ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Μαύροι μετανάστες κτυπάνε λευκή στην Γαλλία!

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ > Ψήφιση του αντιρατσιστικού ζητά το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος


Να κατατεθεί στη Βουλή ο νόμος κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του αντισημιτισμού καλεί, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣΕ). Το ΚΙΣΕ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «καλεί όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας να υπερβούν τις μεταξύ τους διαφορές και να υπερψηφίσουν ένα νόμο που θα δείχνει μηδενική ανοχή στη ρατσιστική βία, στην ξενοφοβία, στον αντισημιτισμό και στη διάψευση του Ολοκαυτώματος».


ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Ή ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;


Τους ασκούς του Αιόλου και του Δια-βόλου κατά της Εκκλησίας μας ανοίγει το προς ψήφιση «Αντιρατσιστικό» και Αντι-Χριστιανικό νομοσχέδιο αφού είναι προφανής ακόμα και σε ένα μικρό παιδάκι η πονηριά και η κακοβουλία που υποκρύβει μέσα του εναντίον σε ο,τιδήποτε Χριστιανικό
Αναφέρεται μέσα στα πολλά ότι :

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΝΑΤΟ-ΤΟΥΡΚΙΑ(vid) Εθελοντικά ένοπλα σώματα ορθόδοξων Ρώσων και Ουκρανών οργανώνονται για Συρία

Εθελοντικά ένοπλα σώματα ορθόδοξων Ουκραών και Ρώσων ετοιμάζονται για την Συρία σε περίπτωση που υπάρξει επέμβαση του ΝΑΤΟ και εισβολή της Τουρκίας στην χώρα.
Πρόκειται για μια κίνηση που έχει ως στόχο αφ'ενός μεν να μην εμπλακούν απευθείας ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στην σύγκρουση και αυτή κλιμακωθεί ανεξέλεγκτα και αφετέρου να αποτραπεί να πέσει η Συρία στα χέρια των ισλαμιστών. Στην Μόσχα όλα τα think tanks θεωρούν ότι ο επόμενος στόχος είναι ο Καύκασος.

Τα... έξυπνα Βλήτα και η διατροφική τους αξία!


Τα βλήτα, με την ενδιαφέρουσα, έντονη και λίγο πικρή τους γεύση, έχουν δικαίως την τιμητική τους στο καλοκαιρινό Ελληνικό τραπέζι μας. Γευστικά, ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα καλοκαιρινά πιάτα, ενώ κανείς μπορεί να τα μαγειρέψει με πολλούς και διάφορους τρόπους από βραστά μέχρι τσιγαριστά και μαγειρευτά. Ψάχνοντας για την διατροφική αξία των βλήτων, ανακάλυψα ότι είναι πολύ πλούσια, ενώ παράλληλα μου λύθηκε η απορία σχετικά με το συσχετισμό μεταξύ βλήτου και βλακείας! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά.

Το βλήτο ή βλίτο ή βλιταράκι ή γλίντρος – επιστημονικά λέγεται «Amaranthus Viridis» - είναι μια μικρή μονοετής πόα που δεν ξεπερνά σε ύψος τα 80 εκατοστά. Στην Ελλάδα υπάρχει από την αρχαιότητα καθώς ήταν γνωστό και στους αρχαίους μας πρόγονους, ενώ αποτελεί παραδοσιακό λαχανικό της Ινδίας, της Αφρικής αλλά και της Τζαμάικας.

Η διατροφική αξία του βλήτου στα 100 γρ. βρασμένης τροφής είναι:

Πορνό στην ΕΤ3 την ώρα του δελτίου ειδήσεων (βίντεο)Ταινία σκληρού πορνό έπαιζε στις οθόνες του στούντιο των ειδήσεων της ΕΤ3 κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης όταν την ώρα που παρουσιαστής έλεγε τις ειδήσεις στην πλάτη του το ένα μόνιτορ έδειχνε μία ερωτική ταινία.

Το ερωτικό στιγμιότυπο εμφανίζεται στο 43:18′ του δελτίου ειδήσεων της ΕΤ3 τη στιγμή που ο παρουσιαστής αναφέρεται στις αντιδράσεις για το ενδεχόμενο κλείσιμο της ΕΡΤ.

Δύο κοινά αναλγητικά και αντιφλεγμονώδη φάρμακα αυξάνουν τον κίνδυνο για έμφραγμα…


Δύο συνηθισμένα μη στεροειδή αναλγητικά και αντιφλεγμονώδη, το «ιμπουπροφέν» και το «ντικλοφενάκ», μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο καρδιολογικών προβλημάτων, ακόμη και θανατηφόρων, αν λαμβάνονται…

μεγάλες δόσεις και για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιβεβαίωσε μια νέα διεθνής επιστημονική έρευνα.
Τα εν λόγω φάρμακα, που χρησιμοποιούνται συχνά από ασθενείς τόσο για οξείς όσο και για χρόνιους πόνους, για παράδειγμα λόγω αρθρίτιδας ή μονίμων πονοκεφάλων, δημιουργούν σχετικά μεγαλύτερο κίνδυνο για όσους καπνίζουν και είναι υπέρβαροι.
Ο κίνδυνος για την καρδιά από αυτά τα φάρμακα,

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ! ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΤΗΣ MONSANTO ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ

Φρίκη και μόνο φρίκη από τα αποτελέσματα έρευνας για το καλαμπόκι της “πράσινης” Monsanto μετά από εργαστηριακή έρευνα που έγινε στην Γαλλία. Οι Γάλλοι επιστήμονες χρησιμοποίησαν το μεταλλαγμένο καλαμπόκι της εταιρείας για να δουν τις επιπτώσεις που θα είχαν ποντίκια και χοιρίδια τρεφόμενα με αυτό.
Τα δύστυχα ζώα στην κυριολεξία καταστράφηκαν οργανικά, αφού εκτός από τους όγκους, υπέστησαν μη αναστρέψιμες βλάβες στα νεφρά αλλά και στο συκώτι.
Τις ίδιες ακριβώς συνέπειες παρατήρησαν και σε ζώα που τράφηκαν με προϊόντα καλλιέργειας για την οποία χρησιμοποιήθηκε το “εξαιρετικό”

Το καθισιό σκοτώνει τη "γενιά του καναπέ"

Το καθισιό σκοτώνει τη "γενιά του καναπέ"
Η επιστημονική κοινότητα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις επιπτώσεις της ακινησίας στην ανθρώπινη υγεία, επισημαίνοντας ότι η καρέκλα είναι το νέο... κάπνισμα.

Ο ενδοκρινολόγος Τζέιμς Λέιβν από την κλινική Mayo είναι ξεκάθαρος. "Μπορεί οι ατελείωτες ώρες στην καρέκλα του γραφείου να μας επιβραβεύσουν με μία προαγωγή, ωστόσο, μας καθιστούν ευεπίφορους σε διάφορα νοσήματα όπως διαβήτη, καρδιαγγειακά και παχυσαρκία, με τον πρόωρο θάνατο να παραμονεύει"

Ο ρατσισμός είναι αδίκημα. Ο ανθελληνισμός δεν είναι; (Του Νίκου Τζιόπα)

Σε «αντιρατσιστικούς» ρυθμούς κινείται η πολιτική μας ζωή τον τελευταίο καιρό. Μετά τα αλεπάλληλα «χαστούκια» που έχει εισπράξει ο υπουργός δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτης από τις συνεχείς αποδράσεις από τις φυλακές τις χώρας, προσπαθεί να… εξιλεωθεί στην συνείδηση του λαού με ένα νομοσχέδιο αμφιβόλου αξίας και αναγκαιότητας. Και είναι πασιφανές ότι το κάνει για να δικαιολογήσει τον μισθό του και την ιδεολογία του, φυσικά. Διότι μέχρι στιγμής, μετράει μόνο αποτυχίες. Όπως αποτυχίες συνεχόμενες κατρακύλες, μετράει και το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ το οποίο έτρεξε να συνδράμει μήπως και σωθεί από το βεβαιότατο πολιτικό του τέλος.

Και η Σουηδία στο έλεος αφρικανών κανιβάλων! Η παταγώδης κατάρρευση του μοντέλου της «πολυπολιτισμικής κοινωνίας» και η «ιερή αγελάδα» του Συστήματος (αντιρατσισμός).

Την ίδια ώρα που τα εν Ελλάδι φερέφωνα των παγκόσμιου Συστήματος καθυποτάξεως των λαών – αναρχοκομμουνιστές, μαρξιστοφιλελεύθεροι και οι λοιπές (αντεθνικές) «δημοκρατικές» δυνάμεις – μάχονται με λύσσα για την, καθ’ υπαγόρευσιν των υπερεθνικών διευθυντηρίων που εδρεύουν στις Βρυξέλλες, επιβολή δικτατορικών νομοθετημάτων ποινικοποιήσεως της στοιχειώδους ελευθερίας εκφράσεως γνώμης (όταν αυτή συνδέεται με την εθνική ταυτότητα), απανωτά γεγονότα-κόλαφοι έρχονται να αποδείξουν περίτρανα ότι το πραγματικό, γιγαντιαίων διαστάσεων, πρόβλημα που

Είκοσι πέντε τρόποι για να καταστείλετε την αλήθεια — Οι 25 κανόνες της Παραπληροφόρησης


Είκοσι πέντε τρόποι για να καταστείλετε την αλήθεια — Οι 25 κανόνες της Παραπληροφόρησης. Διαβάστε τους, εντοπίστε τους, ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...


1. Δεν βλέπω κακό, δεν ακούω κακό, δεν μιλάω για το κακό.

Ανεξάρτητα από το τι ξέρετε, μην το συζητάτε – ειδικά εάν είσαστε δημόσιο πρόσωπο, παρουσιαστής ειδήσεων κλπ. Εάν δεν αναφερθεί τότε δεν υπάρχει, και έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα. 

2. Γίνετε δύσπιστος και αγανακτισμένος.

Αποφύγετε τη συζήτηση βασικών θεμάτων και αντιθέτως επικεντρωθείτε σε παράπλευρα ζητήματα, τα οποίαμπορούν να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να

5 εκατομμύρια αγρότες μηνύουν την Μονσάντο ζητώντας 7,7 δις δολάρια αποζημίωση5 εκατομμύρια αγρότες μηνύουν την Μονσάντο ζητώντας 7,7 δις δολάρια αποζημίωση (6,2 δις €). Εξ' ατίας της αυτοκτονεί ένας αγρότης κάθε μισή ώρα. Ολόκληρες αγροτικές περιοχές του πλανήτη χαρακτηρίζονται πλέον ως "ζώνες αυτοκτονίας" εξ' αιτίας της... Η Μονσαντο συλλέγει χρήματα απο
φτωχούς αγρότες ως δικαιώματα (royalties) όταν αυτοί επιχειρούν να κρατούν σπόρο προηγούμενων καλλιεργειών για να σπείρουν στην επόμενη.....
ΚΑΙ μ' αυτή την ευκαιρία ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΜΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!

roloi-deh


Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής μετέβη κατόπιν αιτήσεως άνεργου πολίτη-τρία χρόνια άνεργου και με σύζυγο που ζει με μηχανική υποστήριξη- στα τοπικά γραφεία της ΔΕΗ Θάσου και επέτυχε την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία του!  
Ο Δημήτριος Καλοτραπέζης είναι τρία χρόνια άνεργος και τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η σύζυγός του έχει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και ζει με μηχανική υποστήριξη. Πριν λίγες μέρες λόγω ανεξόφλητων

Ο πολιτισμός των χασάπηδων και των ηλίθιων

Angelina-Jolie
Η Ατζελίνα δείχνει το δρόμο για την εποχή των εθελοντικών ακρωτηριασμών. Φοβάσαι πως με κάποιο μέρος του σώματος δεν θα τα πας και τόσο καλά? Κόφτο! Γιατί να ζεις στο φόβο. Γιατί να περιμένεις μήπως κάποτε και με κάποιο τρόπο κάτι συμβεί. Διάβαζα κάπου πως μετά τους ακρωτηριασμούς μαστών, ξεκινάνε κι ακρωτηριασμοί προστατικών αδένων. Τι να τους κάνεις αυτούς τους χαζο-αδένες? Κόφτους να ησυχάσεις. Κόψε και πόδια και χέρια, και το πουλί σου, και τα βυζιά σου κι όσο πιο γρήγορα το κάνεις τόσο καλύτερο. Να πηγαίνεις και τα παιδάκια σου, νωρίς από το

Οι μαύροι.... πάνθηρες ήρθαν.... Οι Έλληνες φεύγουν...

Έχοντας χάσει πλέον κάθε έννοια σεβασμού στην χωρά που διαμένουν παράνομα υπό την προστασία των “αδελφών” χαλαρόκολων αντιρατσιστών φίλων τους, που τους υπερασπίζονται και τους καλύπτουν σε κάθε είδους παρανόμια που κάνουν απέναντι στον Ελληνικό λαό, οι λαθρο έπικοι εισβολείς απειλούν ακόμα μια φορά.
Μετά την ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος , που εμμέσως πλην σαφώς μας ...

απειλήσε με τζιχαντ (ιερό πόλεμο αλλά καλό είναι οι κοιμισμένοι Έλληνες να μαθαίνουν τι είναι), ήρθε η σειρά των ηλιοκαμένων εξ Αφρικής (μην μας

Παστό κρέας χοιρινό, διατηρείται 1 χρόνο εκτός ψυγείου.

Υλικά
  • 2 κιλά κρέας χοιρινό από μπούτι χωρίς κόκαλο
  • περίπου 1/2 κιλό αλάτι χονδρό
  • λάδι για το τηγάνισμα
  • 2 πορτοκαλόφλουδες
  • πιπέρι ολόκληρο (περίπου 10 κόκκους)
  • μπαχάρι ολόκληρο (3 κόκκους)
Εκτέλεση

Le Monde: Τρόμος στην Ευρώπη από την άνοδο των κομμάτων που λένε «Οχι» στο ευρώ


Από την Ανγκελα Μέρκελ ως τον Φρανσουά Ολάντ περνώντας από τον Κάμερον και τον Λέττα, οι Ευρωπαίοι ηγέτες ανησυχούν για το κύμα ευρωσκεπτικισμού και ευρωφοβίας που καλπάζει στην ήπειρο, ενόψει των ευρωεκλογών που θα γίνουν από τις 22 ως τις 25 Μαΐου 2014.
Οι 27 της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα επιβάλλουν έναν μόνο γύρο στις ευρωεκλογές για να περιορίσουν τυχόν απώλειες, σύμφωνα με τη Le Monde. Ωστόσο η προοπτική που ανησυχεί τους ηγέτες είναι η θορυβώδης είσοδος εκλεγμένων ευρωβουλευτών που θα σαμποτάρουν το ευρώ και τις δράσεις στην ευρωζώνη.

Αναζητείται στο Παγγαίο ο αλλοδαπός που εντοπίστηκε με την 13χρονη.

 

Πριν από λίγο, στο όρος Παγγαίο οι έρευνες με συμμετοχή εναέριων μέσων.

Όπως έδειξαν τα ίχνη στον υπολογιστή του κοριτσιού, συνομιλούσε μαζί του και η τοποθεσία ταιριάζει με τον τόπο διαμονής και εργασίας του νεαρού (είναι υπήκοος Αλβανίας, 23 χρονών).

Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία ας επικοινωνήσει με τις αρχές.

 

πηγη 

Ο "ΚΥΒΟΣ" ΕΡΡΙΦΘΗ; Ο Μ.Ομπάμα ζήτησε σχεδιασμό ζώνης απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Συρία

Οι ΗΠΑ εμφανίζονται αποφασισμένες να εμπλακούν άμεσα στο συριακό ζήτημα,σχεδιάζοντας στρατιωτική ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Συρία, παρότι πλέον υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι οι S-300 βρίσκονται ήδη στην κατοχή του καθεστώτος Άσαντ.
Η ευρεία συμμετοχή της Χεζμπολάχ στις επιχειρήσεις ανακατάληψης εδαφών της συριακής επικράτειας, είναι καταλυτική, και έχει οδηγήσει τους ισλαμιστές σε αδιέξοδο, οπότε χρειάζεται κατεπείγουσα επιχείρηση διάσωσης από το"ιππικό".

Στοιχεία-σοκ για την Ελλάδα - 597.000 παιδιά στην απόλυτη φτώχεια!

Α.Φ. Αυτή είναι η ανάπτυξη που μας υπόσχονται οι τρισάθλιοι δωσίλογοι.

ΕΚΘΕΣΗ UNICEF «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2013»
597.000 τα φτωχά ή κοινωνικά αποκλεισμένα παιδιά στη χώρα μας με 322.000 παιδιά σε σοβαρή υλική αποστέρηση

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης και Ραδιομαραθώνιος για τον εμβολιασμό των παιδιών.
Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF παρουσίασε τη νέα Έκθεση «Η Κατάσταση των Παιδιών στην Ελλάδα 2013» που συντάχθηκε για λογαριασμό της σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και περιγράφει την κατάσταση των παιδιών στην Ελλάδα σήμερα, καθώς και μεγάλη εκστρατεία και πρωτοβουλίες για τον εμβολιασμό των παιδιών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Τουρκία: «Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης γιορτάστηκε με ενθουσιασμό»

A.Φ. Θα περιμέναμε να δούμε δίπλα στους γενίτσαρους να παρελάσουν και οι προδότες της "ελληνικής" κυβέρνησης, ως όφειλαν.


Μεγάλες γιορτές πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη για την 560η επέτειο της άλωσης της Πόλης από τους Οθωμανούς. 
Οι γιορτές έγιναν στον Κεράτιο Κόλπο με ακτινοβολίες φωτεινών δεσμίδων λέιζερ, πυροτεχνήματα και παράσταση για το πώς κατακτήθηκε από τους Οθωμανούς σε μια τρισδιάστατη γιγάντια οθόνη.

Στρατιές για μετανάστευση…Τον δρόμο της… μετανάστευσης επιθυμεί να ακολουθήσει ένας στους δύο νέους 18 ως 24 ετών προκειμένου να βρει εργασία, ενώ το 74% της πιο παραγωγικής ηλικίας (35-44 ετών) φοβάται ότι το επόμενο διάστημα μπορεί να χάσει τη δουλειά του.

.Τα παραπάνω συμπεράσματα προκύπτουν από πανελλαδική έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Opinion Poll για λογαριασμό του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σύμφωνα με την έρευνα η οποία διεξήχθη σε δείγμα 1011 ατόμων από τις 22 Μαΐου ως 24 Μαΐου φαίνεται
ότι πιο ανασφαλείς ανάμεσα στα δύο φύλα στο ενδεχόμενο να χάσουν τη δουλειά τους εμφανίζονται οι γυναίκες (62,07% έναντι 58,73% των ανδρών).

Ένα φυσικό γιατρικό με πολλές ιδιότητες το σπαθόλαδο

Ένα φυσικό γιατρικό με πολλές ιδιότητες το σπαθόλαδο

Αναγνωρισμένο για τις πολλές του ιδιότητες

Αποτέλεσε το περίφημο ίαμα των αρχαίων Σπαρτιατών, με το οποίο θεράπευαν τις πληγές τους μετά τις μάχες, ενώ το πρότειναν οι θεραπευτές της εποχής για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και του έλκους στομάχου. Αναγνωρισμένο για τις πολλές του ιδιότητες, το σπαθόλαδο κατάφερε να διατηρηθεί ως «απαραίτητο γιατρικό», από αρχαιοτάτων χρόνων έως σήμερα, παρά το γεγονός ότι δεν είναι ευρέως γνωστό πού μπορεί να το βρει κανείς ή πώς να το παρασκευάσει.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο «πλυντήριο» μαύρου χρήματος στον κόσμο - 1.000.000 πελάτες

«Αν ζούσε σήμερα ο Αλ Καπόνε, κάπως έτσι θα έκρυβε τα χρήματά του». Έτσι περιέγραψε Αμερικανός αξιωματούχος την δράση της Liberty Reserve, του μεγαλύτερου «πλυντηρίου» μαύρου χρήματος παγκοσμίως. Η εταιρεία-φάντασμα είχε περισσότερους από 1 εκατομμύριο «πελάτες» σε όλον τον κόσμο, εκ των οποίων οι 200.000 στις ΗΠΑ.
Η εταιρεία έχει έδρα στην Κόστα Ρίκα και διασυνδέσεις με τη Ρωσία, τη Νιγηρία, το Βιετνάμ και άλλες χώρες με χαλαρή εποπτεία των τραπεζικών ιδρυμάτων. Οι έρευνες είχαν επεκταθεί σε 17 χώρες, ενώ ο ιδρυτής της εταιρίας συνελήφθη στην Ισπανία.

Επιστρέφουν τον Ιούνιο στην Ελλάδα αρχαιότητες που εκλάπησαν στη Γερμανική Κατοχή

Χρειάστηκε να περάσουν εβδομήντα χρόνια, όμως ήρθε η ώρα για να επιστρέψουν στην Ελλάδα αρχαιότητες που εκπλάπησαν κατά τη διάρκεια της Κατοχής. H άφιξή τους αναμένεται εντός του Ιουνίου.
Σύμφωνα με έγγραφο του Κώστα Τζαβάρα που έχει διαβιβαστεί στη Βουλή, το μουσείο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Pfahlbaumeseum επιβεαίωσε ότι θα επιστραφεί αυτή η λεία πολέμου. Μάλιτα μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού τόνισε ότι η παράδοση αναμένεται να γίνει εντός του Ιουνίου.

Τουρκία: Γκρέμισαν Νύχτα Εκκλησία 400 Ετών! !

Η πραγματική εικόνα της Ελληνοτουρκικής φιλίας από την πλευρά της Τουρκίας. Ανύπαρκτη η Ελληνική κυβέρνηση σε όλες τις τουρκικές προκλήσεις εις βάρος του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Η Τουρκία του Ερντογάν, του καλού “φίλου” των Ελλήνων (και κουμπάρου του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή) δεν διστάζει να προχωρά σε απτά δείγματα των αισθημάτων της απέναντι στην Ελλάδα.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.20130530-010842.jpg

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. 

ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ Τουρκικός "τσαμπουκάς" στο Φαρμακονήσι - Στα χωρικά μας ύδατα επιχείρησαν έρευνα-διάσωση


Η Άγκυρα τραβάει επικίνδυνα το σχοινί και δημιουργεί τεχνητό κλίμα έντασης στο Αιγαίο προκειμένου να προβάλει τις αξιώσεις της σε βάρος των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. Αυτό επιχείρησε στο Φαρμακονήσι, διεκδικώντας την έρευνα και διάσωση για θαλαμηγό που έμεινε ακυβέρνητη, ζητώντας από σκάφη του Λιμενικού να αποχωρήσουν από την περιοχή διότι «παραβίασαν τουρκικά χωρικά ύδατα».

Καμαρώστε αυτόν τον ...κυνοβουλευτικό μαλάκα! (βίντεο)

Το εικονιζόμενο ξόανο της κληρονομικής & κυνοβουλευτικής συνομοταξίας του Βαρβιτσοτέϊκου που ακούει στο όνομαΜιλτιάδης, δήλωσε χωρίς αιδώ, ότι αν ο Έλληνας δεν μπορεί να πληρώσει, ας πουλήσει το ...σπίτι του!

ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ... > ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ > "Μαύροι Πάνθηρες": Πολιτοφυλακή για αστικές συγκρούσεις οργανώνουν οι λαθρομετανάστες


Μετά την ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας,ότι «Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του",επειδή απλά οι πολίτες της χώρας ζητούν να ισχύσουν οι νόμοι, τώρα έχουμε και τους έγχρωμους που αυτοαποκαλούνται "Μαύροι Πάνθηρες" οι οποίοι συκοφαντούν πλέον ανοικτά την χώρα που τους φιλοξενεί και απειλούν να οργανώσουν ομάδες που θα επιτίθενται κατά των πολιτών που επιζητούν την τήρηση της νομιμότητας και της απομάκρυνσης των λαθρομεταναστών.