ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΠΑΤΗΡ ΜΕΤΑΛΗΝΟΣ:ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.

Πολύ καλό!!!

"Επιστροφή στις αγορές"...αϊ σιχτίρ τουρκόσποροι



Ἐπόμενος στόχος ἀφανισμοῦ τὰ παιδιά μας!!!


Ἐπόμενος στόχος ἀφανισμοῦ παιδιά μας!!!9 

Τὸ θέμα εἶναι ἀπλό: τὰ δικαιώματα τῶν παιδιῶν ὑπερκεράζουν τὰ ὅποια δικαιώματα μίας γκέι μειονότητος. Ἀπὸ ἐκεῖ καὶ πέρα, ἡ κρατικοποίηση τῶν παιδιῶν εἶναι εἰδεχθέστατη καὶ ἐγκληματικότατη! Τέλος, ἡ σκόπιμη στέρηση τῆς ΜΗΤΕΡΑΣ στὰ παιδιὰ εἶναι ὄχι ἀπλῶς φρικτὴ ἀλλὰ καὶ ὁ χειρότερος μισογυνισμὸς ποὺ ἔχει ἐμφανιστεῖ ποτὲ στὶς χῶρες μας.


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Πέρσεια Ἑκάτη

Σημείωσις

Βρίσκω ΦΡΙΚΤΟ τὸ ὅτι καθόμαστε νὰ συζητήσουμε τὸ ἀνεπίτρεπτο: τὶ προπαγάνδες καὶ πλύση ἐγκεφάλου ἐπιθυμοῦν κάποιοι νὰ ἐπιβάλλουν στὰ παιδιά μας. Ρὲ σᾶς ἀνήκουν τὰ παιδιὰ τῶν ἄλλων;
Πάτε καλὰ μερικοί; Ποίοι νομίζετε ὅτι εἴστε, ποὺ θὰ …ἀπαιτήσετε τὶ θὰ διδάξουν καὶ τὶ ὄχι οἱ οἰκογένειες στὰ παιδιά τους;

Ἀντε στὸ διάολο φασιστόμουτρα!!!!

Ο Νικολάκης έχει δυο μπαμπάδες
Διδάσκοντας τη διαφορετικότητα στα ευρωπαϊκά σχολεία
Ἐπόμενος στόχος ἀφανισμοῦ παιδιά μας!!!1
Η αναγνώριση του γάμου ομοφύλων και της ομογονεϊκότητας σε ολοένα και περισσότερες χώρες της Ευρώπης αποτελεί μια εκ βάθρων κοινωνική αλλαγή η οποία δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστα τα εκπαιδευτικά συστήματα στις χώρες αυτές. Το πρόβλημα του σχολικού εκφοβισμού (bullying) δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού. Την

Με παιδιά λαθρομετανάστες, γευμάτισε ο Αρχιεπίσκοπος




Με παιδιά λαθρομετανάστες, γευμάτισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης 
Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, στον ξενώνα «Εστία» της «Αποστολής» στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, στέλνοντας προφανώς και μήνυμα για τις θέσεις τις Εκκλησίας η οποία μάλλον βάζει τους ξένους πάνω από τους Έλληνες, τουλάχιστον αυτό προκύπτει για πολλοστή φορά από τις ενέργειες της.
Ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε πως «Βασική εντολή του Χριστού είναι ο σεβασμός κάθε ανθρωπίνου προσώπου, ανεξαρτήτως, φυσικά, καταγωγής, θρησκείας ή γλώσσας. Δεν έχει σημασία αν ένας άνθρωπος είναι λευκός ή

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ

Γράφει ο Ελευθέριος  Αναστασιάδης

Ο τίτλος του άρθρου δεν αναφέρεται σε κάποιου είδους  σεξουαλικής ανωμαλίας  των διαφόρων πολιτικών παραγόντων. Επίσης, δεν παραπέμπει σε κάποιους ψυχανώμαλους τύπους, που συχνά  συναντούμε  στα περιθωριακά  μπαρ των πόλεων. Αναφέρεται σε εκείνο το σύστημα διαμέσου του οποίου γίνεται η επιλογή των σχολικών βιβλίων, πάνω στα οποία θα βασιστεί η πνευματική και ψυχική διαπαιδαγώγηση των μικρών Ελληνόπουλων.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε απίστευτα πράγματα. Εγώ παιδιά δεν έχω, ούτε δάσκαλος είμαι, οπότε ομολογώ ότι όλα αυτά δεν τα γνώριζα. Όταν τα άκουσα, δεν πίστευα στα αυτιά μου! Αποκλείεται, μονολογούσα, μάλλον δεν κατάλαβα καλά, ίσως οι ομιλητές να υπερβάλλουν, ας το ξανακούσω άλλη μία φορά. Δυστυχώς  ήταν όλα αλήθεια.

 Εάν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τις γνωστές αποκαλύψεις των προηγούμενων

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!! Η ελληνική κυβέρνηση μόλις αύξησε κατά περίπου 3,5 δις, το χρέος της.



Με τρεις λέξεις: "Ζήτω που καήκαμε"!
Α/Αλ
Η ελληνική κυβέρνηση μόλις αύξησε κατά περίπου 3,5 δις ευρώ το χρέος της, που στις 31.12.2013 και χωρίς τα swaps, ανερχόταν σε €321,5 δις.  Αυτά βέβαια σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΟΔΔΗΧ. Αν συγκρίνουμε όμως τα στοιχεία του με εκείνα της αιτιολογικής έκθεσης του κρατικού προϋπολογισμού, θα δούμε ότι οι οφειλές για το 2014 είναι μεγαλύτερες κατά 43,2 δις. Όσο για τους εκτιμημένους τόκους, αυτοί μπορούν κάλλιστα να αυξηθούν κατά 17 δις. (λεπτομέρειες εδώ ) 

Οριστικά αποικία χρέους. 742,5 εκατομμύρια ευρώ θα πληρώσουμε για τόκους.


Για όσους είναι πολιτικά ηλίθιοι και δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, δεν βγήκαμε αυτοδύναμα στις αγορές. Μας έβγαλε τεχνητά η Μέρκελ για να νικήσει τους ευρωσκεπτικιστές, ότι τάχα πετυχαίνει το μοντέλο της γερμανικής δημοσιονομικής πειθαρχίας. Σε ότι αφορά τους δικούς μας, αφήστε το καλύτερα. Προσπαθούν να επωφεληθούν για να διασώσουν τις καρέκλες της εξουσίας τους.

Θράκη- Αθήνα, το νέο βεγγαλικό των Βαλκανίων; Η Άγκυρα θέλει να ρίξει άγκυρα στην Θράκη;


ΑΓΡΊΝΙΟ


9 με 10 Απριλίου 2014, ξαφνικά βρέθηκε η πατρίδα σε ένα νέοφερτο περιβάλλον συγκρουσιακών δεδομένων που θυμίζει άλλες περιοχές του πλανήτη.
Αποβραδίς 9ης Απριλίου ανακοινώνεται ότι στις ελληνικές ευρωεκλογές κατέρχεται το εξτρεμιστικό κόμμα των μουσουλμάνων της Θράκης DEB/KIEΦ (Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας ) σε ανακοίνωσε που εξέδωσε πριν λίγο και στην οποία ανακοίνωση ήδη παραβιάζουν τον ελληνικό νόμο αφού αναφέρονται σε “τουρκική μειονότητα της Θράκης” κάτι το οποίον δεν υπάρχει και φυσικά συντείνει στον διχασμό μεταξύ Ελλήνων πολιτών.

Κλείνουν τους δρόμους για τη Μέρκελ! Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις

samaraw_merkelΕπί ποδός περίπου 5.000 αστυνομικοί.

Από τις 3 αύριο το μεσημέρι μέχρι και την ώρα που θα αναχωρήσει η Μέρκελ από την Αθήνα, οι δρόμοι στο κέντρο θα είναι κλειστοί. 

Η απαγόρευση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, ισχύει από τις 11:30 το πρωί ώς τις 9:30 το βράδυ στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς – λεωφόρους:


Μισή ντουζίνα τα Τούρκικα μαχητικά και οπλισμένα στο Αιγαίο !


lgFGWE4Δύο σχηματισμοί   απο την Κλασική Τριάδα του ΝΑΤΟ  προχώρησαν και πάλι σε 20 Παραβιάσεις στο Βόρειο &  Κεντρικό Αιγαίο !
Τις Παραβάσεις αλλά και τις Ελληνικές Αντιδράσεις κατέγραφε το Τούρκικο  κατασκοπευτικό -Καταγραφικό CN-235 που ακολουθούσε τους σχηματισμούς !
Να σημειωθεί οτι δύο απο τα Τούρκικα μαχητικά ήταν και πάλι οπλισμένα !

75 κιλά ΤΝΤ στην "καρδιά" της Αθήνας: Ενα παρακρατικό κτύπημα στην υπηρεσία του συστήματος


To "μακρύ χέρι" της άλλης όψης του που εκθρέφει το σύστημα
για τις "ειδικές αποστολές", το παρακράτος, έκανε για άλλη μια φορά την εμφάνισή του, όλως "τυχαίως" εκεί ακριβώς όπου το χρειάζεται το σπυστημα για να συσπειρώσει τους φοβισμένους πολίτες:
Λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές και μία ημέρα πριν από την επίσκεψη της - μισητής στην Ελλάδα - Γερμανίδας καγκελαρίου Α.Μέρκελ κατά της οποίας ετοιμαζόντουσαν αύριο πολλές εκδηλώσεις αποδοκιμασίας.
Το παρακράτος του συστήματος λειτούργησε πολύ μεθοδικά εν προκειμένω: Καθώς είχαν σαρωθεί όλοι οι τρομοκρατικοί πυρήνες με σκληρή δουλειά των στελεχών της αστυνομίας των ετών 2008-2012, άρχισε εν σνεχεία να τους αφήνει ... ελεύθερους!

Θράκη: Κατεβαίνει στις ευρωεκλογές το κόμμα των Γκρίζων Λύκων (DEB)

Κατεβαίνει στις ευρωεκλογές το κόμμα των Γκρίζων ΛύκωνΟι “Γκρίζοι Λύκοι”  γνωστή παρακρατική τουρκική οργάνωση, με συμμετοχή σε σφαγές αμάχων (Κύπρος) έως και πληρωμένες δολοφονίες (εντός και εκτός Τουρκίας), εκπροσωπούνται στην Ελληνική Θράκη από το κόμμα DEB (συνέχεια του εθνικιστικού τουρκικού κόμματος του Σαδίκ).