ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Απομάκρυναν από τη Συρία τα αντιαεροπορικά τους συστήματα οι Ρώσοι


Σε απομάκρυνση των προηγμένων ρωσικών αντιαεροπορικών τους συστημάτων που βρίσκονταν σε καίριες θέσεις σε όλη τη Συρία προστατεύοντας στρατηγικούς στόχους και αστικά κέντρα προχώρησαν οι Ρώσοι.
Τα συστήματα αφού συγκεντρώθηκαν στη ρωσική βάση της Ταρτούς απομακρυνθήκαν στη συνέχεια με σκάφη του ρωσικού Στόλου.
Να σημειωθεί πως κάποια από τα συστήματα αυτά τα οποία ήταν ανεπτυγμένα στη Συρία (Pantsir-S1, BUK M2 και ενδεχομένως S-300) απομακρύνθηκαν αεροπορικώς.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ

Η ορθόδοξη εκκλησία της Αλβανίας αντιδρά στα αποτελέσματα της απογραφής: ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!


H Ορθόδοξη εκκλησία εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για τα αποτελέσματα της αμφισβητούμενης απογραφής.Ο εκπρόσωπος της εκκλησίας Θωμάς Δήμας ερωτηθείς για το θέμα από την εφημεριδα "Gazeta Shqiptare" δήλωσε ότι: "Τα αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν είναι μη ρεαλιστικά, αναπάντεχα και απαράδεκτα". Τις επόμενες ώρες αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής για τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011 που δημοσιεύθηκαν χθες.
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα ποσοστά που δημοσιοποιήθηκαν....

Ο τρελός μισθός της Δαμανάκη.Παίρνει υπερδιπλάσια λεφτά από τον πρωθυπουργό της χώρας


Δείτε τι δήλωσε στο "ποθεν εσχες" της. 
Σαν...βασίλισσα φαίνεται πως ζεί η ...αριστερή Μαρία Δαμανάκη,την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες είναι άνεργοι και ακόμη περισσότεροι νέοι δουλεύουν για 486 ευρώ το μήνα και συνταξιούχοι αυτοκτονούν για να μην είναι βάρος" στα παιδιά τους..Η Μαρία Δαμανάκη όμως φαίνεται πως ήξερε πως να εξαργυρώσει τη συμμετοχή της στους αγώνες του Πολυτεχνείου.
Δείτε τι έχει...

Οι illuminati αγαπάνε το NBA και το δείχνουν - Βίντεο


Οι Ιλλουμινάτοι ήταν μέλη μυστικών εταιρειών, οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι φωτίζονταν άμεσα από το Θεό, χωρίς τα μυστήρια. Πολλές έρευνες όμως δείχνουν ότι δεν σχετίζονται με τον πραγματικό Θεό αλλά με τον εωσφόρο, δηλαδή με τον ίδιο τον Σατανά.
Πάμπολλοι μύθοι και θεωρίες συνωμοσίας έχουν επίκεντρο την εικαζόμενη επιβίωση της οργάνωσης μέχρι σήμερα και τις υποτιθέμενες δραστηριότητές της.
Δείτε αυτό το εκπληκτικό βίντεο και αναλογιστείτε αν όλοι αυτοί οι συμβολισμοί είναι τυχαίοι. Τι συμβολίζουν όλα αυτά και για πιο λόγο γίνονται; Τελικά οι illuminati δείχνουν ότι αγαπούν πολύ και το μπάσκετ...

Σύντομα ο λαός μας θα κυρήξει πόλεμο κατά των λαθροεισβολέων με απρόβλεπτες συνέπειες, αφου το Κράτος “απουσιάζει”…


Συνεχίζεται η σφαγή των Ελλήνων… Ακόμη ένα θύμα στη λίστα θανάτου από λαθρο…!! Έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο η γενοκτονία που πραγματοποιείται εναντίον των Ελλήνων από αλλοδαπούς σε αυτόν τον τόπο της πλήρους ασυδοσίας και της μόνιμης αφασίας. Ακόμη ένα θύμα προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο των δολοφονημένων Ελλήνων ιδιαίτερα ηλικιωμένων ατόμων από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες».
Ένας 75χρονος πρώην μηχανικός του ΠΝ βρέθηκε στραγγαλισμένος από….. γείτονες στο Πόρτο Ράφτη όπου και διέμενε μόνος. Συμφώνα με μαρτυρίες γειτόνων ο 75χρονος έκανε εργασίες στο σπίτι και έδινε δουλειά τακτικά σε αλβανούς εργάτες. Και με αυτή τη δολοφονία οι ……. 

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΕΡΕΙ: ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΒΕΝΖΟΔΙΑΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ VALDOXAN ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!..


Έτσι εξηγείται και εν πολλοίς δικαιολογείται η νωπή ακόμα απόφαση του ενδεδυμένου με τον "πορφυρούν μανδύα" του εθνικού "σωτήρα" και απεκδεδυμένου κάθε αιδημοσύνης και λογικής θεώρησης των...πραγμάτων πρωθυπουργού μας, ο οποίος φρόντισε να διορίσει ως συντονιστή του κυβερνητικού έργου έναν κατά τα άλλα συμπαθέστατο ψυχιάτρο, προφανώς γνώριμό του από τα παλιά!..
Από τα χρόνια, ίσως, της πολιτικής του ερημίας κι ό,τι αυτή συνεπάγεται σχετικά με τη ψυχική ισορροπία όσων εγκλωβίζονται στο ασφυκτικό περιθώριο της απαξίας και της εναγώνιας "δραπέτευσης" από τον κυκεώνα των αγχογόνων με καταθλιπτικές αποφύσεις καταστάσεων, που τους προκαλεί η περιθωριοποίηση και η έλλειψη της εξουσιολαγνείας...
 Καλά έκανε ο Αντώνης Σαμαράς. Άλλωστε, το έναυσμα έδωσαν σε πρόσφατο συνέδριό τους Έλληνες ψυχιάτροι, οι οποίοι με τρόπο κατηγορηματικό και αναμφισβήτητα κατόπιν ενδελεχούς επιστημονικής έρευνας, κατέληξαν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι οι Έλληνες πολιτικοί παρουσιάζουν συμπεριφορές που δικαιολογούν ψυχιατρική εξέταση ή ακόμα και ψυχοθεραπεία...

Ραγδαία αύξηση των εικονικών διαζυγίων λόγω κρίσης


Μεγάλη
αύξηση παρουσιάζει ο αριθμός των αιτήσεων διαζυγίων σε ολόκληρη την
χώρα, έχοντας εδώ και καιρό ξεπεράσει κατά πολύ τις αιτήσεις που είχαν
κατατεθεί το 2011.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» της Αλεξανδρούπολης, η αυξητική τάση στον αριθμό των διαζυγίων είναι τέτοια που προκαλεί
προβληματισμό και υποψίες ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, τα διαζύγια
είναι εικονικά, προκειμένου το ζευγάρι να διαφυλάξει είτε κάποιο
ακίνητο, είτε να απαλλαχθεί από κάποια άλλη φορολογική επιβάρυνση.

Το θέμα αυτό, ένα ακόμη σημείο των καιρών μας, μία ακόμη σοβαρή συνέπεια
της οικονομικής κρίσης, έχει ήδη αναδειχθεί σε άλλες περιοχές της χώρας
μας, με χιλιάδες ζευγάρια να παίρνουν μία τέτοια απόφαση, προσπαθώντας
να επιβιώσουν…

Η γενοκτονία των Ελλήνων από τους Οθωμανούς θα διδάσκεται πλέον στα σχολεία.... Της Αυστραλίας όμως...!!ΕΔΩ ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ...

 Τις γενοκτονίες που διαπράχθηκαν κατά χριστιανικών πληθυσμών από την Οθωμανική Αυτοκρατορία στις αρχές του προηγούμενου αιώνα θα διδάσκονται οι μαθητές της Α΄ Λυκείου, μετά από απόφαση του υπουργείου Παιδείας της Νέας Νότιας Ουαλίας. 

Τάσος Μητρόπουλος: άγριο ξύλο και μαχαιριές με Γεωργιανό


Σκηνές τρόμου έζησε χθες το μεσημέρι ο παλιός ποδοσφαιριστής Τάσος Μητρόπουλος, γνωστός και ως «Ράμπο» την εποχή που μεσουρανούσε στα γήπεδα.
Το άγριο σκηνικό εκτυλίχθηκε στην πολυκατοικία που μένει ο Μητρόπουλος στον Πειραιά, όταν ήρθε τετ α τετ με Γεωργιανό που κρατούσε μαχαίρι. Χθες, γύρω στις 2 το μεσημέρι, κτύπησαν τα κουδούνια της πολυκατοικίας. Η σύζυγος του Τάσου Μητρόπουλου, Νένα Χρονοπούλου, ρώτησε «ποιος είναι;», αλλά δεν πήρε απάντηση.
Ετσι, ο Ράμπο «κατέβηκε» να δει τι συμβαίνει. Τότε βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν άνδρα. Οταν τον ρώτησε ποιος είναι και τι θέλει,

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ "ΑΔΥΝΑΜΙΑ" ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΕΛΕΣΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ O ΣΗΜΙΤΗΣ, ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣΆν και οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους, δείχνοντας ολόκληρο τον όλεθρο που προκάλεσε στην χώρα ο αρχιπροδότης Σημίτης, ο άνθρωπος των σιωνιστών τραπεζιτών της Goldman Sachs, η θλιβερή μαριονέττα των τυράνων του πλανήτη, καλό θα ήταν να τις  συνοδεύαμε με λίγα λόγια για να θυμηθούμε μία-μία τις μεγάλες προδοσίες του εις βάρος της Ελλάδας. 

Κύπρος: Aπαγόρευση εξόδου από τη χώρα σε όσους χρωστούν στο δημόσιο!


Απαγόρευση εξόδου από την Κύπρο θα επιβάλει από την ερχόμενη εβδομάδα η αστυνομία σε όσους οφείλουν οποιοδήποτε ποσό στο δημόσιο.

Ο διευθυντής του αρμόδιου τμήματος της αστυνομίας δήλωσε ότι θα... γίνεται έλεγχος στα αεροδρόμια και τα λιμάνια για να εντοπίζονται, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, όσοι οφείλουν καθυστερημένο φόρο εισοδήματος, καθυστερημένες εισφορές στο Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων και πρόστιμα.

Στόχος του μέτρου είναι να εισπραχθούν 135 εκατ. ευρώ που οφείλονται στο κράτος.

Δεν θα επιτρέπεται η έξοδος σε όποιον βρίσκεται στον.....

Κίνδυνοι για το έθνος από δημογραφική συρρίκνωση


Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας. 
Πολιτικός Επιστήμων.
 Γράφονται και λέγονται διάφορα για την πιθανότητα να φορολογηθούν οι πολύτεκνοι κατά τρόπο άδικο. Διερωτάται ο απλός πολίτης αν τελικά τα παιδιά θα αποτελέσουν τεκμήριο για επιβάρυνση ή για μείωση της φορολογίας. Τα επιδόματα και τα άλλα δικαιώματα που είχαν μέχρι σήμερα τρίτεκνοι και πολύτεκνοι βρίσκονται στο επίκεντρο του προβληματισμού των αρμοδίων. Ελπίζω να επιληφθεί προσωπικά του θέματος ο Πρωθυπουργός με τη γνωστή εθνική ευαισθησία του και να δώσει λύσεις που δεν θα προκαλέσουν περαιτέρω δημογραφική συρρίκνωση.

Οι σκληρές αλήθειες για τη διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων που οι πολιτικοί δεν θέλουν να ακούν
Τα όσα είπε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Γεράσιμος Αρσένης στηνζωντανή συνέντευξή του στο Onalert, ήρθαν να προστεθούν στα λεγόμενα των στρατιωτικών και να επιβεβαιώσουν τις ανησυχίες που και δημόσια πλέον εκφράζουν.

Καμίνης: Είμαστε όμηροι 100 συνδικαλιστών τραμπούκων

Σύμπτωση....και εμείς οι Έλληνες είμαστε όμηροι 100 ομοφυλόφιλων!!! 

Αποκάλυψη – βόμβα από τον Μπερλουσκόνι: Οι Γερμανικές τράπεζες γιγάντωσαν την κρίση με εντολή μαζικών πωλήσεων σε Ιταλικά και Ελληνικά ομόλογα!!


Χωρίς να μασήσει τα λόγια του, ο “Καβαλιέρε” δήλωσε ξεκάθαρα ότι τα Ελληνικά και στη συνέχεια τα Ιταλικά Spreads εκτοξεύθηκαν όταν οι Γερμανικές τράπεζες έδωσαν εντολή για μαζικές πωλήσεις των ομολόγων που κατείχαν! Η μεγάλη διαφορά είναι πως όταν οι οίκοι αξιολόγησης έκαναν σπέκουλα πάνω στα Ιταλικά ομόλογα, ο Μπερλουσκόνι τους έσερνε στον εισαγγελέα, ενώ στην Ελλάδα η μεθόδευση αυτή είχε παραστάτες τους Έλληνες πολιτικούς και παράγοντες του συστήματος Παπανδρέου – Σημίτη.

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Επίθεση της Αλ Κάϊντα σε βάση SCUD-C με χημικά στην Συρία - Τρόμος στο Τελ Αβίβ


Η μεγαλύτερη και πιο ισχυρή οργάνωση της συριακής αντιπολίτευσης, η Jabhat al-Nusra η οποία πρακτικά είναι όργανο της Αλ Κάϊντα, επιτέθηκε κατά της μεγαλύτερης αποθήκης χημικών όπλων του συριακού Στρατού στην Al Safira, κοντά στο Χαλέπι, χθες το πρωί με αποτέλεσμα οι συριακές δυνάμεις να αναγκαστούν να εξαπολύυσουν νβλήματα SCUD με συμβατικές κεφαλές κατά των συγκεντρώσεων των ανταρτών. Για την ακρίβεια, χθες τα ξημερώματα της Πέμπτης, βρισκόντουσαν μόλις ένα χιλιόμετρο  από την περίφραξη βορειοδυτικά της βάσης και προωθούνταν με γρήγορους ρυθμούς.

Έσφαξαν 12χρονο αγόρι έξω απο καταυλισμό Γύφτων !12χρονο αγόρι βρέθηκε σφαγμένο  με  τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά και στο λαιμό βρέθηκε ένα 12χρονο αγόρι κοντά σε καταυλισμό Γύφτων  στον Βλυχό Μεγάρων λίγο πριν τις 9 το πρωί της Παρασκευής.


Το παιδί βρέθηκε από άτομα που μένουν στον καταυλισμό και ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία.

ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ! Φριτζ Μπρόις: "Αν πετύχει το πείραμα στην Ελλάδα θα εφαρμοστεί σε όλη την Ευρώπη!"


«Η Ελλάδα είναι πλέον ένα οικονομικό και πολιτικό πειραματόζωο στο εργαστήρι του ευρώ και αν επιτύχει το πείραμα (δηλαδή αν έχουν αποτέλεσμα οι μεταρρυθμίσεις και η χώρα επανέλθει σε βιώσιμη ανάπτυξη), τότε η Ελλάδα θα αποτελεί πρότυπο επιτυχούς εξυγίανσης χωρίς έξοδο από την Ευρωζώνη και χωρίς χρεοκοπία», τονίζει ο γνωστός καθηγητής Διεθνούς Οικονομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης, Φριτζ Μπρόις, σε σημερινό του άρθρο στην αυστριακή εφημερίδα «Die Presse».

Και μη ξεχνάτε προδότες...!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!
Δεν λιγοψυχούμε, δεν αυτοκτονούμε, δεν μεταναστεύουμε,δεν σας πληρώνουμε. Μονάχα καρτερούμε ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ!!! 

Μήπως τρως κοτόπουλο «χαλάλ» που «διαβάστηκε» από μουσουλμάνο;Η παρακάτω εικόνα είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΠΙΝΔΟΣ, γνωστής για τα κοτόπουλα, που έχει έδρα το νομό Ιωαννίνων (κάντε κλικ στην εικόνα για μεγένθυση). .

Νέα απόπειρα συσπείρωσης των... «Φίλων της Συρίας», στο Μαρόκο

Νέα απόπειρα συσπείρωσης των... «Φίλων της Συρίας», στο Μαρόκο
Στις 12 Δεκεμβρίου το Μαρόκο φιλοξένησε την νέα (4η) συνάντηση των λεγόμενων "Φίλων της Συρίας". Όπως δήλωσε εκ των προτέρων ο υπουργός Εξωτερικών του Μαρόκου, θα γινόταν λόγος για την ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία, τον νέο συνασπισμό της αντιπολίτευσης, την αναγνώρισή του και για πολλά άλλα. Δύο μέρες νωρίτερα, ο ανταποκριτής του ραδιοφωνικού σταθμού «Η Φωνή της Ρωσίας», Φαχίμ Αλ Σουράνι, συνομίλησε για το φόρουμ με τον Μπασάμ

Πράξη νομοθετικού Περιεχομένου που ορίζει ότι οι δόσεις θα δίνονται με το σταγονόμετρο

20121214-084934.jpg
Σε δόσεις θα γίνονται οι ..δόσεις προς την Ελλάδα, ενω με δημοσιεύτηκε και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με όλες τις τροποποιήσεις που έγιναν στις δανειακές συμβάσεις.

Την επόμενη εβδομάδα θα εκταμιευθούν τα 34,3 δισ. ευρώ, από τα οποία τα 16 δισ. ευρώ θα διατεθούν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τα 11,3 δισ. ευρώ για να καλυφθεί η επαναγορά των ομολόγων και τα 7 δισ. ευρώ για τις ανάγκες του προϋπολογισμού και την

Αντιγερμανική σημαία σήκωσε ο Μπερλουσκόνι. Του Γ. Δελαστίκ
Τη γερμανική εχθρότητα κατά του Μπερλουσκόνι συμμερίζεται φυσικά και η ολλανδική

Η μπασταρδοκρατία των ΜΜ"Ε".

Υπάρχει νοήμων άνθρωπος ο οποίος μπορεί να αντέξει, έστω και για 5 λεπτά δίχως να του ανέβει το αίμα στο κεφάλι, να ακούσει κάποιες από τις "ενημερωτικές" πρωινές  τρισάθλιες , προπαγανδιστικές εκπομπές του  μίζερου προδοτικού συστήματος της μπασταρδοκρατίας?

Ακόμη ένα θύμα στη λίστα θανάτου Ελλήνων από λαθρο


Έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο η γενοκτονία που πραγματοποιείται εναντίον των Ελλήνων από αλλοδαπούς σε αυτόν τον τόπο της πλήρους ασυδοσίας και της μόνιμης αφασίας. Ακόμη ένα θύμα προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο των δολοφονημένων  Ελλήνων ιδιαίτερα ηλικιωμένων ατόμων από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες».
Ένας 75χρονος πρώην μηχανικός του ΠΝ βρέθηκε στραγγαλισμένος από γείτονες στο

Αποκλειστικό-Δικηγόρος λαθρομεταναστών στο Μεταξουργείο

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην είσοδο δικηγορικού γραφείου που εξυπηρετεί αποκλειστικά σκουρόχρωμους λαθρομετανάστες στο Μεταξουργείο. Η πολυκατοικία αυτή είναι πολυσύχναστη αφού στεγάζονται πολλά διαμερίσματα γραφείων, συλλόγων, καθώς και τα γραφεία δυο μικρών κομμάτων!
 Η συχνότητα εισόδου των σκουρόχρωμων "πελατών" είναι καταιγιστική και αποζητούν τις υπηρεσίες της "Ελλήνων" δικηγόρων 7 ημέρες την εβδομάδα έως αργά το βράδυ! Επειδή οι

Ο τρελός μισθός της Δαμανάκη.Παίρνει υπερδιπλάσια λεφτά από τον πρωθυπουργό της χώρας.

Εβραία είναι, να μη πέρνει κάτι παραπάνω.
Δείτε τι δήλωσε στο "ποθεν εσχες" της. 
Σαν...βασίλισσα  φαίνεται πως ζεί η ...αριστερή Μαρία Δαμανάκη,την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες είναι άνεργοι και ακόμη περισσότεροι νέοι δουλεύουν για 486 ευρώ το μήνα και συνταξιούχοι αυτοκτονούν για να μην είναι βάρος" στα παιδιά τους..Η Μαρία Δαμανάκη όμως φαίνεται πως ήξερε πως να εξαργυρώσει τη συμμετοχή της στους αγώνες του Πολυτεχνείου.
 Δείτε τι έχει...

Καθηγητές ετοιμάζουν σχολικές γιορτές για τα Χριστούγεννα με τα κάλαντα στα αλβανικά...!!! Τρίγωνα καλάσνικωφ μες στην γειτονιά...;;;
ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΠΑΙΧΝΙΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΟΠΟΥΛΑ...! ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΠΩΣ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:

ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ... Η ΡΩΣΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...!!!


Το συριακό καθεστώς χάνει όλο και «περισσότερο» τον έλεγχο της χώρας και η νίκη της αντιπολίτευσης σε αυτή την πολύμηνη σύγκρουση δεν αποκλείεται, δήλωσε την Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Μιχαήλ Μπογκντάνοφ.

«Όσον αφορά τη νίκη της αντιπολίτευσης, δεν μπορούμε να την αποκλείσουμε, και θα πρέπει να δούμε τα πράγματα κατά πρόσωπο. Το συριακό καθεστώς και η κυβέρνηση χάνουν όλο και περισσότερο τον έλεγχο της χώρας», δήλωσε ο Μπογκντάνοφ στο πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

"ΜΑΥΡΑ" ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Πρώτες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων μέσα στη νύχτα - "Ανθρωποθυσία" στην δόση...


Απολύθηκαν παραμονές Χριστουγέννων από το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου 26 διοικητικοί υπάλληλοι με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ). Το απόγευμα τους κοινοποιήθηκε η διαγραφή τους από το Μητρώο Μισθοδοτούμενων του Ελληνικού Δημοσίου.
Οι απολύσεις ανακοινώθηκαν μετά την συνάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστή Μουσουρούλη, με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα (Task Force), της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Χορστ Ράιχενμπαχ κατά την οποία σίγουρα συζητήθηκε το θέμα.

ΒΟΜΒΕΣ ΑΡΣΕΝΗ!! "Επαναχάραξη συνόρων στη περιοχή, διάλυση των Εθνικών στρατών"!!!


“Συναγερμό” σήμανε ο πρώην ΥΕΘΑ Γεράσιμος Αρσένης, με την ζωντανή συνέντευξή του στο Onalert. Ο κ. Αρσένης άφησε ανοιχτό τον κίνδυνο επιβολής επαναχάραξης συνόρων ακόμη και στα Βαλκάνια και στη χώρα μας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “πρέπει να ‘χουμε το νου μας”.