ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Σχέδιο γενικευμένης αναταραχής στο κέντρο των Αθηνών ενόψει του Ραμαζανιού!

Όπως παρατηρούμε, τις τελευταίες ημέρες έχει στηθεί στα ελληνόφωνα ΜΜΕ μια φάμπρικα συνεχών κατασκευασμένων «ειδήσεων» για «ρατσιστικές επιθέσεις» κατά Πακιστανών και λοιπών μουσουλμανικών δυνάμεων, που τάχα συμβαίνουν απ’ άκρου εις άκρον της χώρας ή μεγαλοποιούνται γεγονότα της καθημερινότητας και αποδίδονται σε «ρατσιστές»! Μιλάμε για διάφορα «επεισόδια» του τύπου «κάποιος, κάπου, κάποτε», που δεν επιβεβαιώνονται από το αστυνομικό δελτίο (επιδρομή «χρυσαυγιτών» κατά αγνώστων Πακιστανών, στο τάδε μέρος), είτε για πραγματικά γεγονότα (π.χ. συμπλοκή κάποιων Ελλήνων και κάποιων Πακιστανών στο Ηράκλειο της Κρήτης) που δεν έχουν φυλετικό ή πολιτικό χαρακτήρα. Πάντως, κοινή συνισταμένη όλων των «ρατσιστικών» επιθέσεων, επεισοδίων κ.τ.λ., είναι ότι φέρονται να γίνονται αποκλειστικά κατά μουσουλμάνων. Τυχαίο;

Πορεία για την 15 χρόνη Μυρτώ και εναντίον τις λαθρομετανάστευσης. 01/09/2012

Αυτή τη στιγμή,ένα κοριτσάκι χαροπαλεύει,η δεκαπεντάχρονη Μυρτώ,ένα παιδί που έζησε την φρίκη του βιασμού και της μανιώδους επίθεσης ,κι εδώ εμείς (κάποιες" φυλάδες "όπως Καθημερινή ,Βήμα κλπ) που ξέρουμε πολύ καλά τι "ρόλο παίζουν"για τους σκοπούς της Νέας Τάξης,έχουν εξαπολύσει αγώνα να μας "πείσουν" πως υπάρχουν και Έλληνες εγκληματίες ,ΛΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΤΟ ΟΡΚ ΠΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ!
Εν ολίγοις μας λένε "βουλώστε το " γιατί κι εσείς δεν ειίστε καλύτεροι,εν ολίγοις χτυπάμε στο ενοχικό σας(ωραίο επιχείρημα) αν αντιδράσετε σας λέμε ρατσιστές ,γι αυτό και θα κάθεστε μέσα στον τόπο σας να υπομένετε τα πάνδεινα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ !!!!!!!!!
Ωραία "λογική" αυτή!

Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

  ΑΝΑΛΥΣΗ



Ξεκίνησε η κάθοδος των Ρώσων στις θερμές θάλασσες, Αιγαίο και Μεσόγειο, μας πληροφορούν όλα τα ΜΜΕ. Η κάθοδος των μυρίων.
Η Ρωσική αρμάδα διαπλέει το Αιγαίο εν πλώ προς Συρία, και Ν.Α.
Μεσόγειο. Επιτέλους πια, ήταν ο κατάλληλος χρόνος να δείξει η αρκούδα τα νύχια και δόντια της στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, αλλιώς πάει χαμένη.
Επιτέλους, πρέπει να μπεί φραγμός στις αυθαιρεσίες της
Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, όπως αυτές απορρέουν από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, για κυριαρχία στο πλανήτη.
Η Σιωνιστική Δικτατορία των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υλοποίηση των πρωτοκόλλων, με τη βοήθεια των αχυρανθρώπων κατά τόπους πολιτικών, ποντάρει στο γεγονός ότι η Ρωσία δεν θα τολμούσε να επέμβει στα άνομα επιθετικά σχέδιά τους.
Η αρμάδα αυτή που διαπλέει το Αιγαίο, είναι του Ρωσικού Στόλου της
Μαύρης Θάλασσας, και θα συναντηθούν στη Συρία με τα πλοία του Ρωσικού Στόλου της Βόρειας Θάλασσας. Τα πλοία της Μαύρης Θάλασσας (Εύξεινος Πόντος), από τους ναυστάθμους της Κριμαίας, λέγονται πρώτος Ρωσικός Στόλος, που μαζί με τα πλοία του Στόλου της Βόρειας Θάλασσας, εξοπλισμένα με σύγχρονης τεχνολογίας οπλισμό, θα αποτελέσουν μια ισχυρή ασπίδα προστασίας για τη Συρία, έτσι ώστε να μη κάνουν παιχνίδι μόνες τους, οι Σιωνιστικές ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.
Εν τω μεταξύ καταπλέει εκεί .. και ο 6ος Αμερικανικός Στόλος στις διαταγές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Η κάθοδος τόσων Ρωσικών σκαφών στη Ν.Α. Μεσόγειο συνιστά μια από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις του Ρωσικού Ναυτικού, μετά τη πτώση της ΕΣΣΔ.

Θέλουν το αεροδρόμιο της Μεγίστης οι Τούρκοι!

Ωραίο κόλπο σκαρφίστηκαν στην Άγκυρα για να απορροφήσουν οικονομικά το Καστελόριζο (Μεγίστη): Ο Τούρκος υπουργός ΕΕ, Εγκεμέν Μπαγίς είπε ότι "Το αεροδρόμιο του Καστελόριζου βρίσκεται σε απόσταση 3 λεπτών από το Κάς, ενώ εκείνο της Αττάλειας απέχει 2,5 ώρες και ότι με αμοιβαίες συμφωνίες θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ελληνικό αεροδρόμιο"!Για πρώτη φορά το θέμα της χρησιμοποίησης του ελληνικού αεροδρομίου στο Καστελόριζο το είχε θέσει...

Ο περίεργος Χάρτης στο Τούρκικο σήριαλ

Στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια έχει επικρατήσει το ΣοσιαλοΚομμουνιστικό μοντέλο του προλετάριου και του διεθνισμού, δηλαδή αγάπες και αλλυλεγγύες με τους Τούρκους. Για να δούμε όμως ποιες είναι οι θέσεις των Τούρκων επι του θέματος:
Ο παρακάτω χάρτης δείχνει την Ελλάδα με πράσινο χρώμα όπως την Τουρκία όπως και άλλες μουσουλμανικές χώρες, ο χάρτης αυτός απεικονίζει την Οθωμανική αυτοκρατορία (αποδείξεις ΕΔΩ). Την στιγμή που στην Ελλάδα επικρατεί μια ΣοσιαλοΚομμουνιστική ιδέα της ψευτο-ειρήνης με ψευτο-αγάπες και ψευτο-αλληλεγγύες με τους Τούρκους, οι Τούρκοι με περίσσιο θράσος προβάλουν τον χάρτη αυτόν μέσα στα σπίτια μας!
 Αναρωτιέστε που υπάρχει αυτός ο χάρτης; ιδού: Είναι στο Τούρκικο σήριαλ που παίζεται στην Ελλάδα! μέσα στα μάτια μας δηλαδή!

Η υποδούλωση των λευκών γυναικών: το φαινόμενο του αλλοδαπού «Loverboy» στην Ολλανδία

Του Peter Stuyvesant (The Occidental Observer) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια της πολυπολιτισμικότητας στην Ολλανδία είναι η υποδούλωση των λευκών γυναικών από άνδρες μετανάστες, κυρίως μουσουλμάνους (βλέπε επίσης " δίκτυο πακιστανικής οικογένειας κυνηγάει λευκά κορίτσια στο Ηνωμένο Βασίλειο"). Η σημερινή περί "αντιρατσισμού" συζήτηση κάνει τους λευκούς γονείς και τις κόρες τους μένουν τυφλοί μπροστά στους κινδύνους των ξένων ανδρών. Από τη δεκαετία του 1990 έχει τεκμηριωθεί ότι Ολλανδέζες οδηγούνται στην πορνεία από νέους ξένους άνδρες.

Βιαιότητες κατά Χριστιανών στην Ευρώπη




Κωνσταντίνος Χολέβας –Πολιτικός Επιστήμων
Πολύ συγκινητική ήταν η αναφορά του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στις καταστροφές που προκάλεσε ο Αττίλας στα Ορθόδοξους ναούς, μοναστήρια, κοιμητήρια κ.α στην Κατεχόμενη Κύπρο. Η αναφορά περιέχεται στο μήνυμα του Πρωθυπουργού με την ευκαιρία της  μαύρης επετείου της τουρκικής εισβολής του Ιουλίου 1974. Είναι θλιβερό να διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν και σήμερα διάφορες μορφές βίας κατά του Χριστιανισμού και μάλιστα στην Ευρώπη!


Γιατί ανέχεται το κράτος την εθνική αποδόμηση και τον επικοισμό της Ελλάδος;


Το παρακάτω κείμενο πρωτοδημοσιέυτηκε τονΣεπτέμβριο του 2009 παρακαλώ πολύ και θεωρώ πως είναι πιο επίκαιρο απο ποτέ... 

Ἄει σιχτὶρ σιχάματα!!!!!!!!!!!!

23  Ἰουλίου 2012.
Πάρος.

Ὁ χρόνος σταμάτησε γιὰ τὴν 15χρονη Μυρτῶ, διότι ἕνα κτῆνος ἔτσι τὸ ἀπεφάσισε.

Ἀπὸ τότε καὶ μετὰ ἡ Μυρτὼ δὲν ὑπάρχει!

Δὲν μπορεῖ κανεῖς νὰ ἐπικοινωνήσῃ μαζύ της.

Μάτι, κεφάλι, σῶμα, μνήμη, συναισθήματα, ἀξιοπρέπεια ξεσκισμένα!!!!!!!

Ὑποστηριζομένη  ἀπὸ μηχανήματα, λόγῳ «καπρίτσιου» τῆς οἰκογενείας της. Ὄχι διότι ἡ Μυρτῶ εἶχε πιθανότητες νὰ ζήσῃ. 


Άρχισε στην Ελλάδα η «πατριωτική κατανάλωση»...!!


Σύμφωνα με έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας το ένα τρίτο του πληθυσμού δείχνει ότι έχει πάρει μια καταναλωτική στροφή, αγοράζοντας μόνον ελληνικά προϊόντα, μια κίνηση που χαρακτηρίζεται ως συνείδηση στην κρίση και περιγράφεται ως «πατριωτική κατανάλωση».

Οι καταναλωτές παρότι λένε ότι τα εγχώρια προϊόντα είναι ακριβότερα στην αγορά από τα εισαγόμενα, εντούτοις, επιθυμούν να στηρίξουν την οικονομία της χώρας τους, να αυξήσουν τις θέσεις εργασίας σε αυτήν και στρέφονται συνειδητά προς τα ελληνικά καταναλωτικά αγαθά.



Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες προτιμούν τα εγχώρια προϊόντα, φρέσκα λαχανικά, φρούτα και γαλακτοκομικά προϊόντα κατά ποσοστό 91 τοις εκατό.

Είδη αρτοποιίας, αναψυκτικά, χυμούς φρούτων και εμφιαλωμένο νερό κατά 81 τοις εκατό. 

Αλκοολούχα ποτά κατά 61 τοις εκατό και κατά 57 τοις εκατό κατεψυγμένα τρόφιμα. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΣΛΑΜ! ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ... ΚΟΙΤΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! 


Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλαμ, με αφορμή τις πρόσφατες επιθέσεις σε αλλοδαπούς, καταγγέλλει βία από την αστυνομία.
Ο Ασλάμ, μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, ανέφερε περιστατικά βίας και από τη πλευρά των αστυνομικών, ενώ τόλμησε να κατηγορήσει τους Έλληνες για ρατσισμό! Θυμίζουμε απλά ότι ο λεγάμενος έχει εμπλακεί σε διάφορες ύποπτες υποθέσεις που αφορούν ακόμη και κύκλωμα εισαγωγής λαθρομεταναστών συμπατριωτών του στην Πατρίδα μας.
Πολύ καλά έκανε ο Θάνος Πλεύρης, που βρισκόταν στην ίδια εκπομπή, και ζήτησε από τον πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα να ζητήσει συγνώμη για τον ομοεθνή του που κακοποίησε την 15χρονη στην Πάρο.
Ο Θάνος Πλεύρης ανέφερε ότι το 70% των μηνύσεων κατά αστυνομικών για ρατσιστική συμπεριφορά έχει αθωωτική κατάληξη και αντιθέτως καταδικάζονται οι αλλοδαποί για ψευδείς μηνύσεις.


stoxos.gr

Αποκλειστικό: Συνέντευξη του ανεξάρτητου Πατριώτη Γεωργίου Μεταξά στον "Μαύρο Κρίνο".

Συνέλληνα καταρχάς να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο σου και για την ευγένεια να απαντήσεις στις ερωτήσεις της συντακτικής μας ομάδας.






Κάθε άλλο !!! Είναι τιμή και χαρά να συνομιλώ με συναγωνιστές. Άλλωστε, οι αλήθειες «βγαίνουν» εκεί που δεν ρέει το χρήμα, αλλά το πάθος !!!








Πες μας αν θέλεις δυο λόγια για σένα για να σε γνωρίσουν λίγο καλύτερα οι αναγνώστες μας.





Για τους περισσότερους είμαι ήδη γνωστός από πολύ παλαιά. Το πλήρες όνομά μου είναι Γεώργιος Δουρμούσης - Μεταξάς. Γεννήθηκα το 1971 στην Νότιο Αφρική, από Έλληνες γονείς. Μεγάλωσα στην Νέα Σμύρνη και τώρα ζω στη Χαλκίδα. Έχω δύο παιδιά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) και αγωνίζομαι για την Ελλάδα μας, με όποιο κόστος. Είμαι στον πατριωτικό χώρο εδώ και 27 χρόνια. Για μερικούς μήνες, όντας στην αρχή της εφηβείας, μπήκα στην ΚΝΕ, από την οποία έφυγα τρέχοντας όταν συνειδητοποίησα τι ήταν. 

Οι πακιστανοί διαψεύδουν την ΕΛ.ΑΣ. ότι τον Ιρακινό δολοφόνησαν Έλληνες ακροδεξιοί!

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΨΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ
Οι αποκλειστικές πληροφορίες, που αποκαλύπτει το planet-greece αλλάζουν τελείως την ιστορία που η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα - και που είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος ο υπουργός, Νικόλαος Δένδιας να βγάλει ανακοίνωση, αφήνοντας υπονοούμενα περί συμμετοχής της Χρυσής Αυγής - για την άγρια δολοφονία νεαρού Ιρακινού, στην οδό Αναξαγόρα. Διαβάστε πώς περιέγραψαν στο planet-greece αυτόπτες μάρτυρες τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα.... 







George Orwell: Επίκαιρος όσο ποτέ…

Μη μου κλείνεις το διακόπτη του μυαλού μου προσπαθώντας να με κάνεις κανονική. (Σάρα Κέιν)
Το 1984 είναι ενα βιβλίο για τον πόλεμο. Για τον μανιασμένο πόλεμο της ανθρωπότητας, ως δεδομένο σύστημα, πάνω στην
ανθρώπινη ύπαρξη. Γιατί πόλεμος δεν είναι μόνο αυτό που συμβαίνει όταν δυο λαοί βρίσκονται σε αντιμέτωπη κατάσταση. Όταν δυο στρατεύματα συγκρούονται. Όχι, δεν είναι καθόλου έτσι ο ορισμός του πολέμου! Πόλεμος είναι ένα “παιχνίδι” που ρυθμίζεται από ανώτερες -και συνεπώς ξένες- εντολές που έχουν ως αποτέλεσμα να εμπλέκουν/παγιδεύουν ανθρώπους σε ένα συγκεκριμένο πεδίο. Συνεπώς, πόλεμος είναι και αυτό που βιώνει ένας λαός όταν έρχεται αντιμέτωπος με την πείνα, όταν μάχεται για τα εργατικά δικαιώματα. Πόλεμος είναι αυτό που συμβαίνει όταν οι συνθήκες σε αναγκάζουν να μεταναστεύσεις. Σ’ άλλον τόπο. Ή σ’ άλλο όνειρο. Σ’ όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν συγκεκριμένες και καθόλου τυχαίες εξωτερικές συνθήκες που ερεθίζουν τα ανθρώπινα όντα και τα αναγκάζουν να συμπεριφερθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…..

Αγόραζαν ένα χαρτί υγείας την ημέρα ανά υπάλληλο!


Απίστευτα και όμως αληθινά έξοδα στον ΟΑΕΕ της Πάτρας...
Το ρεπορτάζ του «Κόσμου» για τα έξοδα του ΟΑΕΕ της Πάτρας προκάλεσε σάλο. Μάθαμε δε πως η υπηρεσία (εκτός των άλλων) απαιτούσε και τα εξής:

-170 στυλό το μήνα (δεν έγραφαν σε κομπιούτερ;)
-Απορρυπαντικά σε ποσότητες ικανές για να καθαριστεί... ουρανοξύστης (τόσο ψηλό είναι το κτίριο;)

Τι ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για «έκρηξη» των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα;




Η κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα είναι απολύτως αναμενόμενη μέσα από τα μέτρα που φοβάται να ανακοινώσει η κυβέρνηση Σαμαρά. Κανένας όμως δεν περίμενε πως κάποιος πολιτικός θα ανακοίνωνε επικείμενη έκρηξη των λαθρομεταναστών και συγκρούσεις τους με Έλληνες. Αν και θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί ως προς την «ποιότητα» της συγκεκριμένης «ανακοίνωσης» από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Βούτση, δεν μπορούμε να μην ασχοληθούμε με την δήλωση αυτή καθεαυτή, αλλά και με τα όσα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε στην τηλεοπτική εκπομπή, κατά τη διάρκεια της οποίας απείλησε εμμέσως -πλην σαφώς- την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.


 Παρατηρώντας τα λεγόμενα του κ. Βούτση (και χωρίς να θέλουμε να θυμηθούμε την σχέση του γιού του με τον αντεξουσιαστικό χώρο και ληστείες τραπεζών), δεν μπορούμε να μην εστιάσουμε στην ευθεία απειλή που εκτοξεύθηκε με τόση μεγάλη άνεση και με την δικαιολογία ότι γίνονται επιθέσεις κατά (λαθρο)μεταναστών από αγνώστους, τους οποίους σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετεί στον ακροδεξιό χώρο.

Προφανώς ο κ. Βούτσης αγνοεί την σοβαρότητα της «ανακοίνωσης» που έκανε, αλλά και την σοβαρότητα την κάλυψης που παρείχε στους (λαθρο)μετανάστες ο πολιτικός χώρος στον οποίο φιλοξενείται ο συγκεκριμένος πολιτικός.

Προφανώς ο κ. Βούτσης αγνοεί πως δεν είναι δυνατόν να ανακοινώνει επικείμενη επίθεση κατά του γηγενούς πληθυσμού της χώρας, επικαλούμενος φήμες ή κάποιον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο (την ακροδεξιά).

CODEX ALIMENTARIUS-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Κόλαφος η έκθεση της Frontex: Η Τουρκία συντονίζει το δουλεμπόριο μεταναστών στην Ελλάδα!


Έκθεση – χαστούκι σε όλους αυτούς που εξυπηρετούν με τις πολιτικές ή τις ενέργειες τους τα συμφέροντα των δουλεμπόρων. Σιγά – σιγά, ας λογικευτούν οι “παραπλανημένοι” για να ξέρουμε ότι αυτοί που θα απομείνουν να φληναφούν είναι “μεροκαματιάρηδες”. Το ΣΔΟΕ πάντως θα έπρεπε ήδη να ελέγχει τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των “υπερευαίσθητων”.

Εάν το είχε κάνει με τους “αντιπατριώτες – διεθνιστές” Μαντέλη, Τσουκάτο, Τσοχατζόπουλο κλπ, αντιλαμβάνεστε τι θα είχαμε αποφύγει;
Το οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας, η οποία προωθεί μαζικά λαθρομετανάστες προς την Ε.Ε. μέσω Ελλάδας, καταγγέλλει έκθεση-κόλαφος για την Άγκυρα της FRONTEX,

Στυγνοί εγκληματίες ή μήπως ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

του Στρατή Μαζίδη

 Η εγκληματικότητα έχει αλλάξει πρόσωπο δραματικά τα τελευταία χρόνια. Έγινε βίαιη, απάνθρωπη και αδιάκριτη.
Πέρα από τις επιθέσεις στους δρόμους, δαίμονες με μορφή ανθρώπου εισβάλλουν στα σπίτια φιλήσυχων ανθρώπων και οι χειρότεροι εφιάλτες γίνονται πραγματικότητα.
Διότι και αυτό ακόμη το τραυματικό γεγονός μιας διαρρήξης και συνάντησης πρόσωπο με πρόσωπο με μια συμμορία μπορεί με το πέρασμα του χρόνου ίσως κάπως να ξεθωριάσει. Όταν όμως παρά το γεγονός ότι δεν προέβαλες καμιά αντίσταση σε ότι ζήτησαν, βλέπεις να σου βιάζουν τη γυναίκα ένας ένας με τη σειρά σαν, σαν κάτι που δεν περιγράφεται ή να ατιμάζουν την κόρη σου χαράσσοντας έτσι τις ψυχές των ανθρώπων σου για όλη τους τη ζωή -χώρια λοιπές παρενέργειες ενός βιασμού όπου κτήνη σαν αυτά δεν υπολογίζουν τίποτε- και τέλος να σε πλακώνουν στο ξύλο, τότε πώς να το ξεπεράσεις;