ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Ημέρες Σμύρνης στην Συρία: Ισλαμοφασίστες κατακρεούργησαν Ελληνορθόδοξο ιερέα. Το αίμα του στα κεφάλια των ορφανών του Κεμάλ
Βρέθηκε κατακρεουργημένος και με σημάδια φρικτών βασανιστηρίων τον καιρό που είχε απαχθεί. Οι ισλαμοφασίστες ζητούσαν μάλιστα 500,000 Ευρώ για να τον απελευθερώσουν! Για τέτοιους “εξεγερμένους” μιλάμε.
 Τα στοιχεία της γενοκτονίας που συντελείται από τους κεμαλοναζιστές εισβολείς στην Συρία παραπέμπουν στον τρόπο δράσεις των παπούδων τους 100 χρόνια πριν. Οι ιερείς εκεί δολοφονούνταν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο ενώ η τότε Γερμανία συμμετείχε στις σφαγές, όπως σήμερα η Μέρκελ έδωσε την ευλογία της στην Τουρκία για την νέα γενοκτονία.

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Στουρνάρας..και άλλα παραμύθια..Τα "έδωσε" όλα και απόκαμε..

Κόλπα των νεοταξιτών, θυμηθείτε τον άλλο απατεώνα τον Παπανδρέου στο πρώτο μνημόνιο, που είχε βγάλει έναν ζωγραφιστό έρπη από το άγχος του«φωτο ανω» 

Ψηφίζουν μέτρα λιτότητας 11,5 δις € και αναλαμβάνουν χρέη τραπεζών ύψους 49 δις €ΕΚΡΗΞΗ ΑΝΟΗΣΙΑΣ: Το να ψηφίζει κανείς μέτρα λιτότητας 11,5 δις €, αναλαμβάνοντας παράλληλα χρέη τραπεζών, ύψους 49 δις €, είναι μάλλον ανόητο – αν και η σιωπή των αμνών που βασιλεύει, αιτιολογεί απόλυτα τη συλλογική συνθηκολόγηση ενός κάποτε υπερήφανου έθνους
Έκρηξη δημοσίου χρέους το 2012 στα 340,6 δις €, από τα 316 δις € που είχε εκτιμηθεί αρχικά - αποκαλύπτουν τα στοιχεία που έστειλε η Ελληνική Στατιστική Αρχή και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στη Eurostat, στο πλαίσιο της εξαμηνιαίας Διαδικασίας Υπερβολικού Ελλείμματος. 

ΣΟΚ & ΔΕΟΣ. Διέρρευσε το έγγραφο με τα τελικά μέτρα του 3ου Μνημονίου.!!ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ. Μόνο έτσι μπορεί κανείς να περιγράψει όλα όσα αναφέρονται μέσα στο 3ο Μνημόνιο αφού όσο κανείς το διαβάζει, ανακαλύπτει συνεχώς νέα επώδυνα μέτρα. Προφανώς όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα της πολύ “σκληρής” διαπραγμάτευσης του Α. Σαμαρά και των άλλων 2 θιασωτών της Κυβέρνησης.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ:"ΒΟΜΒΑ" ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ...


«Βόμβα» Εμιράτων στον Σκαραμαγκά!
Εξέλιξη-βόμβα στις σχέσεις των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά με την πριγκιπική οικογένεια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προκύπτει από δημοσίευμα των «Financial Times», ανατρέποντας όλα τα δεδομένα στο ζήτημα των τριών υποβρυχίων που έχει παραγγείλει το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

Έχουν τρελαθεί; Συζητούν από τώρα για ...νέα μέτρα την άνοιξη!!!Κατ’ αρχάς να θυμίσουμε ότι λίγες ημέρες πριν ο πρωθυπουργός είπε ότι είναι σίγουρος πώς είναι το τελευταίο πικρό ποτήρι που θα πιούμε. Και τότε του ασκήσαμε κριτική διότι εδώ και τρία χρόνια τελευταία πικρά ποτήρια πίνουμε και δεν τελειώνουν ποτέ.

Μήνυμα σε όλους τους μπλόγκερς από τον "Συνάδελφο"


Εδώ και μία εβδομάδα περίπου η Google κυκλοφορεί διαφήμιση της σαϊεντολογίας (Scientology)!
Είναι κρίμα τα μπλογκς να γίνουν αιτία να πέσει στα δίχτυα της εν λόγω "θρησκείας" έστω και ένας ευκολόπιστος.
Επειδή στο δικό μας μπλογκ έχουμε επιλέξει να μην μπαίνουν διαφημίσεις, δεν γνωρίζουμε με ποιο τρόπο μπορεί να κατέβει η συγκεκριμένη διαφήμιση. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, τότε καλούμε όλους να απενεργοποιήσουν τις διαφημίσεις μέχρι η Google να την αποσύρει. 
Καλούμε επίσης μπλόγκερς και αναγνώστες να στείλουν ηλεκτρονικές επιστολές διαμαρτυρίας στην Google

Για να είμαστε και λίγο σοβαροί. Σας γεμίζει το μάτι ο εικονιζόμενος για προθυπουργός των Ελλήνων ? Έλεος! τα λόγια περιττεύουν. Κόψε φάτσα γράψε έκθεση....

Αν κάνεις κλίκ στη λέξη ομοφυλόφιλος ...?

 Έπαθα πλάκα, έκανα κλικ στη λέξη ομοφυλόφιλος στο google  και ποιόν έβγαζε?...τον Τατσόπουλο...έπαθα πλάκα, γιατί το παλικάρι? Σαν άντρας είναι!

Σηκώνοντας τὸ χέρι καὶ ψηφίζοντας ΝΑΙ στὰ ἐπάρατα αὐτὰ μέτρα ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑΣ, διαγράφεις κάθε σχέση σου μὲ τὸ Θεό, τὴν Ἐκκλησία, τὴν Ἑλλάδα«Πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις» (Πράξ, 5:29), κύριε βουλευτὰ! Πάνω ἀπὸ τὴ κομματικὴ πειθαρχία ὑπάρχει ὁ Θεὸς καὶ ἡ συνείδησή σου!
Μαθαίνω, κύριε Βουλευτά, ὅτι ἑτοιμάζεσαι νὰ ψηφίσεις ἕνα νέο πακέτο μέτρωνΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ γιὰ τὰ παιδιὰ τῶν Ἑλλήνων, μὲ κατάργηση τοῦ ἀφορολογήτου γιὰ τὰ παιδιά, κατάργηση τῶν ἐπιδομάτων γιὰ τὰ παιδιὰ μὲ γελοία εἰσοδηματικὰ κριτήρια (καὶ παρὰ τὶς ἀποφάσεις τοῦ ΣτΕ προηγουμένων ἐτῶν), τὴν κατάργηση δώρων Χριστουγέννων καὶ Πάσχα, τὸν ἀποκλεισμὸ ἀπὸ τὸ πανάκριβο πετρέλαιο θέρμανσης μεγάλων τμημάτων τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ. Κοινῶς, κύριε βουλευτά, ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ μὲ τὶς ὑποσχέσεις σου καὶ τὶς ὑποσχέσεις τοῦ κόμματός σου ἕνα μεγάλο μέρος τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ καὶ ἑτοιμάζεσαι νὰ προβεῖς σὲ μία ἔμμεση ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ (τὴν ὥρα ποὺ μαθαίνεις ὅτι ἑκατοντάδες γονεῖς -ἤδη- τρέχουν καὶ ζητοῦν

Προχωρούν με ή χωρίς Κουβέλη. Η τρόικα δεν πρόκειται να αποσύρει τα εργασιακά λέει ο Στουρνάρας

Όπως λέμε με ή χωρίς καυτερό . Και ποιος είναι αυτός ο στουρνάρας? Τον ξέρει η μάνα του? Αν τον ήξερε θα τον σκότωνε στη γέννα, λογικά. 
Ποιο είναι αυτό το πράμα που ανέλαβε( απο μόνος του) να θάψει τα παιδιά μου? ΘΑ ΣΕ ΘΑΨΩ ΕΓΩ ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!

Ένας αγανακτισμένος πατέρας που δεν γ...άει κανέναν πλέον.

Μετακινήσεις στρατιωτών των ΗΠΑ στην Τουρκία


Αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό προερχόμενο από βάσεις στην Ευρώπη έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες εβδομάδες στην Τουρκία εν μέσω της έντασης με τη Συρία. Αυτό αποκάλυψε ο διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων Στρατού στην Ευρώπη αντιστράτηγος  Mark Hertling μιλώντας στο usnews.com.
Αν και φειδωλός στις δηλώσεις του ο Αμερικανός αντιστράτηγος έδωσε κάποια στοιχεία που για τη μετακίνηση αυτή λέγοντας πως κάποιοι από τους Αμερικανούς στρατιωτικούς «μοιράζονται πληροφορίες με τον τουρκικό Στρατό».

Ραγδαίες εξελίξεις :Απειλεί και το ΠΑΣΟΚ με καταψήφιση


Σχόλιο του μπλόγκ: Τώρα τους πίστεψε όλος ο Ελληνικός λαός, διότι οι πασόκοι ήταν πάντα τίμιοι και ο λόγος τους μετρούσε.... πουστ@ρι@.

Νέα τρικυμία στην συγκυβέρνηση φέρνει η ψήφιση των μέτρων στη Βουλή. Πριν από λίγο ο Πάρις Κουκουλόπουλος, δήλωσε στην Βουλή ότι οι αλλαγές που επέφερε χθες το βράδυ ο κ. Στουρνάρας στο νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις, δεν ικανοποιούν το ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα επανέλθει εντός της ημέρες με νέες προτάσεις σε διαφορετική περίπτωση όπως ξεκαθαρίζουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να το ψηφίσουν.

Η εποχή των σκοτεινών χρόνων αρχίζει!


Γράφει ο Δευκαλίων
Με την αναταραχή να εξαπλώνεται στις κοινοβουλευτικές ομάδες της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ με τις διεργασίες να εντείνονται σε ολόκληρο το φάσμα του πολιτικού κοινοβουλευτικού τόξου, και τους τρεις αρχηγούς της συγκυβέρνησης των δύο μνημονίων και του ενός εκβιασμού να συνεδριάζουν, δημοσιοποιούνται επιτέλους τα νέα περιοριστικά μέτρα.
Τελειώνει έτσι η παράσταση «Διαπραγματευόμαστε τα μέτρα» και αρχίζει η παράσταση «Ψηφίζουμε τα μέτρα».
Όμως, και οι δύο όμως παραστάσεις είναι εξ ίσου ψεύτικες. Τα μέτρα στην πλειοψηφία τους περιέχονται και είναι ψηφισμένα από τους νόμους Μεσοπρόθεσμο και Μνημόνιο 2.

ENOXOS ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!! Γ@Μ…. ΚΑΙ ΞΕΣΧΗΣΤΕ ΤΟΝ …


Δεν γλιτώνει ο Παπακωνσταντίνου…

Για την εξαφάνιση του CD με τους 1.991…τον έδωσε ο Στουρνάρας
Νέα δεδομένα σοβαρά δημιουργεί η ενημέρωση του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη από τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, ότι ουδέποτε πρωτοκολλήθηκαν στο υπουργείο η περίφημη Λίστα Λαγκάρντ (ή μάλλον η Λίστα Φαλτσιάνι) το CD και τα συνοδευτικά έγγραφα, αν και από το υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας είχαν παραδοθεί στο ελληνικό υπουργείο με κάθε –τυπική και ουσιαστική– νομιμότητα!
Δεδομένα που παραπέμπουν …    

Πύραυλος απενεργοποιεί υπολογιστές από απόσταση


Επιτυχημένες οι πρώτες στρατιωτικές δοκιμές

Πύραυλος απενεργοποιεί υπολογιστές από απόστασηΣτις 16 Οκτωβρίου, ερευνητές της Boeing και της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ δοκίμασαν με επιτυχία έναν πύραυλο που έχει την ικανότητα να απενεργοποιεί υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά μηχανήματα από απόσταση χρησιμοποιώντας μια ριπή ισχυρών ραδιοκυμάτων.

Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στην έρημο Utah ως μέρος του προγράμματος Counter-electronics High-powered Microwave Advanced Missile Project (CHAMP), μιας συντονισμένης προσπάθειας της εταιρείας Boeing Phantom Works και ενός ερευνητικού εργαστηρίου της Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Σκοπός τους ήταν η δημιουργία ενός πυραύλου που να μπορεί να «παραλύσει» ηλεκτρονικά συστήματα από απόσταση με ελάχιστες παράπλευρες απώλειες.

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ! ΤΣΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ” ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ!


20121025-082341.jpgΤΖΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ, ΤΖΑΜΠΑ ΔΑΝΕΙΑ…ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ
ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΙ, ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ “ΝΤΑΒΑΔΩΝ” ΤΟΥ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ
Χιλιάδες ανυποψίαστοι πολίτες του δήμου Πύργου πλήρωναν χωρίς να το γνωρίζουν επί 20 χρόνια το ρεύμα των αναμεταδοτών μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών της Αθήνας! Η απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα που έκαναν η Οικονομική και η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου σε μια προσπάθεια ελέγχου και περικοπής δαπανών, ώστε σε χαλεπούς ελέω κρίσης καιρούς να μπει μια τάξη στα έσοδα. «Ο δήμος μετά την ανακάλυψη ότι ....

"ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..." Η ΦΩΝΗ ΕΝΟΣ 17ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ panepistimio-krhth
Aπό φίλο αναγνώστη πήραμε το πιο κάτω μήνυμα το οποίο δημοσιεύουμε αυτούσιο με τα ανάλογα ερωτήματα που ο ίδιος θέτει. Ο αναγνώστης είναι μόλις 17 ετών και με τον εκρηκτικό του λόγο αποδεικνύει την οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει η μέση Ελληνική οικογένεια του ξεφτυλισμένου μνημονίου.

Από πού πάνε για το Γουδί…


Δυο χρόνια πρωθυπουργός υπήρξε ο ΓΑΠ. Του έχουν καταλογίσει πολλά…Τον είπαν προδότη, τον είπαν βλάκα, τον είπαν ότι δεν συμμαζεύεται... Κανείς όμως δεν μπορούσε να ξέρει την θλιβερή αλήθεια που βίωνε. Βρίσκονταν σε κλιμακτήριο κατάσταση! 

Ο ίδιος δεν το κατάλαβε ποτέ. 


ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.Σίγουρα είναι δυσνόητος ο τίτλος, πρέπει όμως όλοι οι Έλληνες να γνωρίζετε (σε πείσμα του Μπίστη, της Ρεπούση και όλων των ανθελλήνων) ότι δεν υπάρχει τέλος της ιστορίας.
Το σήμερα διεισδύει στο αύριο και αποτελεί την ιστορική του συνέχεια.
“Όποιος παλεύει, λαθεύει”, έλεγε ο Φάουστ. Και η Ελλάδα παλεύει με γενναιότητα έναν αόρατο και απροσδιόριστο εχθρό, που βρίσκεται εντός και εκτός συνόρων. Ως εκ τούτου και κάποια λάθη είναι αναπόφευκτα από όλους μας.

Από την επόμενη εβδομάδα θα τρώτε και θα πίνετε δωρεάν αν δεν πάρετε απόδειξη

Από την επόμενη εβδομάδα θα τρώτε και θα πίνετε δωρεάν αν δεν πάρετε απόδειξη
Σε ισχύ τείθεται από την ερχόμενη βδομάδα η ρύθμιση του υπουργείου Ανάπτυξης σύμφωνα με την οποία οι καταναλωτές που δεν θα λαμβάνουν την απόδειξη παροχής υπηρεσίας και εμπορεύματος, θα μπορούν να φεύγουν από το κατάστημα χωρίς να πληρώνουν το λογαριασμό.

Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν 70 πυρηνικές βόμβες B-61 στη βάση του Incirlik


Σε ενίσχυση του πυρηνικού τους οπλοστασίου στην Τουρκία προχωρούν οι ΗΠΑ με την ανάπτυξη 70 πυρηνικών βομβών Β61 ώστε να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση ανάγκης. Την παραπάνω πληροφορία αναφέρει το πρακτορείο almanar.com το οποίο επικαλείται το τουρκικό ειδησιογραφικό site Haberturk.
Τα όπλα πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται να εγκατασταθούν στην αεροπορική βάση Incirlik στην περιοχή των Αδάνων όπου έχουν τη βάση τους αμερικανικά F-16  ενώ σταθμεύουν και  F-15.