ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ταΐζουν τους λαθρομετανάστες τρεις φορές καλύτερα από τους Έλληνες φοιτητές;



Για τις τελευταίες κυβερνήσεις της χώρας έχουν ακουστεί πολλά και σε πολλές περιπτώσεις έχουν κάνει πολλά περισσότερα από όσα έχουνε γίνει γνωστά. Δυστυχώς, η κοινή συνισταμένη, της απαρέγκλιτης κυβερνητικής πορείας (την οποία τηρεί με απόλυτη ακρίβεια και η σημερινή κυβέρνηση της τριανδρίας Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη) είναι η ολομέτωπη επίθεση απέναντι στους γηγενείς κατοίκους της χώρας, τους Έλληνες πολίτες και η ταυτόχρονη (υπερ)προστατευτικότητα στους εισαγόμενους (λαθρο)μετανάστες.

Η μέριμνα που υπάρχει έναντι των λαθρομεταναστών χαρακτηρίζεται υπέρ του δέοντος και έχει προ καιρού ξεπεράσει το σημείο της ισότιμης και

Κύκλωμα «πουλάει» Ελληνίδες νύφες σε λαθρομετανάστες για τη νομιμοποίηση τους στην Ε.Ε

Γυναίκες από την Ελλάδα παντρεύονται «με το αζημίωτο» παράνομοι μετανάστες, προκειμένου να αποκτήσουν... τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα, ώστε να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Την παραπάνω είδηση φέρνει στη δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα «SUN», η οποία κάνει λόγο για ένα καλοστημένο δίκτυο που περιλαμβάνει Νιγηριανούς οργανωτές, έναν Έλληνα δικηγόρο, υποψήφιες νύφες αλλά και αρκετά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας που λειτουργούν ως «μεσιτικά

Γιατί νομίζετε ότι ευχαρίστησε ο ολετήρας της χώρας τον Σόρος;;;

Σε μία εκδήλωση που τα ελληνόφωνα ΜΜ”Ε” απέκρυψαν, πλην της Κυριακάτικης Δημοκρατίας, ο αχυράνθρωπος ευχαριστησε το …αφεντικό, για ποιόν λόγο νομίζετε;…μα για την βοήθεια του στην καταπολέμηση του ρατσισμού!
Ο άνθρωπος που συνεχίζει να διασύρει την χώρα με την διεθνή του παρουσία, αφού φέρει τον τίτλο “πρώην Έλληνας πρωθυπουργός”, προφανώς για να μας υπενθυμίζει την μαζική παράκρουση που μας

Και ο Γεράσιμος Αρσένης στο ΣΥΡΙΖΑ!! Άλλος με τη βάρκα μας...


Όλος ο κόσμος ο… καλός του παλιού ΠΑΣΟΚ –του κόμματος που κατ’ εξοχήν ευθύνεται για τη δυστυχία μας- έχει πλέον μετακομίσει στο… ΠΑΣΟΚ Νο2, στον ΣΥΡΙΖΑ. Η τελευταία... 


μεταγραφή φαίνεται πως είναι το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (και επί σειράν ετών υπουργός Οικονομικών, όταν δανειζόμαστε μέχρι σκασμού…), Γεράσιμος Αρσένης.

Ο Γεράσιμος, λοιπόν, έδωσε (στημένη) συνέντευξη στην Αυγούλα του

"ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ" Ο ΣΙΛΒΙΟ... Διάλυση της τρόϊκα με αποχώρηση της ΕΚΤ προαναγγέλλουν οι Γερμανοί!

Τρεις σοβαρές γερμανικές εφημερίδες θέτουν για πρώτη φορά ζήτημα διάλυσης τη τρόϊκα (ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ) και βγάζουν ουσιαστικά στην επιφάνεια ένα θέμα που συζητείται εδώ και τέσσερις μήνες στο παρασκήνιο των Βρυξελλών και του Βερολίνου. Την διάλυση του σχήματος που συντονίζει τα προγράμματα διάσωσης της ευρωζώνης, την έχει θέσει κατά κύριο λόγο η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, σύμφωνα με αποψινά δημοσιεύματα στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των γερμανικών εφημερίδων Suddeutsche Zeitung, Der Handelsblatt και Die Welt.
Σύμφωνα με τις εφημερίδες, η ανεξαρτησία της ΕΚΤ έχει τεθεί σε δοκιμασία,

Διατί κεκόμμεθα της καταγωγής του Αλέξη ή Axel Τσίπρα;


Ή μήπως μας κόπτει περισσότερο η καταγωγή του κόμματός του, του ΣυΡιζΑ, όπως επίσης και η καταγωγή του κάθε κόμματος, από το αριστερό ΚΚΕ μέχρι την δεξιά ΧΑ, της τόσο ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά δεσποτικής και τυραννικής κομματοκρατίας, που με κάθε κόμμα της, αλλά και με όλα της τα κόμματα, συλλογικά κατακερματίζει και ....
κατακομματιάζει το ελληνικό μας έθος και έθνος; Ανεξαρτήτως του συγκεκριμένου πολιτεύματος που επεβλήθει στον ελληνικό μας κόσμο, πότε ακριβώς υπήρξε έστω και ένα κόμμα στην Ελλάδα ή στην Κύπρο, που πραγματικά ενδιαφέρθηκε γιά το κοινό, συλλογικό συμφέρον, όπως και την συλλογική ευδαιμονία και την συλλογική οικονομική ευμάρεια του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού;


"Οι δωσίλογοι της κομματικής μαφίας σκόρπισαν τα κάγκελα"


Ο Τζίμης Πανούσης έχει φανατικούς οπαδούς, αλλά η σάτιρά του έχει ενοχλήσει αρκετούς. Πρόσφατο «κρούσμα» η αφίσα του με το αστέρι του Δαυίδ, η οποία ενόχλησε τους Εβραίους της Ελλάδας. Αλλά η σάτιρα δεν έχει όρια. Σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής», ο Τζίμης Πανούσης δεν επιστρατεύει το χιούμορ του και απαντά σοβαρά για την πολιτική και κοινωνική κατάσταση.

ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΣΤΟ "ΓΔΑΡΣΙΜΟ" Spiegel: «Ανίκανοι οι εφοριακοί στην Ελλάδα»


Για ανίκανους εφοριακούς στην Ελλάδα κάνει λόγο το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel σε άρθρο για τους φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς στην χώρα μας.
Σύμφωνα με το Spiegel, το οποίο επικαλείται εσωτερική έκθεση του ΔΝΤ και της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι ελληνικές εφορίες δεν είναι ικανές και δεν θέλουν να εισπράξουν ένα μεγάλο μέρος των φορολογικών οφειλών.

Ένα “μάθημα” 38 λεπτών, δίνει απαντήσεις σε απλά ερωτήματα… Ελληνισμός και Ορθοδοξία, γιατί πάνε μαζί;;;



παπαΓιώργης 

Ομιλία του παπά Γιώργη Μεταλληνού το 2007 στην Κατερίνη.  Τα λόγια αυτά παραμένουν επίκαιρα, μιας και η αλήθεια δεν παλιώνει…
Προς βοήθειά σας, φτιάξαμε έναν “κορμό”,  με τα βασικά θέματα της ομιλίας. Καλή θέαση του βίντεο, στα πρώτα 38 λεπτά, θα έχετε λύσει πολλές απορίες σας…
Antexoume.

Στο "σφυρί" εννιά ελληνικά νησιά


nisiKasiopi 600 375 -1520156786Δείτε γιατί οι Άραβες επενδύσουν τα εκατομμύριά τους σε Ιόνιο και Αιγαίο
Οι Εχινάδες νήσοι, το σύμπλεγμα των μικρών νησιών που βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή απέναντι από τον Αστακό και το γνωστό λιμάνι στο Πλατυγιάλι, έχουν τον τελευταίο καιρό την τιμητική τους στα διεθνή κτηματομεσιτικά sites αλλά και στα χαρτοφυλάκια δικηγορικών και μεσιτικών γραφείων.

"Η αναλγησία των κατακτητών"! Η εικόνα - ΣΟΚ μιας έρημης πατρίδας...

Στον παιδικό μου φίλο Α.Σ., που ζητιανεύει στο Μετρό...

Γράφει ο Αλ. Ασωνίτης
Συγγραφέας

Μόνο σε περιπτώσεις ξένης κατοχής παρατηρείται αναλγησία σαν αυτήν που επιδεικνύει η πολιτική ελίτ που οδήγησε την Ελλάδα στο Μνημόνιο και την πολυετή υποδούλωση, με ανυπολόγιστο κόστος σε κάθε τομέα και απρόβλεπτο το τέλος της αιχμαλωσίας μας, τόσο σε χρονική διάρκεια όσο και σε συνέπειες που υφιστάμεθα και θα υποστούμε, ώσπου να εξοντωθεί ο λαός, η χώρα και η Κύπρος, εκτός αν επαναστατήσουμε έγκαιρα, ενθυμούμενοι τον Σεφέρη: «Οδηγούμαστε σε τραγωδία, είναι εθνική επιταγή η αποπομπή της χούντας».

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ.


samaras-erdogan1
Τσιμουδιά για την ατζέντα... Μόνο χαμόγελα και χειραψίες. Ο Αντώνης Σαμαράς έφτασε στην Κωνσταντινούπολη και επισκέφθηκε στον Βόσπορο τον πρόεδρο της Τουρκίας, Αμντουλάχ Γκιουλ. Η συνάντηση είχε διάρκεια μισής ώρας και είχε το χαρακτήρα της... γνωριμίας και της σύντομης ανταλλαγής απόψεων, όπως άφησαν να εννοηθεί.

Και μην ξεχνάτε προδότες...

Περισσότερες από 20 ελληνοτουρκικές συμφωνίες…




Αχμέτ Νταβούτογλου και Δημήτρης Αβραμόπουλος, συναντήθηκαν χθες στην Κωνσταντινούπολη και ολοκλήρωσαν περισσότερες από 20 διμερείς συμφωνίες οι οποίες θα τεθούν στο τραπέζι στη σημερινή συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τις αντιπροσωπείες υπουργών από τις δυο χώρες.

Ομολογία-σοκ Τούρκου δουλέμπορου

Ομολογία-σοκ Τούρκου δουλέμπορου

Ομολογία-σοκ Τούρκου δουλέμπορου
Τούρκος δουλέμπορος ομολογεί πως μετέφερε εκατοντάδες λαθρομετανάστες στη χώρα μας και πως το έργο του στήριζε ακόμη και ο αρχηγός της Ακτοφυλακής της περιοχής όπου δρούσε το κύκλωμα.

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Η ΑΓΚΥΡΑ Η κυβέρνηση στην Τουρκία και όλος ο τουρκικός Στόλος στο Αιγαίο σε πρόβες πολέμου!


Σε μια πρόκληση από αυτές στις οποίες μόνο η Τουρκία μπορεί να προβεί και ενώ ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Παναγιωτόπους, ο υπουργός Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλος και το μισό υπουργικό συμβούλιο έχουν μεταβεί στην Κωνσταντινούπολή για την συνεδρίαση του "Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας", ολόκληρος ο τουρκικός Στόλος έχει βγει στο Αιγαίο και πραγματοποιεί ασκήσεις μεταξύ των ελληνικών νησιών και της ηπειρωτικής χώρας, με τα ελικόπτερα S-70 και τα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας CN-235 να ραγματοποιούν συνεχείς παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου!

Εν μέσο κρίσης τα τσογλάνια του ΕΦΕΤ ζητάνε φράγκα.

Το ονόμασαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη χορήγηση πιστοποιητικού απλών χειριστών τροφίμων.'Όποιες επιχειρήσεις έχουν να κάνουν με τρόφιμα υποχρεούνται να πληρώσουν για το προσωπικό και για τον εαυτό τους από 65 ευρώ το άτομο!

ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ; Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΔΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ "ΚΟΥΡΕΜΑ" ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ !


katathesis-trapezes
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΙ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!
Το παρακάτω ρεπορτάζ είναι της "Ημερησίας" ωστόσο έχει σημασία στα σημεία που υπογραμμίζουμε:

ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ...

                 

Στο εδώλιο κάθεται σήμερα Δευτέρα για πρώτη φορά ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς ξεκινά η πρώτη δίκη του για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες την περίοδο 2006 - 2009.
Ο πρώην υπουργός καλείται να δικαιολογήσει τις διαφορές που εντοπίστηκαν στα πόθεν έσχες του. Κομβικό σημείο στην υπόθεση είναι το νεοκλασσικό της Διονυσίου Αεροπαγίτου εξαιτίας του οποίου ξεκίνησε η εισαγγελική ερευνα για να αποκαλυφθούν στη συνέχεια οι μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του περιλαμβάνει συγκεκριμένα στοιχεία που αφορούν:

Θαλάσσιες ζώνες, Θράκη και τέμενος επί τάπητος στην Κωνσταντινούπολη…


σχόλιο α/φ:
ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΝΕΤ Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.Διαδοχικές συναντήσεις με τον τούρκο πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιουλ (09:45) και τον τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, (11:00) θα έχει το πρωί της Δευτέρας στην Κωνσταντινούπολη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Μεταξύ άλλων, θα…

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ αυτες ειναι οι 11πολυεθνικες που ζητησαν μισθο 250-300 ευρώ για τους νέους ανέργους για να επενδύσουν στη χωρα ...



ΕΓΓΡΑΦΟ - ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !


«Πέπλο μυστηρίου» καλύπτει την ύπαρξη ή όχι εγγράφου της Κομισιόν προς τους υπαλλήλους της, το οποίο φέρεται να τους προειδοποιεί ότι η Ελλάδα είναι χώρα χωρίς ασφάλεια, και προβλέπει πολύνεκρες διαμαρτυρίες τον Μάρτιο.

Μυστήριο καλύπτει το ενδεχόμενο ύπαρξης του εγγράφου που φέρεται να έχει στείλει ηλεκτρονικά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και προειδοποιεί τα μέλη της που θα επισκεφθούν την Αθήνα τον Μάρτιο για την ασφάλειά τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία». Το έγγραφο, αποτελεί επί της ουσίας ταξιδιωτική οδηγία και αναφέρεται ότι και τα μέλη του ΔΝΤ στην Ελλάδα ακολουθούν παρόμοιες οδηγίες και συμπεριφέρονται σαν μυστικοί πράκτορες.

Το έγγραφο, συμβουλεύει τα στελέχη της Κομισιόν να...

ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ! Ο ψευδοηγέτης συναντήθηκε με τον “ηγέτη” του ψευδοκράτους εν κρυπτώ!

Με τον ψευδοηγέτη Έρογλου συναντηθηκε ο ελληνόφωνος ψευδοηγέτης Παπανδρέου, στο περιθώριο του πανηγυριού στην Κωνσταντινούπολη! Ο εθνικά επικίνδυνος λομπίστας που την 1η Μαρτίου συμμετειχε σε συζήτηση με τους άλλους δύο σφαγείς των Βαλκανίων, Σρέντερ και Μπλερ, δεν έχασε την ευκαιρία για να συναντήσει τον “ομόλογο” του, δυναστη των κατεχομένων της Κύπρου. Το μενού; Μα φυσικά τα ενεργειακά, με έμφαση στην ΑΟΖ, για την οποία ο αττίλας δεν έχει κανέναν λόγο!Εδώ απαιτούνται εξηγήσεις. Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που φέρει τον τίτλο “τ. πρωθυπουργός της Ελλάδας” να συνομιλεί με έναν παγκόσμιο δολοφόνο, έναν παράνομο, έναν βιαστή του διεθνούς δικαίου. Έναν κατακτητη που αμφισβητεί ανοιχτά το δικαίωμα της Κυπριακής δημοκρατίας να...

ΤΙ ΚΛΑΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ;


Γιατί θα μαζευτείτε σήμερα βρε ηλίθιοι να ανάψετε ρεσώ στη μνήμη των παιδιών που πέθαναν στη Λάρισα; τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε; τι ακριβώς καταλάβατε εσείς οι συμφοιτητές τους, εσείς οι πατεράδες, εσείς οι μανάδες, εσείς οι παππούδες όλων των παιδιών;
ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΡΕ, ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!!! Εσείς οι φοιτητές έρχεστε τώρα στην πλατεία να ανάψετε κερί ενώ χθες ήσασταν στη συνέλευση της ΔΑΠ, της ΠΑΣΠ, της ΠΣΚ, ή όποιας άλλης φοιτητικής κομματικοποιημένης οργάνωσης χρηματοδοτούν όλα τα χρόνια τα κόμματα που ξεπούλησαν τη χώρα και τα παιδιά της.Τι ειρωνεία ε;;

Εσείς οι πατεράδες που μόλις φύγατε από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ή την ομιλία του Σαμαρά, του Κουβέλη, του Τσίπρα ή του Καμμένου τι κλαίτε;

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Μαζική συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που οργανώνεται την Τρίτη 5 Μαρτίου, στην Αθήνα ετοιμάζουν οι αγρότες και από την Κρήτη. Οι εκπρόσωποί τους, μάλιστα, ήρθαν σε συμφωνία με τοπική ναυτιλιακή εταιρεία, προκειμένου να υπάρξουν ειδικές τιμές σε όσους θα θελήσουν να ταξιδέψουν απόψε από το Λιμάνι του Ηρακλείου, για να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο.

Η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή των αγροτών απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους αγρότες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου στις 13.00 μετά το μεσημέρι στην Πλατεία Βάθη, ενώ ζητά και από τους εργαζόμενους...

«Θεραπεύτηκε» μωρό που γεννήθηκε με τον ιό HIV(AIDS)


Την πρώτη περίπτωση λειτουργικής αποκατάστασης της υγείας ενόςπαιδιού, που είχε μολυνθεί κατά τη γέννησή του, με τον ιό HIVανακοίνωσε ομάδα αμερικανών επιστημόνων. Ο ιός μεταδόθηκε στο παιδί από τη μητέρα του.
Όπως εξήγησαν οι ιολόγοι, ο ιός δεν έχει ουσιαστικά «εκριζωθεί», έχει ωστόσο εξασθενήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε το ανοσοποιητικό σύστημα να μπορεί να τον ελέγξει χωρίς αντιρετροϊκή θεραπεία.

Η μόνη επίσημα αναγνωρισμένη παγκοσμίως πλήρης ίαση από τον ιό,

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ: "Εμείς θα βάλουμε και ξένους στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας και όχι μόνο Έλληνες!!!!"


Του Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ_ Πλήρη απόσταση - με απρόβλεπτες διαστάσεις - θα εξακολουθήσουν να κρατούν τα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ από την τροπολογία... 

των 84 βουλευτών της ΝΔ για το γένος που ναι μεν αποσύρθηκε με δέσμευση όμως ότι θα επανακατατεθεί αυτή την εβδομάδα.

Μάλιστα η δέσμευση του ΠΑΣΟΚ για συνέχιση της στάσης του, που έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου, πήρε τον πιο ''επίσημο'' μανδύα αφού την ''υπόθεση γένος αντί ιθαγένειας'' , χρησιμοποίησε ως παράδειγμά ό ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ Ευάγγελος Βενιζέλος στην δευτερολογία του στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.Και μάλιστα το χρησιμοποίησε ως επιχείρημα στην μεγαλύτερη κόντρα που έγινε στο Συνέδριο μεταξύ εκείνων που θέλουν την συμμετοχή στην τρικομματική κυβέρνηση και εκείνων που δεν θέλουν!

Εκεί που λιμνάζουν οι οργές μας, οι φόβοι, τα μυστικά μας...


Το μαύρο κουτί που όλοι έχουμε μέσα μας

του Δημήτρη Καμπουράκη

Μέσα μας έχουμε ένα μαύρο κουτί. Σαν τα αεροπλάνα.

Κρύβει όλα τα μύχια μυστικά μας. Όλες τις ανομολόγητες ενοχές μας. Όλες τις μαύρες αμαρτίες μας. Όλες τις ύπουλες συκοφαντίες που επιστρατεύσαμε, όλες τις υπόγειες αδικίες που κάποτε χρησιμοποιήσαμε. Μέσα στην κατάμαυρη μνήμη του έχουν καταγραφεί οι μικρές και μεγάλες αθλιότητες στις οποίες καταφύγαμε, οι ταπεινοί υπολογισμοί που καθοδήγησαν πράξεις μας, οι κακόβουλες κατάρες που εκστομίσαμε. Στα βάθη του είναι καταχωνιασμένες στρώματα-στρώματα τα θλιβερά πισωπατήματα μας, οι ξεφτιλισμένες δικαιολογίες μας, οι ανίερες συμφωνίες μας, οι ντροπιαστικές καταφάσεις μας.

"Έπνιξαν" το πρωτοσέλιδο της "ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" στο MEGA!!!



8 και κάτι το MEGA δείχνει τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων.
Μάταια περιμένω να δω το πρωτοσέλιδο της "ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ".
ΤΟ ΠΝΙΞΑΝΕ!
ΤΟΣΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ...

Ο ΜΑΓΚΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ Olafur Ragnar Grimsson !

Α.Φ.

Μείωση σοκ του κατώτατου μισθού στα 250 ευρώ ζητούν οι ξένοι για να επενδύσουν στην Ελλάδα


- Εκπρόσωποι πολυεθνικών συ-ζήτησαν από τον υπουργό Ανάπτυξης να δίνουν μισθούς 250 – 300 ευρώ και μείωση προειδοποίησης απόλυσης ώστε να καταβάλλουν μικρότερη αποζημίωση
- Πατάνε πάνω στην απελπισία των ανέργων που λένε ''μία δουλειά θέλω, ότι να΄ναι και όσο να'ναι''
- Με μιά φωνή οι μάνατζερ των πολυεθνικών είπαν:''Θα επεκτεινόμασταν και άλλο εαν η Ελλάδα ήταν ''φιλικότερη'' προς τις επενδύσεις''
- ''Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα η μείωση στον κατώτατο μισθό αλλά θα το μεταβιβάσω'' ήταν η απάντηση του έκπληκτου Κ. Χατζηδάκη