ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΤΑ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ Βουλγαρικό "χαστούκι" στην Τουρκία: Καταργούν χιλιάδες τουρκικές ονομασίες!

Το βουλγαρικό κράτος, αντίθετα με το ελληνικό που προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην επαν-οθωμανοποίησή του με το άνοιγμα τζαμιών και την "αποκατάσταση" των τουρκικών ονομασιών διαφόρων μνημείων και τοποθεσιών, προχωρησε άμεσα στην αλλαγή των επωνυμιών σε 215 περιφέρειες της χώρας, όπου είναι έντονο το τουρκικό στοιχείο και οι ονομασίες του πρέρχονται από την εποχή της τουρκικής οθωμανικής κατοχής.

Νεαρός αγρότης στην Πάτρα πλήρωσε την τράπεζα με το ίδιο νόμισμαΠλήρωσε την τράπεζα με το ίδιο νόμισμα

Ένα αστείο περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν λίγες ημέρες σε ένα υποκατάστημα τράπεζας που εδρεύει στην περιοχή της Δροσιάς στην Πάτρα, με πρωταγωνιστές έναν αγρότη και τον διευθυντή της τράπεζας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο «πελάτης», αγρότης στο επάγγελμα, τηλεφώνησε στην τράπεζα ζητώντας να ακυρώσουν την πιστωτική κάρτα την οποία του είχαν εκδώσει χωρίς να έχει ζητήσει.

Η απάντηση που έλαβε ήταν πως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να  πάει ο ίδιος στο υποκατάστημα,  αλλιώς θα χρεωνόταν σε ετήσια βάση με συγκεκριμένο ποσό.

Λίγες ώρες αργότερα ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας εμφανίστηκε στο υποκατάστημα, όπου αφού τον έβαλαν στη διαδικασία να συμπληρώσει τα

ΣΟΥΗΔΙΑ: Εφημερίδα συνεργάζεται με ομάδες Antifa για την κατάρτιση καταλόγων ατόμων που επικρίνουν τη μετανάστευση στο διαδίκτυο

 
Islam Versus Europe (The Local) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σύμφωνα με την σουηδική ιστοσελίδα Friatider, η εφημερίδα Expressen συνεργάζεται με μια «ομάδα έρευνας» που έχει συσταθεί από τον βίαιο «αντι-φασίστα» ακτιβιστή Martin Fredriksson, στην κατάρτιση καταλόγων με χιλιάδες Σουηδούς που έχουν αναρτήσει επικριτικά σχόλια σχετικά με τη μετανάστευση σε ιστοσελίδες όπως το Avpixlat, Friatider και Exponerat. Το όνομα και η διεύθυνση μερικών ή όλων από αυτούς τους ανθρώπους έχει ληφθεί, ενδεχομένως από μια ιστοσελίδα hack.

Πληροφορίες λένε ότι υπάρχει βάση δεδομένων της «ομάδας» με 29 εκατομμύρια σχόλια!
Η εφημερίδα Expressen επιλεκτικά πλέον δημοσιεύει ορισμένες από τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν για να προκαλέσει προβλήματα στα άτομα που έχουν αναγνωρισθεί. Αυτό ήδη προκαλεί τριγμούς στο «ακροδεξιό» κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών(Sverigedemokraterna, SD, έλαβε 5.7% στις εθνικές εκλογές του 2010) το οποίο, παρά την επικριτική στάση του προς τη

ΑΝΟΙΓΟΥΝ "ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ" ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Οι "πεμπτοφαλαγγίτες" δήμαρχοι Νάουσας, Αθηνών & Θεσ/νίκης & ο Τ.ΣόροςΜετά τους  δημάρχους-απολιθώματα του παπανδρεισμού Γ.Καμίνη, και Γιάννη Μπουτάρη, βρέθηκε και τρίτος συνεργάτης των κατοχικών δυνάμεων, ο δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, για να πουλήσει τις συνειδήσεις παιδιών και γονέων αποδεχόμενος την προσφορά δωρεάν πετρελαίου από τον Τ.Σόρος που ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων είχε απορρίψει!
Κάποιοι μάλλιστα στα ελληνικά ΜΜΕ προσπαθούν να εμφανίσουν στην Ελλάδα, τον προστάτη των ΜΚΟ, τον ευεργέτη των Σκοπιανών και των πάσης φύσεως λαθρομεταναστών Tζορτζ Σόρος ως τον "φιλάνθρωπο" που θα μας φέρει πετρέλαιο για να ζεσταθούμε. Ο ίδιος άνθρωπος που έχει παίξει οικονομικά παιχνίδια με την χώρα μας και μαζί με τα "κοράκια" των αγορών την έχουν οδηγησει στην διάλυση.
Πρώτα δηλαδή μας έκοψε την ικανότητα να ζεσταινόμαστε και μετά μας προσφέρει και πετρέλαιο.
Ο Σόρος χρησιμοποιεί σαν  "πέμπτη φάλαγγα" τους δημάρχους Αθηνών Γ.Καμίνη,