ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Θέλουν να ματαιώσουν τις εκλογές!


ΚΡΑΤΙΚΟ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!

Κατ’ αρχάς, επειδή σε ότι αφορά αθλητικά και ιδιαίτερα ποδοσφαιρικά θέματα γίνονται πολλές παρεξηγήσεις, καλό είναι να διευκρινίσουμε ότι ο γράφων έχει πάψει προ πολλού να ασχολείται με το ποδόσφαιρο και να είναι οπαδός. Γνωρίζει όμως πρόσωπα και πράγματα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ολόκληρη, λοιπόν, την προηγούμενη βδομάδα, οι πάντες μιλούσαν για τα επεισόδια που αναμένονταν να γίνουν στον αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, προειδοποιούσαν ότι τα επεισόδια θα γίνουν άσχετα με την εξέλιξη του αγώνα, τη συμπεριφορά των διαιτητών κ.λπ., εννοώντας ότι αυτά που θα γίνουν δε θα έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.
   

Δείτε ένα βίντεο όπου δημοσιογράφος έχει τραβήξει σε κάμερα να ψηφίζει τρεις φορές τον Ευ. Βενιζέλο. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Δείτε ένα βίντεο όπου δημοσιογράφος έχει τραβήξει σε κάμερα να ψηφίζει τρεις φορές τον Ευ. Βενιζέλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Πηγή

Η ΧΑΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ : ΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΑΠ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ




Με την πρωτοφανή ανταπόκριση των συνΕλλήνων και συνΑγωνιστών μετά από το άρθρο μας περί πιέσεως της Χάγης έρχεται η πρώτη επιτυχία : η Χάγη επισήμως με έγγραφα της στα αγγλικά και στα γαλλικά, ενυπόγραφα επισήμως μας ανακοίνωσε σήμερα ότι ανοίγει τον φάκελο που στείλαμε
κατά των κυβερνήσεων γαπ και πάντων των συνεργατών των για να εξετάσει τις πράξεις των για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού.


Δράσαμε όλοι μαζί και φέραμε την πρώτη νίκη !

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΟΔΗΓΟ ΤΑΞΙ... Ο ΜΙΚΕΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ!


Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στον Άγιο Στέφανο καθώς  προσποιούμενοι τους πελάτες επιβιβάστηκαν σε ταξί και με μαχαίρι τραυμάτισαν ελαφρά τον οδηγό από τον οποίο πήραν ένα κινητό και μικρό χρηματικό ποσό.

Γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μοιράζει δωρεάν κάρτες sim σε λαθρομετανάστες (Φωτορεπορτάζ)




Κάνωντας μια χειμερινή βόλτα στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, περάσαμε και έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Όλα ήσυχα και ομαλά. Συνεχίζοντας την βόλτα μας, λίγα μόλις μέτρα από τον σταθμό παρατηρήσαμε συνωστισμό σε μια γωνιά. Μας κίνησε το ενδιαφέρον ο συνωστισμός αυτός. Πλησιάσαμε λίγο πιο κοντά και παρατηρήσαμε κάμποσους αλλοδαπούς  να είναι σε μια σειρά και να περιμένουν κατι... Πλησιάζουμε ακόμα λίγο το τσούρμο των αλλοδαπών και έκπληκτοι στο τέλος της σειράς είδαμε κάποιες κοπέλες γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας να τους δωρίζουν κάρτες sim. Μάλιστα!!! ΔΩΡΕΑΝ κάρτες sim σε λαθρομετανάστες! 

Δήλωση Χρήστου Αηδόνη για την εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην προεδρεία του ΠΑΣΟΚ

Δήλωση Χρήστου Αηδόνη για την εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου  στην προεδρεία του ΠΑΣΟΚ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΤΙ Η Ο Χ.ΑΗΔΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ?????

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Δράμας και τ. Υφυπουργός Υγείας κ. Χρήστος Αηδόνης, με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου Προέδρου ΠΑΣΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, την κρισιμότερη στιγμή για τη χώρα, αγωνίστηκε και πέτυχε. Να αποφύγει η Ελλάδα τη χρεοκοπία και να έχει σήμερα τη δυνατότητα και την ευκαιρία να ανακάμψει. Να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού μας. 
Η εκλογή του στην προεδρεία του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί εγγύηση όχι μόνο για την παράταξή μας αλλά και για το μέλλον του τόπου μας.
Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών, κατά την εκλογική διαδικασία, αποτέλεσε ισχυρό μήνυμα ενότητας και δημοκρατίας. 
Το ΠΑΣΟΚ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ξεκινά μία νέα πορεία, αυτή για τη νίκη στις εθνικές εκλογές, για την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη της Ελλάδας."
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΤΑ ΠΡΩΤΑ "ΘΑ" ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ.


Ν. Μηταράκης: «Θα καταργήσουμε το χαράτσι στα ακίνητα»
 


Την ακύρωση του έκτακτου φόρου στα ακίνητα ανακοίνωσε για μία ακόμη φορά ο αναπληρωτής τομεάρχης  οικονομίας της ΝΔ Νότης Μηταράκης σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό σήμερα.
Όπως δήλωσε ο Μηταράκης εάν η ΝΔ αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας θα καταργήσει το «χαράτσι» και θα επαναφέρει το ενιαίο ΕΤΑΚ όπως ήταν παλαιότερα,  αλλά θα μπεί ο φόρος υπεραξίας στα ακίνητα. Όπως εξήγηση ο Ν. Μηταράκης ο φόρος αυτός  θα εφαρμοστεί όταν πουληθεί ένα ακίνητο με κέρδος και όταν αυτό το κέρδος το εισπράξει ο φορολογούμενος, θα φορολογηθεί επί του κέρδους.
ΣΧΟΛΙΟ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ...
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Το ίδιο όπλο με το οποίο εκτέλεσαν τους στρατιωτικούς,χρησιμοποιήθηκε στη Τουλούζη

                                                             Συναγερμός στη Γαλλία


Ένα από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στο μακελειό στο εβραϊκό κολέγιο της Τουλούζης,έχει χρησιμοποιηθεί στις δολοφονίες των στρατιωτικών.

Αυτό μεταδίδουν γαλλικά ΜΜΕ,επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που υπήρχαν από το πρωί.
πηγη 

Mείωση μισθών κατά 15% στην Εθνική Τράπεζα!

Μείωση των μισθών κατά 15% όλων των εργαζομένων από το βαθμό του βοηθού γενικού διευθυντή και πάνω αποφάσισε η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, στο πλαίσιο του σχεδίου περιορισμού του λειτουργικού κόστους που βρίσκεται σε εφαρμογή.


Πρόκειται για απόφαση με άμεση ισχύ. Παράλληλα, μειώνονται κατά 33% τα έξοδα «περιποιήσεως πελατείας».

Η εξέλιξη αυτή είναι ενδεικτική των προθέσεων της διοίκησης της Εθνικής για προσαρμογή των δαπανών λειτουργίας της τράπεζας σε χαμηλότερα επίπεδα, ενόψει της επερχόμενης ανακεφαλαιοποίησης μετά την εφαρμογή του PSI.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής κ. Απ. Ταμβακάκης έχει καλέσει...

ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ > «Διεθνής Αμνηστία»: Άγνωστος ο αριθμός των θανάτων αμάχων στη Λιβύη από τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς



Οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ απέτυχαν να διεξαγάγουν έρευνα ή να παρέχουν αποζημίωση για τους θανάτους αμάχων που προκλήθηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές, στη διάρκεια της επτάμηνης επιχείρησής τους στη Λιβύη, η οποία οδήγησε σε ανατροπή του ηγέτη της χώρας αυτής, Μουαμάρ Καντάφι, δήλωσε η Διεθνής Αμνησία, όπως αναφέρει το Ρόιτερ.



Απόβαση Ρώσων Πεζοναυτών στη Συρία – Σφοδρές μάχες στη Δαμασκό


 
Ρώσοι Πεζοναύτες έχουν αποβιβαστεί σε συριακό έδαφος σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά στο ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό Russia Today ανώνυμη πηγή από το αρχηγείο του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη Σεβαστούπολη.
"Δυνάμεις Ρώσων πεζοναυτών αποβιβάστηκαν σήμερα στο λιμάνι Tartus της Συρίας με σκοπό, όπως αναφέρθηκε, την προστασία των ρωσικών συμφερόντων στη χώρα όπως και την απομάκρυνση –εάν τελικά απαιτηθεί- Ρώσων πολιτών που βρίσκονται σε αυτή". Να σημειωθεί ότι στην Tartus το ρωσικό Ναυτικό μεγάλη ναυτική βάση. 
Οι πληροφορίες για το πιο σκάφος αποβίβασε τη ρωσική δύναμη –κατ΄ άλλες πηγές πρόκειται για μονάδα ειδικών επιχειρήσεων- είναι συγκεχυμένες, αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα το σκάφος είναι το Ivan Bobnov που ανήκει στο Στόλο της Μαύρης Θάλασσας. Η αποστολή της ρωσικής δύναμης δεν είναι πάντως

Το παράπονο του ΓΑΠ: δεν μπορούσα να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο!

 Τα εσώψυχά του έβγαλε στους δημοσιογράφους στην αποχαιρετιστήρια συνάντηση που είχε μαζί τους ο πρώην πλεον Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέου. Τους είπε επίσης ότι ψήφισε Βενιζέλο!

Συνομιλώντας μαζί τους, αφού είπε ότι δεν έχει μετανοιώσει που έφυγε, έγινε ακόμα πιο προσωπικός.
“Πριν, δεν μπορούσα ούτε ένα ζειμπέκικο να χορέψω, ούτε γυμναστική να κάνω,

ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΟΥΤΕ 50.000 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ 200000



Χιλιάδες ψηφοφόροι του Πασόκ προσήλθαν στις κάλπες
για να εκλέξουν το νέο αρχηγό...



Μόνοι τους έλεγαν πρίν από την ψηφοφορία (Κουκουλόπουλος στον Παπαπαναγιώτου στην εκπομπή του Ράδιο 9 "Τί τρέχει" στο 39.40 λεπτό) ότι όταν είχαν πεί για 1.000.000 εκλέκτορες γιά τον ΓΑΠ στην πραγματικότητα ήταν 450000-500.000.

Πληρώνουν μουσουλμάνους της Θράκης για να φορούν μαντίλα;

Σε καιρό κρίσης τα 500 ευρώ για  όσους τηρούν αυστηρά τα ισλαμικά  καθήκοντα και βάζουν στα ανήλικα παιδιά την μαντίλα, είναι ένα σημαντικό  ποσό που λειτουργεί ως κίνητρο…

                          ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Έτσι και μετά τα κοράν κορουσού, τα κατηχητικά σχολεία που ζωντανεύουν στα τζαμιά σε μια προσπάθεια ελέγχου των μικρών παιδιών μέσα από την θρησκεία, και σε συνδυασμό με την παρουσία φιλοϊσλαμικών οργανώσεων που ρίχνουν πακτωλό χρημάτων προκειμένου να υπάρξει...

Le Monde: Παραμύθια ότι οι Έλληνες φεύγουν..Οι Έλληνες και εν μέσω κρίσης επιστρέφουν στην πατρίδα τους

Εδώ και πάρα πολύ καιρό τα εγχώρια ΜΜΕ προσπαθούν να μας παρουσιάσουν ότι οι Έλληνες φεύγουν με συνοπτικές διαδικασίες στο εξωτερικό για να ξεφύγουν από την Δαντική κόλαση του μνημονίου. Σε μεγάλο κανάλι πρόσφατα παρουσιάστηκε νεαρή φοιτήτρια, φοιτούσα στο Βουκουρέστι, η οποία δήλωνε ότι μετά τις σπουδές της θα έμενε στη Ρουμανία (του ΔΝΤ, και των 300 ευρώ) γιατί εκεί υπάρχουν προοπτικές!! Ποιός εχέφρων πιστεύει κάτι τέτοιο; Ας σκεφτούμε ότι το αν κάποιοι μανιωδώς μας ζητούν να φύγουμε από τη γενέθλια γη μας κάποιοι θα μας αντικαταστήσουν,μπορείτε από μόνοι σας να καταλάβετε ποιοί. Για αυτό το λόγο........


το παρακάτω δημοσίευμα μίας μεγάλης ευρωπαϊκής εφημερίδας αποκτά ιδιαίτερο νόημα. 

Αόρατες στολές στον Ελληνικό Στρατό


Με νέα σχεδίαση στην παραλλαγή, έτσι ώστε να την καθιστά πρακτικά αόρατη, η νέα στολή του στρατού που σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται εξολοκλήρου στην Ελλάδα, δοκιμάζεται ήδη από τις ειδικές δυνάμεις. Η νέα στολή του Έλληνα στρατιώτη  έχει «ψηφιακή» παραλλαγή! Το ΓΕΣ, στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού του προσωπικού του και κάλυψης των αναγκών επιβίωσης και εκπλήρωσης της αποστολής του σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης, ξεκίνησε τη...

Πληρώνονται σήμερα τα ασφάλιστρα κινδύνου της ελληνικής χεοκοπίας


ImageΣτα 21,75 σεντς στο ευρώ καθορίστηκε η προκαταρκτική τιμή των ελληνικών ομολόγων κατά τη δημοπρασία της ISDA για τα ελληνικά ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) που ενεργοποιήθηκαν από την ελληνική χρεοκοπία.
Η τελική τιμή θα ανακοινωθεί στις 5:30 το απόγευμα και ενδέχεται να είναι λίγο χαμηλότερη από τα 21,75 σεντς. Στη διαδικασία υπερισχύουν οι πωλητές, με καθαρό ανοιχτό υπόλοιπο πωλήσεων τίτλων CDS ύψους 291,6 εκατ. ευρώ.

Το ύψος των ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) επί του ελληνικού κρατικού χρέους είναι 3,18 δισ. ευρώ. Ο αριθμός των συμβολαίων είναι 4.369.

Βουλή: Νομοσχέδιο σκάνδαλο με Μυτιληναίο – Παπακωνσταντίνου

Εκ του πονηρού αλλαγή του ονόματος του Ειδικού Τέλους ΑΠΕ (Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας).

Ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με τροπολογία που συζητείται σήμερα στη Βουλή, μεθοδεύει την αλλαγή της ονομασίας του Ειδικού Τέλους Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε «Ειδικό Τέλος Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή» με ένα και μόνο σκοπό,...

Περίεργες συμπτώσεις με τα νούμερα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ


Στις εθνικές εκλογές του 2007 το ποσοστό των έγκυρων ψηφοδελτίων άγγιξε το 97,33%, όσο και το ποσοστό υπέρ του Βαγγέλη Βενιζέλου με...

Παραιτήθηκε ο Διευθυντής του ΣΔΟΕ



Ο Κώστας Παπαγεωργίου διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Αττικής υπέβαλε την παραίτησή του, ύστερα από μια θυελλώδη συνάντηση που είχε με τον αρμόδιο υφυπουργό οικονομικών Σαχινίδη. Το στέλεχος του ΣΔΟΕ δυο από τις τελευταίες υποθέσεις που χειριζόταν ήταν τα στημένα παιχνίδια αλλά και ο φάκελος με τα υποβρύχια [βλέπε Τζοχατζόπουλος] .

Κύκλοι του Θεσσαλονικιού υποστηρίζουν πως η υπηρεσία του –όλως τυχαίως- δεν στηρίχθηκε από το...

Στο...προεκλογικό «μπαλκόνι» οι αποζημιώσεις των ομολογιούχων


Στο...προεκλογικό «μπαλκόνι» οι αποζημιώσεις των ομολογιούχων



Σχέδιο που θα δίνει στους ομολογιούχους που «κουρεύτηκαν» την δυνατότητα να μην πληρώνουν φόρους μέχρι και δέκα χρόνια, ώστε να μπορέσουν να συμψηφίσουν τη ζημία τους από το PSI με το φόρο εισοδήματος,  επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών.

Παρότι στην Πλατεία Συντάγματος κρατούν χαμηλούς τόνους, μετά τις δηλώσεις του προέδρου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ πως δεν επιτρέπεται να εξαιρεθούν οι σχεδόν 10.000 μικροαποταμιευτές με ομόλογα αξίας έως 100.000 ευρώ, θεωρούν πως υπάρχουν τρόποι να καλυφθεί με μελλοντικές φοροελαφρύνσεις  το εισόδημα που έχασαν.

Ηλεκτρονικό «μάτι» που θα παρακολουθεί μέσω δορυφόρου από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη...


Ηλεκτρονικό «μάτι» που θα παρακολουθεί μέσω δορυφόρου από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη κάθε σημείο τροφοδοσίας του πετρελαίου, πρόκειται να εγκαταστήσει το υπουργείο Οικονομικών για να περιορίσει το λαθρεμπόριο στα καύσιμα που έχει προσλάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Παράλληλα σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή  με σκοπό να ψηφιστεί πριν τις εθνικές εκλογές, καταργείται ο υφιστάμενος  χρωματισμός στο πετρέλαιο (πχ κόκκινο για το πετρέλαιο θέρμανσης κλπ.)  και εισάγεται νέα υψηλού επιπέδου τεχνολογία για τον έλεγχο των καυσίμων.

«Μην τους πληρώνετε τα χαράτσια»

Αυτό φώναζε ο 71 ετών ένοπλος που μπήκε σήμερα το πρωί στην εφορία της Αγίας Παρασκευής, κρατώντας καραμπίνα. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ο 71χρονος πυροβόλησε πέντε φορές στον ακάλυπτο και απ' ότι φάνηκε κρατούσε...

«Δημοκρατική αυτονομία» θέλουν οι κάτοικοι στη νοτιοανατολική Τουρκία

"Δημοκρατική αυτονομία" σε ποσοστό 49,2% και ανεξαρτησία σε ποσοστό 19,2% θέλουν οι κάτοικοι του Ντιγιάρμπακιρ στη νοτιοανατολική Τουρκία, σύμφωνα με δημοσκόπηση η οποία αναφέρει επίσης ότι το 87% των ερωτηθέντων θέλει τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τα αιτήματα των Κούρδων.

    Την έρευνα πραγματοποίησε το...

Εύγε: Η Μακεδονική Χαρτοποιία κατέληξε σε τουρκικά χέρια…


Ο τουρκικός όμιλος εταιρειών PAK αγόρασε το εργοστάσιο Μακεδονική Χαρτοποιίας (Macedonian Paper Mills) και με την αγορά αυτή έγινε η 4η μεγαλύτερη παραγωγός της Ευρώπης, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Star».

Η εταιρεία Macedonian Paper Mills έχει παραγωγή 100.000 τόνων ετησίως, σημειώνεται. Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Βατάν με τίτλο «Ο όμιλος ΡΑΚ αγόρασε την μεγαλύτερη εγκατάσταση παραγωγής χάρτου

Ένοπλος εισέβαλε στη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής



Σύμφωνα με πληροφορίες πυροβόλησε και τράπηκε σε φυγή

Ένοπλος εισέβαλε στη ΔΟΥ Αγίας ΠαρασκευήςΆγνωστος εισέβαλε με καραμπίνα λίγο μετά τις 11 στην εφορία της Αγίας Παρασκευής και άρχισε να πυροβολεί, χωρίς να τραυματίσει κανένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. 

Ο δράστης, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν γύρω στα 70, αφού πυροβόλησε τράπηκε σε φυγή. 

Η αστυνομία έσπευσε στη ΔΟΥ αλλά δεν κατάφερε να τον συλλάβει και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Αρχηγός Δημοκρατικού Κόμματος Σκοπίων : "Το κράτος των Σκοπίων είναι μια τεχνητή χώρα"

Το κράτος των Σκοπίων  είναι μια τεχνητή χώρα, ενώ οι Σλάβοι έχουν γίνει περισσότερο φασίστες από πριν είκοσι χρόνια. Αυτά είπε σε συνέντευξή του χθες το βράδυ στην «Νέα Εποχή» ο Αλβανός ηγέτης του αντιπολιτευτικού  Δημοκρατικού Κόμματος των Σκοπίων, Μεντούχ Τάτσι.


Σχολιάζοντας τα πρόσφατα επεισόδια, όπου δολοφονήθηκαν δύο παιδιά στο Γκόστιβαρ, τον ξυλοδαρμό των Αλβανών μαθητών, τις ζημιές στα καταστήματα των Αλβανών στην πόλη των Σκοπίων, ο Τάτσι δήλωσε ότι τα επεισόδια είναι συνεχόμενα και πίσω τους βρίσκονται κρατικοί θεσμοί.

«Συνεχίζεται να παρατηρείται ότι τα Σκόπια είναι μια τεχνητή κατάσταση, μια πειραματική κατάσταση, που υποτίθεται ότι είναι  «πολυεθνική» με την έννοια των εθνοτήτων  και λοιπά. Ο υπάρχων πρωθυπουργός, Νίκολα Γκρούεφσκι, όχι τυχαία...

Ράιχενμπαχ : Ο τουρισμός θα πληρώσει το αντιγερμανικό κλίμα

Σώπα ρε βλαμένε! Τέτοια καταστροφή πως θα την αντέξουμε;
Να μην ξεχάσουμε να βάλουμε την σκούπα μας να κλαίει!!!

Την εκτίμηση ότι ο ελληνικός τουρισμός το 2012 δεν θα έχει την περσινή επιτυχία εκφράζει σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα Handelsblatt ο επικεφαλής της Task Force Χορστ Ράιχενμπαχ.
«Το 2011 ο τουριστικός τομέας είχε πολύ καλή ανάπτυξη. Φέτος τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο πέρυσι», υπογραμμίζει ο Χορστ Ράιχενμπαχ, προβαίνοντας...

Αχαϊκή Τράπεζα τέλος!

Δυσάρεστες εξελίξεις στην Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα. Με σημερινή της ανακοίνωση η Τράπεζα της Ελλάδος ανακαλεί την άδειά της όπως και των Συνεταιριστικών Τραπεζών Λαμίας και Λέσβου Λήμνου, διότι “δεν κατέστη δυνατή η λήψη μέτρων που θα αποκαθιστούσαν τη βιωσιμότητά τους”. Ήδη δρομολογείται η διαδικασία...

Δολοφονική επίθεση σε εβραϊκό κολέγιο στην Τουλούζη.Φόβοι ότι συνδέεται με το φονικό των αλεξιπτωτιστών

Πυροβολισμοί ερρίφθησαν σήμερα το πρωί μπροστά σε εβραϊκό κολέγιο στην Τουλούζη και η αστυνομία ανακοίνωσε πως υπάρχουν θύματα.

    Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως τουλάχιστον τρεις είναι νεκροί, οι δύο παιδιά.

    Ο δράστης διέφυγε με μηχανάκι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, γεγονός που μπορεί...

Ο Παπαδήμος δεν αποκλείει να παραμείνει πρωθυπουργός και μετά τις εκλογές!

Τα σενάρια που θέλουν τον Λουκά Παπαδήμο να παραμένει στο Μέγαρο Μαξίμου και μετά τις πρόωρες εκλογές, στην περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία, και επιδιωχθεί εκ νέου η συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας, ήρθε να αναζωπυρώσει ο ίδιος ο μεταβατικός πρωθυπουργός.
Με συνέντευξη που παραχώρησε στους «Financial Times», ο άλλοτε διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, στενός συνεργάτης του Κώστα Σημίτη και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δεν απέκλεισε την περίπτωση να βρεθεί και πάλι στο Μέγαρο Μαξίμου, αν δεν υπάρξει αρκετή στήριξη για άλλον υποψήφιο.
Ο Λουκάς Παπαδήμος εξέφρασε τη βεβαιότητά του για...
H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ 

ΝΤΡΟΠΗ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ Ν´ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !



Αναρτηση από τον petalouda

Η ανοχή έχει τα όρια της!
 
Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Αεροδρομίου «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου μπορεί κάποιος να κάνει την κράτηση
των εισιτηρίων του ηλεκτρονικά:
 
 
Στις γλώσσες (επιλέξτε γλώσσα) περιλαμβάνονται εκτός από τα Ελληνικά (Greek) και τα Μακεδονικά (Macedonian)!!!
 

Ηλεκτρονικό φακέλωμα για ιδιοκτήτες και ενοικιαστήρια

Το υπουργείο Οικονομίας σε μια προσπάθεια να περιορίσει την τεράστια διαρροή φόρων που προκύπτει είτε από «μαϊμού» μισθωτήρια είτε... και από τους «ξεχασιάρηδες» που δεν κάνουν καν συμβόλαια προχώρα στο ηλεκτρονικό «φακέλωμα» όλων των ιδιοκτητών ακινήτων που ενοικιάζουν.

Μέσα στο 2012 θα τεθεί σε εφαρμογή η ηλεκτρονική κατάθεση των ενοικιαστηρίων έτσι ώστε...

Ο Χρυσοχοΐδης απειλεί με συλλήψεις τους διαδηλωτές της 25ης Μαρτίου

Μεγαλύτερη ανησυχία επικρατεί για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Το ΒΗΜΑ, ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης παρακολουθεί από κοντά τις προετοιμασίες πολλών ετερόκλητων ομάδων για δυναμική παρουσία στις παρελάσεις σε όλη τη χώρα. Υπάρχει και το προηγούμενο της 28ης Οκτωβρίου, που δεν του επιτρέπει εφησυχασμό.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης τις τελευταίες ημέρες επιδίδεται σε αυστηρή καταγραφή των ακροδεξιών ομάδων που προετοιμάζονται για την 25η Μαρτίου και δεν κρύβει τον προβληματισμό του για τις πολλές κινήσεις εφέδρων αξιωματικών και άλλων αυτόκλητων πολιτοφυλάκων, υπερασπιστών υποτίθεται της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. «Το φαινόμενο λαμβάνει μορφή μόδας» λέει ο υπουργός, προσθέτοντας ότι ...

Με 500 ευρώ δεν ζεις εξεγείρεσαι!



Νόμος είναι το δίκαιο του εργοδότη και το δίκαιο του δανειστή-τοκογλύφου! Αυτή είναι η εφιαλτική πολιτική της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, που οδηγεί την εργαζόμενη πλειονότητα σε πρωτοφανή καταβύθιση των μισθών και των συντάξεων...


Αλλάζουν όλα στην Παιδεία με Νέο Λύκειο και άλλο εξεταστικό.



Kυπριακός Θώρακας! (βίντεο)



Άρματα μάχης της Εθνοφρουράς όπως δεν τα έχετε ξαναδεί.. Απο εκπαιδευτικές δραστηριότητες της 26 ΕΜΑ 


Πηγή

"ΓΛΥΦΕΙ" ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΖΑΝ ΚΟΕΝ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ


Επιστολή Βορίδη προς Ζαν Κοέν:
“Αγαπητέ Ζαν, Με έκπληξη διάβασα στην ιστοσελίδα σου το κείμενο που αναδημοσίευσες απο την HAARETZ, συντάκτης του οποίου είναι ο κ. Sabby Mionis. Έμεινα άναυδος απο τα ψεύδη που περιέχονται σε αυτο: ότι δήθεν υπήρξα ηγετική φυσιογνωμία της “Χρυσής Αυγής” ενώ είναι γνωστό και στους πλέον ασχέτους ότι δεν είχα οποιαδήποτε σχέση με την συγκεκριμένη οργάνωση, ότι δήθεν είμαι αρνητής του ολοκαυτώματος ενώ έχω δημόσια δράση σχεδόν τριάντα ετών και δεν υφίσταται η παραμικρή σχετική δήλωση μου, ενώ εξιστορεί και διάφορες απίθανες και φανταστικές ιστορίες από το σχολείο αν και εγώ δεν τον θυμάμαι (έμαθα όμως ότι ήταν τέσσερα ή πέντε χρόνια μικρότερός μου).

Η ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ



Το καθεστώς των συμπολιτευόμενων, «αντιπολιτευόμενων» και «αντιεξουσιαστών» συνεταίρων και εκπροσώπων του διεθνιστικού νεοταξισμού στην πατρίδα μας ομολογεί κάθε ημέρα που περνάει σε πιο σαφείς και υψηλούς τόνους ότι επιθυμεί την δημιουργία μιας Ελλάδος δίχως Έλληνες. Επιδίωξή τους είναι να κάμψει ο ελληνικός λαός φρόνημα, ηθικό και ταυτότητα ελληνικότητας. Να εκτελέσουν την εντολή που έχουν λάβει για την ουσιαστική ερημοποίηση της Ελλάδος που την χρειάζονται οι δυνάστες της ανθρωπότητος και ινστρούχτορες της παγκόσμιας διακυβέρνησης αφού θέλουν την πλούσια γη μας δίχως το λαό της. 


Οργή στις Ε.Δ. για τους αλλοδαπούς αξιωματικούς




 Πυρ ομαδόν εναντίον της κατάργησης του γένους ως προϋπόθεση εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές
 Η ρύθμιση για το γένος αξιωματικών απειλεί, εκτός από την ομοιογένεια, και το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων

Εμμένει στην πολιτική απάλειψης του ελληνικού γένους από τις προϋποθέσεις εισαγωγής των υποψηφίων για φοίτηση στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές το υπουργείο Εθνικής Άμυνας,δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε αλλοδαπούς να...
 καταλάβουν θέσεις αξιωματικών στις Ένοπλες Δυνάμεις.

"ΕΓΩ ΕΡΙΞΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΟΝ Γ.ΝΤΑΛΑΡΑ"



Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΟΝ Γ.ΝΤΑΛΑΡΑ, ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

Τι επαγγέλλεσαι και πόσο χρονών είσαι;

Είμαι 23 χρονών άνεργος φοιτητής.


Ανήκεις σε κάποιον συγκεκριμένο κομματικό χώρο;

Κομματικά δεν ανήκω κάπου, αν όμως μπορούσα να τοποθετήσω κάπου τον εαυτό μου, ίσως να έλεγα οτι ανήκω στον Πατριωτικό χώρο. Δεν με αφορά το παλαιό σάπιο κομματικό σύστημα από την άκρα αριστερά μέρχι την άκρα δεξιά.


Αναφορά ΣΟΚ του ΔΝΤ που καταργεί την Δημοκρατία


 


Εντολή μνημονίου η συγκυβέρνηση...
Να γιατί μιλούσαν για συγκυβέρνηση και μετά έτρεχαν να τα μπαλώσουν...
Δείτε τι περιλαμβάνεται στην αναφορά του ΔΝΤ (Request for Extended Arrangement Under the Extended Fund Facility) με το νέο μνημόνιο ΙΙ, που θα υπογραφεί από τους νενέκους στην βουλή.
Το ΔΝΤ τα γράφει όχι το Economist ή η Wall Street Journal..
Δείτε τι γράφει για τις εκλογές και την συνεργασία ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ...

Μετά από αυτό να δούμε ποιος θα ψηφίσει αυτό το τερατούργημα, αυτό το έκτρωμα, την ταφόπλακα της οικονομίας και της δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Στη Σέριφο ο Παπανδρέου, στη Σκόπελο ο Βενιζέλος


Σχόλιο taxalia: Η φωτογραφία είναι από τις περυσινές διακοπές του .Βενιζέλου στις Σποράδες. Η συγκεκριμένη τραβήχθηκε στις 7-8-2011 και το σκάφος μάρκας uniesse είναι του πεθερού του κ.Βενιζέλου του επιχειρηματία Μπακατσέλου. Oι φωτογραφία είχε δημοσιευθεί στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (τότε δεν τα είχε βρεί ακόμη με το Βενιζέλο, τώρα ειναι λάτρεις του, όπως ήταν λάτρεις του ΓΑΠ προεκλογικά)

Συρία: Συγκέντρωση ξένων μισθοφόρων στα τουρκικά και ιορδανικά σύνορα


 

Toυ Thierry Meyssan, αρχισυντάκτη του γαλλικού ειδησεογραφικού ιστολογίου Voltaire Network

Αρκετές εκατοντάδες μέλη της Αλ Κάιντα, που προηγουμένως μάχονταν εναντίον του Καντάφι, κάτω από τη σημαία της πρώην "Λιβυκής Ισλαμικής Ομάδας Αντίστασης" (Libyan Islamic Fighting Group, LIFG), καταφθάνουν τις τελευταίες εβδομάδες σε διάφορα ξενοδοχεία του Αμμάν της Ιορδανίας. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ξαφνικά αναχώρησαν από το Αμμάν για άγνωστη κατεύθυνση.

Νοθεία κατήγγειλε το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζουμάκας.


Ο κ. Τζουμάκας υποστηρίζει ότι η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν «διάτρητη» καθώς σημειώθηκε «πρωτοφανής κι εκτεταμένη νοθεία σε πανελλήνια κλίμακα». 
Κάνοντας λόγο για «μεθοδεύσεις, που συνδέονται πολιτικά με μελανές περιόδους της νεότερης ιστορίας», το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει νοθεία με κύριες κατευθύνσεις «την παραβίαση της αρχής της μυστικότητας και την αλλοίωση του αποτελέσματος. Σε πολλά εκλογικά τμήματα δεν παρέχονταν λευκά ψηφοδέλτια.