ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ ΑΛ. ΣΑΜΑΡΑ. Κουκουλώνουν την απόλυση καθηγήτριας που έπιασε τον υιό Σαμαρά να αντιγράφει



Απέλυσαν την καθηγήτρια που έπιασε τον υιό του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει στις εξετάσεις του μαθήματος της χημείας στο Κολλέγιο Αθηνών (στο οποίο τυγχάνει να είναι πρόεδρος ο αδελφός του πρωθυπουργού Αλέξανδρος Σαμαράς) και έβαλε τη μονογραφή της στην κόλλα του και τώρα επιχειρούν να «θάψουν» την υπόθεση, η οποία απ΄ότι φαίνεται αποκτά πολιτικές διαστάσεις σε μία περίοδο που γίνεται «κόλαση» στην Παιδεία.
Το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας συνεδριάζε χθές αργά το απόγευμα προκειμένου να κρίνει αν ήταν νόμιμη ή όχι η καταγγελία της σύμβασης της συγκεκριμένης εκπαιδευτικού, αλλά με μία «πραξικοπηματική» ενέργεια εξαίρεσαν από τη συνεδρίαση τους νόμιμους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ).
Ο σκοπός είναι προφανής. Να επιβεβαιώσουν την απόφαση της απόλυσης και να την καταχωνιάσουν προκειμένου να μην λάβει άλλες διαστάσεις και

ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ

Νίκος Κατσαρός
Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
π.Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Χημικών 


Όταν πριν λίγο καιρό έγραφα ένα άρθρο για την «διαρροή ταλαντούχων επιστημόνων στο εξωτερικό: η Ελλάδα που ματώνει» δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γινόταν στην κυριολεξία πραγματικότητα. 

Ετούτοι εδώ (κατέβασαν) το χώμα στον ΄Εβρο …Εντυπωσιακές φώτο απο την Αστραπή !


Τελικά ήταν να μην πάρουν φωτιά εκεί στον Έβρο κανείς δεν πίστευε οτι η Νυχτερινή μεγάλη Άσκηση »Αστραπή 2013 » οτι θα είχε την μεγάλη επιτυχία και την τρομερή ευστοχία των πυρών που…Είχε !