ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Επίκαιρα όσο ποτέ τα απομνημονεύματα του Στρατηγού.

Τὸ Ἔθνος ἀφανίστη ὅλως διόλου καὶ ἡ θρησκεία ἐκκλησία εἰς τὴν πρωτεύουσα δὲν εἶναι καὶ μᾶς γελᾶνε ὅλος ὁ κόσμος. ... Ὅ,τι τοῦ λὲς ἡ θρησκεία δὲν εἶναι τίποτας! Ἀλλοίμονο ῾σ ἐκείνους ὁποῦ χύσανε τὸ αἷμα τους καὶ θυσιάσανε τὸ δικόν τους νὰ ἰδοῦνε τὴν πατρίδα τους νὰ εἶναι τὸ γέλασμα ὅλου τοῦ κόσμου καὶ νὰ καταφρονιῶνται τ᾿ ἀθῷα αἵματα ὁποῦ χύθηκαν!
Ὅταν μοῦ πειράζουν τὴν πατρίδα μου καὶ θρησκεία μου, θὰ μιλήσω, θὰ ῾νεργήσω κι᾿ ὅ,τι θέλουν ἂς μοῦ κάμουν........

Πως πολεμούν την Ορθοδοξία οι μασόνοι.

Ένα απόσπασμα από την τελευταία ομιλία του Ιωάννη Φουράκη που αξίζει να  ξαναδούμε.

Την αποφυλάκιση του Ντερτιλή ζήτησε ο Η.Κασιδιάρης

Την αποφυλάκιση ενός εκ των πρωταιτίων της χούντας, του Νίκου Ντερτιλή, ζητά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος...
κατέθεσε ερώτηση για τη συνέχιση της κράτησης του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης. "Παρά το γεγονός ότι με κάθε ευκαιρία η πολιτική ηγεσία διατρανώνει την πεποίθησή της ότι η δημοκρατία δεν κινδυνεύει, οι πράξεις της αποδεικνύουν το

ΒΙΝΤΕΟ: "ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ" ΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΥΤΡΑΦΗ ΠΡΟΔΟΤΗ...



ΓΙΑΤΙ...;;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...;;; ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ "ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ" ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ...

Με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς απάντησαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής στον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος προανήγγειλε πρωτοβουλία για τη συσπείρωση των κομμάτων κατά της ρατσιστικής δράσης της Χρυσής Αυγής.

Στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Αμαλιάδας, βουλευτές του κόμματος εκτόξευσαν ύβρεις που χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή αντισυνταγματικό μόρφωμα.

Χούντα και φασισμός κατά των Ελλήνων...!!! Ακόμη και ανώνυμα θα μπορούν να παίρνουν σε τριψήφιο νούμερο οι αλλοδαποί να "δένουν" Έλληνες...


ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ:

newsit.gr._ Ναι από το ΣτΕ στο αίτημα Δένδια για γραφεία κατά της ρατσιστικής βίας

- Θα υπάρχει και τριψήφιος τηλεφωνικός αριθμός για καταγγελίες
- Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας θα λειτουργούν

ΝΕΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: "ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΔΥΟ ΜΑΓΚΕΣ. Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"...!!!


Προβληματισμένος, και ανέκαθεν πολιτικοποιημένος, ο
λαϊκός τραγουδιστής παίρνει θέση μέσα από το tralala.gr (Συνέντευξη)

Το θέμα είναι πως στην τελική κανείς δεν είναι στο σκαμνί. Μήπως φταίει πως ο λαός δεν είναι σωστά ενημερωμένος;


Ναι και αυτό οφείλεται στα «Μέσα Μαζικού

Τουρκαλβανοί κάνανε αφισοκόλληση στα Γιάννενα με στρατιωτικό τρόπο!!!


σΤ: Επειγόντως ο σύντροφος Τσίπρας στην εξουσία (που έχει μαζί του και τον σύντροφο Γλέζο, που τίμησε τον Χότζα όπως κανένας άλλος Έλληνας)


σΤ2: Ο κος Σαμαράς είδε τα σύνορα, σαν ΥΠΕΞ, να ανοίγουν επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη, να δούμε τώρα, θα μπορέσει να τα κλείσει άραγε;

Κύριε Στασινόπουλε, στείλε τώρα στο σκαμνί τον Ε. Βενιζέλο και μην φοβάσαι τίποτα.

20121202-191010.jpg
Με την προηγούμενη παρέμβαση του, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και βασικός της συγκυβέρνησης Βενιζέλος, καταστρατήγησε το Άρθρο 186 259 (παρότρυνση σε παράβαση καθήκοντος).

Δεν είναι δυνατόν αυτές τις στιγμές που ζει η χώρα να υπάρχουν πολιτικοί τραμπούκοι, που δίκην φασιστικων ταγμάτων προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τίμιους κρατικούς λειτουργούς.

ΔΗΛΩΣΗ-ΕΜΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΤΣΑΝΤ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ''Οι Παπανδρέου συγκρούστηκαν με το κατεστημένο''

Σε αυτή την χώρα, ο καθένας δηλώνει οτι γουστάρει και το παίζει μάχιμος και αγωνιστής. Αλλά δυστυχώς για εμάς και ευτυχώς για αυτούς δεν υπάρχει ένας Ντερτιλής να τους κρεμάσει.

Θαυμάστε δήλωση από την πηγή της λαμογιας και της απάτης, από το άντρο που διέλυσε την Ελλάδα.


Νέο κύμα λαθρομεταναστών στα νησιά


Αντιμέτωποι με την αύξηση της εισροής παράνομων μεταναστών από τα τουρκικά παράλια βρίσκονται νησιωτικές περιοχές της χώρας μετά τη «σφράγιση» των συνόρων από την πλευρά του Εβρου, στο τέλος του περασμένου καλοκαιριού. Οι μετανάστες περνούν τα θαλάσσια σύνορα με βάρκες και καταλύουν όπου βρουν.
Συχνά οι τοπικές αρχές δεν μπορούν να συνδράμουν

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCaIOf_uQj3EIaNUEv3f3RNjKm-FJk9nWj-_N2ARmRaO8Fk5k8gq7GCslFX9fhIud-qmcv_83wcVUdkjp_Nk8FQgFsVL5HZX2dvWH8pR-vAiQ0ifyGaRmDQ7REj7-wnQf2AAc03kL_AnE2/s1600/63733_557105754306578_2002240134_n-300x209.png
Η διάλυση ενός ανεξάρτητου κράτους (και η μετατροπή του σε “ειδικές” οικονομικές ζώνες φθηνού εργατικού δυναμικού) – σε 7 απλά βήματα…

1) Εντάσσουμε αυτό το κράτος, σε ένα διεθνή οργανισμό” (π.χ. Ευρωπαϊκή Ένωση).
“Κατασκευάζουμε” ένα “νέο” νόμισμα (π.χ. ευρώ) με το οποίο ανταλλάσσουμε ΟΛΑ τα υπάρχοντα εθνικά νομίσματα ενός κράτους.

"Ηλεκτροσόκ" με αύξηση 37% στα τιμολόγια της ΔΕΗ


Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ εισηγείται προς τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και το υπουργείο περιβάλλοντος τη 13η επιβάρυνση των νοικοκυριών μέσα σε δύο χρόνια. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», η επιχείρηση εισηγείται την αύξηση 37% σε τρεις δόσεις.

Η επιβάρυνση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των απαιτήσεων της Τρόικας για απελευθέρωση των οικιακών τιμολογίων και προβλέπεται και στο προσχέδιο του Μνημονίου το οποίο έχουν συμφωνήσει η κυβέρνηση και οι δανειστές μας.

Οπως προκύπτει από το κείμενο, η αύξηση - σοκ θα πέσει σε τρεις δόσεις. Η πρώτη θα είναι την 1η Ιανουαρίου του 2013, οπότε και το ΥΠΕΚΑ μαζί με το υπουργείο Οικονομικών θα πρέπει να εκδώσουν τη σχετική απόφαση της ...

Η μασονία, κράτος εν κράτει στην Ελλάδα


Μια σειρά από videos, που καταδεικνύουν τα πλοκάμια της μασονίας, αλλά και τις καταστρεπτικές συνέπειες στην Ελλάδα


Πολιτικοί - Ιερείς στη Μασονία (φωτογραφίες) 
http://xristianikanea.blogspot.gr/2011/07/blog-post_20.html




ΕΛΛΑΔΑ-ΔΝΤ-ΜΑΣΟΝΙΑ


 

ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ 
ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Έρευνα-ΣΟΚ:Αυξήθηκε η παιδική θνησιμότητα για 1η φορά από το 1950!


Σοκαριστικά είναι τα αποτελέσματα που αφήνει η κρίση στην Ελλάδα και μάλιστα στο πιο ευαίσθητο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού, τα βρέφη...

Για πρώτη φορά μετά το 1950 καταγράφεται αύξηση της βρεφικής θνησιμότητας στη χώρα μας!
Όπως είναι φυσικό η κατάσταση αυτή μειώνει και το προσδόκιμο ζωής του συνόλου του πληθυσμού, το οποίο αναμένεται να μειωθεί κατά δύο ως τρία χρόνια.

Οι ειδικοί επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η οικονομική ύφεση δεν συνδέεται τόσο με την υγειονομική περίθαλψη όσο με το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, το οποίο πλήττεται βάναυσα την τελευταία τετραετία!

Νέο κόμμα φτιάχνει ο Καρατζαφέρης

Τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα στον χώρο της Κεντροδεξιάς προανήγγειλε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, με συνέντευξή του στην...εφημερίδα “Real News”.
Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού εμφανίζεται έτομος να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, και μάλλον… πεισμωμένος από το γεγονός ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. έμεινε εκτός Βουλής στις τελευταίες εκλογές.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης διαπιστώνει με νόημα ότι υπάρχει πολιτικό κενό σήμερα, και σηειώνει την ανάγκη να δημιουργηθεί “το κόμμα της σύνεσης, που θα απευθύνεται σε σώφρονες αντιμνημονιακούς”. Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού εξηγεί τη....

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ - ΡΩΣΟΙ... ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΗ ΝΑ ΑΥΓΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΡΩΣΙΑ...


Η Μόσχα είναι διατεθειμένη να αυξήσει τις προμήθειες φυσικού
αερίου προς την Τουρκία εάν το ζητήσει η 'Αγκυρα

Ο Ρώσος υπουργός Ενεργείας Αλεξάντρ Νόβακ δήλωσε σήμερα, Κυριακή, ότι η Ρωσία είναι διατεθειμένη να αυξήσει τις προμήθειες φυσικού αερίου προς την Τουρκία εάν το ζητήσει η 'Αγκυρα και αν συναφθεί συμφωνία.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους στη διάρκεια της επίσκεψής του στην τουρκική πόλη Καράζου της Μαύρης Θάλασσας, ανατολικά της Κωνσταντινούπολης, ο Ρώσος υπουργός τόνισε ότι η Ρωσία έχει.....

Γιατί ο Βενιζέλος στηρίζει το ΓΑΠ; Ζητά και την παραίτηση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ που έδωσε το όνομα της Μαργαρίτας


Στα κάγκελα το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου που στηρίζει τον Παπανδρέου!

Με ανακοίνωση επιτίθεται στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ που ζητούν την παραίτησή του, με αφορμή την διαρροή στοιχείων για την λίστα Λαγκάρντ σε δυο εφημερίδες σύμφωνα με τα οποία μέσα στην λίστα είναι το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου.


Όπως τονίζουν από το ΠΑΣΟΚ:

“Τα σημερινά πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα των εφημερίδων «Το Βήμα της Κυριακής» και «Πρώτο Θέμα» και καταρχάς αυτή καθεαυτή η κατάθεση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα -αν πράγματι δόθηκε- θέτουν τεράστιο ζήτημα γύρω από τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου στη χώρα μας.”

Εκλάπη η προτομή του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη στα Χανιά


Οι δράστες άφησαν μόνο τη βάση και πήραν την ορειχάλκινη προτομή
                 Picture 0 for Εκλάπη η προτομή του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη στα Χανιά
Μούδιασμα στην κοινωνία των Χανίων, προκαλεί η είδηση της κλοπής τηςπροτομής του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, που είχε χάσει τη ζωή του τον Μάιο του 2006, κατά τη διάρκεια αναγνώρισης και αναχαίτισης τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, στον εναέριο χώρο ανοιχτά της Καρπάθου, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ.
Τα αποκαλυπτήρια της προτομής, που ήταν τοποθετημένη στη θέση «μπαλκόνι» της πόλης, είχαν γίνει σε ειδική τελετή, στις 20 Μαΐου 2007 και την απουσία της αντιλήφθηκε διερχόμενος πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές.
 
Οι δράστες άφησαν μόνο τη βάση και πήραν την ορειχάλκινη προτομή.
 
Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται σε..........

Δεν το πιστεύετε...;; Πακιστανός στην Αρκαδία έκλεψε άλογο για να το κάνει μπριζόλες σύμφωνα με εκτίμηση της ΕΛΑΣ...!!!


Μετά τους κλεφτοκοτάδες και τους κατσικοκλέφτες που έχουν ρημάξει την ελληνική ύπαιθρο, έχουμε τώρα και...
αλογοκλέφτες και μάλιστα αλλοδαπούς. Ένας από αυτούς, παρ’ ότι Ασιάτης, είχε φαίνεται παρακολουθήσει πολλά γουέστερν και νόμιζε ότι ζούσε στην Άγρια Δύση.


Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Τρίπολης κινητοποιήθηκαν αμέσως μόλις ο ιδιοκτήτης ενός αγροκτήματος στη Νεστάνη Αρκαδίας τους κατήγγειλε ότι άγνωστοι είχαν κλέψει ένα άλογο μέσα από τον περιφραγμένο χώρο και ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

 Τον έκλεισαν σε ψυχιατρείο, επειδή είπε ότι το χτύπημα της 11/9 το σχεδίασαν οι ίδιοι οι Αμερικάνοι!!!



Kαμια φορά όποιος λέει την αλήθεια τον λένε τρελό, Στις Η.Π.Α. σε...
κλείνουν απευθείας στο ψυχιατρείο.

Ο Αμερικανός Brandon J. Raub διετάχθη να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική για έναν ολόκληρο μήνα, απόφαση που παραβαίνει κατάφωρα το Σύνταγμα των Η.Π.Α σύμφωνα με τους συνήγορους υπεράσπισής του. Οι υποστηρικτές του ανησυχούν ότι οποιοσδήποτε Αμερικανός θα μπορούσε ενδεχομένως να βρεθεί στη θέση του….