, οι κτηνοτρόφοι καταγγέλλουν ότι από την ψήφιση του νόμου και μετά οι τιμές παραγωγού έχουν μειωθεί κατά 4 λεπτά το κιλό, καθώς και ότι οι γαλακτοβιομηχανίες έχουν αρχίσει αθρόες εισαγωγές γάλακτος