ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Δαπανήθηκαν περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ για τη μετακίνηση των ψηφοφόρων της ΝΔ!!

Μπορεί η ΝΔ να χρωστά σε δάνεια και προμηθευτές εντούτοις ξόδεψε περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ προκειμένου οι ψηφοφόροι της να μετακινηθούν στον τόπο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος, όπως προκύπτει από τη σχετική έκθεση εκλογικών δαπανών... 

σύμφωνα με δημοσίευμα της real.gr

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Όλα βάση σχεδίου...έρχονται οι δυνάμεις κατοχής και οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες

Προσέξτε τι είπε ο κ. Σουλτς:
Το ελληνικό κράτος θα πρέπει να δεχτεί να εφαρμόζουν ευρωπαίοι αξιωματούχοι μεταρρυθμίσεις επί ελληνικού εδάφους. 

 «Ωστόσο, δεν πρόκειται για καμιά εχθρική δύναμη κατοχής, αλλά για εργαλείο βοήθειας»
Ακολουθεί το άρθο της Deutsche Welle:

"Ειδικές οικονομικές ζώνες για την ανάπτυξη"

Τη δημιουργία ειδικών οικονομικών ζωνών στην Ελλάδα προκειμένου η χώρα να αναπτυχθεί οικονομικά και να βγει από την κρίση προτείνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Αλβανοί, μετά τον Ράμπο από τα Τίρανα και άλλοι καίνε την Ελληνική σημαία φωτό ....

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Αλβανοί, μετά τον Ράμπο από τα Τίρανα που έχουμε στην φωτογραφία του θέματος, άλλη μια ομάδα νερών Αλβανών καίνε την Ελληνική σημαία και βγάζουν φωτογραφίες το κατόρθωμα τους όπως μπορείτε να δείτε στην συνέχεια .......

nyxtobaths

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1/2 ΕΥΡΩ..

Περνούν τα χρόνια και τα νεφρά μας φιλτράρουνε το αίμα αφαιρώντας
άλατα, δηλητήρια και κάθε τι ανεπιθύμητο , που μπαίνει στο σώμα μας.

Με την πάροδο του χρόνου τα άλατα συσσωρεύονται και αυτό απαιτεί
θεραπευτική αγωγή καθαρισμού.

Πως γίνεται αυτό ;

Δίνουν τα 11δις που χρειάζεται η Ελλάδα και δεν τα παίρνουν ! Είδηση βόμβα ! (βίντεο)

Τα MEGAλα ΜΜΕ έπνιξαν την είδηση φυσικά όπου και είναι η είδηση της Χρονιάς φυσικά, χωρίς να δώσουν καθόλου σημασία στις δηλώσεις του ομογενή προέδρου της οργάνωσης “End National Debt”...
κ. Μανώλη Λαμπράκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης CRETA όμως φιλοξένησαν τον κ. Λαμπράκη, αν όμως τα όσα λέει ισχύουν, σύγουρα μιλάμε για την μεγαλύτερη προδοσία του Έθνους !

ΘΡΙΑΣΙΟ ΠΕΔΙΟ: H μητέρα όλων των Κινεζικών επενδύσεων

Στήν Ελλάδα υπάρχουν, αρκετοί θα έλεγα, Εμπορευματικοί σταθμοί μικρής κλίμακος (Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, κτλ.), κανείς όμως του μεγέθους και τής αντίστοιχης Εμπορευματικής στόχευσης και εμβέλειας, όπως ο νέος υπό ανέγερση Παγκόσμιος Εμπορευματικός Σταθμός στην περιοχή του Θριάσιου πεδίου στην Αττική.

Εδώ και αρκετά χρόνια η Κινέζικών συμφερόντων, κορυφαία μεταφορική εταιρεία στον κόσμο, COSCO α.ε, έχει σχεδόν «αποκλειστικά» αναλάβει την εκμετάλλευση της σημαντικότερης εμπορικής εισόδου από την  Ασία πρός στην Ευρώπη, με την συμφωνία εκμετάλλευσης μέρους του λιμένος Πειραιά, κατόπιν διακρατικής συμφωνίας μεταξύ της Κίνας και της Ελλάδος.
Τα τελευταία χρόνια στην περιοχή του “ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ” κατασκευάζεται ο μεγαλύτερος Εμπορευματικός Σταθμός στην Ευρώπη, και ένας από τους μεγαλύτερους του κόσμου, ο οποίος θα συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά, προωθώντας κατ’αυτόν τον τρόπο τα εμπορεύματα τα προερχόμενα απο την Ασία στην Ευρώπη.

ΕΛΑΣ: Συστήνουν ειδική μονάδα στρατιωτικής δομής βαριά εξοπλισμένη με Ρ90 και FN-MAG!


Mια εξέλιξη χαρακτηριστική των κινδύνων και των προκλήσεων ασφαλείας που αντιμετωπίζει η χώρα στο εσωτερικό της, είχαμε πριν λίγες ημέρες με την απόφαση της ηγεσίας της ΕΛΑΣ κατόπιν εισηγήσεως μέσων "επιχειρησιακών" στελεχών για την δημιουργία ειδικών μονάδων με βαρύ οπλισμό ικανών να αντιμετωπίσουν τους βαριά οπλισμένους κακοποιούς των αστικών κέντρων, αλλά και να αποτελέσουν "ασπίδα" σε τυχόν δράση παραστρατιωτικών ομάδων τύπου UCC κλπ.

Obamacare: Στείρωση στα κορίτσια και... οι μάσκες πέφτουν!

"Πες μου ποιος είναι ο φίλος σου να σου πω ποιος είσαι", λέει ο σοφός λαός. Και στην περίπτωση Ομπάμα, καταλάβαμε αμέσως ποιος είναι μόλις έκανε σύμβουλο του στην κυβέρνηση τον Τζων Χόλντριν. Τον 'Τσάρο της Επιστήμης', όμως τον ονομάζει, χαρακτηρισμός ίσως λιγότερο λατρευτικός από εκείνον του Ροκφέλερ, 'Ο άνθρωπος που περπατάει πάνω στο νερό'... Και ποιος είναι αυτός ο Χόλντριν; Ο συγγραφέας του Ecoscience, ενός βιβλίου πολυσέλιδου, γραμμένο στην δεκαετία του '70, που θα το ζήλευε ακόμα και ο ίδιος ο Χίτλερ. Γιατί όσα δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει εκείνος, ο 'Τσάρος' τα ολοκληρώνει, προτείνοντας τρόπους και μεθόδους αποπληθυσμού, στο όνομα -ΠΑΝΤΑ- της διάσωσης του πλανήτη!

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: "ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΛΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!"

Ρώτησα ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ για την διάκριση μεταξύ νου και λογικής.
 
Μου το εξήγησε με ένα απλό παράδειγμα: «Η λογική ομοιάζει σαν τον μούστο και το κρασί, ενώ ο καθαρός νους σαν το αποσταγμένο τσίπουρο». Τον ρώτησα για τον πονοκέφα
λο που έρχεται από την προσπάθεια αυτοσυγκέντρωσης για την ευχή. Μου είπε ότι, όταν κανείς προσπαθή να συγκεντρωθή στην ευχή και έρχεται πονοκέφαλος, τότε «αυτός ο πονοκέφαλος στην προσευχή δείχνει το φιλότιμο, οπότε ο Θεός βλέπει την προσπάθεια του φιλότιμου παιδιού και το ευλογεί. Του λέει ”μη κουράζεσαι, στο δίνω αυτό που ζητάς”». Πρέπει κανείς να ξέρη ότι, «όταν οι άλλοι γογγύζουν δίκαια εναντίον μας, αυτό δεν βοηθάει στην προσευχή».
Μου είπε πολλά και σοφά λόγια για την πνευματική ζωή, διότι η προσευχή αναπτύσσεται στο εύκρατο κλίμα της εκκλησιαστικής πνευματικής ζωής. Για παράδειγμα είπε:

ΒΙΝΤΕΟ: «ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ!»

Συγκλονιστική ομολογία πίστεως από μικρό παιδί και μάθημα για τους...μεγάλους!





Από την εκπομπή της ΕΤ1 "Ουράνιο Τόξο"...τα δύο παιδάκια μας βάζουν κυριολεκτικά τα γυαλιά, σε όλους εμάς που λέμε ότι είμαστε Χριστιανοί αλλά δεν τολμάμε να το πούμε δημοσίως!

Τώρα φοβούνται στην Άγκυρα μην τους κάψει η φωτιά που άναψαν στην Συρία

Έντονη ανησυχία προκαλούν στην Τουρκία τα σενάρια που διαπλέκονται από κέντρα εξουσίας και ξένες μυστικές υπηρεσίες για την δημιουργία ενός Αλαουίτικου κράτους στις ακτές της Συρίας, το οποίο όμως θα περιλαμβάνει και την τουρκική επαρχία Hatay. Βασική ανησυχία των Τούρκων είναι ότι η εν λόγω επαρχία διαθέτει σημαντικό αριθμό Αράβων Αλαουιτών και Αράβων Χριστιανών γεγονός που διευκολύνει σε ένα βαθμό την υλοποίηση ενός τέτοιου σχεδίου.

Αυτά είναι τα μέτρα! Προκαλούν πραγματικό σοκ και δέος…

Το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ αποκάλυψε την λίστα με τα μέτρα που συζητούν οι εκπρόσωποι των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ με το οικονομικό επιτελείο. Μέσα σε τρεις σελίδες περιλαμβάνονται όλα τα μέτρα των 11,5 δισ που αφορούν μειώσεις στις συντάξεις, στα ειδικά μισθολόγια, περικοπές στην υγεία και στους μισθών των ΔΕΚΟ. Κόβονται τα δώρα σε όλες τις συντάξεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ενώ οι μειώσεις στις συντάξεις είναι κλιμακωτές και ξεκινούν από το πρώτο ευρώ.

Εκβιασμός από ΗΠΑ για τα κοιτάσματα της Κύπρου: "Ή συνδιαχείριση ή πόλεμος"...


Με ένα περίεργο άρθρο η εφημερίδα Internationa Herald Tribune, ουσιαστικά στην "γραμμή" του Richard L. Morningstar, ειδικού απεσταλμένου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών για θέματα ενέργειας, ουσιαστικά επιχειρείται από αμερικανικής πλευράς να πιεστεί η ελληνοκυπριακή πλευρά να για προχωρήσει σε συνεκμετάλλευση η Κυρπος των κοιτασμάτων που έχει ανακαλύψει.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο της εφημερίδας που διατηρεί στενές σχέσεις με το κατεστημένο της Ουάσιγκτον και το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ (βασικά εκφράζει τις θέσεις του σε όλα τα ζητήματα):''Τι θα συμβεί αν η Τουρκία και το Ισραήλ, τα βρουν με κάποιο τρόπο και το Ισραήλ ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό του Mavi Marmara και μετα στείλει τους αγωγούς αερίου απευθείας στην Τουρκία;