ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Αυτός είναι ο στρατός της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο [βίντεο]


Αυτός είναι ο στρατός της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο [βίντεο]
Η πόλη της Κορίνθου μετατράπηκε χθες σε πεδίο μάχης όταν οι αστυνομικοί μετά από την ολοκλήρωση της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» στην περιοχή μετέφεραν τους αλλοδαπούς συλληφθέντες στο στρατόπεδο του 6ου Τάγματος Πεζικού. Στο σημείο βρέθηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία επιχείρησαν να εμποδίσουν την είσοδο των λεωφορείων με τους αλλοδαπούς στο στρατόπεδο.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στα χθεσινά επεισόδια είχε ο βουλευτής του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ευστάθιος Μπούκουρας, ο οποίος και οργάνωσε και έδινε εντολές στα μέλη του κόμματος, τα οποίοι ενεργούσαν σαν συντεταγμένα σαν ένας μικρός στρατός. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής έδωσε τη διαταγή (βίντεο 0:12'')«Παραταχθείτε! Παραταχθείτε σωστά, η Χρυσή Αυγή είστε» και αμέσως τα «λεβεντόπαιδα»......

ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ......




ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Κατερίνα Μουτσάτσου: νέο «συγκλονιστικό» βίντεο για Ελλάδα


Αυτή τη φορά η Κατερίνα Μουτσάτσου έρχεται σε σύγκρουση με την Ευρωπαϊκή Ένωση
Είναι πραγματικά αξιέπαινη η Κατερίνα Μουτσάτσου με την προσπάθεια που καταβάλλει και αυτή ώστε να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα που επικρατεί για την Ελλάδα.
Δείτε το βίντεο με την Κατερίνα Μουτσάτσου να επιτίθεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση:
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Είπαμε εντάξει, να πάρει το iPhone, iPad η Αλέκα ​​... αλλα αυτη το παρακανε ....

                 Ενσωματωμένα εικόνα permalink
πηγη

Βρέθηκε ιός εξίσου επικίνδυνος με το AIDS!


Βρέθηκε ιός εξίσου επικίνδυνος με το AIDS!
Μια νέα ασθένεια επικίνδυνη όσο το AIDS ανακάλυψαν ερευνητές στην Ασία.
Η μυστηριώδης ασθένεια, που δεν έχει καν ακόμη επίσημο όνομα και προκαλεί ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού συστήματος, αναγνωρίστηκε και τα αίτιά της παραμένουν άγνωστα, με τους επιστήμονες να σηκώνουν μέχρι στιγμής τα χέρια ψηλά για μια πιθανή θεραπεία.
Η ανοσοανεπάρκεια που προκαλεί θυμίζει κατά πολύ τα συμπτώματα του AIDS, ως προς τα παθολογικά συμπτώματα.
Οι ερευνητές εντόπισαν 100 ασθενείς σε διάφορες χώρες......

Η προκλητική μπλόφα των τραπεζών...


Η απόφαση των G-20 το Νοέμβριο του 2008 να μην αφεθεί καμμία συστημικής σημασίας τράπεζα να καταρρεύσει μπορεί να φαινόταν σοφή τότε, δεδομένης της απειλής της παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης...

 Η απόφαση αυτή όμως σε συνδυασμό με την κακή πολιτική από την πλευρά των κεντρικών τραπεζών και των κυβερνήσεων από τότε, έχει δώσει τη δυνατότητα σε...
 υπερχρεωμένες μεγάλες τράπεζες να εκβιάζουν ουσιαστικά τους διασώστες τους - μια δύναμη που έχουν χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσουν ένα οικονομικό σύστημα στο οποίο απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη. 

Η ικανότητα των τραπεζών να αποσπάσουν μια τέτοια ρύθμιση πηγάζει από μια έμμεση απειλή:

Φρίκη! Του ξερίζωσαν μάτια, μύτη, δόντια και γλώσσα γιατί πήγε με παντρεμένη!

Πρόκειται για τον πιο φρικιαστικό ακρωτηριασμό, για ένα αποτρόπαιο έγκλημα που πραγματικά δε χωράει ο ανθρώπινος νους.

Αναλυτικότερα, ένας Πακιστανός χωρικός χαροπαλεύει μετά τον αποτρόπαιο ακρωτηριασμό του από την οικογένεια μίας γυναίκας με την οποία είχε συνάψει παράνομη σχέση, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Ο 32χρονος κουρέας Γιούσαφ Χαν, απήχθη από επτά μέλη μίας ισχυρής οικογένειας γαιοκτημόνων, τα οποία του ξερίζωσαν τα μάτια, τη μύτη, τα χείλη και τη γλώσσα, τόνισε σε δηλώσεις του στο Γαλλικό Πρακτορείο ο υπεύθυνος για την υπόθεση αστυνομικός, ο Χαλίκ Ριάζ.


Το φρικαλέο επεισόδιο σημειώθηκε στο Μιρζαπούρ, κοινότητα που κείται σε απόσταση 120 χλμ. από τη Λαχόρη, πολιτιστική πρωτεύουσα και κυριότερη πόλη στο ανατολικό Πακιστάν.


«Ο Γιούσαφ Χαν κατηγορείτο για παράνομη σχέση με μία παντρεμένη γυναίκα», τόνισε ο Ριάζ, δίχως να δίνει άλλες λεπτομέρειες για τη φύση της σχέσης.


«Πέντε από τους ενόχους συνελήφθησαν» από την αστυνομία, οι οποία σκοπεύει να συλλάβει και τους υπόλοιπους δύο, έναν άνδρα και μία γυναίκα, πρόσθεσε.


«Η οικογένεια της γυναίκας μας δήλωσε πως είχε κατ' επανάληψη προειδοποιήσει τον Γιούσαφ σχετικά με την παράνομη σχέση και εν τέλει εξαναγκάσθηκε να λάβει αυτό το ακραίο μέτρο για να τον τιμωρήσει», πρόσθεσε ο Ριάζ.


Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.


Στις αγροτικές περιοχές του Πακιστάν, όπου διαβιώνει η συντριπτική πλειονότητα των 180 εκατ. κατοίκων του, το κρατικό δίκαιο είναι δύσκολο να εφαρμοσθεί, υποσκελιζόμενο συχνά από τις εθιμικές πρακτικές της αυτοδικίας, ή της οικογενειακής και φυλετικής εκδίκησης.


newsit.gr 

Markit: Στο "κόκκινο" η Γερμανική Οικονομία



Είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια που η Ευρωζώνη φλερτάρει με την ύφεση, μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα ακόμη και για την γερμανική οικονομία - ατμομηχανή της ευρωπαϊκής οικονομίας....



Οι μελέτες που καταρρίπτουν τον μύθο της πολυπολιτισμικής κοινωνίας - Μια επιστημονική προσέγγιση

Οι μελέτες τον Robert Putnam

Σύμφωνα με τά ευρήματα έρευνας του καθηγητή του Πανεπιστημίου του Harvard Robert Putnam, όσο πιο έθνοτικά διαφοροποιημένη είναι μία κοινότητα, τόσο μικρότερη εμπιστοσύνη δείχνουν τά μέλη της τό ένα στό άλλο, από τους γείτονες τους μέχρι τους κρατικούς αξιωματούχους. Μάλιστα αυτή ή αρνητική επίπτωση της διαφορετικότητας συμφωνά μέ τόν Putnam «είναι χειρότερη από ότι φανταζόμασταν. Και δεν είναι μόνο ότι δεν εμπιστευόμαστε ανθρώπους πού δεν μας μοιάζουν. Στις έθνοτικά διαφοροποιημένες κοινότητες, δεν εμπιστευόμαστε [ακόμα και] ανθρώπους πού μας μοιάζουν». 


Ο Ρόμπερτ Πάτναμ

Ακόμα καί αν σταθμιστούν τά ευρήματα της έρευνας γιά παράγοντες, όπως ή τάξη, τό εισόδημα κ.λπ. δείχνουν παρ' όλ' αυτά ότι όσο περισσότεροι άνθρωποι άπό διαφορετικές φυλές ζουν στην ίδια κοινότητα, τόσο μεγαλύτερη είναι ή έλλειψη εμπιστοσύνης. 


Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ό καθηγητής Putnam «Δεν εμπιστεύονται τόν τοπικό δήμαρχο, δέν εμπιστεύονται την τοπική, εφημερίδα, δεν εμπιστεύονται τους..........

Έκτακτο Τωρα ….Eνεργοποίηση των Δυνάμεων άμεσης αντίδρασης του ΓΕΕΘΑ

Με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ διεξάγεται άσκηση ¨ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ¨ κατά την οποία ενεργοποιήθηκαν τμήματα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης, με σκοπό:
Την εκτέλεση νυχτερινής επιχείρησης κατάληψης Πολεμικού Πλοίου







ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ!

                                                 ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ

Η θανατική ποινή στην χώρα μας τελούσε σε πλήρη ισχύ μέχρι το 1973 οπότε και έγινε η τελευταία εκτέλεση. Από τότε, δεν εφαρμόστηκε ποτέ η ποινή θανάτου,  παρέμεινε όμως τυπικά έως το 1993, με συνέπεια για τα στυγερά εγκλήματα να επιβάλλεται η ισόβια κάθειρξη,  η δε θανατική καταδίκη χρησιμοποιείτο -στα χαρτιά- μόνο για περιπτώσεις εσχάτης προδοσίας.
Η θανατική ποινή καταργήθηκε οριστικά  και για όλα ανεξαιρέτως τα εγκλήματα, το 2004, με την επικύρωση του 13ου Πρωτοκόλλου της Ευρωπαϊκής σύμβασης για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Οι Έλληνες εφοπλιστές αγοράζουν την γερμανική ναυτιλία

Αντίθετα με την ελληνική οικονομία που βασίζεται στην γερμανική βοήθεια για την επανεκκίνησή της, στον τομέα της ναυτιλίας η εικόνα είναι αντιστρόφως ανάλογη. Περίπου111 ποντοπόρα πλοία αγόρασαν Έλληνες εφοπλιστές το Α΄εξάμηνο του 2012Οι

Έλληνες εφοπλιστές σώζουν την γερμανική ναυτιλία και χιλιάδες Γερμανούς μικροεπενδυτές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα", μπορεί η ελληνική οικονομία να εξαρτάται από τη γερμανική βοήθεια, αλλά στον τομέα της ναυτιλίας, η εικόνα είναι αντίστροφη.

ΠΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

Για τις αντιμνημονιακές δυνάμεις είναι χαμένο το παιχνίδι αν δεν μπορέσουν να αντιληφθούν ότι το μνημόνιο είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου.
 Η υπερχρέωση των κρατών και τα μνημόνια δεν είναι τίποτε άλλο από μια μέθοδο για την υπαγωγή των ανεξάρτητων εθνικών κρατών στην εξουσία υπερεθνικών οργανισμών.
Το χρέος που  στο μεγαλύτερό του μέρος είναι πλασματικό χρησιμοποιείται από υπερεθνικούς οργανισμούς με τέτοιο τρόπο ώστε να τρομοκρατηθεί (με την απειλή της πείνας) ο πληθυσμός της υπερχρεωμένης χώρας και να δεχθεί την απώλεια της εθνικής του κυριαρχίας και την υποταγή  της χώρας  αυτής τελικά στην εξουσία της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ