ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Οι Ρότσιλντ απάντησαν εκ μέρους της Ελλάδας διώχνοντας τους Ρώσους επενδυτές - ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!greeknation.blogspot

Aκροαριστερή γερμανική ιστοσελίδα θέλει να "δουν τις εκκλησίες να καίγονται"


- Ο Αντι-χριστιανισμός είναι ο αντισημιτισμός της Αριστεράς.

Κάποιοι σκοτεινοί "κύκλοι" προσπαθούν να χτυπήσουν το Χριστιανισμό με ότι μέσο διαθέτουν. Το περίεργο είναι ότι αυτό συμβαίνει μόνο με το χριστιανισμό. Όχι με άλλες θρησκείες. Ισως μετά να έρθει η σειρά τους αλλά προς το παρόν η Νέα Τάξη Πραγμάτων με το χριστιανισμό ασχολείται.....


Μια online πρόσκληση "να δούμε εκκλησίες να καίγονται", δόθηκε στη δημοσιότητα ως "Χριστουγεννιάτικη ευχή" για το 2011 από μια ομάδα αριστερών εξτρεμιστών που ονομάζεται ‘Antifa Freiburg’ («αντίφα Φράιμπουργκ»). "Εμείς θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε ότι θα υπάρξει ένα θαύμα και θα μπορούμε να θερμανθούμε το επόμενο έτος στη λάμψη των εκκλησιών που θα καίγονται".

ΒΙΝΤΕΟ = Ο Παπαδόπουλος ήταν έτοιμος το 1973 να εξορύξει τα πετρέλαια της Ελλάδος και τον έφαγαν!!!


                     
πηγη

Πολύ σοβαρή είδηση: Διαβάστε με ποιο τρόπο εγγράφονται στα δημοτολόγια τα παιδιά των πρώην λαθρομεταναστών που παίρνουν ελληνική ιθαγένεια με το λαθρονόμο Ραγκούση.Γεια σας.
 
Είμαι και εδώ και μισό περίπου χρόνο αναγνώστης του "εγκληματικότητα". Προέρχομαι από το χώρο του Πασόκ και ντρέπομαι για αυτό επειδή συνετέλεσαν να καταστραφεί η χώρα μου έστω κι αν το μετάνιωσα πικρά.
Επειδή γίνεται πολύς λόγος για τον τρισάθλιο νόμο του ανθέλληνα Ραγκούση, θέλω να σας πληροφορήσω για το εξής:
Δεν επιτρέπεται από το νόμο να εγγράφονται ανήλικα παιδιά στα Δημοτολόγια και να ανοίγουν οικογενειακή μερίδα μόνα τους. Το κάθε παιδί εγγράφεται ως τέκνο οικογένειας ή ως τέκνο....

Τρελάθηκε η Μπακογίαννη μόλις τις είπαν ότι είναι μέλος της Bildeberg

                       
πηγη

Ιπποφαές: Η αρχαία υπερτροφή που έκανε θαύματα


Στην αρχαία Ελλάδα ήταν πολύ γνωστό και η χρήση του ήταν ευρέως διαδεδομένη. Στο σύγχρονο κόσμο, όμως, οι επιστήμονες ανακάλυψαν τις εκπληκτικές του ιδιότητες μόλις την τελευταία πενταετία.

Το ιπποφαές αποτελεί ένα από τα φυτά, τα οποία κατακτούν την παγκόσμια αγορά και τους καταναλωτές με μεγάλη ταχύτητα, χάρη στις τεράστιες θεραπευτικές του ιδιότητες.

Στη Ρωσία και την Κίνα η καλλιέργειά του θεωρείται συστηματική, με την Ελλάδα να ευελπιστεί στο άμεσο μέλλον να μπει με δυναμικό τρόπο στην παγκόσμια αγορά.

ΣΟΚ! ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!


Πρόκειται για το καινούριο προεκλογικό φυλλάδιο του Λαος, που όπως βλέπουμε στην φωτογραφία μοιράζει ένα παιδάκι λαθρομεταναστών (ίσως και τσιγγανάκι)!

Τι έχουν να μας πουν τώρα οι "μεταναστοφάγοι" του Λαος;
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΥΛΙΚΟ;;

Ελληνόπουλα δεν υπάρχουν γι' αυτή τη δουλειά; Ειδικά με τόση ανεργία;

Πιθανόν κάποιοι θα πουν πως "ο Καρατζαφέρης δεν ήξερε"!

Εμείς, γνωρίζουμε πως συνήθως τα κόμματα δίνουν σε εταιρείες τη διανομή των φυλλαδίων τους!
Αν στο Λαος έκαναν το δεύτερο, δεν έπρεπε να ελέγξουν αν η συγκεκριμένη εταιρεία απασχολεί λαθρομετανάστες;

ΝΤΡΟΠΗ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

πηγη

Καθαρότητα ψυχής. Αγίου Ισάακ του Σύρου


Καθαρή ψυχή – καθαρός λόγος
 Όποιος έχει καθαρή ψυχή και αγνή διαγωγή, πάντοτε με σύνεση και προσοχή λαλεί τους λόγους του αγίου Πνεύματος, και συζητά κατά τα μέτρα της πίστης του για τα θεία και για τα δικά του ζητήματα. Αυτός όμως που έχει τσακισμένη την καρδιά του από τα πάθη, έχει και τη γλώσσα του κινούμενη απ’ αυτά. Και όταν μιλάει για πνευματικά θέματα, μιλάει με εμπάθεια και εγωισμό, για να υπερισχύσει στη συζήτηση. Έναν τέτοιο άνθρωπο ο σοφός τον καταλαβαίνει και μόνο που τον συναντά, και ο καθαρός τον οσφραίνεται από τη δυσοσμία του. (179 – 80).
Άλλη είναι η καθαρότητα του νου και άλλη της καρδιάς
 Άλλη είναι η καθαρότητα του νου και άλλη της καρδιάς. Ο νους είναι μία από τις αισθήσεις της ψυχής, ενώ η καρδιά περιέχει και εξουσιάζει τις εσωτερικές αισθήσεις. Η καρδιά είναι η ρίζα. Και αν η ρίζα είναι αγία, τότε και τα κλαδιά είναι άγια. Με άλλα λόγια, αν η καρδιά καθαρισθεί από το κακό, είναι φανερό ότι είναι καθαρές και όλες οι εσωτερικές αισθήσεις.

Είναι απίστευτοι: Αύξησαν το έλλειμμα 4,74 δισ. ευρώ!

Είναι απίστευτο, αλλά αυτοί που έχουν φέρει την οικονομία σε αυτό το σημείο που θα διαβάσετε παρακάτω ζητάνε την ψήφο μας: Το συνολικό έλλειμμα -μετά και τις πληρωμές τόκων από παλαιά και νέα δάνεια- διευρύνθηκε αντί να μειωθεί μετά από όλη αυτή την οικονομική αφαίμαξη των πολιτών.

Στο α΄τρίμηνο φέτος το δημόσιο στο σύνολό του υποχρεώθηκε...

ΗΠΑ: «Σε τρεις εβδομάδες θα έχουμε ξεμπερδέψει με το Ιράν»

Η αμερικανική στρατιωτική ηγεσία εκτιμά πως η εξουδετέρωση της ιρανικής στρατιωτικής απειλής δεν πρέπει να πάρει πάνω από 3 εβδομάδες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της κεντρικής διοίκησης CENTCOM (Central Command) αντισυνταγματάρχη T.G. Taylor,
Η πεποίθηση της CENTCOM είναι πως οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις...

ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!!

Καταρρέει η τουρκική προσπάθεια τρομοκράτησης ή πειθαναγκασμού υποψήφιων επενδυτών για να μπλοκάρει τη διαδικασία αξιοποίησης των αποθεμάτων υδρογονανθράκων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα κυπριακών μέσων ενημέρωσης, η ρωσική Gazprom, η γαλλική Gas De France Suez, η ισπανική Gas Natural και αριθμός άλλων ευρωπαϊκών εταιρειών είναι σε επαφές με...
την αμερικανική Noble Energy και την ισραηλινή Delek για την εμπορική αξιοποίηση του κοιτάσματος «Λεβιάθαν» στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) του Ισραήλ και ενδεχομένως, σε μετέπειτα στάδιο και του κοιτάσματος στο θαλάσσιο οικόπεδο «Αφροδίτη» της κυπριακής ΑΟΖ. Προφανώς, οι ισραηλινοί που εμπλέκονται και στα δύο «μέτωπα» θα φροντίσουν να «κλειδώσουν» τη συνεργασία με τις εταιρίες συνολικά.

Οι άτολμοι ψευτοπατριώτες προσπαθούν να εκμεταλευτούν τους αγώνες των απλών πολιτών για ψηφοθηρικούς λόγους!!!

Πολιτική εκμετάλλευση απόφασης 350/2011 ΣτΕ


Σε φυλλάδιο Υποψήφιου Βουλευτή Α' Αθηνών, που έχω στα χέρια μου, ενημερώνονται οι Αθηναίοι συμπολίτες & ψηφοφόροι μεταξύ άλλων ότι:
"με τον ΛΑ.Ο.Σ. πετύχαμε
Στηρίξαμε και κερδίσαμε την αντισυνταγματικότητα του νόμου για την παροχή ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες"


Στήριξε & κέρδισε ο ΛΑΟΣ την αντισυνταγματικότητα του νόμου για την παροχή ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες;

Νορβηγός καθηγητής, πρωτοπόρος στην μελέτη για την παγκόσμια ειρήνη, υπαινίσσεται σύνδεσμο μεταξύ της σφαγής στη Νορβηγία και της Μοσάντ.

Άρθρο από την ισραηλιτική Haaretz / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ Κάνοντας αρκετά αντισημιτικά σχόλια, ο Νορβηγός κοινωνιολόγος Johan Galtung υπερασπίζεται επίσης «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» και λέει ότι η εβραϊκή επιρροή ήταν ένας από τους παράγοντες που οδήγησαν στο Άουσβιτς. Ο Johan Galtung, Νορβηγός κοινωνιολόγος που έχει το παρατσούκλι "ο πατέρας των μελετών της ειρήνης," έκανε αντισημιτικά και αντι-ισραηλινά σχόλια, ενώ δίδασκε στο Πανεπιστήμιο του Όσλο, σε άρθρο που δημοσιεύθηκε αργότερα στο νορβηγικό Τύπο και σε μια συνέντευξη με την ισραηλινή εφημερίδα Χααρέτζ που ακολούθησε. Μεταξύ των άλλων, ο Galtung υποστήριξε ότι υπάρχει μια πιθανή σύνδεση μεταξύ της ευθύνης για τη σφαγή των παιδιών στη Νορβηγία το περασμένο καλοκαίρι, (από τον Μπρέιβικ) και της Μοσάντ.

 «Οι Εβραίοι ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, και τα κατευθύνουν για χάρη του Ισραήλ», έγραψε ο Galtung σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στη Νορβηγία. Επεσήμανε ότι ένας από τους............

Morgan Stanley: Πιθανό το σενάριο διπλού νομίσματος...

Το ευρωπαϊκό ερευνητικό τμήμα της επενδυτικής τράπεζας «Morgan Stanley» δημοσίευσε μία έκθεση που περιγράφει την σύνδεση των εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου με την οικονομική πορεία της χώρας μας μέσα στους επόμενους μήνες...
.

Στην έκθεση, που υπογράφεται από έγκριτους οικονομολόγους, γίνεται μία περιγραφή του πολιτικού σκηνικού μερικές ημέρες πριν από τις εκλογές, ενώ....

Διευθυντής του Εθνικού Μουσείου Ιστορίας της Βουλγαρία: "Μυστικές υπηρεσίες των Σκοπίων πίσω από την κλοπή των λειψάνων του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή από την πόλη Σλίβεν"

Ο διευθυντής του Εθνικού Μουσείου Ιστορίας της Βουλγαρίας, Μποζιντάρ Ντιμιτρόφ έχει συγκλονιστεί από την αποκάλυψη ότι η μυστική υπηρεσία των Σκοπίων βρίσκεται πίσω από την κλοπή των λειψάνων του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή από την πόλη Σλίβεν, αναφέρει η σερβική ενημερωτική πύλη ‘Βέστι Ον Λαιν’. Ο Ντιμιτρόφ είχε κοινοποιήσει τις πληροφορίες αυτές στα μέσα ενημέρωσης, τις οποίες είχε μάθει...

Θέων Αισθητήρες: Νέες εξαγωγικές επιτυχίες

Η ΘΕΩΝ Αισθητήρες ανακοινώνει ότι υπέγραψε νέες εξαγωγικές συμφωνίες συνολικής αξίας δέκα πέντε εκατομμυρίων ευρώ (€ 15 mio) που αφορούν προϊόντα της στον τομέα των ηλεκτρο-οπτικών. Συγκεκριμένα:
− Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των παραδόσεων στα πλαίσια προγενέστερου συμβολαίου, το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων
Αραβικών Εμιράτων (Η.Α.Ε.) προχώρησε στην ανάθεση δύο νέων συμβάσεων για την παραγγελία σημαντικού αριθμού...

Λοβέρδος: «Να ποινικοποιηθεί το σεξ χωρίς προφυλακτικό με ιερόδουλες

                                                                                                 Και τι θα κάνεις ρε μαμμόθρεφτο παρτάλι? Θα βάλεις μπάτσους στα κρεβάτια μας?

Αναβάθμιση της Ελλάδας από τη Standard & Poor's?

Η S&P αναβαθμίζει την Ελλάδα από selective default σε CCC. Κανονικά τώρα όλοι πρέπει να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ, τα μέτρα απέδωσαν και η οικονομία μας αναβαθμίστηκε, τα μνημόνια έπιασαν τόπο. Μπορεί κάποιες χιλιάδες Ελλήνων να ξενιτεύτηκαν, κάποιες χιλιάδες να αυτοκτόνησαν αλλά δεν πειράζει, πόλεμος χωρίς θύματα...η χώρα να σωθεί δηλαδή οι πολιτικοί οι τραπεζίτες και τα υπόλοιπα πουσ@@ριά.

Έκοψαν το ρεύμα σε 3.000 αγρότες λόγω χρεών, στο Μυτιληναίο όχι!Έκοψαν το ρεύμα σε 3.000 αγρότες λόγω χρεών, στο Μυτιληναίο όχι!

Άλλοι χρωστάνε 250.000 ευρώ στη ΔΕΗ και τους κόβουν το ρεύμα (και το νερό), και άλλοι πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ και συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά.

Ο λόγος για τους 3.000 αγρότες, που είναι μέλη του Οργανισμού Τοπικών Εγγείων Βελτιώσεων Πελοπίου (ΤΟΕΒ), και οι οποίοι έμειναν χωρίς νερό εξαιτίας όχι απλώς των...

χρεών του οργανισμού προς τη ΔΕΗ, αλλά της άρνησης της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού να αποδεχθεί διακανονισμό των χρεών και να ζητά την καταβολή ολόκληρου του ποσού για να επανασυνδέσει το ρεύμα !

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Ρομά και ντόπιων στον Λούρο Πρέβεζας


Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Ρομά και ντόπιων στον Λούρο Πρέβεζας
Άσχημη κατάληξη είχε η συμπλοκή Ρομά με ντόπιους στον Λούρο Πρέβεζας. Σύμφωνα με πληροφορίες 4 άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά το μεσημέρι όταν μια ομάδα Ρομά επιτέθηκαν σε ντόπιους κατοίκους του Λούρου με σίδερα και ξύλα ενώ οι πληροφορίες λένε ότι έπεσε και πυροβολισμός για εκφοβισμό, από κάποιον Ρομά, ο οποίος οπλοφορούσε.
H «διαμάχη» άρχισε από την Τρίτη, όπου ένας ντόπιος και ένας Ρομά.......

Bόμβα Γιούνκερ κατά Γερμανίας εκθέτει τις ελληνικές κυβερνήσεις των Μνημονίων


Σε σφοδρή επίθεση κατά της Γερμανίας και της πολιτικής της Ανγκέλα Μέρκελ προχώρησε, ποιος; Ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, λέγοντας πως «Το ό,τι η Γερμανία ισχυρίζεται ότι πρέπει να πληρώσει εκείνη το λογαριασμό για όλες τις άλλες χώρες είναι μέρος του προβλήματος. Είναι μαζικά προσβλητικό για τους άλλους»! 
Αν ο πρόεδρος του Eurogroup, προβαίνει σε τέτοια δήλωση, ο εκ των αρχιτεκτόνων των Μνημονίων, τότε ότι και να πει στην Ελλάδα το αντιμνημονιακό μπλοκ κατά της Γερμανίας, είναι λίγο και “σεμνό” και αποδεικνύεται και η ρηχότητα των επιλογών των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου που με δέος μπροστά την Γερμανία έλεγαν “Ναι σε όλα”. 
Παράλληλα δικαιώνονται όλοι όσοι υποστήριζαν ότι με το να ακολουθούμε πολιτική υποταγής απέναντι στο Βερολίνο, όπως διέπραξαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, απλά υπογράφουμε...

ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ!!!


Τι πραγματικά θα γίνει αν αυξηθεί η θητεία,χωρίς να κλείσουν στρατόπεδα;Το καλύτερο ρουσφέτι!

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Σεβόμαστε την    άποψη που εξέφρασε ο Α/ΓΕΕΘΑ    Μ.Κωσταράκος,απαντώντας ουσιαστικά στο άρθρο μας για τη θητεία.Αναδιοργάνωση και αύξηση της θητείας δύο στόχοι ξεχωριστοί,έγραψε στο μήνυμά του στο twitter, τους οποίους θα υλοποιήσει στο άμεσο μέλλον.

Δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε τις προθέσεις του.Όπως και τις προθέσεις αρκετών προκατόχων του.Αλλά θα μας επιτρέψει να εκφράσουμε την καχυποψία μας,που δεν αφορά στους στρατιωτικούς αλλά στους πολιτικούς μας.Διαχρονικά και ανεξαρτήτως χρώματος.

Επιμένουμε να συνδέουμε την αναδιοργάνωση -το συμμάζεμα των μονάδων για την ακρίβεια- με τη θητεία και θα εξηγήσουμε γιατί.

Ισραήλ: Έτοιμο να επιτεθεί στο Ιράν μετά τις 23 Μαϊου


Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Milliyet το Ισραήλ είναι έτοιμο να επιτεθεί εναντίον του Ιράν σε περίπτωση που οι συνομιλίες της 23ης Μαίου μεταξύ της Τεχεράνης και της ομάδας Ρ5+1 καταλήξουν σε ναυάγιο. Η τουρκική εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες από τον ισραηλινό τηλεοπτικό σταθμό Channel 10δημοσιογράφος του οποίου φέρεται να έχει πάρει συνεντεύξεις από Ισραηλινούς στρατιωτικούς και οι οποίοι αποκάλυψαν μέρος των σχεδίων του Ισραήλ. Δεν έχουν τίποτα άλλο να προσφέρουν στο λαό εκτός από τον φόβο


Και το μόνο πράγμα που προωθούν για συσπειρώσουν τους οπαδούς τους, πρώην πελάτες τους, είναι Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ. Λυσάξανε τα κανάλια. Μνημόνιο ή χάος...


Όμως υπάρχει μια φράση που δεν τη ξεχνάμε. Ειπώθηκε πριν από καιρό από τον κ.Βενιζέλο κι είναι σημαντικό να μην τη ξεχάσουμε τώρα.

"Το ότι πτωχεύουν οι Ελληνες, δεν είναι ταυτόσημο ότι πτωχεύει η Ελλάδα"


- Έως τέλη Ιουνίου ο ... δεύτερος γύρος του Μνημονίου
- Μειώσεις μισθών και 15.000 απολύσεις στο Δημόσιο
- Νέο φορολογικό και κατάργηση φοροαπαλλαγών
- Αυξήσεις σε τιμολόγια ΔΕΚΟΕλληνική η μεγαλύτερη σημαία του κόσμου… από άνθη [βίντεο]


anthoshmaia_1-5-2012
Στην εκδήλωση για τη γιορτή της Πρωτομαγιάς που πραγματοποιήσε την Δευτέρα, ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος, στην...
Πλατεία Ντεβέ Οβρυάς, τα μέλη του έφτιαξαν τη μεγαλύτερη άνθινη σημαία στον κόσμο.
Η Ελληνική σημαία έχει ύψος 3 μέτρα και πλάτος 5 μέτρα (15 τετραγωνικά) και για να γίνει χρειάστηκαν περισσότερα από 10.000 γαρύφαλλα και πολλές ώρες δουλειάς.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ!

Μία ολόκληρη ελληνική λέξη είναι γραμμένη στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη!
Σύμφωνα με τις «Αποκαλύψεις» η φωτογραφία που αποδεικνύει του λόγου το αληθές, είναι τραβηγμένη από τον διαστημικό σταθμό Viking 1.

Με βάση αυτή τη φωτογραφία, η λέξη είναι γραμμένη στην επιφάνεια ενός κτιρίου(!), ενώ το τελευταίο γράμμα είναι το ελληνικά άλφα που οι προγονοί μας το είχαν για τελεία.

Άρα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πιο μπροστά θα υπάρχουν και άλλες λέξεις και θα αποτελούν μια φράση.


Εάν δούμε την περίπτωση που εναφέρεται στα Αγγλικά ότι μπορεί τα γράμματα να είναι ΑΕΙΖΩ (Aeizw) , τότε έχουμε δύο λέξεις ΑΕΙ + ΖΩ ( πάντοτε + ζω, ζω για πάντα, είμαι αθάνατος)...

Τα συμπεράσματα δικά σας...