ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΟΡΜΗΞΑΝ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!!!!!!!!

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΦΑΓΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ....
ΑΜΕΣΩΣ ΟΡΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟ.....
ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ζ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ,ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΟ,ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ.........
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ: "ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ".
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ,ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ Κ.Λ.Π.
ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΓΡΑΦΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.....
ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΛΑΘΟΣ.....ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ.....ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ΛΑΘΟΣ......

Δεν πάμε καθόλου καλά... Το υπουργείο Εσωτερικών του Πακιστάν εγκαλεί την πρεσβεία στην Αθήνα για τον επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών!!!


 
Αν διαμαρτύρονται για 100 και 200 επαναπατρισμούς πακιστανών που γίνονται για τα μάτια του κόσμου, τι θα έκαναν αν στέλναμε πίσω τους χιλιάδες που έχουν έρθει εδώ ακάλεστοι;;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πακιστανικής εφημερίδας ....
 Daily Times,το υπουργείο Εσωτερικών του Πακιστάν απέστειλε έγγραφο προς το υπουργείο Εξωτερικών, διαμαρτυρόμενο για την αδυναμία της πρεσβείας στην Αθήνα να σταματήσει τις μαζικές απελάσεις Πακιστανών λαθρομεταναστών.

Στο ίδιο έγγραφο, η αρμόδια Γενική Διεύθυνση Μετανάστευσης ζητά από το υπουργείο Εξωτερικών να .........

Σύκο: Ένα δώρο της φύσης πλούσιο σε συστατικά


Σήμα κατατεθέν του Αυγούστου. Έχει ιδιαίτερη υφή και γεύση, κυρίως όμως αποτελεί καλή πηγή ενέργειας. Τα σύκα περιέχουν φυτικές ίνες, κάλιο ασβέστιο, μαγνήσιο και σίδηρο, ενώ τα μαύρα σύκα είναι πλούσια σε....

πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικά με αντιγηραντική δράση.
Βοηθούν:

-Στη δυσκοιλιότητα: Οι φυτικές ίνες που περιέχει απορροφούν ομαλά τα σάκχαρα, παρέχοντας λύση σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας.

-Στην απώλεια βάρους: Χάρη στις φυτικές ίνες που επιβραδύνουν την πέψη, δημιουργώντας.......

Συμμετοχή του ΠΝ σε επιχείρηση καταστολής στην Ύδρα; "Όχι" κατά το ΓΕΝ (upd)



Από το Πολεμικό Ναυτικό δεν επιβεβαιώνουν ότι το σκάφος που μετέφερε τη διμοιρία των ΜΑΤ ανήκε στη δύναμή του, όπως μεταδίδουν οι κάτοικοι της Ύδρας. Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή του ΠΝ που επικινώνησε με το defencenet.gr "τη διμοιρία των ΜΑΤ μετέφερε στην Ύδρα ένα μεγάλο σκάφος του Λιμενικού Σώματος και πιθανόν ακριβώς λόγω του μεγέθους του σκάφους και του χρώματός του, που έιναι ακριβώς στα ίδια χρώματα με του ΠΝ, έγινε η παρανόηση".
Στην περιοχή έχουν σπεύσει και άλλα σκάφη του ΛΣ αλλά εμείς μένουμε στη διαβεβαίωση του ΠΝ. Πάντως παρά τις επίμονες ερωτήσεις του defencenet.gr από το ΠΝ μας απάντησαν πως δεν γνωρίζουν τον αριθμό του σκάφους του ΛΣ.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΑΝΑΚΑΙΝΕ ΤΗ ΧΙΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ;

Η νήσος Χίος πρέπει οπωσδήποτε να ισοπεδωθεί. Το σχέδιο έχει μπει σε εφαρμογή. Εαν δεν μπορούν να την καταλάβουν, την καίνε. Για να εξοντωθεί τουριστικά ότι έχει απομείνει όρθιο.
Μεγάλη πυρκαγιά καίει από τις 4 τα ξημερώματα την κεντρική Χίο στην περιοχή του Προβατά, ανάμεσα σε Αυγώνυμα και Ανάβατο.
Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής βρίσκεται στην περιοχή, προσπαθώντας να ελέγξει το πύρινο μέτωπο.
Στην επιχείρηση της κατάσβεσης παίρνουν μέρος: 17 οχήματα με 75 πυροσβέστες, 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 30 εθελοντές, 79 στρατιώτες, 4 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι ώρας σε δυο μέτωπα μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά στην Χίο, στην περιοχή Προβατάς, καθώς και στα χωριά Λιθί και Βέσσα που σύμφωνα με τον εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Ν. Τσόγκα, έχουν ήδη εκκενωθεί για προληπτικούς λόγους.

Η Βουλγαρία σνόμπαρε αίτημα των Μουσουλμάνων για υπαίθριο δείπνο

Ο Δήμος της βουλγαρικής πρωτεύουσας αρνήθηκε να δώσει τη άδεια στον επικεφαλής των Μουσουλμάνων της Σόφιας για ένα υπαίθριο μουσουλμανικό δείπνο (Ίφταρ) με την ευκαιρία του Ραμαζανιού.

Έχουν σταματήσει, επίσης, οι επισκευές του ιστορικού τζαμιού στη Σόφια και αυτό έχει εκληφθεί από τους Μουσουλμάνους ως στάση εναντίον τους.
Το τζαμί της Σόφιας είχε καταστραφεί από το σεισμό του Μαΐου και αποφασίστηκε η επισκευή του.

Η άρνηση του Δήμου της Σόφιας για το υπαίθριο δείπνο στον περίβολο του τζαμιού δεν δικαιολογήθηκε ούτε δόθηκε κάποια εξήγηση, αναφέρει το τούρκικο δημοσίευμα.

Οι Φινλανδοί προετοιμάζονται για τη διάλυση της ευρωζώνης

Οι ευρωπαίοι ηγέτες οφείλουν να προετοιμάζονται για μια ενδεχόμενη διάλυση της ευρωζώνης, δήλωσε σε συνέντευξή του στην βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph ο φινλανδός υπουργός Εξωτερικών Ερκι Τουομιόγια. 

Ο Τουομιόγια δήλωσε πως οι φινλανδοί αξιωματούχοι έχουν προετοιμαστεί για την διάλυση της ευρωζώνης με ένα "επιχειρησιακό σχέδιο για κάθε ενδεχόμενο", σε μια συνέντευξη που προκαλεί σάλο.
"Δεν υπάρχουν κανόνες για την έξοδο από το ευρώ, είναι μόνο θέμα χρόνου. Είτε ο Νότος ή ο Βορράς θα αποχωρίσουν γιατί ο ζουρλομανδύας αυτού του νομίσματος έχει φέρει δυστυχία σε εκατομμύρια ανθρώπους και καταστρέφει το μέλλον της Ευρώπης", είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών της Φινλανδίας.

Ρατσιστές και στο BBC???..Δείτε τι γράφουν..."Οπλισμένες συμμορίες «εισβάλλουν» από την Αλβανία και τη Βουλγαρία στην Ελλάδα"


Το BBC κάνει ρεπορτάζ στην Αθήνα για την εγκληματικότητα και τη σχέση της με τους μετανάστες.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του βρετανικού δικτύου στην Αθήνα,

Βόμβα της Χρυσής Αυγής για τη λαθρομετανάστευση στον Εβρο! Αν αληθεύει, τότε κάποιοι μας δουλεύουν

Του Στρατή Μαζίδη

Η παρακάτω ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής που πλέον έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και επομένως οφείλει να ζυγίζει πολύ καλά τι λέει πριν το πει οφείλει να προβληματίσει.
Η ΕΛΑΣ διαψεύδει το γεγονός αλλά αυτό δε λέει απαραίτητα κάτι.

Το συμβάν στον Έβρο είναι 100% πραγματικό και για του λόγου το αληθές θα αναφέρουμε τους αριθμούς των εμπλεκομένων. Η ελληνική περίπολος αποτελούμενη από 7 συνοριοφύλακες αντελήφθη σε διάστημα μισής ώρας 2 βάρκες με 17 συνολικά λαθρομετανάστες (11 στην πρώτη και 6 στη δεύτερη) Σύριους στην πλειοψηφία τους. Οι Έλληνες συνοριοφύλακες άρχισαν να φωνάζουν στους λαθρομετανάστες να αποχωρήσουν, ενώ σε ενίσχυση κλήθηκαν άλλοι 2 συνοριοφύλακες. Το επεισόδιο αντελήφθη τουρκική περίπολος από την απέναντι όχθη, η οποία φώτισε με φακούς την ελληνική πλευρά και αμέσως μετά οι τούρκοι στρατιωτικοί όπλισαν τα ατομικά τους τυφέκια. Σε όσους έχουν υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό είναι γνώριμος ο ήχος που κάνει το κλείστρο του G3 όταν οπλίζει. Τελικά οι Έλληνες συνοριοφύλακες, οι οποίοι ήταν στην ουσία άοπλοι,

Ὁμολογία Σύρων ἰσλαμιστῶν: «Τάγματα Θανάτου ἐξοντώνουν Ἑλληνορθόδοξους»

Στελέχη τῆς συριακῆς ἀντιπολίτευσης παραδέχθηκαν ὅτι ἡ CIA ἐλέγχει τὸ σύνολο τῆς ροῆς τῶν ὅπλων καὶ τῶν ἐφοδίων ποὺ κατευθύνονται στὶς δυνάμεις τῶν ἰσλαμιστῶν ἀνταρτῶν στὴ Συρία καὶ γενικότερα ὅτι ἡ ἐξέγερση εἶναι ὑπὸ τὸν ἔλεγχο μυστικῶν ὑπηρεσιῶν ὄχι μόνο τῶν ΗΠΑ ἀλλὰ καὶ τῆς Βρετανίας, τῆς Σαουδικῆς Ἀραβίας, τοῦ Ἰσραὴλ καὶ τῆς Γαλλίας.
Κατ'αὐτὸ τὸν τρόπο ἡ ἐν συνέχεια παραδοχὴ τῶν ἰσλαμιστῶν ὅτι ἔχουν δημιουργήσει Τάγματα Θανάτου ποὺ ἐξοντώνουν Χριστιανούς, ἀποτελεῖ ὄνειδος γιὰ τὰ δῆθεν "χριστιανικὰ κράτη" ποὺ βλέπουν νὰ σφάζονται οἱ ὁμόθρησκοί τους, κυρίως Ἑλληνορθόδοξοι.
Γιὰ τὴν ἐντυπωσιακὴ ἔλλειψη εὐαισθησίας τοῦ θέματοε ἀπὸ τὸ ὑπουργεῖο Ἐξωτερικῶν ὅτι καὶ νὰ ποῦμε εἶναι φυσικὰ λίγο. Δίνοντας καθημερινὰ ἐξετάσεις στὶς ΗΠΑ ἔχουν ἐγκαυαλείψει ἀπόλυτά τους ὁμόδοξους Σύρους στὴν τύχη τους...

Φανατικοί ισλαμιστές ετοιμάζουν κοκτέιλ επιθέσεων σε βάρος της Ελλάδας



Φόβοι ότι σχεδιάζουν να εφαρμόσουν μεθόδους Μ. Ανατολής:
• Επιθέσεις-καμικάζι σε βάρος χριστιανικών εκκλησιών
• Απαγωγές χριστιανών και απαίτηση υπέρογκων λύτρων για απελευθέρωσή τους!

Σε σουίτα 1.020 Ευρώ τη βραδιά μένει ο καρπαζοείσπρακτορας των δανειστών!

Οι φετινές διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται πως -αν μη τι άλλο- ήταν απολαυστικές και μέσα στη χλιδή και στα Χανιά της Κρήτης όπου βρίσκεται εσχάτως, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία".
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,...
ο πρώην πρωθυπουργός διαμένει με τη σύζυγό του στο Κολυμπάρι, σε υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα.

VIDEO: Ο... ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Καλύτερα να μην πέσεις στα χέρια του...




apospasma.gr

ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ "ΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΤΗΣ

Μας είναι και οι δυο παντελώς αδιάφοροι. Οι απόψεις μας δεν αλλάζουν. Ούτε για τον ένα ούτε για την άλλη.
Ξεπεσμένη τραγουδοποιός η μία, ιδιοκτήτης κωλόμπαρων με τέκνο μουσική ο δεύτερος που όταν βαριέται τα ποτάδικα και τα ξενυχτάδικα(από τα οποία σημειωτέον έχει κονομήσει τα άντερά του και μαγκιά του βέβαια πουλώντας το γνωστό πνεύμα της τηλεόρασης στα γκομενάκια και στους φλούφληδες της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης)αρχίζει τα χειμωνιάτικα ξενερώματα στον ΑΝΤ1.

Νέες ταυτότητες :Τέλειωσε και το τελευταίο κομμάτι της ηλεκτρονικής φυλακής των Ελλήνων πολιτών.Το μόνο που απομένει είναι το ψηφιακό τους "μαρκάρισμα"

Στην Καισαριανή ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του "κέντρου επιχειρήσεων" της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης  Οι μηχανές εκτύπωσης των νέων ταυτοτήτων έχουν ήδη "μπεί μπροστά"


Σε λίγες  ημέρες (αρχές του Σεπτέμβρη) το  κατοχικό καθεστώς  αυτής της άλλοτε  Ορθόδοξης και δημοκρατικής  χώρας, θα απαιτήσει  απο τον κάθε ένα  χωριστά  να  δώσει ενυπογράφως  την συγκατάθεσή  του  στο  ψηφιακό μαρκάρισμα  μέσω  της αποδοχής - παραλαβής  της νέας  ταυτότητας.
Πηγές των οποίων η αξιοπιστία αλλά και η γνώση των πραγμάτων  είναι  αδιαμφισβήτητη, μας ανέφεραν , ότι  στην Καισαριανή ,εκεί  δηλαδή  που πρίν ένα χρόνο και εμείς καταγγέλλαμε ότι φυλάσσονται  πάνω απο 9 εκατομμύρια  τσιπαρισμένες κάρτες του πολίτη,υπάρχει  ένα κεντρικό σύστημα διασύνδεσης, ελέγχου,διαχείρισης και αποθήκευσης  ΟΛΩΝ  των  βάσεων δεδομένων καθώς επίσης και κάθε  off line  ψηφιακού αρχείου που διατηρούν  νομικά πρόσωπα  δημοσίου  αλλά και ιδιωτικού δικαίου.
Ολοκληρώθηκε  δηλαδή  τεχνικά  αυτό  το τμήμα  που  θα  ασχολείται  απο εδώ και πέρα  με το ηλεκτρονικό φακέλωμα  του κάθε  Έλληνα πολίτη, για χάρη του οποίου  θα μας εκβιάσουν να πάρουμε τις νέες "έξυπνες" ταυτότητες.  
Με απλά λόγια  κάθε  πληροφορία  που αφορά  τον Έλληνα πολίτη  και που ήδη

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ... TOYΡΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΟΠΛΟ ΚΟΥΡΔΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΠΑΓΛΑΡ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ...!!!


Στο βίντεο που βλέπετε, ένα Ι.Χ. συγκρούστηκε με αυτοκίνητο της τουρκικής αστυνομίας, στο Καραμπαγλάρ της Σμύρνης. Το θέμα είναι ότι στο ιδιωτικό αυτοκίνητο επέβαιναν Κούρδοι. Αμέσως ο αστυνομικός σκότωσε εν ψυχρώ τον έναν από τους επιβάτες, μπροστά στα μάτια άλλων τριών αστυνομικών και του κόσμου. Και οι τέσσερις αστυνομικοί πήραν έπαινο για τη στάση τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ο Κάρατζιτς ζητά να καταθέσει στη δίκη του ο Κ. Παπούλιας


Ο πρώην πολιτικός ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας Ράντοβαν Κάρατζιτς ζήτησε από τους δικαστές του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία να καλέσουν να καταθέσει στη δίκη του ο Έλληνας πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, σύμφωνα με κείμενο που υπέβαλε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος.
"Υπάρχουν βάσιμοι λόγοι που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ο πρόεδρος Παπούλιας έχει πληροφορίες που........