ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Μόλις 511 ευρώ πλήρωσε στην εφορία ο... σωτήρας Παπαδήμος

Το... αστρονομικό ποσό των 511 ευρώ, πλήρωσε στην εφορία, ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, για αποδοχές που ξεπερνούν το πενιχρό ποσό των 2 εκατ. ευρώ! Συγκεκριμένα...

Από τους 22 πολιτισμούς που έχουν εμφανιστεί στην ιστορία, οι 19 κατέρρευσαν όταν έφτασαν στο ηθικό επίπεδο που είναι τώρα η Ελλάδα.



Η κάθε μορφή εξουσίας ξέχασε τι σημαίνει ήθος και για ποιο σκοπό ασκεί την δύναμη
της εξουσίας .Ξέχασε ότι αν απουσιάζει η δικαιοσύνη, τι άλλο είναι εξουσία, παρά οργανωμένη ληστεία; Οι φυλακές της χώρας φιλοξενούν πολιτικούς, δικαστές,
ιερωμένους κ.α .
Φτάσαμε στο σημείο οι διεφθαρμένοι να είναι δυσφήμιση για το υπόλοιπο δέκα τοις εκατό. Η αποτυχία δεν είναι ένα μεμονωμένο, κατακλυσμιαίο γεγονός. Δεν αποτυγχάνεις μέσα σε μια νύχτα. Αντίθετα.....
η αποτυχία είναι κάποια σφάλματα κρίσεως που επαναλαμβάνονται κάθε μέρα.

ΕΚΤΑΚΤΟ: επεισόδια σε ομιλία Χρυσοχοΐδη


ΕΚΤΑΚΤΟ: επεισόδια σε ομιλία Χρυσοχοΐδη

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, αυτή τη στιγμή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης….  
βρίσκεται σε κινηματογράφο, στου Ζωγράφου, στα πλαίσια προεκλογικής του ομιλίας. Ομάδα περίπου 100 ατόμων, που ανήκουν στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά, επιτέθηκαν κατά αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο, προσπαθώντας να εισβάλουν στον κινηματογράφο.

"Η Ελλάδα που αντιστέκεται,η Ελλάδα που επιμένει".Φαρμακονήσι-Αγαθονήσι φωτορεπορτάζ


Μακρυά από τα...κέντρα αποφάσεων των Αθηνών και τις κομματικές -ούτε καν πολιτικές- ίντριγκες, στη μεθόριο και στα ακριτικά νησιά συναντάς πάντα την Ελλάδα που σε κάνει να νοιώθεις αισιόδοξος.Όχι μόνο με την ομορφιά της ,αλλά κυρίως για τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει την υποχρέωση να είναι εκεί ,απέναντι από έναν γείτονα δύστροπο και επιθετικό,έναν γείτονα που τα τελευταία 24ωρα έχει αρχίσει να δημιουργεί συνθήκες έντασης.

Οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στις εσχατιές της Ελλάδας,μακρυά από το σπίτι ,την οικογένεια και το κοινωνικό τους περίγυρο,με αμοιβή που μετά βίας πλέον εξασφαλίζει τα απολύτως απαραίτητα,είναι ξεχασμένοι απ΄ όλους μας! Τους πολιτικούς που είναι απασχολημένοι με την επανεκλογή και την ανέλιξή τους στην διεφθαρμένη πολιτική πυραμίδα και από εμάς τους δημοσιογράφους οι οποίοι νομίζουμε ότι τα μεγάλα και τα σπουδαία ,έχουν να κάνουν μόνο με αυτούς που δηλώνουν πολιτικοί.

Έπρεπε να πάει ο Αβραμόπουλος και οι Αρχηγοί σε Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι για να τους θυμηθούμε. Ευτυχώς για εμάς η νοοτροπία του Έλληνα στρατιώτη ποτέ δεν συνέδεσε τη προσφορά του με την αναγνώριση την οποία βέβαια έχει από τον απλό πολίτη. 



Ὑπάρχει καὶ αὐτή ἡ Ἑλλάδα λοιπόν…

Είναι από τις ειδήσεις, που δεν θα τις δούμε να παίζουν στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης.
Γιατί είναι ειδήσεις ελπίδας και αισιοδοξίας,για μια Ελλάδα άλλη, διαφορετική από αυτήν που θέλουν και επιδιώκουν.
Την Ελλάδα της μιζέριας,την Ελλάδα του εκμηδενισμού των πάντων,την εκφυλισμένη Ελλάδα..
Αν κάτι αξίζει να αγωνιστεί κανείς,είναι αυτά τα παιδιά,που εμείς οι μεγαλύτεροι τα έχουμε προδώσει και τα καταδικάσαμε να μεγαλώσουν σε σκλαβωμένη πατρίδα..
Ας ελπίσουμε πως αυτά θα κάνουν,ότι δεν σταθήκαμε εμείς ικανοί.
Να φέρουν τον τιμητικό τίτλο του »Ελληνα» επάξια στους ώμους τους.
Μαρία Τριανταφύλλου.

Χάσαμε τὸν Πακιστανέλληνα…stop!!

 
Πόσο το λυπάμαι αυτό το κορίτσι την Φωφάρα, δεν λέγεται!
Τόση δουλειά,τόσος μόχθος,τόσα ξενύχτια για να προλάβει να Ελληνοποιήσει πριν τις εκλογές,το μισό Πακιστάν,Αφγανιστάν,Μπαγκλαντές και όλη την Ακτή Ελεφαντοστού και πρίν…<<ακούσουμε το όνομα>> ,σου την βγαίνει από δεξιά το Στε και πάνε όλα στράφι…
Αλλά επειδή εκεί στο Πασόκ,είναι αυτό που λέμε… »40 χρόνια φούρναρης»,ξέρουν από καλά ζυμώματα και ψησίματα,δεν τους φοβάμαι!
Πάλιες καραντάνες σε αυτά,μέχρι τις εκλογές,κάτι θα βρούν για να προκύψει ένα ….»δημοκρατικό» αποτέλεσμα!!

Στρατηγικό αιφνιδιασμό ετοιμάζει ο Γκρούεφσκι στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ



E-mail





Να πετάξει το μπαλάκι της ευθύνης στην Αθήνα, κατά την πορεία προς το Σικάγο, επιχειρεί ο Νίκολα Γκρούεφσκι. Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Den», που επικαλείται κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων ετοιμάζεται να προχωρήσει σε στρατηγικό αιφνιδιασμό τις παραμονές της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του Βήματος, ο Ν. Γκρούεφσκι σχεδιάζει να προτείνει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ενδεχομένως για την ονομασία «Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας» (που σημειωτέον έχει αποδεχθεί παλαιότερα η ελληνική πλευρά). Στη συνέχεια, σκοπεύει να ζητήσει ως αντάλλαγμα την πρόσκληση ένταξης της πΓΔΜ στη Συμμαχία.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ εικόνες από τις τρώγλες που νοίκιαζαν σε μετανάστες - VIDEO






Σκουπίδια πεταμένα παντού. Ανάμεσά τους και άνθρωποι. 


Λες και δεν έχουν ψυχή. Το οπτικό υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία μόνο σοκ, θλίψη και οργή μπορεί να προκαλέσει.

Οι πρώτοι έλεγχοι σε τρεις πολυκατοικίες στο κέντρο της Αθήνας, όπου κάποιοι φρόντισαν να εκμεταλλεύονται και να ξεζουμίζουν ανθρώπους που έκαναν το λάθος να φύγουν από το σπίτι και την οικογένειά τους για να αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή.
Και βρήκαν ακριβώς το αντίθετο.

Tύφλα να 'χει η Siemens ...



H δίκη του Mall

Είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της τελευταίας 20ετίας - και το πιο κρυφό.

Ίσως γιατί σε αυτό εμπλέκονται δύο πρωθυπουργοί, επτά υπουργοί και ο πιο πλούσιος Έλληνας στον κόσμο...

Η υπόθεση του Mall Athens, του «μεγαλύτερου αυθαίρετου της Ευρώπης», επρόκειτο να εκδικασθεί σε τελευταίο βαθμό από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας στις 8 Μαΐου. Αλλά για μία ακόμα φορά η υπόθεση πήρε αναβολή.

Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ!

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ ΕΠΑΙΖΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑ 

Η κρίση ρίχνει τις πιστωτικές «στα σκουπίδια»

Η κρίση ρίχνει τις πιστωτικές «στα σκουπίδια»

Εν έτει 2008 και προ κρίσης, στην ελληνική αγορά κυκλοφορούσαν πάνω από 7 εκατ. πιστωτικές κάρτες. Πλέον, στην αγορά έχουν μείνει κάτι παραπάνω από τις μισές και η καταναλωτική δαπάνη το 2011 μειώθηκε σχεδόν κατά 15%.


Άλλοι καταναλωτές «κόβουν» τις κάρτες μεταφέροντας τα υπόλοιπα τους σε δάνεια, στο πλαίσιο ρύθμισης οφειλών και άλλοι «χτυπάνε» στις λίστες του «Τειρεσία» με τις καθυστερήσεις πληρωμών και οι πιστωτικές τους δεν ανανεώνονται, με αποτέλεσμα μόνο το 2011 να μειωθεί ο αριθμός τους κατά περίπου 15% η κατά περίπου 500.000 τεμάχια.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του ο Ελεύθερος Τύπος, σύμφωνα με στοιχεία των τραπεζών, το 33% των πιστωτικών καρτών που έχουν λήξει δεν επανεκδίδονται, καθώς τα πιστωτικά ιδρύματα κρίνουν ότι ο κάτοχος τους βρίσκεται στο «κόκκινο» της υπερχρέωσης.
Για την αξιολόγηση του συμβουλεύονται τη «μαύρη» αλλά και τη «λευκή» λίστα του Τειρεσία, παρακολουθώντας την πορεία των χρεών, ένα έχουν διακυμάνσεις στις χρεώσεις, υπέρβαση πιστωτικού ορίου και εάν υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές.
πηγη

Ο ΑΛΕΞ ΤΖΟΟΥΝΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΜΑΣΩΝΟ.


                     
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΞΑΝΑΦΟΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ



 Οι κουκούλες ξαναφορέθηκαν και αυτή τη φορά οι δράστες των σκοτεινών παρασκηνίων κτύπησαν το εκλογικό περίπτερο του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στη Καλαμάτα.

Όπως ανέφεραν τα μέλη της τοπικής συντονιστικής επιτροπής,δράστες διέλυσαν τα πάντα σε θρασύτατη επίθεσή τους χθες το βράδυ,την ώρα που στο Επιμελητήριο της πόλης μιλούσε ο Πρόεδρος του κινήματος Πάνος Καμμένος.

Ο υποψήφιος βουλευτής Παναγιώτης Γεωργόπουλος υπέβαλε σήμερα μήνυση κατ´ αγνώστων.

Χθες αργά το βράδυ ο Εκπρόσωπος του κινήματος Τέρενς Κουίκ επικοινώνησε με το Γραφειο του Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ και με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας, καταγγέλλοντας το γεγονός.

Τους είχαμε προειδοποιήσει για τις τουρκικές έρευνες! - Το αγνόησαν - Προδότες ή ανίκανοι;


 Το παρακάτω κείμενο είχε γραφτεί και είχε γίνει κύριο θέμα στο defencenet.gr στις 28/02/2012, μαζί με το χάρτη που δημοσιεύουμε στην α' σελίδα, βάσει των απόλυτα αξιόπιστων, όπως αποδείχθηκε, στοιχείων που είχαν οι ελληνικές υπηρεσίες στρατιωτικών πληροφοριών για τις έρευνες που είχε αποφασίσει η Τουρκία εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. 

Ο ίδιος ο χάρτης είχε υποκλαπεί από τουρκικές........

ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ:Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. (ΒΙΝΤΕΟ)




ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Πειράματα 150 ανθρωπίνων υβριδίων με ζώα !! Ανθρωποειδή!

Επιστήμονες έχουν δημιουργήσει περισσότερα των 150 ανθρώπινων υβριδίων με ζώα σε Βρετανικά εργαστήρια. 

Ο λόγος δημιουργίας αυτών ήταν....
η επιθυμία ερευνητών να αναζητήσουν πιθανές θεραπείες σε μία ευρεία γκάμα διαφόρων παθήσεων.
Η αποκάλυψη έγινε μόλις μια μέρα μετά την προειδοποίηση μια επιστημονικής επιτροπής για πιθανό εφιαλτικό σενάριο, παρόμοιο με αυτό της ταινίας ο «Πλανήτης των πιθήκων», στην οποία πειράματα δημιουργίας υβριδίων ανθρώπου με ζώο προχωράει σε υπερβολικό βαθμό.

Συγκεκριμένα, η είδηση κάνει λόγο για 155 έμβρυα τα οποία περιέχουν....

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 3 ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ!


 Ο λόγος για έναν 19χρονο από την Αλγερία, έναν 29χρονο από τη Συρία και έναν 34χρονο από την Παλαιστίνη που τελικά συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 19χρονος μαζί με τον 29χρονο, στις 25 Απριλίου το απόγευμα στην περιοχή του Καρτερού του Δήμου Ηρακλείου, αφού παραβίασαν πόρτα αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 46χρονης Γαλλίδα, 
πήραν από μέσα ένα κινητό τηλέφωνο, μια φωτογραφική μηχανή, ένα πορτοφόλι και ένα ρολόι συνολικής χρηματικής αξίας 1.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, διέρρηξαν αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 66χρονου και πήραν από μέσα, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ενώ επιχείρησαν να διαρρήξουν την πόρτα αυτοκινήτου ενός 38χρονου, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Τους πρόδωσε το αυτοκίνητό τους

Μια εικόνα χίλιες λέξεις...

«Έφαγε πόρτα» η Χρυσή Αυγή στο Ηράκλειο! Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι!


«Έφαγε πόρτα» η Χρυσή Αυγή στο Ηράκλειο! Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι!
Ξεσηκωμός επικράτησε, νωρίτερα το μεσημέρι, στα Αμιρά της Βιάννου καθώς κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν εντονότατα στο άκουσμα της είδησης ότι στα «καμμένα» της περιοχής επρόκειτο να περιοδεύσουν μέλη της «Χρυσής Αυγής»!
Πλήθος κατοίκων βγήκαν από τα σπίτια τους και με αστραπιαίες κινήσεις συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία προκειμένου να εμποδίσουν την πορεία.

ΒΙΝΤΕΟ: ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!

Πραγματικό...μακελειό έγινε στο "Μακελειό" της 27ης Απριλίου 2012, με τον παρουσιαστή να επιτίθεται με σφοδρότητα στον σκυλοπασόκο "Πρόεδρο της Δημοκρατίας" Κάρολο Παπούλια, εξαιτίας του τερατουργήματος με πολυτελείς μεζονέτες που έχει χτίσει παράνομα στο Νυδρί Λευκάδας, κλείνοντας όλη την πρόσβαση στην παραλία της περιοχής! Ταυτόχρονα, "τα ακούει" και ο ολίγιστος αρχηγός της ΝΔ Σαμαράς!



πηγη

Βίντεο με τις αποδοκιμασίες σε Παπανδρέου – Βενιζέλο στην Πάτρα

Ο ΛΑΘΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΠΑΡΕΤΑΞΕ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ video

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η μεταφορά των πρώτων λαθρομεταναστών

- Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των κατοίκων
- Στελεχώθηκε σήμερα το πρωί από αστυνομικούς
- Δείτε πως είναι το στρατόπεδο εξωτερικά και εσωτερικά τα δωμάτια, τα κρεβάτια, οι τουαλέτες κλπ

Παρά τις οργισμένες αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής των Θρακομακεδόνων, το πρώτο κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών είναι  έτοιμο και αναμένεται να λειτουργήσει από ώρα σε ώρα. Ήδη σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί πήραν θέσεις, αφού ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης από την αρχή ήταν αποφασισμένος να μην υποχωρήσει.

Αυτά είναι τα δωμάτια όπου θα στεγάζονται οι ΛΑΘΡΟμετανάστες. 

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΝΕΔΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟ "ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΨΑΛΗ"...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1906! ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ!
 
 Ο Μακεδονομάχος αρχηγός ανταρτικού σώματος Ανθυπίλαρχος Χρήστος Πραντούνας, που δρούσε στα κατεχόμενα τότε εδάφη μας με το ψευδώνυμο Καπετάν Καψάλης, ενώ πηγαίνει στη λίμνη των Γιαννιτσών για να παραλάβει ενίσχυση, σκοτώνεται από βουλγαρική ενέδρα μέσα στη λίμνη. Το Σώμα του Καπετάν Καψάλη θα επιχειρούσε για την κατάληψη της Βουλγαρικής Καλύβας, που βρισκόταν στο βορειοανατολικό τμήμα της Λίμνης των Γιαννιτσών στην τοποθεσία "Νταλμπίνα"

Ελληνα ψηφοφόρε: Σβήσε απο τον χάρτη αυτό τον επικίνδυνο πολιτικό τσαρλατάνο με τ’ όνομα “καρατζαφέρης”

392688_147090192069071_100003042741381_203135_583131081_n
ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΑΙΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ
ΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΔΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ…

Το πολιτικό λαμόγιο ξαναχτύπησε… Που??? Μα μια στο καρφί και μια στο πέταλο φυσικά. Ως συνήθως. Στο αγαπημένο του πινγκ – πονγκ με τον εαυτό του.

Τι είπε πάλι η μαριονέτα του πολιτικού καιροσκοπισμού??? Μα το αναμενόμενο…

O Oμπάμα περιφρονεί ακόμη μία φορά την Βρετανία – Προκλητή ουδετερότητα στο θέμα των Νήσων Φώλκλαντ;

Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α Μπαράκ Ομπάμα υπέπεσε σε πιθανώς «στρατηγικό» σφάλμα με το να αναφερθεί στις Νήσους Φώλκλαντ ως Μαλδίβες σε πρόσφατη ομιλία του.

Όμως αυτό που ίσως άφησε να εννοηθεί είναι οι Μαλβίνες, ονομασία που χρησιμοποιούν οι Αργεντίνοι για τις νήσους Φώλκλαντ.

Οι Μαλδίβες αποτελούν ουσιαστικά ένα σύμπλεγμα 26 μικρών νησιών που βρίσκονται έξω από την νοτιοδυτική ακτή της Ινδίας.

Μιλώντας σε Συνέδριο (Summit of the Americas), ο Μπαράκ Ομπάμα επανέλαβε και ισχυροποίησε την θέση ουδετερότητας σχετικά με το θέμα των Νήσων Φώλκλαντ:“Σε σχέση με τις Μαλδίβες ή της Νήσους Φώλκλαντ, όποιος και αν είναι ο όρος που προτιμάτε, η θέση μας είναι...

Το σχέδιο του ΟΗΕ για την παγκόσμια διακυβέρνηση


Βροχή τα λουκέτα


thumb
Μέχρι και χίλιες μικρές και μικρομεσαίες επιχειρή­σεις αναμένεται να βάζουν λουκέτο κάθε εβδομάδα (!) κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012, λόγω της ζοφερής οι­κονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, εκτιμά η Ευρωπα­ϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεσή της. «Η Ελλάδα αντιμετωπίζει...
μια βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση, η οποία αντικατοπτρίζεται στις μι­κρές και μεσαίες επιχειρή­σεις. Έξι στις δέκα είδαν τα έσοδά τους να μειώνονται κατακόρυφα το 2011, ενώ 150.000 θέσεις εργασίας έχουν ήδη χαθεί», σημειώνει χαρακτηριστικά η Κομισιόν.

Συγκλονιστικά τα στοιχεία για τις εκτρώσεις στην Ελλάδα


Και μετά λέμε για την Τρόϊκα το Πασοκ και την ΝΔ. Αν εμείς δεν αλλάξουμε ριζικά μέσω της παιδείας, δουλειά δεν γίνεται.

Από επιπολαιότητα και άγνοια χαρακτηρίζεται η σεξουαλική ζωή των Ελληνίδων, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία η αντισύλληψη φαίνεται ότι είναι «άγνωστη» στην πλειονότητα των γυναικών, ενώ από την άλλη παρατηρούνται ιδιαίτερα στους νέους... υψηλά ποσοστά εκτρώσεων, σεξουαλικών νοσημάτων και ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

Η εξουσία δρα ως ναρκωτικό με... πολλές παρενέργειες


Η εξουσία είναι εθιστική σαν ναρκωτικό και αυτό δεν είναι μια εν θερμώ «κατηγορία» των αγανακτισμένων ψηφοφόρων αλλά διαπίστωση επιστημονικών μελετών. Οι αλλαγές που επιφέρει η άσκηση εξουσίας στον εγκέφαλο εξηγούνται διεξοδικά σε ένα βιβλίο από τον καθηγητή....

Θυμηθείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων πριν τις εκλογές του 2009

Δήλωση-έκπληξη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για τις εκλογές της 6ης Μαΐου!



Έκπληξη αποτελεί η δήλωση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για τις επερχόμενες εκλογές, αφού,
όπως και ο ίδιος υπογραμμίζει, οι παρεμβάσεις του στο πολιτικό σύστημα της χώρας είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Παρ’όλο που δεν συνηθίζω να κάνω δηλώσεις προ των εκλογών, αντιλαμβανόμενος τη σημασία της συγκεκριμένης χρονικής συγκυρίας για την πορεία της Ελλάδος, σας μεταφέρω τις ακόλουθες σκέψεις:

Σοκ! Πωλούνται μαιμού like σε πολιτικούς!

Tις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει δέκτες καταγγελιών από δεκάδες αναγνώστες μας οι οποίοι μας αναφέρουν ότι στο δημοφιλές δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης facebook εμφανίζονται να  έχουν κάνει like σε σελίδες πολιτικών χωρίς ποτέ να έχουν κάνει!
Οι περισσότερες καταγγελίες αφορούν στην σελίδα του προέδρου μεγάλου κόμματος.
Τι κρύβεται πίσω από αυτό το παράδοξο; Σίγουρα όχι κάποιο μεταφυσικό φαινόμενο αλλά...

"Βούλιαξαν" οι Σέρρες με την συγκέντρωση του Σαμαρά!


Στην "μπλέ" Μακεδονία κανείς ΘΑ περίμενε οτι θα γεμίζανε τουλάχιστον το μικρό γήπεδο των Σερρών όταν μάλιστα όπου πάει ο Σαμαράς τον ακολουθούν 5 πούλμαν με μισθοφόρους οπάδούς.
Δείτε τι πραγματικά έγινε στις Σέρρες:

Φυσικά ο σκηνοθέτης, το MEGA και τα υπόλοιπα κανάλια ποτέ δεν λένε τι πραγματικά συμβαίνει στις συγκεντρώσεις των "μεγάλων" κομμάτων!

Η Άγκυρα εξέδωσε “άδειες” για έρευνες σε Καστελόριζο-Ρόδο!

Η Άγκυρα προχώρησε σε σοβαρή πρόκληση την ίδια ημέρα που πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ελληνικών ΕΔ βρίσκονταν σε Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι. Δημοσίευσε στην Τουρκική εφημερίδα της Κυβερνήσεως...

Τουρκία: Έριξε το γάντι στην Αθήνα, οδεύουμε για την αρχή… του τέλους

Η ώρα της αλήθειας φαίνεται πως έφτασε. Τώρα θα επαληθευθούν ή θα διαψευσθούν οι εκτιμήσεις πολλών ότι το «παιχνίδι» στη «σκακιέρα» της Νοτιοανατολικής Μεσογείου έχει αλλάξει σημαντικά και πως νέα δεδομένα παρουσιάζουν τεράστιες, θετικές ή αρνητικές, προκλήσεις για την Ελλάδα και την Τουρκία.
Η Άγκυρα δεν άργησε να αντιληφθεί ότι ο χρόνος της τελειώνει. Εάν οι Αμερικανοί «ξεμπλέξουν» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με τη Συρία, η αξία της Τουρκίας, άρα και η διαπραγματευτική της δύναμη, θα είναι απλώς εξαιρετικά μειωμένη. Οπότε αποφάσισε να κάνει την κίνησή της τώρα, όσο έχει πλέον «χαρτιά» να παίξει διεκδικώντας ρόλο και συμμετοχή στη νομή των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ανατολικής Μεσογείου, εντός της ελληνική Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ). Οπότε, το πρόβλημα μετατίθεται στη Αθήνα…

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!!!



Απίστευτο, κι όμως ελληνικό… Αλήθεια, ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;

Σας διαβεβαιώνουμε, πως η είδηση που θα διαβάσετε παρακάτω, όσο απίστευτη κι αν σας φαίνεται, είναι 100% αληθινή: Ένας 25χρονος αστυνομικός, που υπηρετεί στο Τμήμα Μεταγωγών συνελήφθη (!!!) μετά από εντολή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, γιατί χρησιμοποίησε....
σπρέϊ πιπεριού εναντίον Τυνήσιου κρατουμένου, ο οποίος του επιτέθηκε για να δραπετεύσει. Ιδού η απίστευτη ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, σε βάρος 26χρονου αστυνομικού, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, διότι χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού σε 22χρονο αλλοδαπό κρατούμενο, υπήκοο Τυνησίας, ο οποίος προηγουμένως του επιτέθηκε κατά το χρόνο που ασφάλιζε τα κελιά».

Αόρατος Πόλεμος: ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ


 ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΤΕ...

Ώρα 03:30 το πρωί. Ο φρουρός κοίταξε στον ουρανό τα αστέρια. H Μεγάλη Άρκτος στην θέση της. Χαμογέλασε. Ένα απαλό αεράκι σηκώθηκε, σαν κάτι να τον χάιδεψε. Μια σχεδόν ανεπαίσθητη αίσθηση στο δεξί του αυτί. Τριάντα δευτερόλεπτα πέρασαν. Άρχισε να αισθάνεται παράξενα. Υγρό τρέχει από το αυτί του. Κάτι δεν είναι καλά. Ο οργανισμός προσπαθεί μάταια να ανταπεξέλθει στην ύπουλη επίθεση. Το πρώτο που ένιωσε, ένας ο πόνος στον δεξί ώμο, και λίγο αργότερα η παράλυση. Το όπλο πέφτει από τα χέρια του. Πανικός. Προσπαθεί να φωνάξει, να ζητήσει βοήθεια. Οι φωνητικές χορδές μία-μία αποσυνδέονται σαν αυτές μιας κιθάρας. Τα γόνατα λυγίζουν, ένοιωσε για μια στιγμή τα κόκαλά του να καταρρέουν, ο σκελετός εξαφανίζοταν από μέσα του, σαν κάτι να του τρώει τα σωθικά. 

ΟΧΙ ρε μεταμοντέρνες προοδευτικάρες!!! ΔΕΝ θα καταργήσετε την Προσευχή από το σχολείο των παιδιών ΜΟΥ.....ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΒΕΛΗ


Ξέρω….το θέμα είναι λεπτό. Εμπλέκεται η θρησκεία. Το αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός μας να πιστεύει σε ΟΠΟΙΟΝ Θεό ή Θεούς θέλει. Και αν θέλει. Μπορεί και να μην θέλει ρε αδερφέ…..ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ!!!
Λεπτό το θέμα και δεν το έχω θίξει ποτέ εδώ μέσα. Ποτέ μου δεν σχολιάζω σε αναρτήσεις θρησκευτικού περιεχομένου. Θέμα Αρχής. ΔΕΝ το αγγίζω.
Τώρα όμως, όχι μόνο θα το αγγίξω, αλλά θα τους ΚΡΑΞΩ με όλη μου την δύναμη. Ευγένεις κομμένες, ψευτοαριστερίζουσες προοδευτικές ιδεοληψίες πεθαμένες και θα ανοίξω το στόμα μου, γιατί το θέμα ΔΕΝ είναι θρησκευτικό στην ουσία, αλλά βαθύτατα ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Και το ανελέητο ροκάνισμα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, πρέπει πια να έχει ένα όριο και ένα ΤΕΛΟΣ.
Πρέπει κάποτε να πάρετε απαντήσεις, ελεεινοί και απροκάλυπτοι ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, σε ΟΠΟΙΟ κόμμα και αν ανήκετε.

Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ - Κωνσταντίνος Χολέβας-Πολιτικός Επιστήμων


Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ - Κωνσταντίνος Χολέβας-Πολιτικός ΕπιστήμωνΤελικά για τα προβλήματα της Ελλάδος δεν φταίνε τόσο οι ξένοι, αλλά το κακό μας το κεφάλι και τα λάθη μας. Εξ οικείων τα βέλη έλεγαν οι Αρχαίοι. Βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας λέει σήμερα ο λαός μας. Η αποθράσυνση του τουρκικού εθνικισμού στη Θράκη, η παράδοση των Μουσουλμάνων ελλήνων υπηκόων στην αγκάλη της Άγκυρας και η έλλειψη κινήτρων για την παραμονή του Χριστιανικού πληθυσμού έχουν ανοίξει πληγή στην βορειοανατολική εσχατιά της πατρίδας μας. Χαρακτηριστική των ελληνικών σφαλμάτων είναι η κραυγή αγωνίας και διαμαρτυρίας, την οποία διατυπώνουν με δημόσια τοποθέτησή τους οι τέσσερις Ορθόδοξοι Μητροπολίτες της Θράκης και συγκεκριμένα ο Μαρωνείας και Κομοτηνής Δαμασκηνός,  ο Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμων, ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος και ο Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου Δαμασκηνός.

Αφιερωμένο στον δήμαρχο Αθηνών και τους Αθηναίους.


 Στην πραγματική ζωή οι έξυπνοι για να επιβιώσουν πάντα προσαρμόζονται πρώτοι  στο πραγματικό περιβάλλον που ζουν.

Δεν έχει καμιά αξία κάποιος ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την εκτροφή ψαριών, να προσπαθήσει να δραστηριοποιηθεί στην έρημο Σαχάρα, αν το προσπαθήσει μάλλον θα έχει τρελαθεί. 

Σφαίρες αιωρούνται στον αέρα μέχρι να βρουν ανθρώπινο στόχο



Μετά τα έξυπνα τηλέφωνα, τις έξυπνες τηλεοράσεις και τα έξυπνα παράθυρα ήρθε η ώρα να δούμε και τις έξυπνες σφαίρες, την τελευταία δημιουργία των ερευνητών των εργαστηρίων Sandia National Laboratories της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Κάηκε ο Καμμένος στην ΝΕΤ


Γράφει ο «Παλιός Χ» 
Παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στην Ε.Ρ.Τ. με την Έλη Στάη, τον Φελέκη και...
απογοητεύτηκα από το επίπεδο διαλόγου και απαντήσεων. Είδα έναν πολιτικό αφηνιασμένο, έναν αθλητή, φορτωμένο με αναβολικά, προσπαθώντας να κερδίσει έδαφος στη διαδρομή για τον τερματισμό. 

Ακούστηκαν τόσες μπουρδολογίες, που αναρωτήθηκα, υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι πολιτικοί; Υπάρχουν Έλληνες και Ελληνίδες που μπορούν να πιστεύουν τις ουτοπίες ενός πολιτικού; Μπορεί να είμαστε τόσο ηλίθιοι οι Έλληνες; Όποιος παρακολούθησε τη συζήτηση, σίγουρα θα αναζήτησε κάποιον ψυχίατρο για να ηρεμήσει. Εάν κάνει μερικές τέτοιες εμφανίσεις στο γυαλί, μπερδεύοντας τον Πούτιν με τον Ιβάν Σαββίδης και πολλά άλλα, τότε δεν θα καταφέρει ούτε στη βουλή να μπει. 

ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΥΖΩΝΑ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ!

Tην δραματική επέτειο  της εισβολής των Γερμανών στην Αττική μας θυμίζει η σημερινή ημέρα.

Μπορεί να μην θέλουμε καν να την θυμόμαστε αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε την ηρωική πράξη που έκανε τότε ένας  Εύζωνας για να μην παραδοθεί στους Ναζί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνης της εποχής,  οι Ναζί εντόπισαν στην Ακρόπολη βρήκαν έναν εύζωνα  να φυλάει τον Ιερό Βράχο.


Τον διέταξαν λοιπόν να υποστείλει την ελληνική σημαία, να την παραδώσει στους Γερμανούς και να υψώσει την ναζιστική. Αυτός βουρκωμένος και βουβός,