ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑΣΗ: ΠΟΥΛΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΠΡΕΛΟΚ ΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ ΜΙΚΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!

Πρόβατα επί σφαγή...


Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και της επιβίωσης, είναι ανεπτυγμένο σε όλους τους ζώντες οργανισμούς.
Έτσι, όταν ένα ζώο ετοιμάζεται για σφαγή, τότε ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία για να μην φοβηθεί το ζώο, για να μην αντιδράσει και τραυματίσει τον σφαγέα του ή ακόμη και για να μην κατορθώσει να διαφύγει.
Για να αποφευχθεί, λοιπόν, η οποιαδήποτε δυσάρεστη αντίδραση του υπό σφαγή ζώου, ο σφαγέας του στην αρχή το χαϊδεύει για να το ηρεμήσει και στη συνέχεια του αποσπά την προσοχή ή του κλείνει τα μάτια, για να μην δει το μαχαίρι…

Είναι μυστικό το αν πληρώθηκε στο ακέραιο το ομόλογο στα διεθνή κοράκια; Ποιός το πληρώνει στην τελική;

imageΤι θέλετε να κρύψετε κύριε Στουρνάρα; Γιατί δεν απαντάτε αν πληρώθηκε στο ακέραιο το ομόλογο που δεν έχει μπει στο PSI;

Είναι δυνατόν να μην απαντά ο Υπουργός Οικονομικών στη Βουλή για το αν πληρώθηκαν ομόλογα που έχουν στα χέρια τους κερδοσκοπικά hedge funds; Δεν πρέπει να μάθει ο κόσμος ποιός γνώριζε και δεν δέχθηκε να μπει στο PSI και τώρα ζητά το 100% της αξίας; Είναι μυστικό; Δεν πρέπει να γνωρίζει που πάνε τα χρήματα που θα πληρώσει;

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ (ΦΩΤΟ)

samaraskinezoi

Διαλύουν την Εθνκή μας Άμυνα με Αβραμόπουλο και Φώφη στο ...πιο νευραλγικό Υπουργείο !


Γράφει ο Αντισυνταγματάρχης  ε.α των Ειδικών Δυνάμεων Ζησιμόπουλος Πολύβιος * 
Ο ανασχηματισμός που έλαβε χώρα χθες, και που οριοθέτησε την συγκυβέρνηση ΝΔ και  ΠΑΣΟΚ, επέφερε και αλλαγές στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης. 
Συγκεκριμένα νέος υπουργός τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. 


''Με νέα μέτρα πέφτει η κυβέρνηση και έρχεται η δραχμή''


''Εαν η τρόικα ζητήσει πρόσθετα μέτρα λιτότητας θα καταρρεύσει η νέα ελληνική κυβέρνηση και θα ξανανοίξουν ζητήματα εξόδου από το ευρώ'' εκτιμάει σε έκθεση της η Royal Bank of Scotland...

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ "Μαύρα σύννεφα" στην Συρία: Σε εκκένωση μάχης της Ταρτούς προχώρησε η Ρωσία


H Ρωσία ανακοίνωσε ότι εκκένωσε την βάση στην Ταρτούς σε μία κίνηση που δείχνει ότι η κατάσταση βαίνει προς κλιμάκωση και δεν θέλει να είναι εκτεθειμένο το στρατιωτικό προσωπικό της.
«Ούτε ένας Ρώσος στρατιωτικός δεν υπάρχει πλέον στη Συρία», ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Mikhail Bogdanov.
Ο ίδιος διευκρίνισε πως με την  επιχείρηση εκκένωσης απομακρύνθηκε όλο το προσωπικό που υπηρετούσε στην ναυτική βάση της Ταρτούς μιλώντας στην εφημερίδα Al-Hayat:


Αποκλειστικές πληροφορίες για τον 8ο Διαθρησκειακό Διάλογο Ορθοδόξων Χριστιανών και Εβραίων Σιωνιστών που έγινε 4 με 6 Ιουνίου 2013 στην Θεσσαλονίκη έχει σήμερα ο «Στόχος»…

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙ Η WALL STREET JOURNAL


Ένα πολύ «περίεργο» άρθρο, με τον τίτλο «Η Ελλάδα είναι στο γάντζο», για την πρόσφατη κυβερνητική κρίση στην Ελλάδα, αλλά και τις προσεχείς πολιτικές εξελίξεις, δημοσιεύει η ξακουστή «Wall Street Journal».


ΜΕ ΑΞΙΩΣΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ Σύνοδος Κορυφής Ε.Ε.: Στην ατζέντα το "κούρεμα" καταθέσεων και κάτω των 100.000 ευρώ


Η απόφαση για την τραπεζική ένωση βρίσκεται στην ατζέντα της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. που θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Ιουνίου. Το μείζον ωστόσο θέμα είναι η διάσωση των τραπεζών σε περίπτωση χρεοκοπίας και όπως όλα δείχνουν το «κούρεμα» των καταθέσεων ακόμη και κάτω των 100.000 ευρώ θεωρείται δεδομένο.

Αναρχικοί εισέβαλαν σε πάρτι αριστερών "αγωνιστών" και τους πλάκωσαν στο ξύλο για να κλέψουν το "αγωνιστικό" ταμείο!!! (Παρτιχαλάστρες...)


(Η φωτο είναι από φοιτητικό πάρτι στις ΗΠΑ...)
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καταγγελία της «Αριστερής Ανασύνθεσης», η οποία προσδιορίζεται ως συνιστώσα της ΑΝΤΑΡCIA, τους επιτέθηκαν συμμορίτες των Εξαρχείων, κατά τη διάρκεια «πάρτι» μέσα στο ξέφραγο αμπέλι του πανεπιστημιακού «ασύλου».


«Το βράδυ του Σάββατου 22/6, στον πανεπιστημιακό χώρο της Ιατρικής-Οδοντιατρικής Σχολής στο Γουδί, γνωστή ομάδα

Δείτε τι ενόχλησε την ομάδα του MISTER ALEXIS και εβαλλε κατα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής


Η κάτω εικόνα (ή η άλλη στο τέλος) δεν προκαλούν όσο προκαλεί η παραπάνω...



Στη Βουλή ήρθε το θέμα αναφορικά με την δράση της οργάνωσης «Πατριωτική Πολιτοφυλακής» από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι σε ερώτηση τους προς τους υπουργούς Δημόσιας τάξης, Εθνικής Αμυνας και Δικαιοσύνης, την αποκαλούν «ακραία εθνικιστική παραστρατιωτικού τύπου συνομάδωση, η δράση της οποίας θυμίζει έντονα τα ''τάγματα ασφαλείας''».

Εάν δεν μπορείτε να εξοντωσετε 5 ουτσεκαδες που κάνουν πρόβες πολέμου, τότε μόνον ο λαός μπορεί να διαφυλάξει την ελευθερία του !!



Αντάλλαξαν πυρά με τους αστυνομικούς τα ξημερώματα της Κυριακής, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από το μπλόκο στην ορεινή Ναυπακτία Για μια ακόμη φορά κατάφεραν να ξεγλιστρήσουν σαν χέλια μέσα από τα χέρια των αστυνομικών οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων! Και σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, δεν δίστασαν να κάνουν χρήση του βαρέος οπλισμού τους πυροβολώντας εναντίον μιας ομάδας της Ο.Π.Κ.Ε.!


 Από το olympia.gr. 

 Το νέο τετ α τετ έγινε γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής στην ορεινή Ναυπακτία, όταν οι αδίστακτοι δραπέτες που αναζητούσαν δίοδο

Σάλος από σχόλιο τούρκου αθλητή για Ελληνες και Αρμένιους

Την τιμωρία του ζήτησε η ΕΟΕ από τους Τούρκους - Αναμένεται καμπάνα από την διεθνή ομοσπονδία πάλης
Σάλος από σχόλιο τούρκου αθλητή για Ελληνες και Αρμένιους 


















 
Σάλο έχει προκαλέσει στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τουρκίας ένα σχόλιο που ανάρτησε στον φερόμενο ως λογαριασμό του στο twitter ο σημαιοφόρος της τουρκικής ομάδας στην τελετή έναρξης Ρίζα Καγιάαλπ. Ο τούρκος παλαιστής της ελληνορωμαϊκής φέρεται να έγραψε σχετικά με τις διαδηλώσεις που γίνονται (και) στην πλατεία Ταξίμ τις τελευταίες εβδομάδες: «Ντροπή σας προδότες που αφήσατε την πλατεία σε Αρμένιους και Ελληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά».
Λίγο αργότερα το εν λόγω σχόλιο διαγράφηκε, ενώ ο αθλητής έσπευσε να