ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΛ@ΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΝΤ (ΤΟΜΣΕΝ) : "ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ"...

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΜΑΛ@ΚΑ...

Παραμένει επικεφαλής της Τρόικας ο Τόμσεν και διαψεύδει τις φήμες ότι αποχωρεί


«Δεν θα μας ξεφορτωθείτε εύκολα» ήταν η απάντηση του επικεφαλής της Τρόικας και εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ελλάδα, κ. Τόμσεν σε ερώτηση σχετικά με τις φήμες για αντικατάστασή του.

Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ – ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

Την Άγκυρα επισκέπτεται αυτές τις ημέρες ο σύγχρονος γενίτσαρος και για κακή μοίρα της Θεσσαλονίκης δήμαρχος, Ι. Μπουτάρης, στο πλαίσιο του «Ελληνοτουρκικού Φόρουμ Τουρισμού». Και σ’ ένα απίστευτο κρεσέντο γραικυλικού οθωμανισμού, δήλωσε «αδερφός με τους Τούρκους» και διατράνωσε τη θέλησή του για αποκατάσταση των μνημείων της οθωμανικής κατοχής της Θεσσαλονίκης! Ιδού τα χάλια του:
«Σημαντικά μνημεία της Οθωμανικής περιόδου θα αναβαθμιστούν και θα αναδειχθούν στη Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη έχει ένα μεγάλο πρόγραμμα αναδόμησης της πλατείας Ελευθερίας, απ’ όπου ξεκίνησε το κίνημα των Νεοτούρκων, καθώς και το Μέγαρο, όπου έμεινε εξόριστος ο Σουλτάνος Αμπντουλχαμίτ ο Β΄, καθώς και άλλα οθωμανικά μνημεία. Θεωρώ τον εαυτό μου αδελφό με τους Τούρκους…»

Αγροτικός ξεσηκωμός στην Κρήτη για την απόβαση στην Αθήνα


Ξεσηκωμός επικρατεί στον αγροτικό κόσμο της Κρήτης για την απόβαση στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη. Το κλίμα οργής στην Κρητική ύπαιθρο αποτυπώνεται...
στη μαζική συμμετοχή των αγροτών που δηλώνουν “παρόν” στην κινητοποίηση και ετοιμάζονται να επιβιβαστούν στα πλοία για το “ραντεβού” της Αθήνας.

Οι αγρότες της Κρήτης μετά την τριήμερη κινητοποίηση στους δρόμους την περασμένη εβδομάδα αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με αγρότες από όλη τη χώρα και να μεταβούν στην Αθήνα για ένα μαζικό συλλαλητήριο που θα έχει πανελλαδικό χαρακτήρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι δύο ισχυρότεροι πόλοι του αγροτοσυνδικαλιστικού κινήματος, η Κρήτη και η Θεσσαλία θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στήνοντας ένα σκηνικό,

Και στην κορφή…Δραγώνα!

Ψευτοεπιστημονικό εκπαιδευτικό συνέδριο στην Κομοτηνή από τα όργανα του Τουρκικού Προξενείου, με τη συμμετοχή όλου του συρφετού των τοπικών τουρκοφρόνων, αλλά και της γνωστής «Ελληνίδας» καθηγήτριας Θάλειας Δραγώνα!
    Το νέο «χτύπημα» της διάσημης για τις…φιλελληνικές της θέσεις (και φερόμενης ως πανεπιστημιακής καθηγήτριας) Θάλειας Δραγώνα έλαβε χώρα στην Κομοτηνή (συνήθη άλλωστε τόπο…δραστηριοποίησης τα τελευταία χρόνια για την ίδια και τη συνοδοιπόρο της Φραγκουδάκη) και πιο συγκεκριμένα στο (δήθεν) διεθνές εκπαιδευτικό συνέδριο με θέμα...

Τα 2/3 των Γερμανών δεν θέλουν την Τουρκία στη ΕΕ

Σχεδόν τα δύο τρίτα των Γερμανών είναι αντίθετοι στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Βild am Sonntag, ημέρα άφιξης της καγκελαρίου Μέρκελ στην Άγκυρα για διήμερη επίσκεψη.
 
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το ινστιτούτο Emnid, το 60% των ερωτηθέντων δηλώνουν την αντίθεσή τους στην ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, το 30% δηλώνουν υπέρ και το 10% δεν έχουν άποψη.

Θα υποχρεωσουν τον κόσμο να κάνει ασφάλιση κατοικίας!

Νέος έμμεσος φόρος για τα σπίτια… Να δούμε από ποιον θα τα πάρουν και ποιος θα μπορέσει να πληρώσει!
Την υποχρεωτική ασφάλιση όλων των ακινήτων για φυσικές καταστροφές εξετάζει το υπουργείο οικονομικών που για το θέμα αυτό έχει συστήσει ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, αν ισχύσει η πρόταση οι ιδιοκτήτες θα επιβαρυνθούν...

Χειροβομβίδες και όπλο σε κελί στις φυλακές Κορυδαλλού

 Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία για όπλα στις φυλακές Κορυδαλλού. Ενεργές χειροβομβίδες και ένα πιστόλι βρήκαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Πιθανό να υπήρχε σχέδιο μαζικής απόδρασης

Δύο ενεργές χειροβομβίδες και ένα πιστόλι εντοπίστηκαν σε κελί στις φυλακές Κορυδαλλού.
Πρόκειται για κελί της 4ης πτέρυγας και η έρευνα έγινε με κλειστή φυλακή, ενώ δηλαδή οι κρατούμενοι βρίσκονταν στα κελιά τους.

ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η Άγκυρα κατήργησε το αυτοδιοίκητο του Παριαρχείου - Να ακυρωθεί το ταξίδι Σαμαρά


Ενάντια σε όλες τις διεθνείς συνθήκες η τουρκική κυβέρνηση με απόφασή της ουσιαστικά κατήργησε το αυτοδιοίκητο του Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης, προσπαθώντας να επιβάλλουν αντίποινα στην Ελλάδα για τον πρόσφατο νόμο που πέρασε για τους ιμάμηδες της μουσουλμανικής μειονότητας στην Δ.Θράκη.

Οι δολοφόνοι των φοιτητών στη Λάρισα έχουν ονοματεπώνυμο.



Διαβάστε το συγκλονιστικό γράμμα ενός πατέρα για την τραγωδία με τους νεκρούς φοιτητές στη Λάρισα, οι οποίοι πέθαναν αφού άναψαν μαγκάλι για να ζεσταθούν:
 Θλίβομαι και θυμώνω! Εξοργίζομαι.

ΑΔΥΝΑΤΟΝ:4 υποβρύχια ακινητοποιημένα .Ξέρετε γιατί;



Θα τραβάτε τα μαλλιά σας. 
Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου αν υποβρύχια του Στόλου είχαν ακινητοποιηθεί από την αστεία αιτία της λήξης ζωής των ...






ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ



γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ η χώρα μας έχει ριχτεί στον γκρεμό από μια διεφθαρμένη πολιτική κλίκα, ενώ η ελληνική κοινωνία θρηνεί σχεδόν καθημερνά τα θύματα της από αυτή την «θύελλα», ένα μεγάλο μέρος αυτής της κλίκας τον τελευταίο καιρό έχει εντείνει τις προσπάθειες αποχριστιανοποίοησης του ελληνικού κράτους, με μια επιχείρηση αποκαθήλωσης όλων των πατροπαράδοτων ορθοδόξων συμβόλων από όλες τις δημόσιες λειτουργίες.


Ο Σχορτσιανίτης και η ελληνική σημαία!


Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης πήρε την ελληνική σημαία και την έδειχνε χαμογελώντας μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟ επί της τουρκικής Εφές, στέλνοντας απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση σε μια κίνηση με πολύ νόημα...

Τρόμο προκαλεί το γερμανικό μίσος κατά των Ιταλών

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ
Κάτι πολύ πιο σημαντικό από «φραστική παρεκτροπή» ενός «πολιτικού κτήνους» ήταν η επίθεση του σοσιαλδημοκράτη υποψήφιου καγκελαρίου της Γερμανίας Πέερ Στάινμπρουκ εναντίον του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και του Μπέπε Γκρίλο.
«Τρομάζω κατά κάποιο τρόπο που στην Ιταλία νίκησαν δύο κλόουν… Ο ένας, ο Μπέπε Γκρίλο, είναι ένας επαγγελματικά ενεργός κλόουν και δεν προσβάλλεται όταν τον αποκαλούν έτσι… Ο άλλος, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είναι οπωσδήποτε ένας κλόουν με μια ιδιαίτερη ώθηση τεστοστερόνης» δήλωσε ο Στάινμπρουκ.
Αντιλαμβανόμαστε το μίσος του Γερμανού σοσιαλδημοκράτη υποψηφίου εναντίον του Γκρίλο και του Μπερλουσκόνι, οι οποίοι...

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον των δημοσιογράφων Καμπουράκη, Πολίτη για Προσβολή της μνήμης νεκρού.…


Όποιος προσβάλλει τη μνήμη νεκρού με βάναυση ή κακόβουλη εξύβριση ή με συκοφαντική δυσφήμηση (Άρθρο 365).Επιτέλους η δικαιοσύνη ξυπνάει!
Ταυτόχρονα η ΕΣΗΕΑ διέγραψε τους δύο κυρίους για τις δηλώσεις τους, με τις οποίες εμφάνισαν
στην κοινή γνώμη τους δύο νεκρούς φοιτητές ως...

Απώλεια εθνικής κυριαρχίας η μίσθωση φρεγατών από την Ελλάδα


Ελλάδα και Γαλλία προχωρούν σε εμβάθυνση των σχέσεών τους στον τομέα της στρατιωτικής και αμυντικής συνεργασίας». Σε αυτό το πλαίσιο οι δύο πλευρές ασχολούνται με μια «πιο ειδική συμφωνία για την κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και πιο συγκεκριμένα...

ΣΥΡΙΑ: ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Ιρακινοί βομβάρδισαν θέσεις των ανταρτών!

Εμπλοκή ιρακινών δυνάμεων σημειώθηκε την Παρασκευή για πρώτη φορά στον πόλεμο που διεξάγεται στην Συρία, όταν μονάδες του Στρατού της χώρας βομβάρδισαν θέσεις των ανταρτών του αποκαλούμενου ελεύθερου συριακού στρατού κοντά στη συνοριακή γραμμή. 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι ιρακινές δυνάμεις...

Κανονισμός «σκούπα» για σπόρους ψηφίζεται στις Βρυξέλλες – Στην παρανομία οι παλιές ποικιλίες;




Αγρότες κρατήστε σπόρους. Θα σώσετε τον εαυτό σας και τον κοσμάκη.
Με τη βιοποικιλότητα να χάνεται και τις παλιές ποικιλίες να απειλούνται, διότι δεν προστατεύονται από επιχειρήσεις ή ιδρύματα, οι οργανώσεις «Πελίτι» και «Αιγίλοπας» προοειδοποιούν ότι η χαριστική βολή θα έρθει από την Κομισιόν, με νέα οδηγία για τους σπόρους.