ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΣΟΚ: 8χρονος βίασε 10χρονο κοριτσάκι με τη βοήθεια της αδελφής του. Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

elas-lyste.blogspot.gr

 Σοκ προκαλεί η καταγγελία μιας μητέρας η οποία υποστηρίζει ότι η κόρη της έπεσε θύμα βιασμού στο σχολείο από έναν 8χρονο μαθητή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα της 10χρονης από την Οκλαχόμα στις ΗΠΑ, στο δίκτυο KFOR, η κόρη της έπεσε θύμα βιασμού στις τουαλέτες του σχολείου, λίγο μετά το σχόλασμα.

Όπως της είπε η ίδια, όταν πήγε να την παραλάβει από το σχολείο η μικρή έτρεξε κλαίγοντας προς το μέρος της και της είπε ότι την ''άγγιξαν εκεί

Νεο χτύπημα Πούτιν: Εξισώνει τις πολυεθνικές μεταλλαγμένων με τις τρομοκρατικές οργανώσεις!

Μεγαλειώδης κίνηση απο την Ρωσική κυβερνηση...
και οχι στα λόγια. Στο νομοσχέδιο που έρχεται προς συζήτηση για την απαγόρευση των γενετικά μεταλλαγμένων σπόρων, οι εταιρείες, οι διακινητές και οι συνεργάτες τους, θα αντιμετωπίζονται ως… Τρομοκράτες! Το σκεπτικό ειναι απλό: Όσοι επιχειρούν να εισάγουν και να χρησιμοποιήσουν GMO’s 
απειλούν την εσωτερική ασφάλεια της Ρωσίας, άρα ακομα και οι συνεργάτες

Ο Σαμαράς θα το βρει από εκεί που δεν το περιμένει

Γράφει ο Μελέτης Μελετόπουλος

Προχθες ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι, την Δευτέρα μετά τις Ευρωεκλογές, και ανεξαρτήτως του αποτελέσματός τους, θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ζητήσει νέα κυβέρνηση ευρυτέρας συνθέσεως, με τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ ή και του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγοι έδωσαν σημασία σ’ αυτές τις δηλώσεις, ίσως γιατί ο κ. Ευ. Βενιζέλος κάνει συνέχεια δηλώσεις.

Αλλά οι δηλώσεις αυτές έχουν σημασία και δρομολογούν εξελίξεις. Καθώς οι εθνικές εκλογές πλησιάζουν, ο κ. Ευ. Βενιζέλος βλέπει με τρόμο να έρχεται η ώρα της πολιτικής συνταξιοδότησής του (κατά τα άλλα δεν θα μείνει άνεργος, τον περιμένει μία ωραία έδρα Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης). Η απώλεια της βουλευτικής ιδιότητας, όμως,

Τα ομόλογα που «σκάνε» προεκλογικά!



Την είδηση, κατα περίεργο τρόπο , την ξέχασαν σχεδόν όλα τα μέσα ενημέρωσης. 

Σήμερα και αύριο πληρώνονται στο ακέραιο τα ομόλογα των «αρπαχτικών» που έμειναν εκτός PSI την ώρα που χιλιάδες Έλληνες μικροομολογιούχοι έχασαν τις περιουσίες τους. Όπως είναι αναμενόμενο η κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο θα σπεύσει αμέσως να πληρώσει στο ακέραιο όλα τα «αρπαχτικά» που έπαιξαν στις πλάτες της Ελλάδας.

ΛΑΜΟΓΙΑ- “ΤΡΩΚΤΙΚΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ -ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΟΚ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ -ΕΤΣΙ ΕΦΑΓΑΝ 20 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ Η “ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ” ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ -ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!(NTOKOYMENTA)

sgouros

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η “΄ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ; ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ
Σε ένα απίστευτο πάρτι “αρπαχτών” δισεκατομμυρίων δραχμών που μεταφράζεται σε σημερινά λεφτά κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ(περίπου 20 δισεκατομμύρια δραχμές τότε!) εμπλέκεται ο νυν υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός και η “παλιοπαρέα” του τότε κραταιού Σημιτικού ΠΑΣΟΚ, όλοι τους βουτηγμένοι στις ατασθαλίες, τις οικονομικές αμαρτίες και τα “πλεονάσματα” εκατομμυρίων. Όχι όμως στο ταμείο της Περιφέρειας όπως επαίρεται ο Σγουρός υπερήφανα κοροϊδεύοντας τον κόσμο αλλά στην τσέπη του φορολογούμενου πολίτη.

ΡΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ..;;; ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΣΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΣΕ... ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ...!!!


Ευτράπελα κατά την εκλογική διαδικασία που είναι για γέλια και για κλάματα αποτυπώνουν οι καταγγελίες που δέχθηκε η Αστυνομία καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης Κυριακής.


Προκλητική ενέργεια των Γκρίζων Λύκων στην Θράκη, λίγο πριν τις κάλπες των ευρωεκλογών




Μήνυμα με πολλά υπονοούμενα για τουρκοποίηση της Θράκης, από τους Γκρίζους Λύκους (DEB)

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ
Προκλητική ενέργεια του DEB (κόμμα Γκρίζων Λύκων Θράκης) που κατεβαίνει στις ευρωεκλογές, με την άδεια του Αρείου Πάγου, η οποία αγγίζει τα όρια «πολεμικής πρόκλησης», υλοποιείται στα ορεινά και πεδινά μουσουλμανικά χωριά των Νομών Ξάνθης και Ροδόπης, τις τελευταίες ημέρες.

Στα άκρα! Ισλαμοφασιστες στο πλευρό των ναζί ετοιμάζουν χτύπημα στην Κριμαία. Με τις ευλογίες της Δύσης


20140519-213412-77652519.jpgΑυτά ειναι τα καθάρματα – εισαγόμενοι ισλαμοφασιστες αποτην Τουρκια που ετοιμάζουν “αντάρτικο” στην Κριμαία, παρέα με τους ναζι. Το σκανδαλώδες ειναι οτι πήραν και τις ευλογίες του Λευκού Οίκου και ετοιμάζονται να αιματοκυλίσουν άμαχους κατα τα πρότυπα της Συρίας. Η Ρωσία όμως περίμενε αυτη την εξελιξη και εχει εντοπίσει κρυσφηγετα και πρόσωπα. Ενώ η Κριμαία ειναι πραγματική μπαρουταποθηκη. Μένει ο πυροκροτητης.

Ξεκίνησε η τουρκική άσκηση Beyaz Firtina …χάος στο Αιγαίο

Σε απόλυτη ετοιμότητα βρίσκεται το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) για την πρόληψη… εκτροπών, καθώς ξεκίνησε η ετήσια άσκηση «Beyaz Fırtına 2014», που εκτείνεται από τη Θάλασσα του Μαρμαρά στο Αιγαίο και μέχρι την Ανατολική Μεσόγειο.
Η άσκηση θα διαρκέσει συνολικά 13 ημέρες, δηλαδή θα ολοκληρωθεί την πρώτη μέρα του Ιουνίου. Στην άσκηση συμμετέχουν συνολικά 53 μονάδες επιφανείας διαφόρων τύπων του τουρκικού Ναυτικού, τέσσερα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και 13 ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα.

Απίστευτο: Αφήνουν τη Σαμοθράκη χωρίς σκάφος ΛΣ όταν οι Τούρκοι προαναγγέλλουν έρευνες στις... ακτές του νησιού

Απίστευτο και όμως συμβαίνει. Τη στιγμή που η Άγκυρα ετοιμάζεται να στείλει ερευνητικό-ωκεανογραφικό σκάφος δυτικά της Σαμοθράκης για έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, η κυβέρνηση αφήνει τη Σαμοθράκη χωρίς σκάφος του Λιμενικού, στο έλεος της τουρκικής προκλητικότητας και αμφισβήτησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Καὶ πρέπει νὰ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ πὼς ἡ παιδοφιλία εἶναι κάτι φυσιολογικό!

Αν κάτι αφορά στὰ σχέδια των επικυριάρχων σιωνιστών,  ακόμα και το πιο ασήμαντο θέμα πρέπει να …απασχολήσει όλα τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς του πλανήτη στον μέγιστο βαθμό.
Οι αντιδράσεις πρέπει να είναι μαζικές και ισοπεδωτικές, ώστε κάθε εχθρός του Σιωνισμού, ή και μία υποψία αντισιωνισμού, να …απαλοιφθεί πλήρως. Εκατοντάδες τηλεοπτικά πάνελ και εκατομμύρια λέξεις  για να …αφανίσουν τον Κατίδη, που τόλμησε το αδιανόητο!Καὶ πρέπει νὰ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ πὼς ἡ παιδοφιλία εἶναι κάτι φυσιολογικό!4