ataktesfones@gmail.com

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

Οι Μινωίτες "ανακάλυψαν" τη Βόρεια Θάλασσα!!


Τα μινωικά ευρήματα που εντόπισε ο εθνολόγος Χανς Πέτερ Ντυρ στη θάλασσα του Βατ μέσα σε ένα στρώμα τύρφης που χρονολογείται περί το 1300 π.Χ. αναζωπύρωσαν τη συζήτηση για το ποιός ανακάλυψε τη Βόρεια Θάλασσα.

Ειδικότερα, η παγιωμένη

Οι Ινσουργέντες και τα Σημερινά Σούργελα

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης

Την ώρα που εκατοντάδες Ευρωπαίοι Φιλέλληνες κατέφθαναν το 1821 στην Ελλάδα για να πολεμήσουν στο πλευρό των Ελλήνων, η τότε μεγαλύτερη ελληνική εφημερίδα, ο «Ελληνικός Τηλέγραφος» της Βιέννης, αποκαλούσε τους Ελληνες Επαναστάτες «Ινσουργέντες», «παράνομους στασιαστές ενάντια στη νόμιμη εξουσία του Σουλτάνου».
Την ώρα που ο τουρκικός στρατός, στις 2 Ιουνίου του 1821 (κάτι που λίγοι Ελληνες γνωρίζουν) έμπαινε στην τρίτη .......
μεγαλύτερη πόλη του Ελληνισμού, στις Κυδωνιές (σημερινό Αϊβαλί) με πληθυσμό τριάντα χιλιάδων Ελλήνων σφάζοντας χιλιάδες και ισοπεδώνοντας την πόλη, η τότε μεγαλύτερη εφημερίδα του Ελληνισμού, ο «Ελληνικός Τηλέγραφος», αποκαλούσε τους Επαναστάτες τυχοδιώκτες και λήσταρχους και δημοσίευε και επαναδημοσίευε την επιστολή αφορισμού του Πατριάρχη Γρηγορίου του 5ου.

Σε ένα δημοτικό σχολείο κάπου στην Αθήνα, την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς η δασκάλα παίρνει παρουσίες...- Μεχμέτ Αλί Αρκαντάν;
- Παρών.
- Μουχτάρ Αλ Σαρουί ;
- Παρών.
Γιόν Κιμ Λι Γκόνγκ ;
- Παρών.
- Σουλειμάν Αλή Ζαουάχρι ;
- Παρών.
- Χατζή Λαζά Ρουμίχ Αλής;... Τίποτα...ησυχία
- Χατζή Λαζά Ρουμίχ Αλής; επαναλαμβάνει η δασκάλα...
Πάλι τίποτα.
Εκεί που ετοιμάζεται να σημειώσει απουσία η δασκάλα, ένα παιδάκι δειλά-δειλά σηκώνει το χέρι τουαπό την τελευταία σειρά και λέει...
- Κυρία,μάλλον εγώ είμαι αυτός, αλλά το όνομά μου δεν διαβάζεται έτσι...
Χατζηλαζάρου Μιχάλη με λένε...

Παράδοση του νερού της Ελλάδας… Το ξεκίνημα από την Πελοπόννησο !Αιτία εξέγερσης αποτελεί η υπουργική απόφαση, που βάζει τις βάσεις για την πλήρη εφαρμογή του διατροφικού κώδικα στην Eλλάδα – δηλαδή το σχέδιο για τον απόλυτο έλεγχο και την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης του νερού και της τροφής η οποία υπεγράφη αρχικά στις 11 Απριλίου και η οποια τροποποιήθηκε με την αριθ. 160143/8.12.2011 απόφαση (ΦΕΚ Β’ 2834/15.12.2011) αφορώντας ουσιαστικά τις διαδικασίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού!
Πιο συγκεκριμένα η παρ.1 του άρθρου 2, τροποποιήθηκε (αντικαθίσταται) ως εξής:

Ε ρε γλέντια...!! Λίγα μέτρα από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα η συγκέντρωση των αλβανών εξτρεμιστών την Κυριακή...!!!Η Αλβανική εθνικιστική και κατά κύριο λόγο ανθελληνική οργάνωση Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, όχι μόνο προκαλεί με την παρουσία της στην καρδιά της Αθήνας αλλά δεν διστάζει να οργανώσει την συγκέντρωσή της λίγα μόνο μέτρα από τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Όπως αναφέρουν  η συγκέντρωση του κομματικού πυρήνα Αθήνας της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Stanley (Οδυσσέως 1) στο Μεταξουργείο, ούτε 5 λεπτά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής (Δηλιγιάννη 50) στον Σταθμό Λαρίσης. 

Από τα γεγονότα της Κλεισούρας 

Υπενθυμίζουμε ότι η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία πρωτοστατεί σε.....

ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ..........ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΥΡΗΝΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΕΡ-ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ...Moskva...GET READY....Το συριακό δράμα από το βράδυ της 6ης Νοεμβρίου, όταν θα έχουν
κλείσει οι κάλπες των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, φαίνεται ότι βαίνει προς κορύφωση με την επέμβαση του ΝΑΤΟ να βρίσκεται "προ των πυλών", ενώ προφανώς θα συνοδευτεί και από εισβολή της Τουρκίας.

Πέρα από την αθόρυβη, αλλά πραγματική συγκέντρωση ναυτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ (ο 6ος αμερικανικός Στόλος όπως καταγράφεται από τις κινήσεις της Σούδας, βρίσκεται σε φάση προπαρασκευής της επίθεσης ακι οι αγγλο-γαλλικοί στόλοι έχουν συνενωθεί), ίσως η πιο δηλωτική κίνηση του τι πρόκειται να ακολουθήσει έρχεται από την Ρωσία: 

«Άγριο» ψάρι με… ανθρώπινα δόντια!


Στις 6 Σεπτεμβρίου ο Frank Yarborough πήγε για ψάρεμα στη λίμνη Wylie στη Καρολίνα των Η.Π.Α και έπιασε ένα ψάρι που προκάλεσε το ενδιαφέρον και την περιέργεια των βιολόγων.
Ο ψαράς πίστεψε ότι έπιασε κάτι μεγάλο,
αλλά όταν επιχείρησε να το τραβήξει έξω από το νερό, του δάγκωσε το χέρι!
Το περίεργο, βέβαια, στην υπόθεση δεν είναι μόνο ότι το ψάρι δάγκωσε τον ανυποψίαστο ψαρά, αλλά το ότι είχε δόντια που ...

Δεν έχουν ακυρώσει την εκδήλωση τους οι εξτρεμιστές: Άλλα λέει το ξενοδοχείο - Άλλα οι Αλβανοί διοργανωτές!!!

Σχετικά με την πρόκληση του κόμματος των Τσάμηδων “Ερυθρόμαυρη Συμμαχία”, το οποίο διοργανώνει επίσημη εκδήλωση την Κυριακή στις 10:00π.μ. στο κέντρο της Αθήνας, το ξενοδοχείο stanley απαντάει σε όσους επικοινωνούν μαζί του ότι η εκδήλωση έχει ακυρωθεί.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα κάποιοι συνέλληνες να βιαστούν, και να ανακοινώσουν στο διαδίκτυο ότι οι Αλβανοί φοβήθηκαν τις αντιδράσεις και ακύρωσαν την πρόκληση.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Έλεγχος κατοίκων της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα επειδή διαμαρτύρονται..

Νέα ένταση αυτή τη στιγμή στον Άγιο Παντελεήμονα με τους κατοίκους της περιοχής για ακόμη έναν βράδυ να βρίσκονται στους δρόμους με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την τραγική κατάσταση που βιώνουν σε καθημερινό επίπεδο από την ασυδοσία των λαθροεισβολέων...

Η αστυνομία είναι παρούσα στην περιοχή και μάλιστα κάνει ελέγχους στους Έλληνες!!!!! ενώ ήδη, χωρίς να έχει διασταυρωθεί, έχουμε και μια σύλληψη Έλληνα..


«Το δράμα της Δυτικής Θράκης»!


Νέα προκλητική δημοσιογραφική επίθεση στην…ανελεύθερη και αυταρχική Ελλάδα για την καταπίεση και την παραβίαση των δικαιωμάτων των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης»!
 
     Σε συνέχεια όσων γράφαμε προχθές στο «Προξενείο-Στοπ» για τη συνάντηση των μειονοτικών δημοσιογράφων της Θράκης με τους Τούρκους συναδέλφους τους – και κυρίως βέβαια σε

Η ΜΕΘΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΡΩΝ

                    
Ήταν απλά θέμα χρόνου οι ελληνικές ντόπιες ποικιλίες σπόρων να βρεθούν στο στόχαστρο της επίθεσης, όπως αυτή εξαπολύεται με την μορφή του κλεισίματος της Τράπεζας Διατήρησης Γενετικού Υλικού. 
Η αλήθεια είναι ότι γενικά η συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη για τις φυσικές, ντόπιες ποικιλίες σπόρων σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίες με κάθε τρόπο επιχειρείται να εξαφανιστούν και να κυριαρχήσουν όχι απλά τα υβρίδια αλλά οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι. Με τον ίδιο τρόπο που….

ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.

troika-stournaras

Για ακόμη μια φορά, το υπουργείο Οικονομικών στήνει τον μηχανισμό παραπλάνησης της κοινής γνώμης, καλλιεργώντας νέο κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού, με ταυτόχρονες απειλές για χρεοκοπία και έξοδο από την ευρωζώνη.
Συγκεκριμένα, σε νέα τρομοκρατία για τον κίνδυνο χρεοκοπίας και εξόδου της χώρας από το ευρώ, σε περίπτωση καταψήφισης του Προϋπολογισμού ή του μεσοπρόθεσμου

ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ "Θά κατοικήσετε αλλού καί άλλοι θά κατοικήσουν σέ σάς"


 "Εσείς θά πάτε νά κατοικήσετε αλλού καί άλλοι θάρθουν νά κατοικήσουν σέ σάς" είπε ο μεγάλος Άγιος της Ορθοδοξίας αλλά ποιός τον άκουγε, προβλέποντας 2,5 αιώνες νωρίτερα τον τρόπο με τον οποίο οι Παγκοσμιοποιητές θα εξαφάνιζαν τον Ελληνισμό και την Ελληνορθοδοξία (ότι μισούν περισσότερο).

Μιλάμε για την λαθρομετανάστευση.Τώρα που πολλοί Έλληνες ψάχνουν τρόπο να εγκαταλέιψουν τη χώρα, ενώ ταυτόχρονα εκατομμύρια λαθρομεταναστών την κατακλύζουν.
Μετά τα γεγονότα στον Άγιο Παντελεήμονα η προφητεία του αυτή είναι εξαιρετικά επίκαιρη, και ουδείς μπορεί να την αμφισβητήσει, έχει όμως και συνέχεια.
"'Σπίτια μεγάλα μή κάμνετε. Λιάσες νά κάμνετε νά μή σάς έρχωνται μέσα".

Μετράνε ψήφους οι κυβερνητικοί εταίροι

 Μετράνε ψήφους οι κυβερνητικοί εταίροι
Τα νεύρα όλων είναι τεντωμένα με τη Νέα Δημοκρατία να αισθάνεται περισσότερο σίγουρη για την πειθαρχία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ενώ στο ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ η κατάσταση είναι ρευστή.
Από το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται σε συνεχείς συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις τους, με αφορμή την επιμονή στο όχι της ΔΗΜΑΡ και την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ.
Κύκλοι του Μαξίμου διαρρέουν πως είναι αισιόδοξοι στην

ΣΤΡΑΤΟΣ 3000 ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!!!Έτοιμη, αν χρειαστεί, να προχωρήσει σε ενέργειες που θα αποτελέσουν σκληρή απάντηση στα παιχνίδια της Τουρκίας στην περιοχή της Δυτικής Θράκης είναι η Αθήνα. Οι προκλήσεις της Άγκυρας, που πυροδοτούν το ήπιο κλίμα σε μία τόσο ευαίσθητη περιοχή, έχουν προκαλέσει προβληματισμό στο υπουργείο Εξωτερικών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ανώτερα στελέχη του υπουργείου δεν αποκλείουν την πιθανότητα, εφόσον το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή συνεχίσει να τρομοκρατεί και να απειλεί όσους δεν υπηρετούν τα ανθελληνικά σχέδια του, να υπάρξουν ακόμα και απελάσεις διπλωματών και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο.

Συνολικά το τουρκικό κράτος μισθοδοτεί με «μαύρο» χρήμα μέσω του προξενείου περισσότερους από .........

ΔΟΛΟΦΟΝΉΘΗΚΕ Ο ΠΡΏΗΝ ΑΡΧΗΓΌΣ FBI ΠΟΥ ΜΙΛΟΎΣΕ ΓΙΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΎΣ;


Ο πρώην αρχηγός του FBI και πρώτος που έβγαλε στη φόρα το θέμα των χημικών αεροψεκασμών και είπε πως μας σκοτώνουν δολοφονήθηκε με αρσενικό!

Ρωσία και Ιταλία απορρίπτουν το τουρκικό τελεσίγραφο για τις έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ


Ρωσία και Ιταλία απέρριψαν τις τουρκικές "εκκλήσεις" να μην λάβουν μέρος στις έρευνες για ανεύρεση υδρογονανθράκων στα βυθοτεμάχια ("οικόπεδα") της κυπριακής ΑΟΖ με σχετικές διαρροές από τα υπουργεία Εξωτερικών τους. 

Πριν από λίγο πηγή του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών ανέφερε ότι...


 "Η Κύπρος είναι ένα κυρίαρχο κράτος και έχει συγκεκριμένα κυριαρχικά δικαιώματα τα οποία κανείς δεν μπορεί να αμφισβτητήσει".


Και από ιταλική πλευρά αναφερόταν οτι.......

ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 3


Η Μέρκελ το δήλωσε ξεκάθαρα: «Όποιες χώρες έχουν χρέος 80-90% του ΑΕΠ δεν μπορούν να έχουν εθνική ανεξαρτησία»!!! Η δική μας χώρα που έχει χρέος πάνω από το 150% του ΑΕΠ και διαρκώς αυξάνεται ποια εθνική ανεξαρτησία μπορεί να έχει;

Την έχουμε εκχωρήσει στην Γερμανία η οποία ζητεί ευθέως τα πάντα από την Ελλάδα. Επιδιώκει μέχρι και τα σπίτια του λαού να αρπάξει. Ήδη, ο κ. Βορίδης το δήλωσε ότι ακόμη και η πρώτη κατοικία θα πρέπει να κατάσχεται για χρέη προς τις τράπεζες!!!

Συνεπώς, όσοι βουλευτές ψηφίσουν το Μνημόνιο 3 θα είναι εχθροί της Πατρίδος και του λαού. Θα έχουν συναινέσει με την ψήφο τους στην....

Η εξομολόγηση του άτυχου Έλληνα που μαχαιρώθηκε απο Πακιστανό (vid)ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ;;; ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΚΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ;;;
Το αληθινό πρόσωπο του κέντρου της Αθήνας παρουσιάζει το βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ αφού ακόμα….
και από το κρεβάτι του νοσοκομείο ο Έλληνας 45χρονος κουρέας θύμα των Πακιστανών λαθροεισβολέων φοβάται όπως λέει να δείξει το πρόσωπο του για να μην τον εκδικηθούν αργότερα οι αλλοδαποί. Αυτή είναι η κατάντια της ελληνικής πολιτείας. Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες να μαχαιρώνονται από λαθροεισβολείς και να φοβούνται να ζήσουν μέσα στα ίδια τους τα σπίτια και επιχειρήσεις, μέσα στην ίδια τους την πατρίδα.
Όπως περιγράφει από το κρεβάτι του νοσοκομείου.....

Γιούχαραν την Ρεπούση στα Χανιά! (βίντεο)

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες πολιτευτών καθώς και στελεχών των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στα Χανιά, μαζί με πολίτες, οι οποίοι διέκοψαν την παρουσίαση βιβλίου της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ και καθηγήτριας ιστορίας (τρομάρα της) στο ΑΠΘ Μαρίας Ρεπούση.

Η παρουσίαση του βιβλίου «Τα Μαρασλειακά 1925-1927» έγινε στην αίθουσα του ΤΕΕ/ΤΔΚ και όλα ξεκίνησαν ομαλά.....

Το δημόσιο χρωστάει εννιά δισ. ευρώ στους ιδιώτες

                               
Επιπλέον, υπάρχει ποσό ύψους 738 εκατ. ευρώ, το οποίο αφορά σε εκκρεμείς επιστροφές φόρων, κυρίως του ΦΠΑ.

                  
Το Δημόσιο φαίνεται για πολλοστή φορά ότι είναι ο πιο μεγάλος "μπαταχτσής" σύμφωνα με στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία σοκ, το δημόσιο χρωστά σήμερα......

Αδιανόητο γερμανικό δημοσίευμα: "Το Eurogroup θα επιβάλει τα μέτρα και χωρίς την έγκριση της Ελληνικής Βουλής"

- Έκθεση της δεύτερης μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας: "Η λιτότητα οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή"
- Στο Βερολίνο ξέρουν πως θα χρειαστεί νέο κούρεμα αλλά τους φοβίζει λόγω εθνικών εκλογών
- Φίλιπ Ρέσλερ: "Νέο κούρεμα θα τινάξει στον αέρα τον γερμανικό προϋπολογισμό
 - Focus: Μέχρι τέλη Νοεμβρίου μπορούν να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα...

Τον Νοέμβρη του 2009 στο Πεντελικόν, στο ραντεβού με την Goldman Sachs, μιλήσατε καθόλου για CDS κύριε Παπανδρέου;


Σχόλιο άτακτες φωνές: Με τόσα στοιχεία  τι κάνει η περιβόητη, "αδιάφθορη" Ελληνική Δικαιοσύνη?


20121103-105244.jpg 

Επειδή η αλήθεια πρέπει να λέγεται ολόκληρη, δείτε τι αποκάλυψε το ΠΑΡΟΝ και σε λίγο θα σας πούμε τι αποκαλύπτουν τα γεγονότα. Οι “συμπτώσεις” γίνονται μόνο στον ρομαντικό κινηματογράφο. Όχι σε υπερατλαντικά ταξίδια παγκόσμιων τοκογλύφων για να πιουν καφέ με πολιτικά ανδρείκελα.
Διαβάστε και σε λίγο η συνέχεια...

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ... ΓΥΦΤΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ...Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφριά όταν πριν λίγη ώρα δέχτηκαν επίθεση από ομάδα Ρομά κοντά σε καταυλισμό στη Νέα Ζωή του Ασπρόπυργου.

"Με το δάχτυλο στην σκανδάλη" οι πάντες από το Αιγαίο μέχρι τον Κόλπο - Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση


Η αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση στην Συρία έχει ξεκινήσει, και μπορεί να συμπαρασύρει και το Ιράν σε μια πιθανή προσπάθεια της Δύσης να καθαρίσει δύο "εκκρεμότητες" σε ένα με μια γιαγντιαία πολεμική επιχείρηση όσο και αν το Ιράν είναι τελείως διαφορετικό μέγεθος από την Συρία.
Οι εκτιμήσεις του γνωστού για τις επαφές του με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, ιστότοπου DEBKA συμπίπτουν απόλυτα με αυτά που δημοσίευσε χθές το defencenet.gr περί άμεσης έναρξης επιχειρήσεων μετά τις αμερικανικές εκλογές, και πάντως όχι πέραν του Νοεμβρίου.

ΟΓΚΩΔΕΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ...ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


sigkentrsis
Στόχος, να μην περάσουν τα μέτρα που θα σκοτώσουν την Ελλάδα και τον λαό!
«Παραλύουν» δημόσιος και ιδιωτικός τομέας σε όλη τη χώρα λόγω της 48ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει για Τρίτη και Τετάρτη, 6 και 7 Νοεμβρίου, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενόψει της ψήφισης στη Βουλή των νέων μέρων του Μνημονίου.

Μία οἰκογένεια Ὀρθοδόξων ἐρημιτῶν στὴ ΣουηδίαὉ Σίμων,ἡ Ἄννα καὶ τὸ βλαστάρι τοὺς ὁ Ἐμμανουὴλ-Χίλντινγκ εἶναι μία ὀρθόδοξη οἰκογένεια ποὺ ζεῖ στὴ Σουηδία.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3 χρόνια ΔΝΤ
Το απίθανο έλλειμμα 15% του ΑΕΠ που εμφάνισε η κυβέρνηση Παπανδρέου για το 2009 και οδήγησε στο πρώτο μνημόνιο και το πρώτο πακέτο μέτρων την Ανοιξη του 2010 σε συνδυασμό με την 100% αποτυχία αντιμετώπισης της παραοικονομίας και την άρνηση της πολιτικής των αποκρατικοποιήσεων, πυροδότησαν...

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ..


Το κράτος δημιούργησε Ειδικό λογαριασμό (κατόπιν υποδείξεως της τρόϊκας).

Σύμφωνα με τον οποίο οτι λεφτά μαζεύει ,απο τους Ελληνες (απο πάσης φύσεως άμεσσους φόρους,έμμεσους φόρους ,και χαράτσια) θα τα παίρνουν οι ύαινες ,Διεθνείς Οικονομικοί Εγκληματίες,αυτό που ονομάζουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ Διεθνείς Αγορές,που δεν είναι άλλοι ,παρά καμιά δεκαριά οικογένειες που καταδυναστεύουν και αρπάζουν τον παραγόμενο πλούτο των Εθνών εδω και 350 χρόνια.

Πρακτικά αυτό σημαίνει, πως ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ...!!! Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ THN 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...!!!
Η φωτογραφία είναι από το νηπιαγωγείο του χωριού Πύργος στην Σαντορίνη και μας την έστειλε κάτοικος της περιοχής...
Μαζί με τις Ελληνικές σημαίες κατά την διάρκεια των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου και πάνω από το στεφάνι του Νηπιαγωγείου βρίσκονται σε περίοπτη θέση αναρτημένες οι σημαίες της Ιταλίας που μας επιτέθηκε της 28η Οκτωβρίου 1940 και της Αλβανίας, συμμάχου των Ιταλών και των Γερμανών και κατά την διάρκεια των επιθέσεων εναντίον της Πατρίδας μας και κατά την διάρκεια της κατοχής...

2.500 Έλληνες αυτοκτόνησαν μέσα σε 2 χρόνια!
ΣΟΚ: Μέσα σε δύο χρόνια αυτοκτόνησαν 2.500 Έλληνες

Όλες οι πτυχές του φαινομένου συζητήθηκαν χθες σε επιστημονικό Συμπόσιο της Κλίμακας «Πρόληψη της Αυτοκτονίας». Η ΜΚΟ έχει καταθέσει στο Υπουργείο Υγείας σχέδιο για τη χάραξη εθνικού προγράμματος πρόληψης της αυτοκτονίας, το οποίο θα περιλαμβάνει από εκπαίδευση γιατρών και εκπαιδευτικών έως σύσταση ειδικών κέντρων σε όλη τη χώρα και θεσμοθέτηση δεοντολογίας για τον τρόπο δημοσιοποίησης.

ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ

Τα έκαναν λίμπα. Κάτοικοι που διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας και γύρω από τις οδούς Μιχαήλ Βόδα, Αχαρνών και δίπλα από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, μανιασμένοι και εξαγριωμένοι για την άδικη επίθεση στον Αργύρη, τον τελευταίο κομμωτή Έλληνα της περιοχής που προσπαθουν να τον εκδιώξουν για την νομή της παράνομης αγοράς, πέρασαν σαν λαίλαπα και τα έκαναν γυαλιά καρφιά.

Με την προκλητική αδιαφορία της αστυνομίας......

Γιατί οι εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους; Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο!


Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!

Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!

Λίστα Λαγκάρντ: Δεν έχει αλλάξει τίποτα από την ρυπαρή εποχή της πλαστικής ευρωστίας


Επεισόδιο πρώτο. Ένας πρώην υπουργός Οικονομικών παίρνει μια λίστα ανθρώπων που εικάζεται ότι πολλοί από αυτούς φοροδιαφεύγουν. Αντί να την παραδώσει στις αρμόδιες αρχές δίνει προς έρευνα πρόσωπα που ο ίδιος θεωρεί ότι πρέπει να ελεγχθούν. Λειτουργώντας σαν δικαστής ακύρωσε με μιας τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και εμποτισμένος με περίσσια κυβερνητική μαγγανεία έδινε εντολές έρευνας κατ’ επιλογή – συδαυλίζοντας τη φωτιά που τον απειλεί σήμερα.
Επεισόδιο δεύτερο. Ένας πολιτικός αρχηγός φεύγοντας από το υπουργείο Οικονομικών παραλαμβάνει ατύπως τη λίστα από τον προκάτοχό του, δεν την παραδίδει ούτε αυτός επίσημα στις διωκτικές αρχές και φεύγοντας από το υπουργείο την παίρνει σπίτι του - να την κάνει τι;