ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚ: Κρέμασαν ανάποδα και σκότωσαν ανήλικο για ένα πακέτο μπισκότα

ΣΟΚ: Κρέμασαν ανάποδα και σκότωσαν ανήλικο για ένα πακέτο μπισκόταΈνα αγόρι μόλις 12 χρονών βρήκε φριχτό θάνατο, μπροστά στα μάτια των γονιών του, επειδή κρίθηκε ένοχο για την κλοπή... ενός πακέτου με μπισκότα!.. Ο ανήλικος Chhotu Kumar ήταν ένα από τα δύο αγόρια που κατηγορήθηκαν για την κλοπή από ένα κατάστημα στο χωριό Thadi στην ανατολική επαρχία Purnia του ινδικού κρατιδίου Bihar. Τα δύο παιδιά οδηγήθηκαν σε ένα πάνελ «δικαστών», οι οποίοι διέταξαν την αυστηρή τιμωρία τους, αφού φέρεται να ομολόγησαν το «έγκλημά» τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Gulf News, αφού έγδυσαν το αγόρι, το κρέμασαν ανάποδα και το ξυλοφόρτωσαν μέχρι θανάτου μπροστά στα μάτια των

Ἀπὸ τὸν Μάιον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ τὰ μωρά μας θὰ φέρουν μικροτσίπ!!!


Ἀπὸ τὸν Μάιον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ τὰ μωρά μας θὰ φέρουν μικροτσίπ!!!4
Κι ἐπεὶ δὴ ἔως τώρα ἀγανακτήσαμε μὲ τὴν ἀντίδρασιν τῶν «ἀντισυνωμοσιολόγων», ποὺ ἰσχυρίζονταν πὼς ναί…!!! σιγά…!!! Ἄς διαβάσουν τὴν ἀπόφασιν τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἐνώσεως γιὰ νὰ καταλάβουν πὼς τέλος στὰ παιχνίδια!!! Ἥ συναινοῦμε ἤ ἀντιδροῦμε… Κι ὅταν λέω ἀντιδροῦμε, δὲν ἐννοῶ νὰ βγοῦμε στοὺς δρόμους μὲ μαῦρες σημαῖες καὶ κόκκινες φόρμες… Σιγὰ μὴν ἐνοχληθοῦν κάποιοι ἀπὸ τοὺς ἀποκλεισμοὺς τῶν δρόμων… Ἡ μόνη ἀντίδρασις εἶναι ἡ δική μας ἄρνησις λήψεως τοῦ ἐργαλείου τους… Ἡ μόνη ἀντίδρασις εἶναι νὰ ὑπερασπιστοῦμε τὸ δικαίωμά μας στὴν ἐλευθερία… Ἡ μόνη ἀντίδρασις εἶναι νὰ μὴν συνεργήσουμε στὸ ἔγκλημα, κατὰ τῆς ἀνθρωπότητος.
Ἀντέχουμε; Γιὰ νὰ μᾶς δῶ…
Φιλονόη

Yποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014!!! Ἀπὸ τὸν Μάιον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ τὰ μωρά μας θὰ φέρουν μικροτσίπ!!!5

Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών

O Πούτιν ευχήθηκε για την Πρωτοχρονιά σε 32 ηγέτες, όχι όμως σε Ελλάδα και Σαμαρά

Η Ελλάδα απουσιάζει σταθερά τις τελευταίες ημέρες από τις ανακοινώσεις του Κρεμλίνου, τόσο για τους διεθνείς ηγέτες που έλαβαν πρωτοχρονιάτικες ευχές από τον πρόεδρο Πούτιν, όσο για τις χώρες που έστειλαν συλλυπητήρια τηλεγραφήματα για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία.

Το γεγονός εντοπίζει και σχολιάζει ο γνωστός ανταποκριτής στη Ρωσία Θανάσης Αυγερινός, γράφοντας χαρακτηριστικά στο twitter: «Πρωτοχρονιάτικες ευχές του Β.Πούτιν σε 32 εν ενεργεία ηγέτες χωρών και οργανισμών και σε 5 πρώην δημοσιοποίησε το Κρεμλίνο, πουθενά η Ελλάδα».

Χθες, σημειώνοντας την καθυστέρηση στην υποβολή συλλυπητηρίων από

Η τουρκική τράπεζα Ziraat κατάσχει περιουσίες Ελλήνων σε Κομοτηνή και Ξάνθη



Η τουρκική τράπεζα Ziraat Bank προβαίνει σε κατασχέσεις περιουσιών Ελλήνων στην Κομοτηνή και την Ξάνθη που πήραν δάνειο και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην εξόφληση τους.
Πρόκειται για «εισβολή» της Τουρκίας στην Ελλάδα με οικονομικά μέσα που στόχο έχει να κάνει τη Δυτική Θράκη αμφισβητούμενη περιοχή, «γκρίζα ζώνη» όπως τα Ίμια. Σειρά έχει η Ρόδος, αφού και εκεί διατηρεί υποκατάστημα. Και στις δύο περιοχές η Άγκυρα κάνει λόγο για ύπαρξη «τουρκικής» μειονότητας.
Κι όλα αυτά, με την ανοχή της κυβέρνησης η οποία συνεχίζει να παραμένει θεατής στην επέλαση της Ziraat στα Δωδεκάνησα, ενδεχομένως αύριο και σε άλλες «ευαίσθητες» περιοχές, ενώ είναι γνωστό πώς πίσω από τη τράπεζα βρίσκεται το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας και η μυστική υπηρεσία ΜΙΤ.
Σύμφωνα με πληροφορίες και σχετικό δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» στο

Παπαθεμελής > «ο πατήρ Μπους παραδέχτηκε δημόσια ότι οι Aμερικανοί χρησιμοποιούν τρομοκράτες για να προωθήσουν τα σχέδια τους»


Σενάριο αποκλειστικό: Ο αρχηγός της 17 Νοέμβρη ήταν Αμερικανός με εβραϊκές ρίζες. Εκπαιδεύτηκε στο «Γουέστ Πόιντ» των ΗΠΑ (πετάχτηκε μετά το ταξίδι του στην Κούβα το 1968) ειδικεύτηκε στις τακτικές του ανταρτοπολέμου κι αντί να τραβήξει προς Νικαράγουα ήρθε στην Ελλάδα. 
Η υπόθεση αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι κατά την βομβιστική επίθεση κατά των ΜΑΤ το 1994 τρεις εβραϊκής καταγωγής έλληνες αστυνομικοί δεν παρουσιάστηκαν εκείνες τις μέρες στη δουλειά τους δηλώνοντας ασθένεια. 

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας αρνήθηκε να βραβευτεί από την Αντιπεριφερειάρχη!

ethelontiki omada Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας αρνήθηκε να βραβευτεί από την Αντιπεριφερειάρχη!
Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η Εθελοντική ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας μετά την άρνησή τους να παραλάβουν τιμητική πλακέτα από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.
Ολη η Ανακοίνωση:
Αγαπητοί συμπολίτες,
Η φετινή πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας είναι αφιερωμένη στον εθελοντισμό και στις εθελοντικές οργανώσεις. Πριν λίγες μέρες, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας έλαβε πρόσκληση από την Αντιπεριφερειάρχη κυρία Σ. Μαυρίδου, σύμφωνα με την οποία, και η ομάδα μας επρόκειτο να βραβευτεί την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014. Την Παρασκευή 27.12.2013 συνεδρίασαν όλες οι συντονιστικές επιτροπές της ΕΟΔνΠ και αποφάσισαν την ανακοίνωση της παρακάτω ανοιχτής επιστολής:
Η αλληλεγγύη δεν βραβεύεται!
Η αλληλεγγύη δεν έχει καμία σχέση με τη φιλανθρωπία. Φιλανθρωπία επιτελεί η οικογένεια Λάτση. Η φιλανθρωπία και η ελεημοσύνη έχουν ως βάση την