ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ρεκόρ ανθρωπιάς: Ιερέας πλήρωσε 2 εκατ. ευρώ για 15.382 αποφυλακίσεις


Ένα απίστευτο ρεκόρ ανθρωπιάς κατέχει ο αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Ραπτόπουλος,

ο οποίος από το 1978 μέχρι σήμερα έχει πληρώσει, με συνδρομές πιστών, αλλά και με δικά του χρήματα, 2.023.160 ευρώ, προκειμένου να αποφυλακιστούν 15.382 άποροι κρατούμενοι από φυλακές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, από αστυνομικά τμήματα και από τμήματα ασφαλείας.

Ο π. Γερβάσιος κάθε φορά που καλείται να απαντήσει για τα κίνητρά του,

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ Π@ΡΝΙΔΙΟ Η ΤΖΟΛΙ: ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ HOLLYWOOD TH MAXH KATA TOY KAΡΚΙΝΟΥ. ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ...


"Καμμένη" από τις κόκες και τα χημικά και μισοτρελαμένη από τη δόξα και το χρήμα, μοιάζει τελικά αδίστακτη η Α.Τζολί.....
Η γυναίκα που όλοι σπεύδουν να ηρωποιήσουν και πρώτοι και καλύτεροι οι "βάπορες" της ενημέρωσης ώστε να μπουν στο κόλπο με τα ιδιωτικά κέντρα και να βάλουν στην τσέπη τους μαύρο χρήμα(το κάνουν επιμελώς γνωστά site και αστέρες τους), είπε μετά την μαστεκτομή(εαν έγινε, γιατί φωτογραφίες δεν είδαμε)να κάνει και μια εμπορική ταινία; Το σενάριο; Η πεθαμένη από καρκίνο μάνα της. Σενάριο μελό που υπόσχεται τρελές πωλήσεις και εισιτήρια και γιατί όχι και Όσκαρ. Αυτή είναι η γυναίκα που εμπνέει όλες τις γυναίκες του κόσμου. Αδίστακτη ύαινα που τα δίνει όλα στο βωμό του χρήματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ : ΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΑΣ...


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Νέα απάτη ανακάλυψαν οι κακοποιοί : καλουν Απο το κινητο σας, Έχοντας Χακαρει τον Αριθμο σας...Την παρακάτω ιστορία μας την έστειλε μια κοπέλα προφανώς για να ενημερώσει τον κόσμο. Σας την μεταφέρουμε: "Πραγματική ιστορία που συνέβη... σε εμένα και την οικογένεια μου το Σάββατο τα ξημερώματα. Η ιστορία περιλαμβάνει μιαΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ και μια ΑΠΑΓΩΓΗ!

Εδώ και αρκετά χρόνια δεν μένω στο πατρικό μου. Εκεί πλέον μένουν ο πατέρας μου, η μητέρα μου και ο αδερφός μου. Στην ίδια πολυκατοικία μένει και ο θείος μου! Ξημερώματα Σαββάτου χτύπησε το σταθερό τηλέφωνο του πατρικού μου - στις 3 μισή με 4 το πρωί.

ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ - ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΘΩ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)





                                            

Οι αρχαίοι γεωγράφοι και ιστορικοί πίστευαν πως η κορυφή του Άθω ποτέ δεν βρεχόταν γιατί τα νέφη σχηματίζονταν πιο χαμηλά, και ήταν τόσο ψηλή, ώστε η σκιά της έφθανε ως τη Λήμνο. Ο Σοφοκλής έχει γράψει: «Η σκιά που ρίχνει ο Άθως στη δύση του ήλιου έφθανε στην αγορά της πόλεως Μυρήνης της Λήμνου, όπου και σκέπαζε χάλκινο άγαλμα».

Το άγαλμα αυτό παρίστανε ένα βόδι. Από αυτό έμεινε και ο παροιμιώδης στίχος: «Άθως καλύψει πλευράς Λημνίας βοός». Η εμπειρία του να πετάς φωτογραφίζοντας πάνω από αυτή την κωνική κορυφή, 2,5 χιλιόμετρα πάνω από τη θάλασσα, με τα χέρια παγωμένα από το κρύο (αν και καλοκαίρι είχε μόλις 9 βαθμούς εκεί ψηλά), διακρίνοντας τριγύρω όλη τη χερσόνησο του Άθω αλλά και τις άλλες χερσονήσους της Χαλκιδικής, είναι μοναδική!

Τραγώδια στο Κερατσίνι: Μητέρα αυτοκτόνησε μπροστά στην 4χρονη κόρη της


Μπροστά στα μάτια της 4χρονης κόρης της αυτοκτόνησε μια μητέρα στο Κερατσίνι. Η γυναίκα σε κατάσταση αμόκ έβαλε τέλος στη ζωή της αφού πρώτα είχε αυτοτραυματιστεί στο λαιμό, στο στήθος στο ύψος της καρδιάς και στην κοιλιακή χώρα...

Το κοριτσάκι στη θέα της νεκρής μητέρας του και με αίματα στα χέρια βγήκε στο μπαλκόνι κλαίγοντας. Οι γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία και την πυροσβεστική που έφτασαν άμεσα στο σημείο.

Με γερανοφόρο όχημα της πυροσβεστικής οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και είδαν την μητέρα νεκρή και το 4χρονο κοριτσάκι...

Ποιος και πώς θα ξεκινήσει την επικείμενη έκρηξη;



Οι κίνδυνοι για μία κοινωνική έκρηξη αυξάνουν αλματωδώς 

Η πολιτική είναι η επιστήμη (κατ’ άλλους «τέχνη» και κατ’ άλλους «επάγγελμα») η οποία καλείται να δημιουργήσει κατευθύνσεις βασιζόμενη σε ένα γενικό εθνικό στρατηγικό σχέδιο, αναλύοντας τα δεδομένα του παρόντος και αποφεύγοντας το χείριστο σενάριο - αποτέλεσμα (βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα) για το μέλλον. Είναι λοιπόν, εκείνη η επιστήμη που σαν σκοπό έχει να επιφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα για την χώρα και τους κατοίκους, τοποθετώντας μία κλίμακα στόχων (με μετρήσιμα αποτελέσματα).

Ποιοι θα αντιμετωπίσουν τον εχθρό στο εσωτερικό της χώρας;



Η φωτογραφία θα μπορούσε να είναι π.χ. στα Πατήσια... 
Τα δεδομένα : 
1ο) Η χώρα οδεύει με ταχύ πλέον ρυθμό στην κατάρρευση.

Αυτοάμυνα στο σπίτι


Αυτοάμυνα στο σπίτι...μία πολύ χρήσιμη σελίδα...μπράβο τους.http://www.amynastospiti.gr/Αυτοάμυνα στο σπίτι

Νέος “άθλος” Ρουπακιώτη! Υπό όρους αποφυλακισμένος ο Αλβανός που έπαιζε ρώσικη ρουλέτα στον κρόταφο μεροκαματιάρη ταξιτζή!

Ο 23χρονος που πιάστηκε στην Παλλήνη, είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους ενώ εξέτιε ποινή κάθειρξης επτά ετών για ληστείες σε βάρος οδηγών Ταξί, που είχε διαπράξει μαζί με συνεργούς του το έτος 2009. Και τι έκανε με το που βγήκε;

ΓΕΡΜΑΝΟΣ – ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ: ΠΟΡΙΣΜΑ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ! Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλος – Μπεγλίτης οφείλουν εξηγήσεις…

ΣΚΑΛΔΑΛΩΔΗΣ Η ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ “ΓΕΡΜΑΝΟΥ” ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!

Γράφαμε στις 22 το Γενάρη για την εμπλοκή της Γερμανός στο σκάνδαλο των υποβρυχίων: Η ομερτά των ΜΜ”Ε” για την Ludwig SA και την Γερμανός.

“Προφανώς είναι πολλά τα ερωτήματα του ανακριτή για το 1.470.000 προερχόμενου από την εταιρεία LUDWIG SA, συμφερόντων του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού, το οποίο κατέληξε σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας S.D.G. S.r.I, συμφερόντων του Γιώργου Σαχπατζίδη, που είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

"Ου γαϊδούρι" φώναξαν Πόντιοι στον Μπουτάρη! (VIDEO)

Ο Μπουτάρης την γλίτωσε κατά την άφιξή του στο χώρο της εκδήλωσης στην Θεσσαλονίκη, αλλά δεν έγινε το ίδιο κατά την αποχώρησή του, όταν κάποιοι τον αποδοκίμασαν φωνάζοντας "Ου γαϊδούρι".
Οι δηλώσεις του περί Κεμάλ αλλά και η περσινή του άρνηση...

Γουρουνοφοβία: Τράπεζες απαγορεύουν το γουρουνάκι – κουμπαρά γιατί προσβάλει τους μουσουλμάνους

Κάποιες βρετανικές τράπεζες απαγορεύουν τους κουμπαράδες - γουρουνάκια, διότι μπορεί να προσβάλλουν τους Μουσουλμάνους. Οι τράπεζες Halifax και NatWest αποφάσισαν να καταργήσουν αυτό το παλιό σύμβολο της αποταμίευσης από τα παιδικά προϊόντα τους και από τις διαφημίσεις τους.
Οι Μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό κρέας, καθώς το ισλάμ λέει ότι το γουρούνι είναι ακάθαρτο ζώο.

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ: "ΝΕΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΑΣ ΑΜΑΡΤΗΣΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ"!

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε:
Αδελφοί μου, όταν ήμουν νέος έκανα μια σκέψη λάθος. Μου φάνηκε στην αρχή, καλή και σωστή. Αργότερα όμως μετάνοιωσα πικρά!
Μου έλεγε ο λογισμός μου:

Αποκαλύπτουμε το σκοπό του ταξιδιού Ερντογάν στην Ουάσιγκτον: Ετοιμάζουν θρησκευτικό πόλεμο, με "πρωταγωνιστή" την Τουρκία!

Του Σάββα Καλεντερίδη
Το ταξίδι του Ερντογάν στην Ουάσιγκτον, είναι από μόνο του ένα γεγονός που συγκεντρώνει τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας. Ο λόγος είναι απλός. Ο Τούρκος πρωθυπουργός, κατόπιν συνενόησης και με την άδεια, φυσικά, της αμερικανικής κυβέρνησης και των αρμοδίων αρχών, ταξίδεψε στις ΗΠΑ συνοδευόμενος από το …

Προσευχή στον Αλλάχ σε σχολείο του Αγ.Παντελεήμονα!!!

Σημερινό δημοσίευμα φέρει καθηγητή να μαθαίνει μουσουλμανικές προσευχές στους μαθητές

Για την κατάσταση στο Κέντρο της Αθήνας έχουν γραφεί πάρα πολλά και ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι επικρατεί στα σχολεία. Οι Έλληνες μαθητές αρχίζουν να αποτελούν μειονότητα καθώς οι περισσότερες οικογένειες...

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ: ''Οι πρακτικές της Μέρκελ μοιάζουν με αυτές των Ναζί''

Ο πρωθυπουργός  της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν εξαπέλυσε πυρά κατά της Γερμανίδας Καγκελαρίου εξαπέλυσε μέσω ραδιοφωνικής εκπομπής , κατά τη διάρκεια της οποίας παραλλήλισε τις πρακτικές της Άνγκελα Μέρκελ με αυτές των Ναζί.  
Ο κ. Ορμπάν επικεντρώθηκε στις δηλώσεις της Ανγκέλα Μέρκελ στο ευρωπαϊκό φόρουμ του τηλεοπτικού σταθμού WDR, όπου είχε κατηγορήσει την Ουγγαρία για έλλειμμα δικαιοσύνης και δημοκρατίας και δήλωσε πως...

Ποταμός συκοφαντιών και χυδαιολογίας και σήμερα κατά της Χ.Α. το καλό παιδί των ΜΜΕ ο νικολάκις Χατζηνικολάου…

                                                
ΔΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ??? ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΚΩΛΟ-ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !!! ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΗΝΤΙΑΚΟΣ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕΣ??? ΔΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΛΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ??? ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ : “ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ – ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ…” ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΕΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΕΞΩ… ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΟΧΕΤΟΥΣ ΤΟΥ “ΚΑΦΡΟΥ” ΟΤΑΝ KAI TO’ΠAIZE Ο ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ALTER …

KΑΠΝΙΖΕΤΕ;;; Τουλάχιστον αποτοξινωθείτε! ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους τρόπους!!!

Είναι γνωστές οι βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος και για να τις αποφύγετε, θα πρέπει να κόψετε τελείως το κάπνισμα. Aν, ωστόσο, επιμένετε να καπνίζετε...

τότε διαβάστε τις γραμμές που ακολουθούν. Yπάρχουν ορισμένες ήπιες μέθοδοι που μπορούν να σας βοηθήσουν να περιορίσετε κάπως τις επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία σας, να συμβάλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού σας από τον καπνό και να τον ενισχύσουν. H ρεφλεξολογία, το μασάζ, η πιεσομετρία και η αρωματοθεραπεία αποτελούν εναλλακτικές μεθόδους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

                         

19 ΜΑΙΟΥ,ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

                    

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑ.

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ



Τις επόμενες μέρες θα γίνει χριστιανός και ο καπετάν Καραοσμάν που μοιράζει τα ψάρια

Του Δημήτρη Ριζούλη

Την Δευτέρα του Πάσχα ,στη Ρόδο, τρεις Βουλγάρες μουσουλμάνες (μια μητέρα και οι δυο κόρες της) βαπτίστηκαν χριστιανές μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Το μυστήριο τελέστηκε στον (γνωστό) ναό του Αγίου Παντελεήμονα της παλιάς πόλης με τη μεγάλη δράση. Η βάπτιση έγινε από τον εφημέριο π. Χρήστο Σιάννα και τον εφημέριο του ενοριακού ναού Αγίου Γεωργίου π. Μερκούριο Ζαχαρία.
Νονός ήταν ο επίτροπος του Αγίου Παντελεήμονα κ. Νικήτας Μαλλιάκας. Τα ονόματα που τους έδωσε ήταν...

Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό



Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ, στα Χανιά. Μια 25χρονη δάγκωσε αστυνομικό, την ώρα που εκείνος πραγματοποιούσε έλεγχο!

Επιβεβαίωσε ο Τέρενς Κουίκ την υποβολή παραίτησής τουANT1

                       Την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπέβαλε την Κυριακή ο βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

20 Μαΐου 1825. Ὁ Παπαφλέσσας τιμᾶ τὸν ὅρκο του καὶ πέφτει ὑπὲρ Πατρίδος!


Παπαφλέσσας ἦταν ἕνας πολὺ δυναμικὸς ἄνθρωπος. Ἐὰν δὲν ἦταν αὐτός, πολὺ πιθανὸν νὰ μὴν εἶχαν καταφέρῃ οἱ παπποῦδες μας νὰ πραγματοποιήσουν τὴν ἐπανάστασι.

Ἦταν ὅμως ὁ Παπαφλέσσας ἄνθρωπος τῶν ἄκρων. Τῶν πολὺ ἄκρων.

Ἄν καὶ πολέμησε μὲ πάθος κι αὐταπάρνησι γιὰ τὴν ἐλευθερία μας, ὅταν ἄρχισαν νὰ φτάνουν τὰ χρήματα τῶν δανείων ἄρχισε κι αὐτὸς νὰ μπαίνῃ στὸ παιχνίδι τῆς μοιρασιᾶς.

Γράφει ὁ Φωτιάδης: «Στ’ ἀναμεταξὺ εἶχε βυθιστῇ στὶς πολιτικὲς δολοπλοκίες καὶ στοὺς ἐμφυλίους ἔως τὸν λαιμό. Εἶχε κατεβῇ καὶ τὸ τελευταῖο σκαλοπάτι τῆς σκάλας τοῦ κακοῦ…» γιὰ τὸν Παπαφλέσσα. Κι ὄχι μόνον ὁ Φωτιάδης.

Ὁ Παπαφλέσσας ἔδωσε πολλὰ στὴν ἐπανάστασι. Μὰ ἔδωσε καὶ πολλὰ στὶς δολοπλοκίες.

Τὰ στερνὰ ὅμως τιμοῦν τὰ πρῶτα, λέει ὁ λαός μας. Κι ἔτσι εἶναι.

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΠΥΡΑ!! 'Μπάσιμο'' της τουρκικής μπύρας Efes στην Ελλάδα!!


Οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κάνουν ''μπάσιμο'' στην ελληνική αγορά με την τουρκική μπύρα Efes, έχει προηγηθεί βέβαια η εκστρατεία τουρκικής.......
........ πλύσης εγκεφάλου με τα σήριαλ, που δυστυχως μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού καθηλώνεται καθημερινά μπροστά στις οθόνες του, παρακολουθώντας την ''πολιτισμένη'' Τουρκία.

Έτσι λοιπόν, μια ανάσα από την επίτευξη συμφωνίας βρίσκεται η τουρκική Efes, προκειμένου να διαθέτει απευθείας στην ελληνική αγορά τη μπύρα Efes Pilsen, εκμεταλλευόμενη την έλευση χιλιάδων τουριστών σε δημοφιλή

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ!

ΆΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ... ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΑΛΚΟΟΛΙΚΕ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ 353.000 ΠΟΝΤΙΩΝ...!!!


Tο πανό κρεμάστηκε στη θύρα 6 και το "μήνυμα" ήταν μάλλον προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Εγραφε:

"Ασεβή, ανιστόρητε, ανώμαλε αλκοολικέ, τρίζουν τα κόκκαλα 353.000 Ποντίων. Οι καρδιές των προσφύγων δεν ξεχνούν. Πάρε τα μεμέτια σου τους gay και μπούλο".

dexiextrem.blogspot.gr


ΠΗΓΗ

Ο Άσαντ ετοιμάζεται να επιτεθεί στο Ισραήλ

ST: Ο Άσαντ ετοιμάζεται να επιτεθεί στο Ισραήλ

O Σύρος Πρόεδρος Μπαράρ αλ Άσαντ προετοιμάζεται να επιτεθεί στο Ισραήλ στην περίπτωση που ξαναδεχτεί επίθεση σύμφωνα με τους Sunday Times
Ο Συριακός στρατός έχει εγκαταστήσει πυραυλικά συστήματα σε σημείο τέτοιο που στην περίπτωση ενεργοποίησής τους θα βρουν στόχους στο κέντρο του Ισραήλ.
Πηγές αναφέρουν ότι είναι ήδη επιβεβαιωμένο πως το καθεστώς Άσαντ θα

«Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» κατά των… Ποντίων!!!



Ημέρα Μνήμης της ποντιακής Γενοκτονίας η σημερινή, ίσως είναι η τελευταία φορά που πραγματοποιείται εκδήλωση με αυτόν τον τίτλο. Ο κ. Ρουπακιώτης, με πρόσχημα την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, ετοίμασε ψευδεπίγραφο νομοσχέδιο στα μέτρα των ισχυρών της γης, ώστε να μπορεί το Σύστημα να αφαιρεί την φωνή από κάθε έναν που καθίσταται ενοχλητικός.

Υπόλογος είναι ο καθένας που με λόγια ή πράξεις «μπορεί να διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος». Αν καταστεί νόμος του κράτους, δεν μπορώ πλέον να μιλώ για φρικιαστικά εγκλήματα που τέλεσαν οι Τούρκοι (τους 353.000

ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ... ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΙΑ... Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...!

Πρώτα σούπερ ζιζάνια, και τώρα σούπερ έντομα - Χάρη στην εταιρεία Monsanto


Μια νέα γενιά από προνύμφες εντόμων τρώνε τις ρίζες του γενετικά μεταλλαγμένου καλαμποκιού που υποτίθεται ότι προοριζόταν να είναι ανθεκτικό σε τέτοια παράσιτα. Η αποτυχία του γενετικά τροποποιημένου καλαμποκιού της Monsanto Bt θα μπορούσε να είναι η πιο σοβαρή απειλή που έχει ποτέ υπάρξει στις γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

Και ο οικονομικός αντίκτυπος θα μπορούσε να είναι τεράστιος.

Δισεκατομμύρια δολάρια είναι σε κίνδυνο, αφού το καλαμπόκι Bt καταλαμβάνει το 65 τοις εκατό του συνόλου του καλαμποκιού που καλλιεργείται στις ΗΠΑ.

Το στέλεχος του καλαμποκιού, κατασκευασμένο για να σκοτώσει τις προνύμφες των σκαθαριών, όπως και το rootworm του καλαμποκιού, περιέχει ένα γονίδιο που αντιγράφεται από ένα έντομο-δολοφονο το βακτήριο το Bacillus thuringiensis, ή Bt.

Emirates Airbus A380, το εσωτερικό του!!! - φωτος


Είναι τρελοί αυτοί οι Άραβες
Δείτε το εσωτερικό του αεροσκάφους...

Η Emirates Airlines, με βάση το Ντουμπάι, είναι ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Μέση Ανατολή, με πάνω από 2.500 επιβατικές πτήσεις την εβδομάδα, από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (Terminal 3), σε 111 πόλεις σε 62 χώρες σε έξι ηπείρους.

Μονολιθικές εκκλησίες-όταν οι βράχοι γίνονται τόποι ιεροί. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Οι μονολιθικές εκκλησίες είναι εκκλησίες κατασκευασμένες από ένα ενιαίο κομμάτιπέτρας. Είναι συνήθως λαξευμένες στο έδαφος ή σε μια πλαγιά λόφου ή βουνού. Υπάρχουν αρκετές μονολιθικές εκκλησίες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Οι περισσότερες μοιάζουν περισσότερο με μοναστήρια-σπήλαια, αφού απαρτίζονται από σήραγγες μέσα σε έναν ενιαίο βράχο. Θα ταξιδέψουμε σε πέντε διαφορετικές χώρες του κόσμου για να γνωρίσουμε λίγο αυτά τα θρησκευτικά μνημεία, που αποτελούν ανεκτίμητο πλούτο και προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Εκπαιδεύουν τους Ικάρους με αεροσκάφη του 1969


Η αναγκαστική προσγείωση του πεπαλαιωμένου Τ-41 επαναφέρει το ζήτημα ανανέωσης του εκπαιδευτικού στόλου της Π.Α.

Του Κωστα Αλατζα
Η τελευταία αναγκαστική προσγείωση που πραγματοποίησε ο κυβερνήτης του αξιόπιστου, πλην όμως πεπαλαιωμένου, εκπαιδευτικού αεροσκάφους Τ-41 επαναφέρει το ζήτημα της ανανέωσης του εκπαιδευτικού στόλου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις, η ασφαλής αναγκαστική προσγείωση που εκτέλεσε ο έμπειρος σμηναγός εκπαιδευτής, το πρωί της περασμένης Δευτέρας σε αγρόκτημα νοτίως του Ωρωπού, οφείλεται σε «κράτημα του κινητήρα». Ωστόσο, την ακριβή εικόνα για τα αίτια του συμβάντος...

Α/ΓΕΕΘΑ: ''Δεν ξεχνάμε τις χαμένες πατρίδες''