ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Χρυσαυγίτες διόρθωσαν δρόμους στην Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων του δήμου Μετσόβου !!! Την ώρα που οι αριστεροί απλά τρώνε τις επιχορηγήσεις...


Στα πλαίσια των προεκλογικών δεσμεύσεων και εξαγγελιών του Αρχηγού και Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκου, για έμπρακτη στήριξη του κινήματος σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια σε ελληνικές οικογένειες, η δράση πλέον δεν σταματά στη διανομή τροφίμων, τράπεζα αίματος κλπ... 

απο μέλη της χρυσής αυγής. Επεκτείνεται όπου χρειαστεί, και συγκεκριμένα και σε επισκευές τοπικών οδικών δικτύων.
Μετα απο εκλίσεις κατοίκων στην ορεινή Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων του δήμου Μετσόβου σε μέλη της χρυσής αυγής, προημερών μαζί με κατοίκους στο χωριό επισκευάστηκαν αρκετοί δρόμοι του χωριού.
Εδω πρέπει να σημειωθεί οτι τα μέλη της Χρυσής Αυγής για να επισκευάσουν τους δρόμους της Χρυσοβίτσας χρησιμοποίησαν μέχρι και............

Ἑτοιμασίες μὲ ἄκρα μυστικότητα καὶ σὲ συνεννόηση μὲ ξένες διπλωματικὲς ἀποστολὲς γιὰ τὸ ραμαζάνι τῶν μουσουλμάνων.



Ἀπανωτὲς συσκέψεις εἰδικοῦ χειρισμοῦ, ὅπως ὀνομάζονται, γίνονται τοῦτες τὶς ἡμέρες σὲ πολλὰ κυβερνητικὰ γραφεῖα, μὲ ἀντικείμενο τὸ ραμαζάνι τῶν μουσουλμάνων. Στὶς 19 Αὐγούστου θα γίνει ἡ προσευχὴ καὶ ὅλες οἱ ἑτοιμασίες γίνονται μὲ ἄκρα μυστικότητα καὶ σὲ συνεννόηση μὲ ξένες διπλωματικὲς ἀποστολές, ὅπως αὐτὴ τοῦ Πακιστᾶν. Τί εἰπώθηκε σ' αὐτὲς τὶς συσκέψεις; Πρῶτον ὅτι στὴν Ἀθήνα ὑπάρχουν περὶ τά... 120 αὐτοσχέδια τζαμιὰ καὶ ἕνα μεγάλο μέρος τῶν μουσουλμάνων θὰ προσευχηθεῖ σ΄αὐτά. 

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΣΕ ΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΑΡΤΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ!!!




Δεν πάμε καθόλου καλά... Προφανέστατα με την ανοχή εργαζομένων και διοίκησης (γιατί άραγε κάνουν τα στραβά μάτια; ), αλλοδαποί, κυρίως πακιστανοί, έχουν στήσει παραμάγαζα σε πολλά υποκαταστήματα του ΙΚΑ, αλλά και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες, όπως είναι... 

η ΔΕΗ και εκμεταλλευόμενοι την καθημερινή ταλαιπωρία του κόσμου που περιμένει επί ώρες στις ουρές για να εξυπηρετηθεί, εξασφαλίζουν και πουλάνε με 5 ευρώ τα χαρτάκια με τους αριθμούς προτεραιότητας!
Το Makeleio.gr έχει δεχτεί σωρεία καταγγελιών, με τελευταία αυτή της κ. Κατερίνας Ανδρώνη από τη Χαλκίδα, η οποία μας κατήγγειλε ανάλογο περιστατικό στο ΙΚΑ της περιοχής της.
makeleio

Διαβάστε καὶ φρίξτε, οἱ «σοσιαλιστὲς» πού σήμερα ἐλέγχουν τὰ Μ(έσα) Μ(αζικὴς) Ἐ(ξαχρειώσεως).... ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ!



Δεῖτε ἀπὸ ποιοὺς καὶ πῶς διαμορφώνονται οἱ συνειδήσεις, (καὶ ὄχι μόνο) στὴν Ἑλλάδα!
Σύμφωνα μὲ τὸ ἰστολόγιοudemand.wordpress.com.
Τὰ συμπεράσματα δικά σας.....
-Γιῶργος Μπόμπολας: Ὁ ΕΠΟΝίτης πού ἔγινε βαρόνος. Δὲ χρειάζονται πολλὲς συστάσεις. Καναλάρχης, μεγαλοεκδότης, κατασκευαστικὲς ἑταιρεῖες, τὰ πάντα ὅλα. Ἔχει ἀκόμα μεγάλη ἀδυναμία στὸ ΚΚΕ.
-Σταῦρος Ψυχάρης: Κληρονόμος-Πρόεδρος τοῦ ΔΟΛ (Λαμπράκη), Πρόεδρος τοῦ Δ.Σ. τοῦ mega κ.τ.λ. Ἀπὸ κομμουνιστικὴ οἰκογένεια, ἔκανε τὰ πρῶτα του βήματα στὸ ΚΚΕ.
-Μάνια Τεγοπούλου: Ἐκδότρια Ἐλευθεροτυπίας, MEGA κ.τ.λ. Κόρη τοῦ καπετάνιου τοῦ ΕΛΑΣ, Κίτσου Τεγόπουλου, θεωρεῖται ἀκροαριστερή.
-Κώστας Γιαννίκος: Γνωστὸς κομμουνιστής, προερχόμενος ἀπὸ τὴν πρώην ΕΣΣΔ.
Γιὰ ἕνα φεγγάρι εἶχε ἀγοράσει τὴν διεθνοῦς φήμης κομματικὴ ἐφημερίδα «Πράβντα».
Εἶναι βασικὸς μέτοχος (καὶ διευθύνων σύμβουλος) τοῦ καναλιοῦ Alter, ἰδιοκτήτης τῶν ραδιοφωνικῶν σταθμῶν John Greek, Oasis, Captain Jack, ἰδιοκτήτης τῆς ἐκδοτικῆς ἑταιρείας Modern Times, τῶν τηλεοπτικῶν περιοδικῶν Tivo καὶ Avanti, τῶν δισκογραφικῶν ἑταιρειῶν...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Μας έκλεψαν τη ζωή, θέλουν να μας πάρουν και τα σπίτια μας


Πλέον είμαστε πεπεισμένοι. Η τρόικα θέλει να καταστρέψει την Ελλάδα, όπως άλλωστε κάνει και με άλλες χώρες, όχι ότι έχει προηγούμενο με εμάς. Το σχέδιο που υποτίθεται ότι πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση, δηλαδή την άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών ακινήτων, ακόμη και για μικρές οφειλές, θα φέρει τέτοια καταστροφή που όσα έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα είναι πταίσματα.

Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ ΜΥΡΤΩΣ.




ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΠΡΟ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ. ΝΑ ΤΟΝ/ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟΝ/ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

Προβοκατόρικο άρθρο του Spiegel για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις...!!



Ένα περίεργο (λέμε περίεργο για να μην πούμε προδοτικό ή προβοκατόρικο) άρθρο του Spiegel με τον τίτλο:"Attacks Corrupt Greek Army” – το οποίο μάλιστα επικαλείται και ... Έλληνα δημοσιογράφο από αυτούς που γράφουν κυρίως σε ιστοσελίδες (χαμηλής επισκεψιμότητας, βέβαια) ότι... 

Να, τί μας έλεγε ο ένας απ’τους τρείς ξεφτύλες προεκλογικά, ο τρισκατάρατος …





TA ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

δειτε  τώρα  και το ακριβώς  αντίθετο :

Και όμως! Ο αδελφός του πλανητάρχη είναι πάμφτωχος! Φωτογραφίες

/
 ισχυρού άνδρα στον πλανήτη, του προέδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, είναι ένας εξαθλιωμένος, πάμφτωχος και αλκοολικός νέος, που ζει στις παραγκουπόλεις του Ναϊρόμπι!

Ο 30χρονος George Hussein Obama είναι ετεροθαλής αδελφός του πλανητάρχη, από τον τέταρτο-παρακαλώ-γάμο του πατέρα του και ζει στην Κένυα, τον τόπο καταγωγής του Αμερικανού προέδρου. 

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην βρετανική Daily Mail το όνομα Obama.......

Μην πετάτε τους πακιστανούς στον υπόνομο!


Βόμβα ΔΝΤ: "Διαγράψτε τα τραπεζικά χρέη για να σωθεί η Ελλάδα από την καταστροφή"

Ως πρότυπο εξόδου από την κρίση προβάλλει την Ισλανδία(!) η επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στη χώρα, Daria V. Zakharova.

Το γεγονός ότι η ισλανδική οικονομία κατάφερε να ορθοποδήσει κερδίζοντας εκ νέου την εμπιστοσύνη των αγορών, καθιστά τη χώρα ικανή να δώσει σημαντικά μαθήματα στα έθνη που προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα από τα προγράμματα διάσωσης δήλωσε σε συνέντευξή της η Daria V. Zakharova, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Προστατευόμενος του Τουρκοσκοπιανού φόρουμ ο δράκος της Πάρου!

Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται στο μυστήριο με το δίποδο ανθρωποειδές της Πάρου που έστειλε αδιάβαστο ένα αθώο κορίτσι. Χάρη στην παρατηρητικότητα ενός αναγνώστη του makeleio.gr, του Στάθη φτάσαμε σε ένα τουρκοσκοπιανό φόρουμ που ενισχύει την φιλία ανάμεσα στις "εθνοτικές" μειονότητες των "Μακεδόνων" και των "Τούρκων" που ζουν στην Ελλάδα.
Είναι το http://turkeymacedonia.wordpress.com/2010/03/10/immigrants-in-greece/. Ως βινιέτα αναγνώρισης έχει τους χάρτες της Τουρκίας και της "Μακεδονίας", των Σκοπίων δηλαδή που τα εξαμβλωματικά παρακλάδια του Σόρος ονειρεύονται για να κάνουν την Ελλάδα, Κόσσοβο.

Turkey & Macedonia,Turkish and Macedonian friendship αναγράφεται στο λογότυπο με πηχαίους λευκούς τίτλους. Και ποιο "πουλάκι" φιλοξενείται σε συνέντευξη για τους μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα από τους Τούρκους δουλέμπορους; 

Έτοιμη για εισβολή στη Συρία η Τουρκία: «Ο γεωπολιτικός ανόητος» της περιοχής μας…

Το μήνυμα ήταν καθαρό: H Τουρκία πρόκειται να εισβάλει στη Συρία μονομερώς για να δημιουργήσει δήθεν «ζώνες ασφαλείας» στη Συρία. H Άγκυρα είναι μία ανάσα από το να διασχίσει τον Ρουβικώνα της Μέσης Ανατολής και να θέσει σε λειτουργία το ντόμινο μίας διαδικασίας... 

η οποία ουδείς γνωρίζει που θα καταλήξει ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχει «ανοίξει τις πόρτες του τρελοκομείου» στην Ανατολική Μεσόγειο και όχι μόνο.
Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φϊλη
Η Τουρκία ως ένας καλός… Σαμαρείτης της περιοχής μας επικαλείται την ανθρωπιστική κρίση στη Συρία, για την οποία έχει εν πολλοίς συμβάλει για να δημιουργηθεί, και προσπαθεί να νομιμοποιήσει μία διαδικασία η οποία θα φέρει στο νου του Ελληνισμού την… ειρηνευτική επιχείρηση της Κύπρου το 1974.
Σύμφωνα λοιπόν με διπλωματικούς κύκλους του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, η χώρα έχει εκπονήσει ένα σχέδιο το οποίο θα εκτυλιχθεί σε δύο στάδια.

Ομολογεί και ξεμπροστιάζει ο ίδιος ο Πακιστανός την σαπίλα του Ελληνικού κράτους...«Μου έδωσαν πολιτικό άσυλο»


-Από πότε οι Πακιστανοί δικαιούνται πολιτικό άσυλο;
-Ποιος ήταν αυτός που έβαλε υπογραφή και σφραγίδα για να πάρει αυτό το κτήνος πολιτικό άσυλο χωρίς να το δικαιούται;

Το επιβεβαίωσε και ο ίδιος μετά τη σύλληψή του στην απολογία του. «Ηρθα στην Ελλάδα το 2010, από το Πακιστάν. Οταν πέρασα τα σύνορα στον Εβρο, με έπιασε η Αστυνομία και μου έδωσαν πολιτικό άσυλο. Στην αρχή έμενα μαζί με άλλα παιδιά από το Πακιστάν στην περιοχή που με πιάσατε (στη Νέα Χαλκηδόνα), μετά για ενάμιση μήνα πήγα στη Σκάλα Ωρωπού, αλλά επειδή δεν δούλευα μου είπε ένας συμπατριώτης φίλος μου που ήταν στην Πάρο να πάω κι εγώ εκεί μήπως βρω καμιά δουλειά. Ετσι, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μένω μόνιμα στην Πάρο. Μέσω ενός φίλου μου έπιασα δουλειά στο ξενοδοχείο "Blue Dolphin" που βρίσκεται στη Χρυσή Ακτή και αυτό που έκανα ήταν να κουρεύω το χορτάρι», ξεκίνησε την απολογία του ο Πακιστανός, ο οποίος.........

Συναγερμός στην Τουρκία:Όμηρος του ΡΚΚ Τούρκος βουλευτής.

Σοκ στην Τουρκία από το PKK.
Αντάρτες του κρατούν όμηρο Τούρκο βουλευτή κι ένα δημοσιογράφο.
Λίγες ώρες μετά από τις ανακοινώσεις του τουρκικού Γενικού Επιτελείου για τις επιχειρήσεις στο Σεμντιλί ,σύμφωνα με τις οποίες 115 Κούρδοι αντάρτες σκοτώθηκαν, στην νοτιοανατολική Τουρκία άνδρες του PKK έπιασαν όμηρο τον βουλευτή του Ρεμπουπλικανικού κόμματος Χουσεϊν Αϊγκιούν. Μαζί μ΄ αυτόν κι ένα δημοσιογράφο ο οποίος επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο που οι αντάρτες σταμάτησαν.

 eglimatikotita.gr

ΜΕ "ΒΙΣΜΑ" ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ. ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΑΣΤΩΜΕΝΕΣ" ΓΑΤΕΣ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΑΡΙΑΝΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ. ΟΠΩΣ ΔΙΕΨΕΥΔΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΠΑΣΤΩΜΕΝΕΣ" ΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ
Στις 13 Ιουλίου, 9 μέρες πριν από την δολοφονική ενέργεια εναντίον της Μυρτώς, το site ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, είχε δημοσιεύσει ένα περίεργο ρεπορταζ για Πακιστανούς που πάστωναν γάτες, τις πουλούσαν και τις έτρωγαν. Για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να πάρουμε θέση. Μας έκανε όμως εντύπωση η θέρμη με την οποία ανυπόληπτες ιστοσελίδες της νήσου, αναθεμάτισαν για το θέμα υποστηρίζοντας τα Πακιστάνια.
Διαβάστε:

Χ.ΓΙΑΖΙΤΖΙΔΟΥ: Δεν έχω δουλειά

'Ενα από τα δύο κορίτσια που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και κέρδισαν χάλκινο μετάλλιο στην κωπηλασία...
η 23χρονη Χριστίνα Γιαζιτζίδου δηλώνει στο Εθνος της Κυριακής: "Δεν ξέρω αν θα παραμείνω στην κωπηλασία. Δεν έχω δουλειά, δεν έχω δουλέψει ποτέ γιατί ασχολούμαι μόνο με τον αθλητισμό και οι γονείς μου δεν μπορούν να με βοηθήσουν οικονομικά. Τα βγάζω πέρα με τα οδοιπορικά που μου δίνει η Ομοσπονδία, τα οποία είναι λίγα γιατί δεν επιχορηγείται επαρκώς, περίπου 6.000 ευρώ ετησίως, συν ένα ποσό από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που μας επιχορηγεί. Ευτυχώς έχω εξασφαλισμένη στέγη και διατροφή στους ξενώνες του Σχινιά».

Η παρτενέρ της Αλεξάνδρα Τσιάβου, με την οποία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, κατόρθωσε να διοριστεί στην Πυροσβεστική, πριν την κατάργηση των προνομίων των αθλητών.

Υπηρεσία Πολιτικών Υποθέσεων Θράκης: Άγνωστοι διέγραψαν το εθνόσημο!

Και η Υπηρεσία Πολιτικών Υποθέσεων Θράκης έπεσε θύμα βανδάλων
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε μια μέρα μετά την παράθεση του Ιφτάρ από την ΥΠΥ Θράκης στους παλαιομουσουλμάνους ιμάμηδες και ιεροδιδασκάλους που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Γκρίζων Λύκων της Θράκης Τζεγκίζ Ομέρ/Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ κ.ο.κ. που παρουσιάζουν την Υπηρεσία ως Yunanistan Disisleri Siyasi Teskilati (Πολιτική Οργάνωση του ΥΠΕΞ στη Θράκη) για να εκφοβίσουν τους μουσουλμάνους που έρχονται σε επαφή μαζί της!
Φαίνεται πως ο θρησκευτικός φανατισμός αποδίδει τα μέγιστα και..

Σκόπια: Διακόπηκε αγώνας ποδοσφαίρου επειδή οι Παοκτζήδες σήκωσαν πανό που έγραφε Μακεδονία!!



Ο αγώνας γυναικείου ποδοσφαίρου του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν μεταξύ ΠΑΟΚ-Νάσε Τάξι .

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Σκοπιανοί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα για τη Μακεδονία. Λίγο μετά, οπαδοί του ΠΑΟΚ «απάντησαν» σηκώνοντας πανό με τη λέξη «Μακεδονία», ωθώντας τις παίκτριες της γηπεδούχου ομάδας να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.
Από τους επιτελείς της UEFA ελήφθη η απόφαση να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το ματς, δεν αποκλείεται όμως το επόμενο διάστημα ο αγώνας να κατακυρωθεί με σκορ 3-0 και όχι με 1-0, με το οποίο νίκησε η ελληνική ομάδα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Παγκόσμιο ρεκόρ της Ελλάδας στη φορολόγηση της κινητής!


Κοντά στο 50% είναι ο φόρος που πληρώνουν οι Έλληνες στη κινητή τηλεφωνία όταν όταν σε καμμία χώρα της Ευρωπαικής Ένωσης αυτό το ποσοστό δεν ξεπερνάει το 25% !

Μετά τα τροχαία, το κάπνισμα και το sex, είμαστε οι περήφανοι κάτοχοι...

του παγκόσμιου ρεκόρ της φορολογίας στα κινητά. Κρίμα που δεν είναι ολυμπιακό άθλημα…

Κι όμως υπάρχει αναπτυξιακή φορολογική λύση, η οποία χωρίς να μειώνει τα έσοδα μπορεί να βοηθήσει στην ανάκαμψη της αγοράς και της οικονομίας αποδεικνύοντας ότι η κινητή είναι μέρος της λύσης για αύξηση των εσόδων και της παραγωγικότητας.

Συγκεκριμένα σε μελέτη της ICAP και του Οικονομικού Πανεπιστημίου αποδεικνύεται ότι αν........

Κοινοβουλευτική Δημοκρατία: Η φενάκη της λαϊκής κυριαρχίας

Φέναξ στην αρχαιοελληνική είναι ο απατεών, ο αγύρτης. Φενακίζω εσήμαινε εξαπατώ, δολιεύομαι, επιβουλεύομαι. Η λέξη φενάκη είναι μεταγενέστερη της αρχαίας ελληνικής εποχής και σημαίνει την απάτη, καταδολίευση, εξαπάτηση. Ο υπότιτλος λοιπόν “η φενάκη της λαϊκής κυριαρχίας” δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά την εξαπάτηση-καταδολίευση των πολιτών στο μέγα θέμα της λαϊκής βούλησης, στο δικαίωμα του “εκλέγειν” και “εκλέγεσθαι”.
Δημοκρατία κατά την πρωτογενή έννοια της λέξης σημαίνει το ανεπιφύλακτο, ιερό δικαίωμα όλων των πολιτών του δήμου στην άμεση και όχι δι΄ αντιπροσώπων συμμετοχή στην διοίκηση των κοινών. Το δικαίωμα αυτό το είχαν βέβαια εκ των κατοίκων μιας πόλης μόνον όσοι είχαν την ιδιότητα του.........

Απήγαγαν βουλευτή...



Πριν λίγο ο νομάρχης της Τούντζιλ που βρίσκεται στην Νοτιοανατολική Τουρκία, ανακοίνωσε ότι οι κούρδοι του PKK απήγαγαν τον βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού κόμματος της περιοχής, Χουσεϊν Αγκουν, όπως μεταδίδει ο Ανδράς Ρομπόπουλος από την Κωνσταντινούπολη στο MEGA.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι ίδιοι οι πακιστανοί διαψεύδουν την ΕΛ.ΑΣ. ότι τον Ιρακινό δολοφόνησαν Έλληνες ακροδεξιοί!


Τζάμπα χύθηκε ένας τόνος μελάνι από την αριστερά που καταγγέλλει τους πάντες και τα πάντα..Ο Ιρακινός  ήταν ληστής του δρόμου και τον σκότωσε πρεζόνι...Δεν φαντάζομαι να κατηγορήσουν μέχρι και ένα τέτοιο "άρρωστο" άτομο ότι είναι ακροδεξιός "τιμωρός"...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, που θα διαβάσετε παρακάτω...
 αλλάζει τελείως η ιστορία που η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα - και που είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος ο υπουργός, Νικόλαος Δένδιας να βγάλει ανακοίνωση, αφήνοντας υπονοούμενα περί συμμετοχής της Χρυσής Αυγής - για την άγρια δολοφονία νεαρού Ιρακινού, στην οδό Αναξαγόρα. Διαβάστε πώς περιέγραψαν στο planet-greece αυτόπτες μάρτυρες τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα....

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Σχέδιο-εφιάλτης τρόικας για τα σπίτια των Ελλήνων!


Εφιάλτη για εκατομμύρια νοικοκυριά και τσουνάμι στην κτηματαγορά θα φέρει το σχέδιο της τρόικας να αρθεί η απαγόρευση στους πλειστηριασμούς ακινήτων από τις τράπεζες για να πέσουν οι τιμές στην κτηματαγορά. Σύμφωνα με τα «Νέα», ήδη...
ασκούνται πιέσεις από την πλευρά της τρόικας ώστε να επιτραπούν εκ νέου οι πλειστηριασμοί ακινήτων ακόμα για μικρά ποσά οφειλών από δάνεια. Από την πλευρά τους τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση αυτή σχεδιάζουν να ρίξουν στην αγορά νέα μοντέλα δανείων που θα έχουν όμως ένα κοινό παρονομαστή: ο δανειολήπτης θα πληρώνει για μία ζωή.
Αυτή τη στιγμή απαγορεύονται μέχρι το τέλος του 2012 οι πλειστηριασμοί ακινήτων από τις τράπεζες για ποσά οφειλών έως 200.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά δεν βγαίνουν στο σφυρί σπίτια για χρέη από στεγαστικά δάνεια.Η τρόικα δεν θέλει να δοθεί νέα παράταση εξέλιξη που- αν τελικά συμβεί - σημαίνει ότι ............