ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Πέφτουν από στιγμή σε στιγμή>Τα ραντεβού του σαββατόβραδου, οι σαμαρικοί θεωρούν τον Παπούλια, Αρχιερέα της Εκτροπής!


Επιτέλους λασπομαχία. Ενας βρώμικος πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες με επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα να έχουν ξεσαλώσει. Μιλάμε ότι η κολομβιάνικη μαφία ωχριά μπροστά στην ελληνική.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές μια και αφορούν όλο το εγχώριο σύστημα διαπλοκής. Τυχόν ανατροπή του Σαμαρά θα προκαλέσει αναδιάταξη στο εκδοτικό και κυρίως στο τραπεζικό σύμπαν της χώρας.
Ολοι ραδιουργούν με όλους!
Ακόμη και ο ΓΑΠ έχει επιστρέψει δυνατά στο πολιτικό παιγνίδι. Το βράδι του Σαββάτου έτρωγε με τα αδέλφια του στο Yellow της Χαριλάου Τρικούπη ενώ κάποια στιγμή μίλησε στο τηλέφωνο με τον Χρήστο Παπουτσή.


Κάποιος να ενημερώσει τον κύριο Παπανδρέου ότι ο μόνος λόγος που είναι ακόμα ελεύθερος, είναι η προστασία που του παρέχει ο κύριος Σαμαράς.

Ενημερωνόμαστε πως ο κύριος Παπανδρέου πιστεύει πραγματικά αυτά που διαδίδει ο κύριος Ελενόπουλος περί νέου κόμματος, κάποιος να τον ενημερώσει ότι ο λόγος που είναι ακόμα ελεύθερος και ωραίος για να περιδιαβαίνει την υφήλιο διασύροντας την χώρα, είναι η προστασία που του παρέχει ο κύριος Μεϊμαράκης και βέβαια ο νυν πρωθυπουργός.

Πραξικοπηματική προστασία βεβαίως, αφού πέραν της εξεταστικής για το μνημόνιο που καταψήφισε η ΝΔ και του φιάσκου με την λίστα Λαγκάρντ όπου συνήργησε και μέρος του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν ήδη δύο δικογραφίες στα χέρια του προέδρου της βουλής που τον αφορούν.

Η μία αφορά τις καταγγελίες Ρουμελιώτη για την καταδολιευτική διαδικασία

Δείτε γιατί δε φεύγουν ο «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Ελλάδα της κρίσης!

Άλλοι τέσσερις «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία -τρεις άνδρες και μια γυναίκα- ηλικίας 28,30, 32 και 26 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν στην Κεφαλονιά, διότι άδειαζαν τα σπίτια των Ελλήνων από… περιττά πράγματα, όπως χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές κ.α.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στα σπίτια τους, βρέθηκαν: πλήθος χρυσαφικών και τιμαλφών, πλήθος ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, το χρηματικό ποσό των 1.380 ευρώ, 9 κινητά τηλέφωνα,17 ρολόγια, 5 πορτοφόλια, 9 ζευγάρια γυαλιών ηλίου καθώς και διάφορα άλλα κλοπιμαία.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ: Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ “ΕΝΤΟΛΗ” ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Οι ηγέτες του ισλαμοφασισμου και της θηριωδίας. Ποιός άλλος θα πίεζε τον Ομπάμα να μην λάβει υπ’ όψιν του το λαϊκό αίσθημα που αντιδρούσε στην επέμβαση υπερ των ισλαμοφασιστών;

Μα φυσικά το κτήνος, ο αρλεκίνος που ονομάζεται Μπιλ Κλίντον. Το έρμαιο του Σόρος και των ναρκεμπόρων – δουλεμπόρων λομπιστων που έσφαξε τους Σέρβους των Βαλκανίων ανασυστήνοντας τον Χιτλερικό σχεδιασμο που κατέρρευσε το 1945.

NEMESIS: ΑΤΤΙΚΗ-ΛΙΒΥΗ ΣΕ 21 ΩΡΕΣ! Ένα ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής σκάφος ειδικών επιχειρήσεων πετυχαίνει σπάνιο ρεκόρ

Ένα εκπληκτικό επίτευγμα πέτυχε μια ναυτική σχεδίαση και δημιουργία 100% από ελληνικά χέρια: Τα ταχύπλοο σκάφος ειδικών επιχειρήσεων NEMESIS μετά από πλεύση 21 ωρών και με μόνο ανεφοδιασμό στην Μάλτα, έφτασε στην Λιβύη όπου θα επιδειχθεί στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας που ενδιαφέρονται για την προμήθειά του.
Το σκάφος ξεκίνησε στις 02.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής από το Πόρτο Ράφτη και με έναν ανεφοδιασμό στην Μάλτα, έφτασε στις 23.00 το βράδυ της Παρασκευής στην Λιβύη!
Μεταξύ Μάλτας και αφρικανικών ακτών αντιμετώπισε κατάσταση θάλασσας 7 Μποφόρ, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:ΔΕΙΤΕ ΤΗΣ 21 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ

Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα για τις αντικαρκινικές δράσεις διαφόρων τροφών. Σκεφτήκαμε λοιπόν να τις εντάξουμε όλες σε μία και μοναδική λίστα για να μπορείτε να τη συμβουλεύεστε και να είναι εύκολα προσβάσιμη. Προσθέτοντας αυτές τις τροφές στο καθημερινό σας διαιτολόγιο, μπορείτε να μειώσετε πολύ σημαντικά τις πιθανότητες να νοσήσετε εσείς ή οι αγαπημένοι σας.


Εχθροί του καρκίνου


Τα φυτοχημικά συστατικά θεωρούνται υπεύθυνα για την αντικαρκινική δράση πολλών τροφών. Ουσιαστικά, πρόκειται για στοιχεία που θωρακίζουν τα φυτά απέναντι στις μικροβιακές εισβολές και τις λοιμώξεις, ενώ

ΤΟ... ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ..Μοίραζαν επιδόματα σε φίλους & συγγενείς

Κάλπικα επιδόματα, ανεξέλεγκτες δαπάνες και παράνομοι διορισμοί συνθέτουν τη σαθρή κατάσταση που επικρατούσε στην ΕΡΤ, με πρωταγωνιστές σε αρκετές περιπτώσεις τους ίδιους τους συνδικαλιστές, που με τη συνεργασία των διοικήσεων προωθούσαν εαυτούς και ημετέρους. 
Συνδικαλιστές σε συνεργασία με μέλη των κατά καιρούς διοικήσεων της ΕΡΤ μοίραζαν επιδόματα ακόμα και στους εαυτούς τους, ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι έστησαν μηχανισμό για να μονιμοποιήσουν γνωστούς και ημετέρους.
Χαρακτηριστική είναι η καταδικαστική απόφαση που έχει εκδοθεί για τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννη, ο οποίος κατηγορήθηκε για κατάθεση πλαστών στοιχείων με τα οποία έλαβε παράνομα επιδόματα. Συγκεκριμένα, στις 13 Μαΐου 2009 έχουν επιβληθεί

Η επιστήμη της γενετικής αποδεικνύει ότι είμαστε πάντα… Έλληνες..!

«Η πόλη μας ομολογείται (αναγνωρίζεται) ως η αρχαιότατη, Γιατί εμείς κατοικούμε σ’αυτήν την πόλη, χωρίς να διώξουμε από εδώ άλλους, ούτε την βρήκαμε έρημη, ούτε έχουμε συγκεντρωθεί μιγάδες από πολλά έθνη, αλλά η καταγωγή μας είναι τόσο καλή και γνήσια, ώστε την γή από την οποία γεννηθήκαμε, την ίδια κατέχουμε χωρίς καμία διακοπή(όλον το χρόνο),επειδή είμαστε αυτόχθονες και μπορούμε να ονομάσουμε την πόλη με τα ίδια ονόματα που δίνει κάποιος στους πλησιέστερους συγγενείς του».
Ισοκράτους Πανηγυρικός, 23-24 (380 π.Χ)
Τα τελευταία χρόνια αμφισβητείται από πολλούς «διανοούμενους» και πολιτικούς, Έλληνες και μη, η καταγωγή των σημερινών Ελλήνων από

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙ6 Ανεξέλεγκτη κλιμάκωση: Ένα σύνταγμα ειδικών δυνάμεων στέλνει το Ιράν στην Συρία!


Ένα σύνταγμα ειδικών δυνάμεων 4.000 ανδρών πρόκειται να στείλει στην Συρία το Ιράν προκειμένου να συνδράμει τις κυβερνητικές δυνάμεις, αναφέρουν πληροφορίες των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙ6) όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Independent στο κυριακάτικο φύλλο της.

ΕΡΤ: Η υπηρέτρια όλων των αφεντάδων και η σιωπή των αμνών.

Του Γιώργου Πήττα

«Μαρία Ρεζάν: .Σκεφθήκατε, ποτέ, να εισηγηθείτε, να διαλυθεί η Ε.Ρ.Τ. και να αρχίσει από την αρχή;
anastasiadis cyprus-thumb-mediumΜάνος Χατζιδάκις: Κι αυτό θα το εισηγούμην, αλλά ο κόσμος δεν μπορεί να ζήσει πια, χωρίς την Ε.Ρ.Τ. Θα πεθάνουν αν δεν τους δώσεις εκείνο, για το οποίο θα μπορούν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται. Η Ε.Ρ.Τ. είναι πολύτιμη, διότι δίδει στον Ελληνικό λαό, την ευκαιρία να διαμαρτύρεται και να λέει «τι αίσχος που είναι η Ε.Ρ.Τ.» Η αντιπολίτευση διαμαρτύρεται, γιατί δεν της δίνουν περισσότερο χρόνο, οι άλλοι διαμαρτύρονται γιατί δεν τους δίνουν περισσότερη «Δυναστεία», οι άλλοι διαμαρτύρονται γιατί υπάρχει η «Δυναστεία» και όλοι είναι ευχαριστημένοι... Η Ε.Ρ.Τ. είναι ένα απαραίτητο φάρμακο, για να ζούμε με την ψευδαίσθηση της ελευθερίας...»

Πως το τρώνε το μακαρόνι οι γυναίκες στην Σαουδική Αραβία;

Πολύ γέλιο 

ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ


ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΕΡΙΤΤΕΥΕΙ.

Η οργή του Νίκου Κωνσταντόπουλου όμως και το ξέσπασμα του έχει μεγάλο παρασκήνιο. Που ξεκινά από τους “ειδικούς συνεργάτες” και τα κωμικά σενάρια περί νέας διαπλοκής. που τον ενέπλεκαν.