ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Οι Γονείς που παλεύουν να σώσουν το Εγκεφαλικά Νεκρό παιδί τους από τους Γιατρούς-κοράκια!



Το άτυχο παλικάρι έσπευδε σε σήμα για διάρρηξη κατοικίας στην περιοχλή του Ιλίου, λίγα μόλις λεπτά πριν από τη λήξη της βάρδιας του, όμως ακριβώς τότε, στην κεντρική οδό της Αγίου Νικολάου, μια γυναίκα οδηγός που δίχως καμία προειδοποίηση έκανε επιτόπια αναστροφή με αποτέλεσμα την πρόσκρουση.


Επισιτιστική κρίση απειλεί την Toυρκία!

Σύμφωνα με τον ΤΖΟΒ, οι πάνω από 2,5 εκατομμύρια αγρότες οι οποίοι δεν είναι εγγεγραμμένοι στις λίστες του επιμελητηρίου αντιμετωπίζουν το φάσμα της οικονομικής καταστροφής. Κατά συνέπεια η αγροτική παραγωγή αναμένεται να καταρρεύσει κάτι το οποίο θα οδηγήσει σε «πείνα». Αυτό συμβαίνει λόγο της αύξησης στην τιμή των λιπασμάτων αλλά και των καυσίμων έχουν οδηγήσει τους Τούρκους αγρότες σε απόγνωση αφού όλο και περισσότερο αδυνατούν να ανταγωνιστούν παραγωγούς από άλλες χώρες.



Ο Σαμαράς έχει το 90% των καταθέσεών του στο Βέλγιο


Το 90% των καταθέσεων του διατηρεί ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και εν δυνάμει πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε τράπεζα του εξωτερικού. Όπως φαίνεται από το πόθεν έσχες του προέδρου της Ν.Δ. ο κ. Σαμαράς έχει 285.467 ευρώ σε καταθέσεις στην KBC του Βελγίου γεγονός που....
προκαλεί ερωτήματα.

Προτείνω να αφαιρεθεί η ελληνική υπηκοότητα από τον κύριο Γιακουμάτο και την κυρία Ξαφά



Προτείνω να αφαιρεθεί η ελληνική υπηκοότητα από τον κύριο Γιακουμάτο και την κυρία Ξαφά. Ας κάνουμε διαδικτυακό δημοψήφισμα και ζητήσουμε να αφαιρεθεί η ελληνική υπηκοότητα απ’ όσους προτείνουν τέτοιες προσβλητικές για το έθνος αηδίες. Αν έχει κάψα ο κύριος Γιακουμάτος για την οικονομία ας δίνει το μισθό του ή ας πληρωθεί με ομόλογα. Ή ακόμα, ας νοικιάσει τον εαυτό του και την περιουσία του σε επενδυτές με τα έσοδα να μπαίνουν στα δημόσια ταμεία.

Αλλιώς ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Σοφία
olympia

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! Share 15 Η υποκρισία των γειτόνων μας είναι ανεξάντλητη. Αυτή τη φορά προσβλήθηκαν με τη Σερβία καθώς σε φιλικό αγώνα χάντμπολ μεταξύ των δύο χωρών οι Σέρβοι ύψωσαν ελληνική σημαία ενώ τα ΜΜΕ έκαναν το "λάθος" να αναφερθούν στα Σκόπια ως FYROM. Συγκεκριμένα από το ΜΙΝΑ διαβάζουμε τα.... εξής φαιδρά: "Η Σερβία δεν χά



Η υποκρισία των γειτόνων μας είναι ανεξάντλητη. Αυτή τη φορά προσβλήθηκαν με τη Σερβία καθώς σε φιλικό αγώνα χάντμπολ μεταξύ των δύο χωρών οι Σέρβοι ύψωσαν ελληνική σημαία ενώ τα ΜΜΕ έκαναν το "λάθος" να αναφερθούν στα Σκόπια ως FYROM.
Συγκεκριμένα από το ΜΙΝΑ διαβάζουμε τα....

Οι δύο καλύτερες περιγραφές αγώνα(Πολύ γέλιο)


Χλιαρή αντίδραση Βαρθολομαίου για Ευφραίμ

Τη λύπη της για την εξέλιξη της υπόθεσης Βατοπαιδίου, εξέφρασε πριν από λίγο η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο ανακοινωθέν αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι σέβεται την Δικαιοσύνη αποφεύγοντας την οποιαδήποτε ανάμειξη στην υποθεση, διότι δεν γνωρίζει, όπως τονίζει, το περιεχόμενο της δικογραφίας.