ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Σχεδόν όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ είναι ξαδέλφια

Πέρα από το γεγονός ότι όλοι τους έχουν καταλάβει το ανώτατο αξίωμα των ΗΠΑ, ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζορτζ Μπους…


ο Τόμας Τζέφερσον και σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι πρόεδροι της χώρας, έχουν κάτι ακόμα κοινό – είναι όλοι τους ξαδέρφια!


Την ανακάλυψη έκανε μία 12χρονη από την Καλιφόρνια, ονόματι Μπρίτζαν Νταβινιόν, η οποία δημιούργησε ένα πρωτοποριακό οικογενειακό δέντρο που συνδέει τους 42 από τους 43 Αμερικανούς προέδρους με έναν κοινό πρόγονο, τον βασιλιά Ιωάννη της Αγγλίας.

Σε δήλωσή της σχετικά με την απρόσμενη ανακάλυψη που έκανε, η Νταβινιόν ανέφερε ότι...

Επιστολή – αποκάλυψη της ΔΑΚΕ για την εκχώρηση της Αγροτικής. Ο Στουρνάρας δεν γνώριζε, όλοι διαφωνούσαν, αλλά ο Προβόπουλος “διέταξε”.

Μία επιστολή με στοιχεία – φωτιά που θα συζητηθεί. Οι απαντήσεις πλέον επιβάλλονται.
Προς
κ. Αντώνη Σαμαρά, Πρωθυπουργό της Ελλάδας

(Επ)ερώτηση
για την Αγροτική Τράπεζα

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας,
Την Παρασκευή 03/08 θα συζητηθεί το ζήτημα διάλυσης της Αγροτικής Τράπεζας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.
Εμείς έχουμε να θέσουμε τα ακόλουθα ερωτήματα εκ μέρους του ελληνικού λαού:
Πώς είναι δυνατόν τα 3 κόμματα τα οποία στηρίζουν την Κυβέρνηση, και ιδιαιτέρως το κόμμα στο οποίο είστε Πρόεδρος, να έχουν δεσμευτεί προεκλογικά ρητώς και επανειλημμένως για ανακεφαλαιοποίηση της Αγροτικής Τράπεζας, δημιουργία κρατικού τραπεζικού πυλώνα με πυρήνα την Αγροτική και ενίσχυση του ειδικού ρόλου που είναι η στήριξη του Έλληνα αγρότη και της ανάπτυξης του Πρωτογενούς Τομέα, στη συνέχεια να ισχυροποιούνται οι δεσμεύσεις αυτές στο κείμενο προγραμματικής σύγκλισης των 3 κομμάτων (23/06), και πριν στεγνώσει το μελάνι όλες αυτές οι δεσμεύσεις να αθετούνται, και με ελαφρά τη συνείδηση να σπάει η Ιστορική Αγροτική Τράπεζα σε 2 κομμάτια και να προσφέρεται (χαρίζεται) το «υγιές» κομμάτι σε ιδιώτη;
Για πιο λόγο στις 24-07-2012, ώρα 18:30 μ.μ., ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας...

Αναγνωρίζεται ότι έχουν αξία οι μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής»

Μια νέα κατάσταση πραγμάτων, στην ένδικη διαφορά ενός κατοίκου της Ρόδου με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, από την οποία διεκδικεί με αγωγή του ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, αποζημίωση ύψους 1.384.833.349.455,66 €, ως τίμημα εξαγοράς του παθητικού μετοχών της "Τράπεζας της Ανατολής", δημιούργησε απόφαση που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, για ανάλογη απαίτηση εταιρείας που δραστηριοποιείται στην πρωτεύουσα.

Πολωνία: Λάθος η αντιβαλλιστική συνεργασία με ΗΠΑ!

Σημαντικές επιπτώσεις στα τεκταινόμενα στον τομέα της ευρωπαϊκής ασφάλειας πρόκειται να έχει η δημόσια αυτοκριτική των Πολωνών αναφορικά με τη συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες για την αντιβαλλιστική «ομπρέλα». Οι Πολωνοί έχουν συμφωνήσει με τις ΗΠΑ να φιλοξενήσουν στο έδαφός τους στοιχεία του δικτύου αντιβαλλιστικής άμυνας το οποίο θα τελεί υπό την επιχειρησιακή διοίκηση του ΝΑΤΟ.
Ο Πολωνός πρόεδρος, Μπρονισλάβ Κομορόβσκι, σε δηλώσεις που έκανε τις περασμένες ημέρες ήταν απολύτως σαφής: Χαρακτήρισε ΛΑΘΟΣ της χώρας του τη συμφωνία με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τη δήλωση την έκανε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Wprost» η οποία δημοσιεύθηκε το περασμένο Σάββατο. Ο πρόεδρος της Πολωνίας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η χώρα του χρειάζεται εθνικές αντιβαλλιστικές δυνατότητες οι οποίες θα είναι μέρος του υπάρχοντος ευρωπαϊκού συστήματος πυραυλικής άμυνας.

Επί της ουσίας, ο Κομορόβσκι ασκεί κριτική στην αρχική αποδοχή...

Ιράν προς Τουρκία:"Μετά τη Συρία ,η σειρά σας! Είστε ο επόμενος στόχος των ΗΠΑ

Σε δραματική κατάσταση βρίσκεται η Τουρκία που μέσα σε λίγες εβδομάδες διαπιστώνει πως καταρρέει όλο το δόγμα της εξωτερικής πολιτικής Νταβούτογλου και απειλείται η Άγκυρα.

Τελευταίο παράδειγμα είναι οι δηλώσεις του αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων του Ιράν Φιρουζαμπαντί ο οποίος δήλωσε πως « δεν είναι σωστό γειτονικές χώρες της Συρίας θα βοηθούν τα σχέδια επέμβασης των ΗΠΑ θα πρέπει να ξέρουν πως μετά τη Συρία, σειρά θα έχει η Τουρκία».

Αμέσως στην Τουρκία πραγματοποιήθηκαν...

Θαύματα που αναστατώνουν την τουρκία. Εκατομμύρια Τουρκοι ''Κρυπτοχριστιανοι" (video!)