ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Για πολλές μπάτσες

Γράφει ο Γιάννης Λαζάρου

Δεν περιμένεις τίποτε περισσότερο από όσα ξεστόμισε η κομματικοποιημένη δημοσιογράφος Βούλτεψη για τις απολύσεις των χαλυβουργών αλλά και για όσους ακόμα εργάτες και ιδιωτικούς υπαλλήλους θα έχουν την ίδια τύχη της ομαδικής απόλυσης.
Η Βούλτεψη μία κυρία της καλής κοινωνίας είναι με το χαβιάρι και το χυμό ανανά για πρωινό από την εποχή που φορούσε πάνες γι αυτό της φαίνεται εντελώς φυσιολογικό ότι ο μεγαλοεπιχειρηματίας πρέπει να γλιτώσει κι ας πεθάνει η οικογένεια του εργάτη. Τέτοιου είδους Αντουανέτες έβγαλε μπόλικες η Ελλάδα.

Αυτό όμως που δεν γίνεται να καταπιείς είναι όταν βλέπεις τους εκπροσώπους του λαού που με την ταυτότητα «αριστερός» διαχωρίζουν τους εργαζομένους σε κουλτούρα και σε κατούρα.
Μέσα στην τρελή χαρά ο πρόεδρος των Ριζοσπαστών της Αριστεράς

ΠΡΟΣΟΧΉ ΜΕ ΤΑ ΦΤΗΝΆ ΚΙΝΈΖΙΚΑ !!! ΕΙΔΙΚΆ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΊΤΡΙΝΟ, ΚΌΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ ! ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΈΝΑ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ

ΤΡΕΛΗ ΠΑΤΕΝΤΑ! ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΙΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΡΕΥΜΑ…!!!(ΒΙΝΤΕΟ)


Air-Condition
Ψάχνετε μια φτηνή λύση για να δροσίζεστε το καλοκαίρι; Μάλλον έχουμε καλά νέα ...
για σας. Μπορείτε να κατασκευάσετε ένα φορητό air condition, με πολύ απλά υλικά και εξαιρετικά αποτελέσματα.

Θα χρειαστείτε ένα ψυγειάκι πάγου από φελιζόλ, δύο πλαστικούς εξαεριστήρες ένα ανεμιστήρα και πλαστικά μπουκάλια του νερού για να

Βίασαν ομαδικά Βρετανίδα τουρίστρια στην Κρήτη

Όπως αναφέρει σε σχετικό άρθρο της η διαδικτυακή πύλη cretapost.gr, η νεαρή τουρίστρια βγήκε χθες να διασκεδάσει μαζί με μία φίλη της, με την οποία έχουν έρθει στα Μάλια για διακοπές. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, η 20χρονη συναντήθηκε κατά τη βραδιά με τρεις άνδρες, πιθανότατα επίσης βρετανικής υπηκοότητας, οι οποίοι φέρονται να την οδήγησαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και την βίασαν ομαδικά.

Ωστόσο η κοπέλα δεν θυμάται λεπτομέρειες που θα έριχναν φως στην υπόθεση και θα βοηθούσαν στην έρευνα των αστυνομικών, καθώς

Putin προς Φινλανδία: Θέλετε πραγματικά να έχετε την ευθύνη για την κήρυξη του τρίτου παγκοσμίου πολέμου;

Σύμφωνα με εφημερίδα της Δανίας (Jyllands-Posten), το μήνυμα της ρωσικής κυβέρνησης προς τη Φιλανδία, μέσω του πολιτικολόγου και προσωπικού πρεσβευτή του Ρώσου προέδρου, ήταν να μην συμμετέχει ενεργητικά στις «προβοκάτσιες» και στα σχέδια εξοπλισμού του ΝΑΤΟ, όσον αφορά τις επεκτατικές κινήσεις του προς τα Ανατολικά – εάν δεν θέλει να θέσει τις βάσεις για τον πιθανό κίνδυνο πρόκλησης ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου (ανάλυση).
Η Φιλανδία, στα πλαίσια της «Συνεργασίας για την Ειρήνη» είναι στενά συνδεδεμένη με το διατλαντικό στρατιωτικό σύμφωνο – ενώ, λόγω της δέσμευσης της για στρατιωτική ουδετερότητα μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, καμία κυβέρνηση της έκτοτε δεν έχει καταθέσει αίτημα για πλήρη ένταξη της χώρας στη συμμαχία.
Περαιτέρω, η πλειοψηφία των πολιτών της είναι εναντίον της συμμετοχής στο

Μάθε να προσεύχεσαι: Μητροπολίτη Σουρόζ Anthony Bloom

Αν η απελπισία μας πηγάζει από πολύ βαθιά μέσα μας, αν αυτό που ζητάμε, αυτό για το οποίο κραυγάζουμε, είναι τόσο ουσιαστικό ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες τις ζωής μας, τότε βρίσκουμε κατάλληλα λόγια να προσευχηθούμε και μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφαία στιγμή της προσευχής μας, τη συνάντηση με το Θεό.Θα ήθελα να πω κάτι ακόμα για την «κραυγή» της προσευχής. Φώναζε δυνατά ο τυφλός Βαρτίμαιος [ένας τυφλός που ζητούσε βοήθεια από το Χριστό]. Τι λέει όμως το Ευαγγέλιο για τους ανθρώπους γύρω του; Προσπαθούσαν, λέει, να τον κάνουν να σιωπήσει.

Άρον-άρον μάζεψαν το «μαχαίρι» στα προνόμιά τους οι εθνοπατέρες!

Δεν πρόλαβε να πάει στη βουλή η διάταξη για την αναστολή των προνομιών όσων βουλευτών διώκονται ποινικά και τα τσακάλια την πήραν πίσω…

Θα φορτώσουν στο Ναυτικό υποβρύχια χωρίς εγγύηση κατασκευαστή;

Αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» στο φύλο της Κυριακής 7 Ιουνίου, τότε ένα νέο μείζον πρόβλημα παρουσιάζεται ως ορατός κίνδυνος στο πρόγραμμα των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού το οποίο έχει στοιχίσει στον Έλληνα φορολογούμενο ουκ ολίγα μέχρι σήμερα και το τέλος του σίριαλ κάθε άλλο παρά ορατό είναι.
Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα που υπογράφεται από τον Τάσο Τέλλογλου (οι εμφάσεις έχουν προστεθεί):

ΗΠΑ: Στις ακτές της Καλιφόρνια ρωσικά βομβαρδιστικά!

Σε απόσταση μόλις 80 χιλιομέτρων (50 μίλια) από της ακτές της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ βρέθηκαν ρωσικά βομβαρδιστικά τύπου Tu-95 Bear H, προκαλώντας όπως ήταν φυσικό συναγερμό στην αμερικανική αεράμυνα.
Η διέλευση έγινε όπως αποκαλύπτεται εντός της παρούσας εβδομάδας, συγκεκριμένα τη Δευτέρα το απόγευμα, ενώ συμμετείχαν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες στην περιοχή της Αλάσκας. Η επιβεβαίωση του περιστατικού έγινε από τη Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας Βορείου Αμερικής (NORAD: North American Aerospace Defense Command).

«Ανέστησαν» τον φονικό ιό της ισπανικής γρίπης του 1918 που "έδωσε" 50 εκατ. νεκρούς - Γιατί;

Επιστήμονες στις ΗΠΑ δημιούργησαν έναν φονικό ιό που είναι σχεδόν ίδιος με εκείνον, ο οποίος το 1918 είχε προκαλέσει την πανδημία «ισπανικής γρίπης» με περίπου 50 εκατ. θύματα παγκοσμίως.
 
Σκοπός τους ήταν να διαπιστώσουν πόσο εύκολο είναι να αναδυθεί στην εποχή μας ξανά ένας τέτοιος επικίνδυνος ιός.