ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Χρήση χημικών όπλων στην Ελλάδα καταγγέλλει Αμερικανός γερουσιαστής



Στη διάρκεια της συζήτησης στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της αμερικανικής Γερουσίας για την ανάληψη στρατιωτικής δράσης στη Συρία, ο γερουσιαστής Τζόι Ζάζα κατήγγειλε πως έχει γίνει χρήση χημικών όπλων και στην Ελλάδα. Η δήλωση του Τζόι Ζάζα έχει προκαλέσει σάλο διεθνώς.
Σύμφωνα με τον Τζόι Ζάζα, στην Ελλάδα γίνεται χρήση χημικών όπλων τα τρία τελευταία χρόνια, με απόφαση των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά.

Δίναμε λεφτά στον ΕΕΣ για τους καρκινοπαθείς, και κατέληγαν στις τσέπες της ...Αλεξίας Μπακογιάννη. Τι σου είναι η παράδοση. Το μήλο κάτω από τη μηλιά!!!


Πως «μοίραζε» ο Ερυθρός Σταυρός τα χρήματα του εράνου
Με απευθείας ανάθεση και αντί αμοιβής 320.000 ευρώ, η εταιρεία δημοσίων σχέσεων της Αλεξίας Μπακογιάννη αναλάμβανε επί προεδρίας Μαρτίνη την προβολή του εράνου που απέφερε περίπου 1 εκατ. ευρώ

Του Μανόλη Γαλάνη

Όσο εξελίσσεται το σόου με τη Χρυσή Αυγή, γράφεται το 3ο Μνημόνιο!

Έτσι συμβαίνει συνήθως: όσο τα μίντια και η πολιτική εξουσία προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, τόσο κάποια άλλα θέματα εξελίσσονται "εν κρυπτώ" από τα μάτια της κοινής γνώμης.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει τώρα με την περίπτωση των συλλήψεων για την Χρυσή Αυγή. Όσο όλο αυτό το σόου από επικοινωνιακής άποψης μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μίντια της διαπλοκής, τόσο στο παρασκήνιο το Βερολίνο και το ΔΝΤ προλειαίνουν το έδαφος για τρίτο επαχθές μνημόνιο και νέα μέτρα.

ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ 2014 Έκθεση S & P's: Διαλύει τα "όνειρα" της κυβέρνησης για επιστροφή στις αγορές


 
 
Τα όνειρα της κυβέρνησης για οικονομική ανάπτυξη στο έτος που έρχεται καιέξοδο στις αγορές για δανεισμό, διέλυσε η Eκθεση της Standard & poor's. Ο οίκος μεταθέτει χρονικά κατά ένα έτος την επιστροφή σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, μειώνει τις προσδοκίες για την αύξηση του ΑΕΠ το 2015, ενώ υπολογίζει ότι το Χρέος στο κλείσιμο του μεθεπόμενου έτους θα βρίσκεται περίπου 9 ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερα απ' ότι υπολογίζει η Τρόικα!