ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Λουκέτο στον ΟΕΔΒ ελέω κρίσης!


Δυστυχώς, συνέβη κι αυτό: Τέλος εποχής για τον Οργανισμό Εκδοσης Διδακτικών Βιβλίων που καταργείται επισήμως από το Σάββατο. Οι εργαζόμενοι σε μία τελετή, χαιρετούν μαθητές και καθηγητές που τόσα χρόνια κρατούσαν στα χέρια τους τα σχολικά βιβλία, με σήμα την κουκουβάγια της σοφίας, όπως λένε χαρακτηριστικά.
«Σε λίγες ώρες ο Ο.Ε.Δ.Β. (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) θα αποτελεί παρελθόν, καταργείται οριστικά», τονίζουν στην ανακοίνωση ο πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων, κ. Μάκης Λυκόπουλος και ο γενικός γραμματέας του κ. Σταύρος Ευσταθόπουλος.

Wall Street Journal: Οι εκλογές οδηγούν στην χρεωκοπία

Στο πρωτοσέλιδο της Wall Street Journal βρίσκεται η χώρα μας και το ρευστό πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται ενόψει των εθνικών εκλογών...

«Οι εκλογές παίρνουν τα χαρακτηριστικά επανάστασης κατά του ελληνικού πολιτικού συστήματος το οποίο στήριξε το πακέτο σωτηρίας από το ΔΝΤ και τη ΕΕ. Οι πολιτικοί που είναι υπέρ του νέου Μνημονίου εικονίζονται σαν να οδήγησαν τη χώρα σε μια παγίδα χρέους και στη συνέχεια να την έριξαν στη φτώχεια, λέγοντας πως θα τη διασώσουν», σημειώνει το δημοσίευμα.

Η εφημερίδα επικαλείται τις πρόσφατες...

Δεν γλιτώνει τα 5,5 εκ ευρώ ο Τ. Βοσκόπουλος

Την ετυμηγορία των ανωτάτων δικαστικών λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), σύμφωνα με την οποία υποχρεώνεται οριστικά και αμετάκλητα να καταβάλλει στο ελληνικό δημόσιο, στο ακέραιο, το χρέος του ύψους 5,5 εκατ. ευρώ και μάλιστα με τις νόμιμες προσαυξήσεις, θα ακούσει τις επόμενες ημέρες ο γνωστός καλλιτέχνης Τόλης Βοσκόπουλος.
Όπως αποκαλύπτει το....
protothema.gr, το Β΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν έκανε δεκτές τις αιτήσεις του λαϊκού τραγουδιστή, με τις οποίες ζητούσε «κούρεμα» της οφειλής του, η οποία οδήγησε σε παραίτηση τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου, από τη θέση της υφυπουργού Τουρισμού και Πολιτισμού.
Το Β΄ Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου με πρόεδρο τον Δημήτρη Κωστόπουλο έκανε δεκτή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες,...

Κι όμως είναι δίδυμες!

Ποιος θα πίστευε ότι αυτά τα δύο κορίτσια είναι, όχι μόνο αδέλφια, αλλά και δίδυμα; Η περίπτωση της Κίαν και της Ρίμι έγινε είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς είναι η ζωντανή απόδειξη ενός γενετικού θαύματος που μπορεί να συμβεί μια στο εκατομμύριο!

Φυσικά οι δυο αδελφούλες προέρχονται από γονείς διαφορετικού χρώματος. Αν παρατηρήσει κανείς τη φωτογραφία, θα δει ότι παρά το χρώμα του δέρματος, των μαλλιών και των ματιών, τα κορίτσια μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα της...

ΔΝΤ: ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ σταματήστε λαικισμό και υποσχέσεις

Λίγο πριν τις εκλογές το ΔΝΤ προειδοποιεί το ελληνικό πολιτικό σύστημα και κυρίως τα δυο κόμματα εξουσίας.

Με σκεπτικισμό παρακολουθούν στο ΔΝΤ κάποιες τάσεις λαϊκισμού που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα.
Αν και έχουν καταλήξει στην απόφαση να αποφύγουν ενέργειες που...

ΜΕ ΝΟΤΑΜ: Τουρκική πρόκληση για τη Σαμοθράκη



Νέα έξοδος για το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Πίρι Ρέις στο Κεντρικό Αιγαίο χθες, ενώ με ΝΟΤΑΜ που εξέδωσαν οι τουρκικές αρχές θέτουν θέμα εξαίρεσης της Σαμοθράκης από τον σχεδιασμό ελληνικής άσκησης. 
Το Πίρι Ρέις παρά τις ελληνικές διαμαρτυρίες και παραστάσεις συνέχισε και χθες τις έρευνές του πλέοντας μεταξύ της Ικαρίας και της Μυκόνου και δεν έχει γίνει γνωστό εάν μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης έρευνας, χθες, θα υπάρξει νέα αποστολή του. 

ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ "ΚΡΥΒΟΥΝ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ - ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Είναι τόσο άχρηστοι και τόσο αδιάφοροι οι Έλληνες Πανεπιστημιακοί, που συμβαίνει το εξής απίστευτο: 
Επί χρόνια κατηγορούσαμε το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ ότι κρατούσε σαν επτασφράγιστο μυστικό στα υπόγειά του την Αλληλογραφία του Αϊνστάϊν με τον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή, για να μην αποδειχθή ότι ο Μεγάλος Έλλην Μαθηματικός (1873 – 1950) ήταν ο Πατήρ της Θεωρίας της Σχετικότητος και από αυτόν την έκλεψε ο Εβραίος Αϊνστάϊν, ο οποίος ήταν αποδεδειγμένα σκράπας στα Μαθηματικά. 

ΝΕΚΡΟΣ ΣΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ


Θανάσιμα τραυματίστηκε 19χρονος οδηγός, την Παρασκευή το βράδυ, ενώ μετέφερε επτά λαθρομετανάστες στην Κομοτηνή, κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών που βρίσκονταν στο 18ο χλμ Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Κομοτηνής, έκαναν σήμα στάσης στον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Άδειασμα της Τουρκίας από την ΕΕ προς όφελος Κύπρου

Νέο πλήγμα κατά της Τουρκίας ήρθε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Κάθριν Άστον, επικεφαλής της Κοινής Εξωτερικής και Πολιτικής Ασφαλείας της Ένωσης, δε θα μεταβεί στην Τουρκία, στα πλαίσια της συνάντησης «Φίλοι της Συρίας», λόγω της άρνησης της Άγκυρας να καλέσει την Κύπρο!

Το δημοσίευμα που ακολουθεί προέρχεται από το Sigma Live Κύπρου.

Η Ευρωπαία εκπρόσωπος για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας της ΕΕ, Κάθριν Άστον, φέρεται ότι δεν θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για τη συνάντηση «Φίλοι της Συρίας» την 1η Απριλίου, λόγω...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΚΔΩΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΙΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΥΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

ΒΓΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ
ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ  ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ....ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΔΙΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.....!!!

«Δεν έχουν καταστραφεί τα προϊόντα LIDL με E.coli»

Αυτό τονίζει ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ, βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή σχετικά με το διατροφικό σκάνδαλο διακίνησης μολυσμένου κιμά με το παθογόνο Ε. coli 0157 από γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα πέρυσι το καλοκαίρι.
Παρά το γεγονός ότι...

ΟΧΙ στην υποκρισία! Δεν συμμετέχουμε στην ανοησία, ΔΕΝ σβήνουμε τα φώτα!

                       Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη!
                   "Ώρα της Γης 2012"‎, η μεγάλη απάτη!
                               ΟΧΙ στην υποκρισία
!
Σήμερα, Σάββατο 31 Μαρτίου, στις 20:30, ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, διαδηλώνουμε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον της βλακείας, εναντίον της μαζικής ψυχολογικής τρομοκρατίας που θέλουν να μας επιβάλουν.
Αρνούμαστε την υποκρισία αυτών που...

Ενενήντα εκατομμύρια οι αμοιβές των τροϊκανών

Αδρά αμοιβή 90 εκατ. ευρώ πρόκειται να λάβουν τα τεχνικά στελέχη της Τρόικας για τις «δουλειές» τους στην Αθήνα.

Την ώρα που στην Ελλάδα εφαρμόζεται το χειρότερο πρόγραμμα λιτότητας με περικοπές μισθών, συντάξεων και με απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων οι ελεγκτές της Ε.Ε. και του ΔΝΤ βρήκαν τρόπο για το πώς θα αυξήσουν τις αποδοχές τους εκμευταλευόμενοι τον έλεγχο της ελληνικής οικονομίας.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «bankingnews» η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ήδη εγκρίνει...

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ !!! Τρόφιμα μοίρασε στον Αγίο Παντελεήμονα ο Γ.Καρατζαφέρης!! Υποκριτης...Τα εχει χασει εντελως...

Όποια πολιτική γνώμη και να έχεις κανείς για την πολιτική του Γ.Καρατζαφέρη αυτό που πρέπει να του αναγνωριστεί είναι η επινοητικότητά του στο να συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, ακόμα και με ανορθόδοξες ενέργειες, όπως το να μοιράζει ... δωρεάν τρόφιμα!

Έτσι πήγε στον Άγιο Παντελεήμονα προπύργιο...

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτεί εκτρώσεις στις χώρες του Τρίτου Κόσμου

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτεί τον μεγαλύτερο φορέα εκτρώσεων και ασφάλισης για την έκτρωση στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, πρακτική που παραβιάζει κατάφωρα το νόμο, σύμφωνα με νέα έκθεση Ευρωπαϊκού Οργανισμού Υπέρ της Ζωής.
Η ανάλυση που δημοσιεύθηκε από το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Αξιοπρέπειας (European Dignity Watch) αποκάλυψε ότι η Ε.Ε. επιχορηγεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή εκτρώσεων παγκοσμίως υπό την πρόφαση της στήριξης της ‘’σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας’’.
‘’Δύο από τους μεγαλύτερους δικαιούχους των κονδυλίων της Ε.Ε. που διανέμονται για την σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία είναι διαχρονικά και εξακολουθούν να είναι η Διεθνής Ομοσπονδία Οικογενειακού Προγραμματισμού (IPPF) και η Marie Stopes International (MSI), σύμφωνα με τα στοιχεία της σαραντασέλιδης έκθεσης του Ευρωπαϊκού Παρατηρητήριου Αξιοπρέπειας “.
Η Marie Stopes, η οποία πραγματοποιεί περισσότερες εκτρώσεις παγκοσμίως από...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: Προωθούν νόμο με τον οποίο απαλλάσουν τη Μειονότητα της Θράκης από το 80% των προστίμων!

Ενα εξόχως αντισυνταγματικό νομοσχέδιο που αποτελεί κατάφορη παραβίαση της ισονομίας και ισοπολιτείας στην Ελλάδα, αποτέλεσμα των πρόσφατων επαφών του ΓΑΠ με τον Ερντογάν, με σκοπό την υφαρπαγή των ψήφων της μειονότητας από το ΠΑΣΟΚ!

Πρέπει να τα πάρουμε απόφαση. Ζούμε σε μια χώρα, που δυστυχώς ταίρι της δεν θα βρεθεί σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Μετά τις απαράδεκτες ενέργειες του κ. Παπακωνσταντίνου (ΥΠΕΚΑ) που σας παρουσιάσαμε με ανάλογα άρθρα στους AegeanTimes.gr και αφορούσαν στην «κάλυψη» της ΔΕΗ, αλλά και της κυβερνητικής αναλγησίας, αναφορικά με την είσπραξη της χρέωσης ΥΚΩ, έρχεται σήμερα νέο χτύπημα.


Η ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΥΡΟΔΩΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ:

Αποσύρθηκε η ευνοϊκή τροπολογία για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Στην απόσυρση του άρθρου 49 του νομοσχεδίου «Κανονισμός Ασφάλισης ΙΚΑ», που περιλαμβάνει ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά προχώρησε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης, επικαλούμενος...
την εν εξελίξει διαβούλευση με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Η απόσυρση έγινε, ενώ είχε ξεκινήσει η συζήτηση του νομοσχεδίου και όπως εξήγησε....
ο ίδιος ο υπουργός Εργασίας, η απόφαση αυτή ελήφθη διότι συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας...

Ο Πούτιν, ο Εφραίμ και τα σχέδια της Μόσχας > Τρέμουν πάλι οι δυτικοί!

Του Κώστα Τζεβελέκου - Την ίδια ώρα, που ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ αποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών και με εγγύηση 300.000 ευρώ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να κάνει Ανάσταση στο Άγιο Όρος. Αποκλειστικές πληροφορίες του “newsbomb” αναφέρουν έντονο διπλωματικό παρασκήνιο μεταξύ του ελληνικού ΥΠΕΞ και του αντίστοιχου ρωσικού, ενόψει της επίσκεψης.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, θα επισκεφθεί τη Μονή Βατοπεδίου και θα έχει συνάντηση με τον Εφραίμ. Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και οι διπλωματικοί υπάλληλοι των δύο χωρών έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να προετοιμάσουν την επίσκεψη.
Η επίσκεψη, οι Financial Times και το ρώσικο ενδιαφέρον
Η επίσκεψη Πούτιν έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά το ενδιαφέρον, που εκδήλωσε...

Αιφνιδιαστική υπογραφή στρατιωτικού συμφώνου Ισραήλ-Κύπρου!

Αιφνιδιαστική στρατιωτική συμφωνία υπογράφηκε χθες μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ χωρίς να ανακοινωθεί το παραμικρό! Η συμφωνία υπογράφηκε μεταξύ του διευθυντή του στρατιωτικού γραφείου του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας, Τζέικομπ Λαόρ και του υπουργού Άμυνας της Κύπρου, Δημήτρη Ηλιάδη.

Οι συμφωνίες σύμφωνα με πληροφορίες από το Τελ Αβίν αφορούν τόσο βιομηχανική συνεργασία στο τομέρα της άμυνας όσο και κοινές στρατιωτικές ασκήσεις μεταξύ των δύο χωρών με το Ισραήλ να αναλαμβάνει την στρατιωτική εκπαίδευση της Εθνοφρουράς σε διάφορους τομείς!

Το πιο σημαντικό είναι ότι προβλέπεται...

Κυπρία ΥΠΕΞ: "Η Τουρκία είναι τραμπούκος"

Σκληρή κριτική δέχθηκε η Τουρκία από την Κύπρια ΥΠΕΞ κ.Ερατό που την χαρακτήρισε τραμπούκο και σχολίασε την στάση που κρατάει η Τουρκία απέναντι στην Κύπρο και τις γεωτρήσεις φυσικού αερίου.

Κατηγόρησε την Τουρκία ότι διαπράττει τραμπουκικές ενέργειες στην ανατολική Μεσόγειο τους τελευταίους μήνες, κάτι που θεωρεί ανεπίτρεπτο. Ο λόγος για την Κύπρια ΥΠΕΞ κ.Ερατό που δήλωσε ''Πιστεύω πως η Τουρκία απέτυχε.Όπως ξέρετε η Noble Energy συνεργάζεται με την Κύπρο και το Ισραήλ και φυσικά θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με εμάς στο μέλλον.''

Και χαρακτήρισε τραμπούκο την Τουρκία λέγοντας...

Συρία: Ανακοινώθηκε η καταστολή της εξέγερσης... Εκτύπωση E-mail 31-03-2012 13:04:09

Μετά την κατάληψη των πόλεων που ήλεγχαν προσωρινά οι αντάρτες και οι μισθοφόροι, ο εκπρόσωπος του συριακού υπουργείου Εξωτερικών, ανακοίνωσε την «αποτυχία της απόπειρας ανατροπής» του καθεστώτος Άσαντ.

Ο Τζιχάντ Μακντέσι δήλωσε ότι ο στρατός θα αποχωρήσει από τις κατοικημένες περιοχές μόλις αποκατασταθεί η ασφάλεια και η ειρήνη. Την ίδια στιγμή, ωστόσο,...

ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΚΟΠΙΩΝ - ΚΟΣΣΟΒΟΥ Ύποπτες κινήσεις του UCK

Τηλέμαχος Κόκκος
http://www.elzoni.gr/

Σε ύποπτες κινήσεις  από άνδρες του UCK στην περιοχή του Λίπκοβο αναφέρεται δημοσίευμα εφημερίδας των Σκοπίων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρατηρήθηκαν  ύποπτες κινήσεις από ένστολους άνδρες που έφεραν το έμβλημα του UCK. Η πληροφορία προέρχεται από τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες και σύμφωνα με αυτές, η ένοπλη αυτή ομάδα εμφανίστηκε πριν από μία εβδομάδα και στην περιοχή Ραντούσα των Σκοπίων. Οι Σκοπιανές Αρχές υποστηρίζουν πως ο αναπληρωτής υπουργός Τζελάλ Μπαϊράμι γνωρίζει την κατάσταση.
Πολλοί υποστηρίζουν πως υπάρχει το ενδεχόμενο...

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....

Κωλόπαιδο, Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας…


Γράφει ο Μάκης Δεληπέτρος


Κωλόπαιδο, φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας. Απλά πράγματα: καμία οικονομία δεν σώθηκε επειδή έκοψες λεφτά από γέρους. Το ξέρετε, βέβαια.

Αλλά κωλόπαιδο δεν γεννιέσαι, ούτε γίνεσαι...Κωλόπαιδο καταντάς…

Δεν χρειάζονται αναλύσεις. Τα έχουμε πει άλλωστε. Αν δεν υπήρχαν μαλάκες σαν και μας, κάτι τύποι σαν τους Γερμανούς θα πουλούσαν Βύρστ, στο Πεδίο του Άρεως.

Έτσι τιμούν στην Αίγυπτο την ελληνική παράδοσή τους!




Όσοι έχουν την τύχη να βρεθούν στο δρόμο από και προς το Κάιρο για την Αλεξάνδρεια, θα έρθουν αντιμέτωποι με με μία φωτεινή επιγραφή. Είναι πράγματι φωτεινή. Όχι όμως από αυτές που έχουμε συνηθίσει.
Η επιγραφή που βρίσκεται στην είσοδο της πρώην ελληνικής κοινότητας είναι γραμμένη στα ελληνικά, μετά από συλλογική απαίτηση των Αιγυπτίων δημάρχων της περιοχής της Αλεξάνδρειας.
Η επιγραφή βρίσκεται στην είσοδο της πρωτεύουσας της Αιγύπτου σε αρχαίο κλασικό, προσδίδοντας στην πόλη "άρωμα" ελληνικού πολιτισμού.
"Και αυτό για να τιμήσουμε τον Μέγα Αλέξανδρο", δήλωναν τότε όσοι ενεπλάκησαν στο μεγαλειώδες έργο.

Λαθρομετανάστες: Αφού ψήφισαν νόμο που δίνει σε όλους ιθαγένεια, τώρα θα μαζέψουν 30 χιλιάδες, από το 1 και, εκατομμύριο



LATHROMETANASTES.jpg
Μας δουλεύει κανονικά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Τώρα πριν τις εκλογές θυμήθηκαν το πρόβλημα των λαθρομεταναστών όταν οι ίδιοι με τις ενέργειές τους το έφεραν σε αυτό το αδιέξοδο. Μάλλον βλέπουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής και μας κοροϊδεύουν δήθεν ότι ενδιαφέρονται για το θέμα. Ποιοί νομοθετούσαν τα τελευταία χρόνια υπέρ των λαθρομεταναστών;

Αυτοί κατέστρεψαν την Ελλάδα και μας έσυραν στο ΔΝΤ



Φαγωμάρα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για το ποιος είναι ο λιγότερο... κωλοτούμπας!

Φούσκωσαν το έλλειμμα, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να εμφανίζει δυσμενέστερα οικονομικά στοιχεία από τα πραγματικά, δεν έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα, υπονόμευσαν την οικονομία της χώρας. Πρέπει να καθίσουν άμεσα - ΧΘΕΣ - στο σκαμνί και να απολογηθούν. Κι αν πιστεύουν ότι είναι "καθαροί" πρέπει οι ίδιοι να το απαιτήσουν, για να ξεπλύνουν κάθε υπόνοια που δικαιολογημένα έχουν οι πολίτες εναντίον τους...

ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ…



Μια Ελληνίδα πολίτης, η Χριστίνα Σαλέμη, κάτοικος Χαλκίδας, εμφανίστηκε στον εισαγγελέα του διεθνούς ποινικού δικαστηρίου της Χάγης και κατέθεσε μήνυση κατα του Προέδρου της δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια,του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, του νυν πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και του υπουργού οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, για γενοκτονια κατα του Ελληνικού λαού. Η μήνυση είναι νομικά τεκμηριωμένη και μένει να δούμε την αντίδραση του δικαστηρίου. Η υπόθεση έχει πολύ ενδιαφέρον και πρέπει να διαδοθεί.
thalamofilakas

Γιατί πήγε ο Μέγας Αλέξανδρος στην Τάκλα Μακάν;

Έχουν ειπωθεί πολλά για την εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου συνολικά και πιο ειδικά για το τμήμα της εκείνο που έλαβε χώρα στην κεντρική Ασία. Πιο συγκεκριμένα αυτό το τμήμα που πραγματοποιήθηκε στην έρημο της Τάκλα Μακάν! Ποιος ήταν ο πραγματικός στόχος του όταν τόλμησε να διασχίσει μια από τις σκληρότερες ερήμους του πλανήτη (κατά πολλούς η σκληρότερη). Τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια και να αψηφήσει τις πλέον αντίξοες συνθήκες, για να κάνει αυτή τη διαδρομή;
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν μια τρέλα και μια προσπάθεια να αποδείξει την στρατιωτική του αξία. Μα αυτό το είχε κάνει ήδη κάνει πάρα πολλές φορές, μία ακόμα δεν θα του προσέφερε τίποτα! Οπότε το ερώτημα για την αιτία που τον οδήγησε σε αυτό το εγχείρημα παραμένει αναπάντητο; ή μήπως όχι;
Πριν προχωρήσουμε στη διερεύνηση του πραγματικού σκοπού αυτής της εκστρατείας, ας μιλήσουμε λίγο….

Στα ύψη το έλλειμμα της χώρας λόγω PSI!! - Η απάτη σε βάρος των Ταμείων!!


Τελικά η πολυδιαφημισμένη «επιτυχία» του PSI εξελίσσεται σε "πέτρα στο λαιμό" της χώρας, καθώς την τελευταία στιγμή δηλαδή στις 9 Μαρτίου, ημέρα που έκλεινε το ελληνικό PSI, η κυβέρνηση Παπαδήμου με υπουργό Οικονομικών τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, «κούρεψε» μεταξύ άλλων κάπου 200 εκ. ευρώ από ... καταθέσεις ΑΕΙ, ΤΕΙ νοσοκομείων και άλλων ΝΠΔΔ για να πετύχει το εγχείρημά του, χωρίς να ενημερώσει φυσικά κανέναν ότι μετέτρεψε τις καταθέσεις σε ομόλογα εν μία νυκτί και τα ομόλογα ε συνεχεία τα ... "κούρεψε"!

Με νέα Ίμια στην Αν.Μεσόγειο απειλεί η Άγκυρα - "Θα γίνει ό,τι έγινε στο Καρντάκ"!





Με νέα κρίση, ανάλογη με αυτή των Ιμίων ("Θα επαναλάβουμε ό,τι έγινε στο Καρντάκ" ειπώθηκε), προειδοποίησε Ελλάδα και Κύπρο η Τουρκία, αν επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της Ανατολικής Μεσογείου, δια του υποδιευθυντή του τμήματος Ναυσιπλοΐας και Αεροπλοΐας του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Çağatay Erciyes. Και εννοούσε ότι...
θα προχωρήσουν σε γεωτρήσεις και αυτοί στην ίδια περιοχή των κυπριακών οικοπέδων την οποία θεωρούν ότι εμπεριέχει τουρκικά δικαιώματα ερευνών και εκμετάλλευσης!

Έρχεται Μνημόνιο ΙΙΙ



Υποτίθεται ότι μετά από δυο δανειακές συμβάσεις και ένα PSI που οδήγησε για πρώτη φορά μια χώρα σε «τεχνική» χρεοκοπία, η Ελλάδα θα είχε καταφέρει να βάλει… πάτο στο βαρέλι, όπως προέβλεπε βιαστικά, πριν από περίπου οκτώ μήνες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με την τότε ιδιότητα του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης του....
ΠΑΣΟΚ.

"Φτωχά" τα αποτελέσματα της επιχείρησης-"σκούπα" κατά των λαθρομεταναστών

Ελάχιστο είναι τελικά το ποσοστό των ατόμων που συνελήφθησαν μετά τη χθεσινή επιχείρηση «σκούπα» στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, στην οποία συμμετείχαν 403 αστυνομικοί αποδεικνύοντας ότι σπάνια τέτοιες επιχειρήσεις φέρνουν αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Αστυνομία για τη χθεσινή ημέρα, μετά την διενέργεια στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων με τη συμμετοχή αστυνομικών από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, μόνο 20 περιπτώσεις κατέληξαν σε σύλληψη από τις 1.656 που ελέγχθηκαν.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών δράσεων, ελέγχθηκαν:

Τείχος προστασίας στην καρδιά προσφέρει κάθε είδους πιπέρι


Tο τσίλι προστατεύει από τις καρδιακές παθήσεις, τη νούμερο ένα αιτία θανάτου στις αναπτυγμένες χώρεςTο τσίλι προστατεύει από τις καρδιακές παθήσεις, τη νούμερο ένα αιτία θανάτου στις αναπτυγμένες χώρες
Καυτερά φαγητά και μπαχαρικά κάνουν καλό στην καρδιά. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ που βρήκαν ότι τα συστατικά που δίνουν στο πιπέρι καγιέν, τις πιπεριές χαλαπένιος (jalapenos) και άλλες καυτερές πιπεριές την καυτερή τους γεύση, μπορούν να μειώσουν την υψηλή αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη του αίματος.
Το τσίλι προστατεύει από τις καρδιακές παθήσεις, τη νούμερο ένα αιτία θανάτου στις αναπτυγμένες χώρες.