ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Αίρεται η ασυλία των Κασιδιάρη, Ηλιόπουλου, Γερμενή!

Με 220 ψήφους υπέρ σε ...220 ψηφισάντες!

Την άρση τη βουλευτικής ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενή αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής.

Μασονία: Φρικτοί Όρκοι για Τυφλή Υπακοή


«Το πρώτο καθήκον κάθε Μασόνου είναι η υπακοή στις εντολές του Διδασκάλου. Το πνεύμα αυτό της άμεσης υπακοής και υποταγής στις αρχές, αποτελεί την
μεγαλύτερη ασφάλεια για το‘Ίδρυμα’.

Ο Ελευθεροτεκτονισμός μοιάζει περισσότερο με στρατιωτική παρά με πολιτική οργάνωση. Η διαταγή πρέπει να εκτελείται αμέσως. Ο χαρακτήρας της και οι συνεπειές της ίσως γίνουν αντικείμενα συστηματικής έρευνας. Ο Μασονικός κανόνας υπακοής μοιάζει με την ναυτική

Όταν η φύση προκαλεί δέος


Όταν η φύση προκαλεί δέος (21)
Ένα ακόμα αφιέρωμα με εντυπωσιακές φωτογραφίες της Μητέρας Φύσης σε όλο της το μεγαλείο…











Απερρίφθη το αίτημα Κάραντζιτς για κατάθεση του K.Παπούλια


Απερρίφθη από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο το αίτημα του Ράντοβαν Κάραντζιτς να καταθέσει για την υπόθεση ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Το όνομα του Κάρολου Παπούλια βρισκόταν στον κατάλογο των μαρτύρων που είχε υποβάλει ο πρώην πολιτικός ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας.

Ο Κάρολος Παπούλιας διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας από το 1993 έως το 1996, κατά την περίοδο......

Ρωσικό κανάλι: "Σε προάστια του Παρισιού δεν βρίσκουμε πια Γάλλους"

Φέτος, τον Οκτώβριο μία ομάδα του μεγάλου κρατικού ρώσικου καναλιού ‘Rossiya 1’ επισκέφθηκε την Γαλλία για να κάνει ένα ρεπορτάζ.
Επέλεξαν να επισκεφτούν το Barbès (Παρίσι) και το Saint-Ouen. Παράνομοι μικροπωλητές, Ρομά ζητιάνοι, προσευχόμενοι μουσουλμάνοι και έμποροι ναρκωτικών συνέθεταν την καθημερινή εικόνα στους δρόμους. Το συμπέρασμά τους; Η

Μήνυση σε βαθμό κακουργήματος κατά των πρώην ανδρεικέλων της οικονομίας Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου για τη "λίστα Λαγκάρντ"

Μηνυτήρια αναφορά κατά του πρώην...φερόμενου ως πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, των πρώην υπουργών Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και σε βάρος των πρώην και νυν επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Καπελέρη, Ιωάννη Διώτη και Στέλιου Στασινόπουλου κατέθεσαν τη Δευτέρα το πρωί τρεις πολίτες της Αθήνας.

"Boήθεια, μας ψεκάζουν", διαμαρτυρήθηκαν έξω απ'το Πεντάγωνο...


Η Ομάδα Δράσης Αττικής πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας… κατά των χημικών αεροψεκασμών.

Οι διαδηλωτές βρέθηκαν από τις 7:30 το πρωί έξω από... το Πεντάγωνο και παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκο, καθώς και στους τρεις αρχηγούς των γενικών επιτελείων, περιμένοντας απαντήσεις.

Σύμφωνα με την Ομάδα Δράσης Αττικής καθημερινά γίνονται χημικοί αεροψεκασμοί στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

"Θα σας βάλουν φόρους δυσβάσταχτους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν..."



Όλα τα κρυφά μέτρα: 
 Μείωση μισθών και πώληση ΔΕΚΟ 
– Απελευθέρωση ωραρίου παντού 
– Αυξήσεις φωτιά σε εισιτήρια και ρεύμα


28χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στη Μικρόπολη Δράμας!



Σοκαρισμένη είναι η Μικρόπολη Δράμας, καθώς εντοπίστηκε το πτώμα ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο. 


Τα ίχνη του 28χρονου Δ.Τ. είχαν εξαφανιστεί μυστηριωδώς από το πρωί της περασμένης Κυριακής, 21 Οκτωβρίου και έκτοτε αναζητείτο.  

Ο άνδρας βρέθηκε σήμερα κρεμασμένος και πολλοί μιλούν για αυτοκτονία, ωστόσο, κανένα συμπέρασμα δεν μπορεί να ανακοινωθεί με βεβαιότητα πριν ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα και η ιατροδικαστική εξέταση. 

Πολλά είναι τα ερωτηματικά για τα αίτια και τις συνθήκες........

Το μη επανδρωμένο αεροπλάνο «Αγιούμπ» έσπασε το μύθο του ισραηλινού «Σιδερένιου Θόλου»



Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα Sunday Times (14/10/12) , το μη επανδρωμένο αεροπλάνο «Αγιούμπ» (ΜΕΑ) έστειλε εικόνες της προετοιμασίας για τις μεγάλες κοινές στρατιωτικές ασκήσεις ΗΠΑ-Ισραήλ που ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, της τοποθεσίας των βαλλιστικών πυραύλων, των στρατιωτικών αεροδρομίων και πιθανώς του πυρηνικού αντιδραστήρα του Dimona».

Ντροπή σας ρε!



Στο ακριτικό νησί του Καστελορίζου,μαθητές, γονείς και Δήμος αποφάσισαν το κλείσιμο του Γυμνασίου και Λυκείου, αφού λείπουν οι μισοί καθηγητές!
Από το εκπαιδευτικό προσωπικό είναι κενές οι...


 θέσεις 2 φιλόλογων καθηγητών, 1 Πληροφορικής, 1 Αγγλικών, 1 Γαλλικών και 1 Καλλιτεχνικών, με αποτέλεσμα οι μαθητές να κάνουν καθημερινά μάθημα μόνο 2 – 3 ώρες! Σημειώνεται ότι κενές παραμένουν οι θέσεις 1 καθηγητή Φυσικής και 1 Μαθηματικών, που αναμένεται να καλυφθούν μέσα στη βδομάδα, σύμφωνα με τις υποσχέσεις που δόθηκαν.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΣΟΚ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΟΛΛΗΣΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ!


Απίστευτη καταγγελία έφτασε στη Βουλή... Το περιστατικό έγινε γνωστό, με αφορμή την προαγωγή δυο μαθητών ενώ, όπως αποκαλύφθηκε, τόσο ο Λυκειάρχης όσο και ο Γυμνασιάρχης στην Ελασσόνα, επιχείρησαν να προστατεύσουν το σχολεία τους με την τοποθέτηση καμερών, καθώς στο παρελθόν είχαν υποστεί ζημιές λόγω καταλήψεων.

767 παραβιάσεις εναέριων και θαλασσίων συνόρων στο Αιγαίο από την Τουρκία το 2012!


Έντονή η παρουσία της τουρκικής Αεροπορίας στον Εθνικό Εναέριο χώρο (ΕΕΧ) σήμερα με μαχητικά αλλά και αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας σε μια επίδειξη δύναμης μετά την παραβίαση των Εθνικών Χωρικών Υδάτων (ΕΧΥ) από την τουρκική κορβέτα “BAFRA” στις 13 Οκτωβρίου, η οποία έφθασε μέχρι ανοικτά της Εύβοιας.
Έτσι η τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και δρώντας βάσει σχεδίου φρόντισαν σήμερα να απευθύνουν ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα στην Ελλάδα, η οποία ούτος ή  άλλως βρίσκεται αμυνόμενη και αιφνιδιασμένη χωρίς να μπορεί να αντιδράσει  και αυτό αποδεικνύεται από τα γεγονότα τα ίδια.

Γιούργια ρε... γιούργια και με πέτρες...


του Θεόφιλου Αιγινήτη*
Δυόμισι χρόνια τώρα μας έχουν πρήξει με το παίρνεται δεν παίρνεται το δόση και μας έχουν τρελάνει με τις αναβολές για την εκταμίευση της καινούριας δόσης.


Λες και μας τα δίνουν τσάμπα και δεν κερδίζουν δις με την κάθε δόση.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΗ;

Πρωινές πληροοφορίες μέσα από τον Κορυδαλλό και με αφήγηση δεσμοφύλακα έγινε γνωστό ότι χθες, μετά από έρευνα, βρέθηκε περίστροφο.





ΑΡΘΡΟ ΒΟΜΒΑ: “ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ”…


Η Ελληνική Κυβέρνηση έσπευσε να καταγγείλει τους Ομογενείς με τα 600 δις ομόλογα, όταν οι δανειστές μας επί 2 χρόνια μας δίνουν… αέρα κοπανιστό.
Για μια ακόμη φορά οι πολιτικοί μας ταγοί παίζουν άσχημο παιχνίδι στις πλάτες του λαού.  Κρύβουν την αλήθεια από τον κόσμο και συνεχίζουν να συνομιλούν με την τρόικα-φούσκα, υποκύπτοντας στις εξωφρενικές απαιτήσεις της.  Το παιχνίδι είναι σικέ και προδιαγράφει την καταστροφή της χώρας.  Η ελληνική κυβέρνηση σέρνεται πίσω από τις εκβιαστικές απαιτήσεις των τροϊκανών, οι οποίες διαλύουν την κοινωνία και τη χώρα.

Φόβος και τρόμος οι αντάρτες του PKK ...Μόνο με Ελικόπτερα μετακινείται ο Τουρκικός Στρατός !



Handout photo by Turkish Armed ForcesΜόνο με ελικόπτερα γίνονται πλέον οι μεταφορές του προσωπικού από τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις στην Τουρκία ...Αλλά οι Κούρδοι παράγγειλαν ήδη RPG ...Θα κλάψουν  Τουρκάλες !

  Το Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας έχει δώσει εντολή οτι  κάθε στρατιωτική αποστολή που θα διεξαχθεί από αέρος, σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τις  ενέδρες σε στρατιωτικές φάλαγγες των  οχημάτων  που κινείται σε δρόμουςόπου τα  μέλη του Εργατικού Κόμματος  του Κουρδιστάν (PKK) έχουν το έλεγχο ...Περίπου το 30% της Τουρκίας 
 

Bloomberg: Σε ύφεση όπως τη δεκαετία του ΄30 βυθίζεται η Ελλάδα



Ολοταχώς προς τη δημοκρατία της Βαϊμάρης...

Η Ελλάδα υφίσταται μια οικονομική συρρίκνωση του είδους που υπέστησαν οι ΗΠΑ και η Γερμανία κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, γεγονός που αποτυπώνει την κλίμακα της δυσκολίας....

 που αντιμετωπίζει στην προσπάθεια να επανακτήσει ανταγωνιστικότητα μέσω της ύφεσης, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου οικονομικών ειδήσεων Bloomberg.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ!



«Αν ακόμα και ένας Τούρκος στρατιώτης περάσει τα σύνορα Τουρκίας – Συρίας, αυτό θα θεωρηθεί σαν παραβίαση των ρωσικών συνόρων με όλες τις συνέπειες αυτής της πράξης»!!

Αναζητούν λύση για το κλείδωμα των μέτρων



Αναζητούν λύση για το κλείδωμα των μέτρων
Την τελευταία τους σύσκεψη, πριν την οριστικοποίηση όλου του επώδυνου πακέτου που είναι απαραίτητο για την εκταμίευση των 31,5 δισ. ευρώ από τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ, έχουν σήμερα οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί.
Οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης αναζητούν τη χρυσή τομή ηια τα εργασιακά σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο και υπό τον φόβο νέων διαρροών μετά τη διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ Νίκου Σταυρογιάννη και την ανεξαρτητοποίηση του Γ. Μιχελογιαννάκη.