ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Τα παλικάρια και οι κοπέλες της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. παρήλασαν στην Θεσσαλονίκη.





Είναι εθελοντές έφεδροι των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Θαυμάστε το φρόνημά και το παράστημά τους.

Τέτοιοι Ελληνες πολίτες/οπλίτες είναι η ελπίδα του Γένους μας.

(Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων για την 
αποστολή του βίντεο)   πηγή

ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ... (ΔΙΔΑΓΜΑ)

Κάποτε ένα μικρό κορίτσι καθόταν μόνο του στο πάρκο. Ολοι το προσπερνούσαν και κανείς δεν σταματούσε να δεί γιατί έμοιαζε να είναι τόσο θλιμμένο. Ντυμένο με ένα φθαρμένο ρόζ φορεματάκι, ξυπόλυτο και βρώμικο, το κορίτσι απλά καθόταν εκεί και παρακολουθουσε τους ανθρώπους που περνούσαν. Ποτέ δεν δοκίμασε να τους μιλήσει. Ποτέ δεν πρόφερε μία λέξη. Πολλοί άνθρωποι πέρασαν μπροστά της αλλά κανένας δεν σταμάτησε.

Την επόμενη μέρα η περιέργειά μου με οδήγησε πίσω στο πάρκο. Ηθελα να δω αν το μικρό κορίτσι θα ήταν ακόμα εκεί. Και ναί, ήταν εκεί, στην ίδια ακριβώς θέση όπου ήταν και την προηγούμενη μέρα και με το ίδιο λυπημένο βλέμμα. Σήμερα όμως θα έκανα το βήμα, θα πλησίαζα το μικρό κορίτσι. Εξάλλου ένα πάρκο γεμάτο κόσμο δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να παίζει ένα μικρό παιδί ολομόναχο.

Πιστό σκυλάκι του ΜΠΟΜΠΟΛΑ ο Τσεκουράτος Βορίδης..Ποινικό αδίκημα η κατάληψη διοδίων - φυλάκιση τουλάχιστον 3 μηνών

 
Εξαργυρώνει την παρουσία του στην Ανατροπή ο Μ.Βορίδης αλλά και το συνολικό του σπρώξιμο στο mega.

Σε ποινικό αδίκημα μετατρέπεται η κατάληψη των διοδίων, με ρύθμιση του υπουργείου Υποδομών στο νομοσχέδιο για τα ταξί, καθώς οι διαδηλωτές αντιμετωπίζουν φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών.

Στο μεταξύ, ο επικεφαλής της...



Μιλάει «μακεδονικά» ο Χατζημαρκάκης στα Σκόπια!

>> Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011


Πρόκληση από τον Ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτή...!
Προκλητικός εμφανίστηκε στα Σκόπια την Παρασκευή, ο ελληνικής καταγωγής Ευρωβουλευτής των «Ελευθέρων Δημοκρατών» της Γερμανίας κ. Γιώργος Χατζημαρκάκης, που όχι μόνο τάχθηκε υπέρ του δικαιώματος των Σκοπιανών να αποκαλούνται «Μακεδόνες», αλλά δήλωσε απερίφραστα πως στην Ελλάδα ομιλείται η... «μακεδονική».

Τα νοσοκομεία καταγγέλλουν ότι τα "λήστεψε" το κράτος τη μέρα που έκλεινε το PSI!

Image
Άφωνοι έμειναν πολλοί διοικητές νοσοκομείων, πρυτάνεις ΑΕΙ και υπεύθυνοι άλλων οργανισμών του Δημοσίου όταν ανακάλυψαν πως έχει  εξαφανιστεί το 70% των χρημάτων έντοκων λογαριασμών που διατηρούσαν στην Τράπεζα της Ελλάδος. Οι λογαριασμοί αυτοί δεν είχαν καμία σχέση με ομόλογα– ήταν έντοκοι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους «έμπαιναν» επιχορηγήσεις και «έβγαιναν» αναλήψεις για τα έξοδα των οργανισμών.
Σύμφωνα με το www.ygeianews.gr όπως έγινε γνωστό από τους νοσοκομειακούς γιατρούς «την μέρα που «έκλεινε» το PSI και μάλλον λίγο πριν τα μεσάνυχτα, κυβέρνηση και διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος αγόρασαν ομόλογα από κατόχους με αυτά τα χρήματα, χωρίς να ρωτήσουν τους καταθέτες των έντοκων λογαριασμών!
Οι «ομολογιούχοι» αυτοί έτσι γλίτωσαν το "κούρεμα", ενώ ταυτόχρονα ληστεύθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από νοσοκομεία, πανεπιστήμια και άλλους οργανισμούς τελείως απαραίτητα για την στοιχειώδη διατήρηση της λειτουργίας τους.
Η κατάσχεση ανέρχεται στο 70% των καταθέσεων των Νοσοκομείων, τα οποία οδηγούνται πλέον σε ολοσχερή οικονομική ασφυξία. Ταυτόχρονα οι επιταγές που εκδόθηκαν από τα Νοσοκομεία την τελευταία εβδομάδα σφραγίζονται ως ακάλυπτες, πράγμα που πρόκειται να γενικευτεί το επόμενο διάστημα.
«Εντέλει η κυβέρνηση Παπαδήμου ακολουθεί την ίδια πρακτική με τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής, τα οποία το 1941, εκτός από την επίταξη της περιουσίας των Ελλήνων, κατέσχεσαν και μετέφεραν στη Γερμανία και τον χρυσό που φυλάσσονταν στο Θησαυροφυλάκιο του Ελληνικού Κράτους. Καλούμε όσες Διοικήσεις Νοσοκομείων διατηρούν ψήγματα αξιοπρέπειας να στραφούν άμεσα κατά της κυβέρνησης, διεκδικώντας την περιουσία που τους κατασχέθηκε με βάναυσο τρόπο και στερεί τα Νοσοκομεία από πολύτιμους πόρους για την περίθαλψη των πολιτών» τονίζει σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Περνούν απαλλοτριώσεις-εξπρές ιδιωτικών περιουσιών υπέρ των ξένων δανειστών!


Εκτύπωση E-mail
26-03-2012 16:30:02



Απαλλοτριώσεις-εξπρές ιδιωτικών περιουσιών προβλέπει νομοσχέδιο της κυβέρνησης Παπαδήμου, το οποίο θέτει πρακτικά υπό την απειλή της κατάσχεσης το σύνολο των ιδιωτικών περιουσιών της χώρας προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του εξωτερικού δανεισμού, με τροποποίηση του κώδικα αναγκαστικών απαλλοτριώσεων μέσω του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, Μεταφορών, Δημόσιων Έργων και άλλες διατάξεις».
Mόλις δύο ημέρες μετά την έγκριση του νέου Μνημονίου εκχώρησης του ελέγχου της χώρας στην τρόϊκα, όπως είχε αποκαλύψει στις 14/02  το defencenet.gr η κυβέρνηση με υπουργική απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Κ.Σπηλιόπουλου, είχε «βάλει στο πακέτο» των παραχωρήσεων στην τρόϊκα και την ιδιωτική περιουσία!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Σκέπασαν με την ελληνική σημαία το θυρεό του γερμανικου προξενείου VIDEO


Κατά τη διεξαγωγή της παρέλασης, οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και κατήγγειλαν το κλίμα αστυνομοκρατίας. Στη διάρκεια της παρέλασης, μέρος των μαθητών που συμμετείχε σε αυτή, δεν έστρεψε το κεφάλι στους επισήμους.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μικρότερη από κάθε άλλη φορά.

Η αστυνομία προχώρησε συνολικά σε πάνω από 40 προσαγωγές. Τα περισσότερα....

ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ...ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ;; ...ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΤΑΡΗ !!



 











ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛ@Κ@....
Χθες στις 03:00 τα ξημερώματα όλη η Ελλάδα γνώριζε οτι τα ρολόγια έπρεπε να τα βάλουμε 1 ώρα μπροστά στην θερινή ώρα.

Και όμως ο μεγάλος δήμος της Θεσσαλονίκης με αρχηγό τον χειρότερο δήμαρχο όλων των εποχών που το μόνο που έχει κάνει είναι να έχει φορτώσει όλα τα μικρομαγαζάκια και ταβερνάκια (και άλλα πολλά)...με απανωτά πρόστιμα,

Χρυσοχοίδης: Υπάρχει κίνδυνος δημόσιας υγείας λόγο λαθρομεταναστών




Ο "υπέρ" υπουργός Χρυσοχοίδης μετά από μία σοβαρή κρίση εξυπνάδας κατάλαβε ότι υπάρχουν μεγάλοι κίνδυνοι για την δημόσια υγεία λόγο λαθρομεταναστών.

Έπρεπε να πεθάνουν μερικές χιλιάδες Ελλήνων από τις σοβαρές ασθένειες που μεταφέρουν οι λαθρομετανάστες για να το εμπεδώσει ο "γάτος" Χρυσοχοίδης και τ άλλα παιδιά.
Αυτά φυσικά τα αναφέρει για έναν και μόνο λόγο, για την προώθηση των λαθρομεταναστών σε στρατόπεδα στην επαρχία με την δικαιολογία ότι θα περιορίσουν την μετάδοση των ασθενειών.
Και ο "μεγαλοδημοσιογράφος" Καμψής πριν απο λίγο στο MEGA τόνισε, "δεν είναι δυνατόν να δέχονται όλους τους λαθρομετανάστες οι Αθηναίοι", προ μερικών ετών ο ίδιος ο καμψής χαρακτήριζε ρατσιστή όποιον Αθηναίο παραπονιόταν για τους λαθρομετανάστες. 
Η σπείρα , πολιτικοί και δημοσιολόγοι, ξεκινά σχέδιο εποικισμού της Ελληνικής παραμεθορίου βάση κανονικού σχεδίου. http://hellinik-blog.blogspot.com

ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ!

 


 Επισκοπή Ηρακλείου :"ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ". 



"Εφοδιασμένοι" με κοντάρια ετοιμάζονταν να εισβάλλουν σε σπίτια αλλοδαπών για να τους ξυλοκοπήσουν - Κάποιοι αναγκάστηκαν να κρυφτούν σε στάβλο...

MΙΑ ΕΙΚΟΝΑ-ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ - Ὁ βουλευτής Ροδόπης Ἀχμέτ Χατζηοσμάν κρατάει τήν ὀμπρέλα γιά τόν νέο Τοῦρκο πρέσβη (καί τόν ἀγκαλιάζει!).

Βουλευτής Ροδόπης Ἀχμέτ Χατζηοσμάν κρατάει τήν ὀμπρέλα γιά τόν νέο Τοῦρκο πρέσβη (καί τόν ἀγκαλιάζει!). Μιά σκηνή πού λέει τά πάντα γιά τήν ἐπίσημη ἐπίσκεψη  τοῦ Κερίμ Οὐράς στή Θράκη

Εφ. Αντιφωνητής 16-3-2012
Σχόλιο : Πως λένε ; Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Και φυσικά το θέμα δεν είναι ο ίδιος ο κ. Χατζηοσμάν αλλά αυτοί που τον βάζουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος τους….

"Στρίβειν δια του αρραβώνος ".Έστριψαν σε στενό για να αποφύγουν τους επισήμους!

Βλέπουν επίσημο και αλλάζουν δρόμο τα παιδιά στην Κεφαλονιά. Τουλάχιστον αυτό τον πρωτότυπο τρόπο βρήκαν μαθητές λυκείου, από το Ληξούρι, για να διαμαρτυρηθούν. Λίγο πριν φτάσει στους επισήμους η παρέλαση έστριψαν αριστερά στο στενό και έφυγαν από την παρέλαση. Δείτε το βίντεο!

πηγη
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Αρτοποιοί: «Θα τρώμε μόνο κατεψυγμένο, προψημένο, εισαγόμενο ψωμί»

Αρτοποιοί: «Θα τρώμε μόνο κατεψυγμένο, προψημένο, εισαγόμενο ψωμί»  
Την απόσυρση του άρθρου που αφορά στο Bake-Off από το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, ζητούν οι αρτοποιοί και παράλληλα ζητούν να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για την έκθεση των προτάσεων της βιοτεχνικής αρτοποιίας. 

Πιο συγκεκριμένα, το νομοσχέδιο μεταξύ άλλων προβλέπει την τροποποίηση του α.5 του Ν. 3526/2007, όπως τροποποιήθηκε με το α. 15 του Ν. 3853/2010, αναφέροντας κατά λέξη: επέρχεται πλήρης απελευθέρωση της αρτοποιητικής διαδικασίας των ενδιάμεσων προϊόντων αρτοποιίας Bake off και σύμφωνα με την εκτίμηση της βιοτεχνικής αρτοποιίας, τέτοιου είδους απελευθέρωση σημαίνει παραπλάνηση του καταναλωτή, αθέμιτο ανταγωνισμό και επιπλέον ανεργία.

Η σφαγή της Χίου υπό αναθεώρηση: Δεν εσφάγησαν, αλλά αυτοκτόνησαν!!!

 

Η εθνική επέτειος, της Επαναστάσεως του ‘21, μας  καλεί να αντισταθούμε στην μεθοδευμένη προσπάθεια χειραγώγησης και απάλειψης της ιστορικής αλήθειας που υπαγορεύουν και επιβάλουν  γνωστά κέντρα, με καθηγητές και λέκτορες και με συμμάχους παράγοντες στα υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Οι εν λόγω ιστορικοί αναθεωρητές, ισχυρίσθηκαν προσφάτως, ότι ο πίνακας του διάσημου Γάλλου ζωγράφου Ευγενίου Ντελακρουά « η σφαγή της Χίου»  αποτελεί υπερβολική απεικόνιση εκ μέρους του καλλιτέχνη και ξεπερνάει την πραγματικότητα. Μπορεί και να αυτοκτόνησαν και έτσι, ο πίνακας αφαιρέθηκε προ διετίας από το Βυζαντινό μουσείο Χίου, κατ’ απαίτηση των Tούρκων!
Σύμφωνα με τον χιώτικο Τύπο, υπάρχει μία μυστική προφορική συμφωνία προκειμένου να καθαιρεθεί ο πίνακας, ως…

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις 180 έδρες αν συγκεντρώσουν 50% των ψήφων


vouli560
Σκηνικό ακυβερνησίας στήνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ακόμη και 8 κόμματα στη Βουλή, με ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά τόσο για τη ΝΔ (που παραμένει πρώτο κόμμα αλλά παρουσιάζει κάμψη) όσο και για το ΠΑΣΟΚ που δείχνει να αυξάνει τη συσπείρωσή του μετά την εκλογή του νέου αρχηγού.  

Αρνείται τα πάντα ο Λαυρεντιάδης – επίθεση κατά Προβόπουλου!

Πριν από δύο χρόνια ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης εµφανιζόταν ως ένας πανίσχυρος επιχειρηµατίας µε το χάρισµα του… Μίδα. Σήµερα βρίσκεται κατηγορούµενος και µάλιστα για πέντε κακουργήµατα σχετιζόµενα µε την κατάρρευση της Proton Bank, ενώ του έχει απαγορευτεί και η έξοδος από τη χώρα….
Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ύστερα από πολύ καιρό λύνει τη σιωπή του και µιλά για όλους και για όλα στο «ΘΕΜΑ», υποστηρίζοντας ότι δεν θα διστάσει να δώσει και ονόµατα. Κάνει λόγο για εκβιασµούς από εκδοτικά, επιχειρηµατικά, τραπεζικά, πολιτικά και εποπτικά συµφέροντα. Παραδέχεται µάλιστα ότι η εµπλοκή του µε τα media ήταν αναγκαία, γιατί «δεν µπορείς να κάνεις τη δουλειά σου ως επιχειρηµατίας στην Ελλάδα χωρίς την άσκηση επιρ-ροής µέσω των εκδοτικών συγκροτηµάτων».

-Χωρίς διάθεση να σας προσβάλω, αλλά έχοντας διαβάσει...

Κέντρα κράτησης μεταναστών σε όλη την Ελλάδα

Τη σύσταση 30 κλειστών κέντρων φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στις δέκα περιφέρειες της χώρας, εκτός από τις περιφέρειες των νησιών του Αιγαίου, του Ιονίου και της Κρήτης, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Είχε προηγηθεί σύσκεψη με τους περιφερειάρχες της χώρας, με θέμα την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος.

Τα κέντρα φιλοξενίας θα είναι χωρητικότητας 1.000 μεταναστών το καθένα, ενώ όπως έγινε γνωστό έχουν ήδη εκταμιευτεί 250 εκατομμύρια ευρώ...

Διαρροή μυστικού διαλόγου Obama - Medvedev

Τη συνομιλία του Αμερικανού προέδρου Barack Obama και του Ρώσου –απερχόμενου- προέδρου Dmitri Medvedev κατέγραψε ένα ανοικτό μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της συνάντησής που είχαν στη Νότια Κορέα στο περιθώριο της διεθνούς διάσκεψης για τα πυρηνικά.

Μιλώντας για το πρόβλημα της αντιπυραυλικής ασπίδας που αντιμετωπίζουν οι δύο χώρες ο πρόεδρος Obama ακούστηκε να λέει:

Επιτέλους ακινητοποιήθηκε σκοπιανό όχημα (νταλίκα) με αρχικά ΜΚ (Μακεδονία)

Σήμερα, Δευτέρα 26-3-2012 ,στις 12:30 το μεσημέρι, στο ύψος της διασταύρωσης με Μακρύγιαλο (Πιερίας) της παλιάς Εθνικής οδού ακινητοποιήθηκε φορτηγό όχημα (νταλίκα) που είχε αυτοκόλλητο σήμα ΜΚ (ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ) χωρίς το Ελληνικό αυτοκόλλητο επιφύλαξης/ακύρωσης.

Επιτέλους βρέθηκαν όργανα ελληνικών διωκτικών αρχών που σέβονται τους Νόμους του Κράτους που υπηρετούν, αλλά και την Ιστορία του.

Δεν υπέκυψαν σε πιέσεις επιχειρηματιών που χρόνια συνεργάζονται με τα Σκόπια και σημασία δεν έδιναν στα φορτία που έρχονταν με τα αρχικά ΜΚ.

Η Αστυνομία Αιγινίου εφάρμοσε τον Νόμο περί ακινητοποιήσεως χωρίς καμία έκπτωση.

Από ότι πληροφορηθήκαμε...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μαθητής σε καροτσάκι μουντζώνει τους επισήμους!






Μαθητής με ειδικές ανάγκες κατά την παρέλαση στα Χανιά, μουντζώνει τους επίσημους…


 24ωρο 

Τα βίντεο με τα επεισόδια!



 

Μάχες σώμα με σώμα, ανάμεσα σε αστυνομικούς και πολίτες που ήθελαν να πλησιάσουν την εξέδρα των επισήμων – Νωρίτερα προσαγωγές ατόμων που κουβαλούσαν σακίδια ή είχαν αλογοουρά…

ΠΕΡΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...



ΤΟ 2009 3.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΠΙΚΡΑ
 ΤΟ 2012 Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ( ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ)
  

Απόστρατος βγάζει όπλο σε επίδοξο ληστή -μετανάστη- και του παίρνει τα λεφτά του

Και όχι μόνο.Σκέφτηκε να το κάνει και πιο συχνά. Δηλαδή να... κλέβει τους κλέφτες.
Νεαρός δικηγόρος μαζί με πελάτη του, απόστρατο αξιωματικό, βρέθηκαν υπό απειλή μαχαιριού, μέρα μεσημέρι, στην οδό Ηπείρου. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα περίμενε κανείς, με τον απόστρατο να...
 







Τουρκία: Ανοίγουν την Αμμόχωστο και τα Βαρώσια στα κατεχόμενα;

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει πληροφορία που δημοσιεύει τουρκική εφημερίδα και αφορά στο άνοιγμα της κλειστής πόλης της Αμμοχώστου, μόλις η Κυπριακή Δημοκρατία αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την 1η Ιουλίου. Στην κίνηση αυτή θα προχωρήσουν Τουρκία και κατοχικό καθεστώς, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Milliyet», η οποία σε δημοσίευμα της τη Δευτέρα, υπό τον τίτλο «Άνοιγμα της πόλης-φάντασμα», γράφει πως το ψευδοκράτος ετοιμάζεται να κάνει «ένα ιστορικό βήμα».

Σύμφωνα με την «Milliyet», «όλοι οι Ελληνοκύπριοι θα μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους», υπό τουρκική διοίκηση, αναφέροντας πως έχουν ήδη αρχίσει οι εργασίες για...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ".......ΕΝΟΡΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΥΟ ΤΟΝΟΥΣ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ!!!! ΒΙΝΤΕΟ.

Περίπου 2 τόνους ψάρια μοίρασε σήμερα ὁ Προϊστάμενος τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ τοῦ Ἁγίου Παντελεήμονα στήν παλαία πόλη Ρόδου. Ὁ π. Χρῆστος σκεπτόμενος τίς δύσκολες ἡμέρες πού περνοῦν πολλοί συνάνθρωποί μας, ἔχει ἀποφασίσει νά μήν μείνει οὐδείς χωρίς φαγητό κι ἔτσι τήν Κυριακή τῶν Βαϊων θά προσφέρει καί 1 τόνο λάδι, 800 καρβέλια ψωμί καί 800 δεκάδες αὐγά  στούς πιστούς. 


Ένα ακόμη ηλεκτροσόκ επιφυλάσσει ΔΕΗ στους καταναλωτές!

 
Δείτε εδώ το κλέψιμο της ΔΕΗ με νόμο που έχει καταργηθεί!!

Ηλεκτροσόκ επιφυλάσσει η ΔΕΗ σε πολλά νοικοκυριά που ήδη έχουν αρχίσει να παραλαμβάνουν τους πρώτους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς ρεύματος, καθώς βρίσκονται αντι μέτωπα με αυξήσεις που φθάνουν ακόμη και το 30%, δηλαδή πολύ ψηλότερα από το μεσοσταθμικό 12,2% που είχε ανακοινωθεί.


Πίσω από τις τσουχτερές αυτές αυξήσεις...

Πώς δημιουργήθηκε η Σελήνη; Η ανάλυση των πετρωμάτων καταρρίπτει τις μέχρι τώρα θεωρίες

Οι επιστήμονες, εδώ και χρόνια, πιστεύουν ότι η Σελήνη δημιουργήθηκε μετά από μία σφοδρή σύγκρουση ενός μεγάλου ουράνιου σώματος όσο ο 'Αρης πάνω στη Γη, πριν από περίπου 4,5 δισ. χρόνια. Όμως αυτή η επικρατούσα θεωρία τίθεται τώρα σε αμφισβήτηση, καθώς μία νέα χημική ανάλυση των σεληνιακών πετρωμάτων, όσον αφορά την ποσότητα του τιτανίου, διαπίστωσε ότι είναι υπερβολικά όμοια με την αντίστοιχη των γήινων πετρωμάτων, κάτι που δεν δικαιολογείται αν το φεγγάρι είχε σχηματιστεί από δύο διαφορετικά σώματα, τη Γη και το άλλο που έπεσε πάνω της.

    Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Σικάγο, με επικεφαλής την γεωχημικό Τζουντζούν Ντρανγκ του πανεπιστημίου του Σικάγο, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη...

Μας έδεσαν χειροπόδαρα!


Η νέα δανειακή σύμβαση, που πέρασε πανηγυρικά τη νύχτα της Τρίτης από τη Βουλή με 213 ψήφους βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και κάποιων διαγραμμένων ομοϊδεατών τους, προκαλεί φρίκη σε όποιον επιχειρήσει έστω και μια απλή ανάγνωση των επαχθέστατων όρων της. Η Ελλάδα και η Τράπεζα της Ελλάδος «παραιτούνται αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορούν να δικαιούνται σε σχέση με τα ίδια και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι νομικών διαδικασιών σχετικά με την παρούσα σύμβαση» ορίζει ωμά το 15ο κεφάλαιο, παράγραφος 4 της σύμβασης που ψήφισε ανενδοίαστα η Βουλή των Ελλήνων. «Αμετάκλητη» παραίτηση από «κάθε δικαίωμα ασυλίας» του ελληνικού κράτους! Ολα στο σφυρί!

Ανακοινώθηκε η επαναλειτουργία της Χάλκης!

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός της Τουρκίας του ανακοίνωσε ότι θα επαναλειτουργήσει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης, μετά τη συνάντησή του με τον Ταγίπ Ερντογάν, στη Σεούλ.

Ο πρόεδρος Ομπάμα ανέφερε ότι...

Κρύβουν την κόλαση του Ιουνίου

Καθώς η χώρα τρέχει προς την πρόωρη κάλπη, τα κόμματα της συγκυβέρνησης κάνουν τα πάντα για να περιορίσουν τις ζημιές τους από τη διαφαινόμενη διασπορά - έως και λεηλασία - των (κάποτε...) «δικών τους» ψήφων από τα (κάποτε...) μικρότερα κόμματα, αλλά και από τα κάμποσα καινούργια.

Διλήμματα, εκβιασμοί και τρομοκράτηση αποτελούν το βασικό τους οπλοστάσιο, μαζί με άχρηστες και υποκριτικές «συγγνώμες» και ψευδείς υποσχέσεις για κάποιου είδους απροσδιόριστη «ανάπτυξη». Όμως ο βασικότερος επικοινωνιακός στόχος δεν μπορεί να είναι υποσχέσεις που κανένας πλέον δεν πιστεύει.

Αντιθέτως η αγωνία τους συμπυκνώνεται στην προσπάθεια να αποκρύψουν τι περιμένει τον ελληνικό λαό από τον Ιούνιο και ύστερα - δηλαδή αμέσως μετά τις εκλογές και τον σχηματισμό κυβέρνησης: απολύσεις, φορολογική θύελλα, νέα επιδρομή σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση 13ου και 14ου μισθού, κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων, υφαρπαγή αποταμιεύσεων, ιδιώτες φοροεισπράκτορες, πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας ακόμη και στην... Τουρκία!

Και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Ας τα πάρουμε όμως με μια σειρά, για να καταλάβουμε τι είδους διακυβέρνηση υπόσχονται οι συνεταίροι της κυβέρνησης Παπαδήμου για χάρη της «σωτηρίας» μας.

Είχαν σχέδιο. Έκλεισαν τα στρατόπεδα για να βάλουν λαθραίους.



Η σημερινή σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι ουσιαστικά η πλέον καθοριστική για την πορεία του σχεδίου δημιουργίας χώρων για τους μετανάστες.
 Η δημιουργία των λεγόμενων “Χώρων Κλειστής Προσωρινής Φιλοξενίας παράνομων μεταναστών” προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες και έτσι πρώτη προτεραιότητα για το υπουργείο είναι να υπάρξει διαβεβαίωση προς τους περιφερειάρχες πως δεν τίθεται ζήτημα ασφάλειας καθώς οι εγκαταστάσεις θα φυλάσσονται διαρκώς από αστυνομικούς.

ΓΟΝΙΚΗ... ΠΑΡΟΧΗ η βουλευτική έδρα. Ανανέωση στη ΝΔ με... κλώνους!!!


Θυγατέρες, γιοι και ανιψιοί πολιτικών της ΝΔ θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια παίρνοντας σαν προίκα την εκλογική πελατεία των πατεράδων τους

Oύτε ο κ. Αντ. Σαμαράς κατόρθωσε τελικά να «σπάσει» τον φαύλο κύκλο της οικογενειοκρατίας στη ΝΔ, καθώς και στις επικείμενες εκλογές δεν θα λείψουν από τους συνδυασμούς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι γιοι και οι θυγατέρες.....
πρώην πολιτικών στελεχών.

Παίρνουν πίσω το τεκμήριο για τους ημιυπαίθριους

- Παντελής Οικονόμου: “Θα εισηγηθώ να αποσυρθεί η διάταξη”
- Θα βρεθούν άλλα έσοδα για το κράτος, λένε τώρα
- Τίποτε βέβαιο μέχρι την τελική απόσυρση της διάταξης

“Το κράτος συνελήφθη αναξιόπιστο” είπε ο υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών και έτσι ενώ συμφωνεί με τη διάταξη που...

ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821

Γράφει η Σοφία Τ.

Έδωσαν τα πάντα, υλικά, ηθικά και σωματικά, στον Αγώνα. Από την ανάμειξη των Μ. Δυνάμεων στην Επανάσταση και, μετά τον Καποδίστρια(θύμα τους επειδή είχε όραμα για την Ελλάδα, αντίθετο κυρίως με τα βρετανικά συμφέροντα), την Βαυαροκρατία, παραγκωνίστηκαν, οδηγήθηκαν σε δίκες(Κολοκοτρώνης, Πλαπούτας) και στην επαιτεία, την φτώχεια και την λησμονιά. Από την ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στην ΝΕΤ, η οποία έχει και εκπομπή για την επέμβαση των Μ. Δυνάμεων στην Παλιγγενεσία. Εδώ είναι ένα παράδειγμα αντιμετώπισης των Μοραϊτών αγωνιστών από τους Βαυαρούς.

ΗΠΑ – Ιράν και το χρώμα του χρήματος

Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών όσο και οι ισραηλινές έχουν αποφασίσει και δη μοσιοποιήσει ότι δεν είναι καν στις προθέσεις της Τεχεράνης να κατασκευάσει, τώρα, πυρηνικά όπλα. Εάν οι Ιρανοί χρειάζονται κάτι, άμεσα και με υπευθυνότητα οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σε θέση να το προμηθεύσουν». Τι λέτε να χρειάζονται οι Ιρανοί από τις Ηνωμένες Πολιτείες την περίοδο αυτή, και το οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να προμηθεύσουν «άμεσα και με υπευθυνότητα»;
Σιτάρι! Εκατοντάδες τόνους ίσως και εκατομμύρια τόνους. Όπως πληροφορηθήκαμε από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters(16 Μαρτίου 2012) η Τεχεράνη έχει ήδη αγοράσει 180.000 τόνους που θα φτάσουν τους 400.000 και οι οποίοι θα διαμετακομιστούν διά θαλάσσης τον Απρίλιο στο Ιράν. Η τιμή πώλησης φθάνει τα 160 εκατομμύρια δολάρια. Πιστεύεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές αφού το Ιράν βρίσκεται στην αγορά για προμήθεια ίσως και 7 εκατομμυρίων τόνων από την παγκόσμια αγορά (Ρωσία, Βραζιλία, Γερμανία, Ινδία, Πακιστάν).

Μα τι τελικά συμβαίνει; Υπάρχει ή δεν υπάρχει αμερικανικό εμπάργκο κατά του Ιράν; Βεβαίως...

Για Ελβετία φαίνεται ότι πέταξαν τα κλοπιμαία της Αρχαίας Ολυμπίας

Στην Ελβετία και τη Μεγάλη Βρετανία φαίνεται πως έχουν ταξιδέψει πολλές από τις αρχαιότητες που κλάπηκαν από το Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας στις 17 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες των διωκτικών Αρχών μεγάλος αριθμός από τα χάλκινα αγαλματίδια που που εκλάπησαν με κινηματογραφικό τρόπο το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου από το Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία πέταξαν για την Ελβετία.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ότι η κλοπή ήταν ερασιτεχνική φαίνεται πως διαψεύδονται, ενώ αξιωματικοί της ΕΛΑΣ κάνουν λόγο για...

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.....

 
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ Ο Π.ΚΑΨΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ,ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ,ΑΡΑΧΝΟΕΙΔΗ Κ.Λ.Π??????
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ : ΚΑΜΙΑ.

Στο βιογραφικό του Παντελή Καψή υπάρχουν σπουδές στα οικονομικά στο Λονδίνο, ενώ διετέλεσε διευθυντής στα «ΝΕΑ» και στο «ΒΗΜΑ».
Ο Παντελής Καψής είναι γιος του πρώην υπουργού και διευθυντή των «ΝΕΩΝ» Γιάννη Καψή και αδερφός του Μανώλη Καψή, παρουσιαστή του Μέγκα.
Καταλάβατε τώρα, γιατί έβαλαν το Παντελή Καψή να τους εκπροσωπεί;
Βασιλικότερο των Εργολάβων, Εφοπλιστών και Μπετατζήδων δεν θα έβρισκαν.

Μπορεί μια ελληνοτουρκική κρίση να πάει πίσω τις κάλπες;

Όλο περιμένουμε ν΄ ακούσουμε την ημερομηνία των εκλογών κι όλο δεν την ακούμε. Δεν είναι μυστικό ότι δεν θέλει όλο το πολιτικό σύστημα κάλπες τώρα.Πιθανόν να μην το θέλουν και οι περισσότεροι "απ΄ έξω". Αλλά από την άλλη ποιος να βγει να πει "εκλογές-γιοκ".

Στην Ελλάδα,ακούς ότι θες.Κυρίως από εκπροσώπους...

Οι Ειδικές Οικονομικές ζώνες θα είναι Ελληνικό ή "ουδέτερο" έδαφος;

Τι θα είναι οι λεγόμενες ελεύθερες ζώνες και σε ποια σημεία του εθνικού χώρου θα οριστούν;

Θα αποτελέσει για παράδειγμα ολόκληρη η Κρήτη τέτοια ζώνη;
Ποιός θα μπορεί να αποφασίσει ή να επιβάλει αυτό το καθεστώς;

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το άρθρο 41 του νομοσχεδίου που πέρασε, θεσμοθετούνται ελεύθερες ζώνες όπου θα μπορούν να εγκαθίστανται μεταποιητικές κι εμπορικές επιχειρήσεις αλλά και θα διακινούνται εμπορεύματα χωρίς φόρους και δασμούς.

Οι χώροι και οι προϋποθέσεις σύστασης αυτών των ελεύθερων ζωνών κι αποθηκών θα καθορίζονται με απόφαση...

Κρήτη - Δώρησε 1000 κιλά ψάρια στους περαστικούς

 
Και ο ψαράς τρελάθηκε!!!

1000 κιλά ψάρια πρόσφερε δωρεάν στους περαστικούς  σήμερα ένας ιχθυοπώλης στην Ιεράπετρα για το γιορτινό τραπέζι την ημέρα του Ευαγγελισμού.

“Λυπάμαι να τα πετάξω την ώρα που ο κόσμος πεινάει, προτιμώ να τα χαρίσω να ευχαριστηθεί ο κόσμος” ανέφερε ο ιχθυοπώλης Ν. Κουγιουμτζάκης, που μιλώντας στο “Ράδιο Λασίθι”, ανακοίνωσε την απόφαση του να χαρίσει τα ψάρια που είχε ψαρέψει την προηγούμενη ημέρα.
Έτσι λοιπόν σήμερα πολλές οικογένειες από την Ιεράπετρα πήραν δωρεάν φρέσκο ψάρι για την αυριανή εορταστική ημέρα. 

πηγη

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ .. ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ..ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ
ΑΥΤΟ το ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ είναι ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ , Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ & ΕΛΛΑΔΑΣ ,...Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ… Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ … Ο ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ……. Ο ΚΑΙΑΔΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!! ….ΕΜΕΙΣ Οφείλουμε και έχουμε χρέος αλλά και μπορούμε να τον πονέσουμε και να τον θέσουμε από τώρα στον πολιτικό αποτεφρωτήρα όπως αξίζει στον αριβίστα benito. …. ΣΣ: ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!! ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ!..... ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ…ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ……… ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!... … Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ «ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ» ΤΟΝ "ΔΙΑΚΟΠΤΗ" ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΤΟΥ!! 
πηγη

Συνεχίζουμε το Μποϊκοτάζ στα ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ …ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.