ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Εδώ και 8 χρόνια κανένα μωρό δεν γεννήθηκε σε χωριό Θεσπρωτίας


ΣΟΚ! Εδώ και 8 χρόνια κανένα μωρό δεν γεννήθηκε σε χωριό Θεσπρωτίας
Κανένα μωρό δεν γεννήθηκε εδώ και 8 χρόνια στο Πολύδροσο του δήμου Σουλίου.
Πρόκειται για ένα αρνητικό ρεκόρ, που δείχνει αφ’ ενός το πρόβλημα της υπογεννητικότητας και αφετέρου την ερήμωση των χωριών. Το δημογραφικό πρόβλημα, παρόλο, που, πλέον, λόγω της κρίσης, δεν ασχολείται κανείς μαζί του, έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, όπως γράφει η Κάτοψη.
Γεράζουν τα χωριά μας. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, που κατέγραψε ο ιερέας της ενορίας,

Παναγιωτόπουλος:Θα παραμείνει θωρακισμένη η χώρα

Θα ήταν το λιγότερο ανόητο, εκ μέρους μας, να σχολιάσουμε αυτή την δήλωση. Δεν μπορούμε και να γελάσουμε...

Οι τρεις τελευταίες επιθυμίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου


Ευρισκόμενος στα πρόθυρα του θανάτου, ο Μέγας Αλέξανδρος συγκάλεσε τους στρατηγούς του και τους κοινοποίησε τις τρεις τελευταίες επιθυμίες του.
Αυτές ήταν :
1] Να μεταφερθεί το φέρετρό του στους ώμους από τους καλύτερους γιατρούς της εποχής.
2] Τους θησαυρούς που είχε αποκτήσει [ασήμι, χρυσάφι, πολύτιμους λίθους] να τους σκορπίσουν σε όλη τη διαδρομή μέχρι τον τάφο του.
3] Τα χέρια του να μείνουν να λικνίζονται στον αέρα, έξω από το φέρετρο, σε θέα όλων.
Ένας από τους στρατηγούς, έκπληκτος από τις ασυνήθιστες επιθυμίες, ρώτησε τον Αλέξανδρο ποιοι ήταν οι λόγοι.
Ο Αλέξανδρος του εξήγησε:

ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!



Τρεις αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση στις 11 το πρωί, όταν πραγματοποιούσαν πεζή περιπολία στη γωνία Στουρνάρη και Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια.

ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ > 4 (!) ρωσικοί Στόλοι συγκλίνουν σε Αιγαίο-Α.Μεσόγειο



Για πρώτη φορά, πιθανότατα και πριν από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, η Ρωσία συγκεντρώνει πολαμικά πλοία από όλους τους Στόλους που βρίσκονται ανεπτυγμένοι στους ωκεανούς και τα στέλνει στην Α.Μεσόγειο, στην φωτιά της Συρίας και - όπως φαίνεται - και του Λιβάνου! 
Συγκεκριμένα εκτός από τους μέχρι σήμερα μείζονας ναυτικούς σχηματισμούς του του Βορείου Στόλου, των Στόλων της Βαλτικής και της Μαύρης Θάλασσας, για πρώτη φορά αποσπά πλοία και από τον Στόλο του Ειρηνικού Ωκεανού και τα στέλνει στην Α.Μεσόγειο.

Το χαστούκι του Κασιδιάρη έγινε ρεμπέτικο


AΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΡΧΙΣΕ


Πώς θα καταλάβετε εάν το ποτό σας είναι νοθευμένο;


Μετά από ένα ξέφρενο γλέντι με φίλους ξυπνήσατε με βαρύ κεφάλι, κακή διάθεση, ανακατωσούρα, προβλήματα στο στομάχι και χωρίς να θυμάστε όλα όσα έγιναν; Κατά πάσα πιθανότητα ήπιατε περισσότερο από όσο αντέχατε.
Τι συμβαίνει όμως…. αν ήπιατε μόνο ένα ποτηράκι και έχετε συμπτώματα που εμφανίζονται μόνο μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ τότε πιθανόν το ποτό σας να ήταν «μπόμπα». Ακολουθήστε τα παρακάτω κόλπα για να ανακαλύψετε το νοθευμένο ποτό:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ

.
Τη συγκλονιστική κραυγή απελπισίας και αγωνίας της Σαμπιχά Σουλεϊμάν, μιας Μουσουλμάνας Ρομά από την Ξάνθη, η οποία κατήγγειλε στο 5ο Συνέδριο του ΟΗΕ για τις μειονότητες στη Γενεύη, την κατευθυνόμενη από την Άγκυρα εκπαιδευτική πολιτική της μειονότητας, μετέφερε με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Θα καταστρέψουν ακόμη και την ικανότητα μας να χαιρόμαστε;;

  

Η προσπάθεια ιατρικής αντιμετώπισης και καταπολέμησης του εθισμού στις ναρκωτικές ουσίες, της βαριάς κατάθλιψης και της επιληψίας... περνά μέσα από την ολική ακύρωση της εγκεφαλικής ικανότητας ευχάριστων αισθημάτων;;; Κινέζοι νευροχειρούργοι προσπαθούν πλέον να καταπολεμήσουν τον εθισμό στις οπιούχες ουσίες μέσω της καταστροφής μίας περιοχής του εγκεφάλου ο οποίος ρυθμίζει τα αισθήματα της χαράς.

Όμως, όπως προειδοποιεί και επισημαίνει το περιοδικό Time , “η πρόκληση βλάβης στην

Συνέχεια τουρκοεκδηλώσεων στην Κομοτηνή με ζεστό προξενικό χρήμα!


    Και νέα δήθεν θρησκευτική-πολιτιστική εκδήλωση του τουρκικού Προξενείου με σαφή μηνύματα τουρκισμού και παρόντες πολλούς σεσημασμένους τουρκοπράκτορες της Θράκης…
    Άλλη μια μαζική τουρκοεκδήλωση με τον γνωστό πάντα χρηματοδότη, πραγματοποιήθηκε προ ολίγων ημερών στο γνωστό (και ως…προέκταση του Τουρκικού Προξενείου) ξενοδοχείο της Κομοτηνής «Chris & Eve». Τυπικά διοργανωτής βέβαια δεν ήταν το Προξενείο, αλλά η

ΣΟΣ...!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ...!!!

ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...!!!

Με τις φωτογραφίες των δυο Αλβανών στα χέρια «χτενίζουν» τη Φθιώτιδα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., σφίγγοντας όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τους αδίστακτους κακοποιούς. Ήδη έχουν αναγνωριστεί από τα θύματα των πέντε ληστειών και των βιασμών που διέπραξαν το τελευταίο

Είχε Ελληνική καταγωγή η Παναγία...;;;


Θεός ἀεὶ παρών! Ἰησοῦς ὁ Μέγας Ἀρχιερεύς, ὁ Υἱός τοῦ Θεοῦ ὁ μονογενής, ὁ Σωτήρ καὶ τὸ Φῶς τοῦ Κόσμου, ὁ μοναδικός Χριστός, ὁ μοναδικός Μεσσίας.


Ἐὰν ἀγαπᾶτέ με, τὰς ἐντολὰς τὰς ἐμὰς τηρήσατε, καὶ ἐγὼ ἐρωτήσω τὸν πατέρα καὶ ἄλλον παράκλητον δώσει ὑμῖν, ἵνα μένει μεθ' ὑμῶν εἰς τὸν αἰῶνα, τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας, ὃ ὁ κόσμος οὐ δύναται λαβεῖν, ὅτι οὐ θεωρεῖ αὐτὸ οὐδὲ γινώσκει αὐτὸ· ὑμεῖς δὲ γινώσκετε αὐτό, ὅτι παρ’ ὑμῖν μένει καὶ ἐν ὑμῖν ἔσται. Οὐκ ἀφήσω ὑμᾶς ὀρφανούς· ἔρχομαι πρὸς ὑμᾶς. (Ἰω. 14:15-18)

Δεκατριάχρονη ηθοποιός επανήλθε στη ζωή με αγιασμό!!!!

   
 Η 13χρονη ηθοποιός Lucy Hussey-Bergonz η οποία έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία λίγες μόλις μέρες μετά από τα γυρίσματα της...
ταινίας «Χάρι Πότερ και ο ημίαιμος πρίγκιπας», μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου και συνδέθηκε με μηχανήματα υποστήριξης.

Η Lucy, γεννήθηκε με αρτηριοφλεβική δυσπλασία και υπεβλήθη σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις ενώ βρισκόταν ήδη σε κώμα χωρίς βελτίωση.

Όταν η 41χρονη μητέρα της, Denise, ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι ήρθε η στιγμή να την αποχαιρετήσουν εκείνη κάλεσε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας καθώς κι έναν παπά για να τη βαπτίσουν πριν την αποχαιρετίσουν οριστικά.

Όταν όμως το αγιασμένο νερό άγγιξε το μέτωπο της, όλοι έμειναν άναυδοι.....

Το γύρισαν στα σκληρά ναρκωτικά οι τουρκόσποροι της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας και προκαλούν την Χρυσή Αυγή: "Μην τολμήσετε να πατήσετε το πόδι σας"...!!!

              

"Το Αλβανικό έθνος είναι το παλαιότερο, το πιο πολιτισμένο και το πιο φιλοευρωπαϊκό στα Βαλκάνια" λένε οι Ερυθρόμαυροι Εθνικιστές!

Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία αντέδρασε σήμερα στις δηλώσεις της «Χρυσής Αυγής» που αποκαλούν το αλβανικόέθνος «έθνος κατσαπλίαδων» που «δεν έχει με τι να υπερηφανευτεί» και θεωρεί ότι το αλβανικό έθνος είναι «ένα έθνος φτιαγμένο από την Ιταλία, τους αμερικανούς σιωνιστές και την Οθωμανική Αυτοκρατορία», αναφέρει σύσσωμος ο αλβανικός τύπος.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ! «ΠΩΣ ΑΦΗΣΑ ΤΟΝ ΒΟΥΔΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ»!


O Αλέξιος Setir Cahyadi περιγράφει την συγκλονιστική του ιστορία. Πως τον κέρδισε η θρησκεία μας και άφησε τον Βουδισμό.
Σας την παρουσιάζουμε:

"Αφιερώνω αυτή τη μαρτυρία στην Αγία Τριάδα, με την καρδιά γεμάτη ευχαριστίες που δεν μπορούν να εκφραστούν πλήρως με λέξεις, σαν ελάχιστο δείγμα ταπεινής ευγνωμοσύνης καΙ βαθειας εξυμvήσεως του ενδόξου ονόματος του Θεού, επειδή η Χάρη Του με βοήθησε να γνωρίσω το αληθινό φως, που είναι ο Σωτήρας της ψυχής.

Γεννήθηκα καΙ μεγάλωσα σε βουδδιστική οικογένεια και με ζήλο παρακολούθησα τη βουδδιστική διδασκαλία. Έτσι έγινα τόσο καλός βουδδιστής, ώστε κατόρθωσα..

Η Μέρκελ επιστρέφει στην Κύπρο μετά από ακριβώς δυο χρόνια! Εμ, αφού πάνε να κλείσουν άρον άρον τις συμφωνίες για τα οικόπεδα…

cyprus_npa_coverage

Στην Κύπρο θα βρεθεί στις 11 Ιανουαρίου η Αγκελα Μέρκελ, με την ιδιότητα της προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (CDU).

Όπως αναφέρει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κυρία Μέρκελ θα παραμείνει για λίγες μόνο ώρες στη Λεμεσό για να παρευρεθεί στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Λέτε στην επίσκεψη να μην κάνει κουβέντα για τα υπόλοιπα οικόπεδα με φυσικό αέριο, για τα οποία οι συμφωνίες δεν έχουν κλείσει ακόμα;

Να μας τους φέρουν εδώ κι αυτούς...!!! Εργάτες στην Ινδία σκότωσαν και μετά έφαγαν το αφεντικό τους...!!!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ινδία όπου η αστυνομία κατηγόρησε εργάτες φυτείας τσαγιού ότι δολοφόνησαν και έφαγαν τον εργοδότη τους, γράφει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Το Δεκέμβριο οι εργαζόμενοι στη φυτεία τσαγιού, που βρίσκεται στο κρατίδιο Ασάμ, στασίασαν. Περίπου 1000 διαδηλωτές περικύκλωσαν και έκαψαν την οικία του ιδιοκτήτη της φυτείας. Ο ίδιος

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκοισραηλινή επαναπροσέγγιση;

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΤΕΛΓΙΑ

Την προηγούμενη εβδομάδα, μεταξύ άλλων, μια σημαντική εξέλιξη, η οποία αφορά το μέλλον των τουρκοισραηλινών σχέσεων άφησε το στίγμα της στην επικαιρότητα της Ανατολικής Μεσογείου. Σύμφωνα με τα τουρκικά και τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, τις προηγούμενες εβδομάδες, η Άγκυρα έδωσε το πράσινο φως για την ομαλοποίηση των σχέσεων της με το Τελ Αβίβ στα πλαίσια της βορειοατλαντικής συμμαχίας.  Συγκεκριμένα, στην νέα περίοδο, η Άγκυρα δεν θα θέσει βέτο στην συνεργασία του Ισραήλ με το ΝΑΤΟ σε διάφορα στρατιωτικά και

Εμείς ανταλλακτικά οι Τούρκοι αεροπλανοφόρο!!! Βαριές οι ευθύνες για τον αφοπλισμό της χώρας...

Ενώ σήμερα συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ προς έγκριση της προμήθειας 67 kit κινητήρων F-100-29 PW των F-16, μια προμήθεια που εκκρεμεί από το 2007, και που έχει ως αποτέλεσμα την καθήλωση... 

του μεγαλύτερου μέρους, του στόλου των F-16 της Π.Α την Πέμπτη, 3 Ιανουαρίουπραγματοποιείται στην Τουρκία σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο υπουργείο Άμυνας με τη συμμετοχή της τουρκικής αμυντικής

Θέλει προσοχή όταν μιλάτε για φοροφυγάδες κύριε Παπούλια

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Πρωτοχρονιάτικο του μήνυμα θυμήθηκε τα αδύναμα και φτωχότερα στρώματα αλλά και την οικονομική ελίτ της χώρας που, σύμφωνα με τον κ. Παπούλια: «Η οικονομική ελίτ της χώρας δεν έχει απλώς την ηθική υποχρέωση να σηκώσει τα βάρη που της αναλογούν...
Έχει την επιτακτική υποχρέωση, για να αποτραπούν οι επώδυνες επιπτώσεις για τα πλέον αδύναμα και φτωχότερα οικονομικά στρώματα».

70% κάτω οι πωλήσεις στα ακίνητα..

Σαν άλλος χάρτινος πύργος έχει καταρρεύσει το οχυρό της επενδυτικής δραστηριότητας, με τα στοιχεία να δίνουν "βουτιά" έως 70% στις τιμές των ακινήτων στην Αττική.

Οι ακριβές, σύμφωνα με την Ημερησία, έγιναν φθηνότερες και οι φθηνές πέρασαν στα αζήτητα, καθώς οι αγοραστές απομακρύνθηκαν από την αγορά ακινήτων εξαιτίας της υπέρμετρης φορολόγησης του ακινήτου που το καθιστά πολυέξοδο και πλέον φορτώνει με πολλά οικονομικά βάρη στον ιδιοκτήτη.

Πακιστανοί Αγιοβασίληδες έλεγαν τα κάλαντα ανά δυάδες ή ανά τριάδες σε γειτονιές της Αθήνας...!!!

Tου Στρατή Μαζίδη_ Υπήρχαν δε και ορισμένοι ανυποψίαστοι που στο κουδούνισμα της πόρτας ανταποκρίθηκαν να ανοίξουν. Ένας Θεός ξέρει πως θα ένιωσαν όταν αντίκρυζαν... 

μελαμψούς ασιάτες εκπροσώπους φανατισμένου δόγματος με κόκκινους σκούφους να τραγουδούν:

“Αρκιμινιά κι αρκικρονιά, ψιλί μο δεντρολιμπανιά, κι αρκί κι αρκί καλο μας κρόνος”… 

Αλλοδαποί ξυλοκόπησαν αστυνομικούς στα Εξάρχεια

                 
Επίθεση σε αστυνομικούς από αλλοδαπούς πωλητές λαθραίων τσιγάρων στα Εξάρχεια

Αλλοδαποί πωλητές λαθραίων τσιγάρων επιτέθηκαν και......

Βιαστής παιδιών ο Ρώσος αχυράνθρωπος που κάνει «αντιπολίτευση» στον Πούτιν!


Όλα τα διαμάντια έχει επιστρατεύσει η “πολιτισμένη” Δύση για να κάνει αντιπολίτευση στον Πούτιν. Μετά τον προβεβλημένο “ακτιβιστή” που συνεργαζόταν με ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις, ήρθε η σειρά του τύπου που οργάνωνε τις “κολοσσιαίες” αντιπολιτευτικές συγκεντρώσεις. Αυτές με τους 30 διαδηλωτές και τις 300 κάμερες, που “κλόνιζαν” τον Πούτιν, σύμφωνα με τα δυτικά ΜΜ”Ε”.
Ο “ακτιβιστής” Rustem Adagamov, κατηγορείται για βιασμό παιδιού κατά συρροή, γεγονός που αποκάλυψε η πρώην σύζυγος του από τη Νορβηγία όπου ζει. Η γυναίκα τον παράτησε
και έφυγε νύχτα όταν ένα κορίτσι 12 χρονών....

ΣΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ


Από την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013 έως την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις, οι οποίες αναμένεται να διαμορφωθούν σε επίπεδα άνω του 50%.

Παράλληλα, η μεγάλη πτώση του τζίρου για το σύνολο της αγοράς αλλά και η μειωμένη κίνηση τις ημέρες των γιορτών – παρά τις προσφορές – αναγκάζουν τους επιχειρηματίες να αρχίσουν νωρίτερα τις μεγάλες μειώσεις τιμών.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Νίκος Κογιουμτζής έκανε λόγο για μείωση του τζίρου κατά 25% κατά τις φετινές γιορτές.

Αν φάγατε πολύ και απότομα, αν δεν νιώθετε καλά, και έχετε δυσφορία, βαρυστομαχιά, διαβάστε αυτές τις οδηγίες για να αποφύγετε τα χειρότερα...


Γράφει ο γιατρός Αλέξανδρος Γιατζίδης

Τα πολλά και βαριά φαγητά και γλυκά, η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών και φαγητών με πολλά λιπαρά, τα νυχτερινά βαριά γεύματα στα πάρτι και τα ρεβεγιόν, δεν αποτελούν τον καλύτερο σύμμαχο για το στομάχι και την υγεία μας.

Αυτή η υπερβολική κατανάλωση φαγητών –που χαρακτηρίζει την περίοδο των γιορτών- είναι μια από τις κυριότερες αιτίες της δυσπεψίας, δηλαδή της κατάσταση κακής λειτουργίας του πεπτικού συστήματος που δημιουργεί δυσχέρειες κατά την πέψη. Τα συνήθη συμπτώματά της είναι: βάρος στο στομάχι, φούσκωμα, πόνος στο στομάχι, ναυτία, άσχημη γεύση, ξινίλες, ρεψίματα, κάποιες φορές διάρροια, πονοκέφαλος, πόνο στα κάτω άκρα (από τα γόνατα και κάτω), τοξιναιμία, αδυναμία, ατονία, καούρες.

ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ

Του Κυριάκου Θεοδωρακάκου

Το Πεκίνο, είναι μια θορυβώδης πυκνοκατοικημένη πόλη, 20 εκατομμυρίων ανθρώπων. Στην κινεζική πρωτεύουσα, ο επισκέπτης θα συναντήσει παντού έργα και νέες κατασκευές αλλά δεν πρόκειται να δει χριστιανικούς ναούς, ούτε να ακούσει καμπάνες.

Όπως σε κάθε κανόνα και στην περίπτωση αυτή υπάρχει εξαίρεση. Η εξαίρεση αυτή βρίσκεται μέσα στο κτήριο της Ρωσικής Πρεσβείας και είναι η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Εφημέριος είναι ο πατέρας Σεργκέι Βορονίν και μαζί με τον διάκονο Αλεξέι Τσερκάσωφ οδηγούν τις Κυριακές τη Θεία Λειτουργία, που προσφέρεται σε όλη την πλούσια ομορφιά της Ρωσικής Ορθόδοξης παράδοσης.

Ο ναός χτίστηκε στις αρχές του 1900 αλλά καταστράφηκε λίγους μήνες μετά, κατά τη διάρκεια της εξέγερσης.....

ΣΟΣ...!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ...!!!



ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...!!!

Με τις φωτογραφίες των δυο Αλβανών στα χέρια «χτενίζουν» τη Φθιώτιδα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., σφίγγοντας όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τους αδίστακτους κακοποιούς. Ήδη έχουν αναγνωριστεί από τα θύματα των πέντε ληστειών και των βιασμών που διέπραξαν το τελευταίο δεκαήμερο και ερευνάται αν αυτοί δολοφόνησαν τον 44χρονο στο πρατήριο καυσίμων του Δομοκού.

Οι δράστες, ένας κοντός ηλικίας 30 και ένας ψηλός ξανθός ηλικίας 27 χρόνων, είναι βαριά οπλισμένοι με «Καλάσνικοφ» και καραμπίνα. Γι’ αυτό έχουν δοθεί σαφείς εντολές στους αστυνομικούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αν καταφέρουν να τους εντοπίσουν. Οι έρευνες έχουν περιοριστεί στη Λαμία και την ευρύτερη Φθιώτιδα, καθώς εκεί βρέθηκε......

VIDEO: Τρελό πείραμα… πετώντας βραστό νερό στους -41oC!

Ένα απίθανο βίντεο καταγράφει τη δημιουργία τεχνητής ομίχλης...
όταν ένας νεαρός ανοίγει το παράθυρο του διαμερίσματός του σε μια παγωμένη πόλη της Ρωσίας (με θερμοκρασία -41 βαθμούς Κελσίου) και απλώς ρίχνει βραστό νερό στο κενό. Το νερό εξατμίζεται πριν καν φτάσει στο έδαφος δημιουργώντας ένα σύννεφο ατμού.

Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος

Να φάνε και να ζεσταθούν το χειμώνα ή να πληρώσουν την εφορία; Μάλλον το πρώτο...
Σε πλήρη αδυναμία να αποπληρώσουν τις τρέχουσες οφειλές τους προς την Εφορία βρίσκονται χιλιάδες νοικοκυριά. Τα ανεξόφλητα χρέη αυξάνονται με ρυθμό 1 δισ. τον μήνα. Το οικονομικό επιτελείο της κατοχικής κυβέρνησης προβληματίζεται έντονα. Υπό αυτές τις συνθήκες...

Ποιές τροφές είναι πλούσιες σε βιταμίνη C;

Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας και τις λαμβάνουμε καθημερινά από διάφορες τροφές που καταναλώνουμε, χωρίς καλά καλά να το γνωρίζουμε... 

Τα λεγόμενα όμως junk foods που μπήκαν στη ζωή μας, φρέναραν αυτή την "καταλάθος" υγιεινή διατροφή που είναι ζωτικής σημασίας για τον οργανισμό μας. 

Η βιταμίνη C συγκεκριμένα, αποτελεί από τις σημαντικότερες βιταμίνες για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος κι όχι μόνο. 

Οπότε είναι καλό να συμπεριλαμβάνουμε στο μενού μας καθημερινά, τροφές που την περιέχουν. 

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι αυτές με πλούσια περιεκτικότητα! 

Πως οι Εβραίοι στην Αμερική υπονόμευσαν τα Χριστούγεννα.




Το βιβλίο του Αμερικανο-Εβραίου ραβίνου Joshua Eli Plaut “A Kosher Christmas: ’Tis the Season to Be Jewish”, αποκαλύπτει αυτό που γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό: Οι Εβραίοι πράγματι υπονόμευσαν τα Χριστούγεννα. Αν και το βιβλίο αξίζει να διαβαστεί ολόκληρο, έχουμε εδώ μια περίληψη και κάποιο σχόλιο από τον Εβραίο αρθρογράφο Ethan Schwartz (“Twas the night after Christmas“).

Πρώτα η περίληψη:
«Οι Εβραίοι ήταν η εμπροσθοφυλακή της προσπάθειας να "μετασχηματιστούν τα Χριστούγεννα σε μια εορταστική περίοδο που θα ανήκει σε όλους τους Αμερικανούς, χωρίς θρησκευτική αποκλειστικότητα.Οι πιο σημαντικοί εβραϊκοί μηχανισμοί της εκκοσμίκευσης των Χριστουγέννων είναι η κωμωδία και η παρωδία, καθώς το γέλιο υπονομεύει το θρησκευτικό δέος. Πάρτε, για παράδειγμα,

Θέλετε να φοροδιαφύγετε; Να ξεπλύνετε μαύρο χρήμα;Ορίστε η ξεφτίλα του μνημονίου με οδηγίες.


Οι παρόλες της “πάταξης της φοροδιαφυγής”. Το έγκλημα του μνημονίου εις βάρος της πραγματικής οικονομίας. Οι χαχόλοι “καθηγητές οικονομικών” που μένουν με το στόμα ανοιχτό βλέποντας την κατάρρευση των εσόδων κατόπιν εορτής, όταν εμείς τα γράφαμε από τον Μάιο του 2010.
Ένας εσμός ηλιθίων, αδιάβαστων, εκβιαζόμενων επίορκων και λαμογιών, κρατικοδίαιτων τεμπελχανάδων και διαπλεκομένων δημιούργησε αυτό που θα διαβάσετε στην διαφήμιση που ακολουθεί. Γιατί περί διαφήμισης πρόκειται, σε άπταιστα Ελληνικά, απευθυνόμενη σε Έλληνες πολίτες.

Οι αιτίες; Πραγματικά γελοίες για να τις ξαναεξηγήσουμε. Γιατί άραγε οι φωστήρες του ΙΟΒΕ δεν προέβλεψαν ότι ο τζίρος του πετρελαίου θέρμανσης θα καταρρεύσει κατά 75%; Γιατί το όνειδος Παπακωνσταντίνου δεν προέβλεψε ότι οι εισπράξεις από τα τέλη κυκλοφορίας θα καταρρεύσουν
“παρά την αύξηση”;

Μάθε πρώτα τι εστί Διαφωτισμός, πανάσχετε Αλέξιε Τσίπρα, και μετά «το παίζεις» οπαδός του…!!




Στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του που μας έστειλε από την μακρινή Αργεντινή, ο αγράμματος Αρχηγός του Σύριζα Αλέξιος Τσίπρας αναφέρει:

«Μπορεί να σας φανεί παράξενο, αλλά νιώθουμε όπως οι επιστήμονες την εποχή του Μεσαίωνα. Δεν λέμε βέβαια ότι η γη γυρίζει αλλά λέμε κάτι εξίσου προφανές: ότι η λιτότητα καταστρέφει. Και οι αντίπαλοί μας μας στέλνουν στην Ιερά Εξέταση των media που ελέγχουν. Είμαστε, όμως, βέβαιοι ότι στο τέλος ο Διαφωτισμός θα νικήσει τον Μεσαίωνα και η ελπίδα τον φόβο»…

ΡΩΤΑΜΕ τον αστοιχείωτο Αλέξιο....

Ένας Γερμανός αποκαλύπτει: Η ελληνική διάσωση είναι σκηνοθετημένη!



Με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό άρθρο που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Die Welt ο γερμανός δημοσιογράφος Χένρικ Μ. Μπρόντερ επιρρίπτει ευθύνες στη γερμανική κυβέρνηση για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα. Ο ίδιος αναφέρει ότι η διάσωση της Ελλάδας είναι σκηνοθετημένη από τους Γερμανούς προς όφελός τους!
Ο γερμανός δημοσιογράφος και συγγραφέας υποστηρίζει ότι η Γερμανία είναι συνυπεύθυνη για τα πάθη των Ελλήνων, ότι αντί να βοηθά σκέφτεται το ίδιον όφελος και καλεί τους συμπατριώτες του να δείξουν επιτέλους ευσπλαχνία για την Ελλάδα, η οποία μέσω της πολιτικής αυστηρής λιτότητας που της επιβάλλεται από την τρόικα οδηγείται στην οικονομική εξόντωση.

Σιωνιστικό κέντρο “Simon Wiesenthal” > "6ος μεγαλύτερος εχθρός του Σιωνισμού η Χρυσή Αυγή"



Την Χρυσή Αυγή όμως γιατί τη φοβούνται; Κάθε χρόνο, το γνωστό εβραϊκό κέντρο “Simon Wiesenthal” με έδρα το Λος Άντζελες εκδίδει το TOP-10 των μεγαλύτερων εχθρών του Σιωνισμού διεθνώς. Φέτος η εν λόγω λίστα μας επεφύλασσε μία έκπληξη.

Δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα...Έτος απολύσεων, ανεργίας και μετανάστευσης το 2013


Έτος απολύσεων και υψηλής ανεργίας και μετανάστευσης αναμένεται το 2013, με τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου επισημαίνοντας ότι η ολική ανατροπή των εργασιακών σχέσεων με το Μνημόνιο 3 θα εξελιχθεί μέσα στους πρώτους μήνες του νέου έτους. 
Ειδικά οι κλάδοι που βρίσκονται σε αναδιάρθρωση και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αναμένεται να «χτυπηθούν» περισσότερο.

Γιατί πιέζει το BBC για τέμενος στην Αθήνα;


rayers















Τα «ρεπορτάζ» από την Αθήνα του BBC, που παρουσιάζουν την πρωτεύουσά μας ως τη μοναδική της ΕΕ χωρίς τζαμί, διαδέχονται αυτά της Guardian υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και των αναρχικών που δραστηριοποιούνται εδώ. Το BBC έφτασε στο συμπέρασμα προ ημερών πως στην Αθήνα υπάρχουν 300.000 μουσουλμάνοι.

Κεραυνός απο τον Α/ΓΕΕΘΑ: Δείξτε μου που θα τους ...Πνίξουμε !




Άστραψε και βρόντηξε ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος στην επίσκεψη αστραπή πριν λίγες ημέρες στον Έβρο που δεν πέρασε απαρητήρητη απο τους Τούρκους !
Ξημερώνοντας το 2013 και μαθαίνοντας τους λεονταρισμούς και τις απειλές για ωμή  στρατιωτική βία του πολεμοχαρή Μπαγίς
που μπορεί να τάραξε το ρεβεγιόν  και τις γιορτές στους Άθλιους των Αθηνών, αλλά δεν κιότεψαν  οι άνδρες  μας στους στρατώνες !

Τράπεζα πήρε το επίδομα μακροχρόνιας άνεργης, ημέρες γιορτών!!


Οι επαγγελματίες κλεφταράδες των τραπεζών, που πίνουν το αίμα του Ελληνικού λαού, άρπαξαν και το επίδομα μακροχρόνιας άνεργης, ημέρες γιορτών!!