ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ορθόδοξοι Λιβάνου: "Επιστροφή στην ελληνική ταυτότητα"!!



Για μεγάλο χρονικό διάστημα εδώ στην Ελλάδα μας έκαναν να ξεχάσουμε τους ομόφυλούς μας που βρίσκονται διάσπαρτοι στην Μεσόγειο. Οποιος δε έθιγε το θέμα χαρακτηριζόνταν αυτόματα γραφικός με φράσεις του στιλ "ποιος τα λέει αυτά", και άλλα ωραία.

Αίμα και νεκροί στην Αθήνα…Θα ζήσετε 3 μήνες κολασμένους -Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο-…..Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει..



Από την Ιόλη Πιερίδη - O Tim κάτω από το εφηβικό χαμόγελο κρύβει έναν πολύ σκληρό και πειθαρχημένο χαρακτήρα. Όταν γκρεμίζονταν η Lehman Brothers ο Geithner, ήταν από εκείνους που έβαλαν πλάτη για να σωθεί το οικοδόμημα των ΗΠΑ.
Αυτό τουλάχιστον οφείλεις να το γνωρίζεις…
Στο living room του σπιτιού του Έλληνα υπουργού οι δύο άνδρες μιλούσαν χαμηλόφωνα, με τα κινητά αφημένα στο τραπέζι του κήπου. Οι μπαταρίες τους είχαν αφαιρεθεί.
Στην είσοδο, Έλληνες και Αμερικανοί συνοδοί ασφάλειας έκαναν έναν μορφασμό δυσφορίας κάθε φορά που τα φώτα διερχόμενου αυτοκινήτου έπεφταν πάνω τους και καθώς ο οδηγός περνούσε από μπροστά τους τον παρατηρούσαν εξονυχιστικά.

Συμβαίνει τώρα..Ομάδα αντιεξουσιαστών συνοδεία της αστυνομίας επιτέθηκε και χτύπησε κατοίκους στην οδό Φυλής.Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο 2 άτομα.

Όπως μας κατήγγειλε αναγνώστης,πριν από λίγο τάγμα εφόδου με μηχανάκια που αποτελούσαν περίπου 200 αντιεξουσιαστές,συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΕΛΤΑ πήγε στην οδό Φυλής και Λεμεσού όπου ήταν για απόψε στις 9μμ προγραμματισμένη συγκέντρωση κατοίκων για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή..Οίκοι ανοχής,εγκληματικότητα,απειλέ κατά κατοίκων από περίεργους αφρικανούς αλλά και την οριστική γκετοποιήση..της περιοχής.

Οι Τούρκοι πιλότοι του RF-4E εκτελέστηκαν; - Σφαγή μισθοφόρων από Κούρδους στο Χαλέπι




Το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya, μετέδωσε ότι οι δύο Τούρκοι πιλότοι του φωτοαναγνωριστικού αεροσκάφους RF-4E εγκατέλειψαν με επιτυχία το αεροσκάφος και διασώθηκαν, αλλά συνελήφθησαν και αφού ανακρίθηκαν εκτελέστηκαν από τις συριακές μυστικές υπηρεσίες με εισήγηση των Ρώσων συμβούλων ασφαλείας.
Η πληροφόρηση του καναλιού συνήθως επηρεάζεται από τους δυτικούς και αν σκεφθούμε ότι βρέθηκε η μία κάσκα του πιλότου στην περιοχή που καταρρίφθηκε το αεροσκάφος, μάλλον δεν

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ!!


Όπως ενημερωνόμαστε αυτή την ώρα πέφτει πολύ ξύλο στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Φυλής και Αγαθουπόλεως μεταξύ πλατείας Βικτωρίας και πλατείας Αμερικής στα Πατήσια.


Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.Mάλλον πρόκεται για εκτεταμένη σύρραξη κατοίκων με μετανάστες.

Νεώτερα σε λίγο...

makeleio

Χιλιάδες λαθρομετανάστες στην αναμονή να...Περάσουν στην Ελλάδα !

Δεκάδες χιλιάδες λαθορομετανάστες βρίσκονται στα παράλια της Τουρκίας και περιμένουν την κατάλληλη για τα κυκλώματα διακίνησής τους ευκαιρία για να περάσουν, μέσω των νησιών μας του Αιγαίου, στην Ελλάδα.
Αλλοι 26 Αφγανοί (12 άνδρες, επτά γυναίκες και επτά παιδιά) συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου. Όπως διαπιστώθηκε,

Πώς ξεκίνησε η επέλαση της παρακμής

«Κύριοι συνάδελφοι, επειδή η ώρα είναι προχωρημένη δεν θα επεκταθώ σ? ένα θέμα, το οποίο αναμφισβήτητα κάτω από άλλες συνθήκες και με άλλο σκηνικό θα χρειαζόταν εκτεταμένη και πανηγυρική αντιμετώπιση. [...] Το μονοτονικό σύστημα είναι ένας τρόπος δραστικής απλοποίησης στο θέμα των τόνων και των πνευμάτων. Η ανάγκη για την καθιέρωση του μονοτονικού προέκυψε πρωταρχικά από τη διαπίστωση ότι τα πνεύματα και οι τόνοι, χωρίς να

ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..!!!



THOUREIO 

Αν τα τρία αστέρια της πολιτικής που εκλέγονται με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχουν τσεπώσει πράγματι 10,2 δίς ευρώ, μήπως μπορεί κάποιος να αναλογιστεί σε τι ποσό .......
ανέρχεται η δαπάνη που διαχειρίστηκαν; Αν οι πληροφορίες στην αγορά είναι σωστές που αναφέρουν ποσοστό 10% στο ελάχιστο, η δαπάνη αγγίζει τα 100 δις ευρώ. Τι αγόρασε η χώρα που να κόστισε 100 δίς ευρώ.; Ρε πούστη μου αυτό είναι:
 

ΠΡΟΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ…




ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΥ .
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΗΤΑΝ < ο παράς ο πολύς που μας ρίξανε> ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ.
ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ  ΟΜΩΣ ,ΤΟΝ ΡΩΜΕΙΚΟ ΠΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ  ΒΙΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΤΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟΧΩΝΕΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ..

Μήνυμα πρὸς τοὺς νέους ποὺ σκέφτονται νὰ μεταναστεύσουν

Στοὺς νέους τῆς Ἑλλάδας μας πού σκέφτονται νὰ μεταναστεύσουν !!!!!
Ἔχουμε ἱερό καθῆκον νά τό ἀκούσουμε ὅλοι μας !!!!!
Ἀφήνοντας τώρα τὴν Ἑλλάδα, εἶναι σὰν νὰ ρίχνεις τὴν ἀσπίδα σου στὸ χῶμα καὶ νὰ ἐγκαταλείπεις τὸ πεδίο τῆς μάχης. ... Θαρσεῖν χρὴ διότι ἡ ἔννοια Ἕλλην, δὲν εἶναι προσδιορισμὸς ὑπηκοότητας, εἶναι χρέος Πίστεως ,Μνήμης, Ἔθνους καὶ πάνω ἀπ' ὅλα εἶναι ΤΙΤΛΟΣ !... Ἐδῶ εἶναι ὁ Πόλεμος, ἐδῶ καὶ ἡ γιορτή του !






Παρέμβαση – κόλαφος του τ. διοικητή της ΕΥΠ διαψεύδει τα περί σταγονιδίων και σώζει την σοβαρότητα σε ετούτη την χώρα…



Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ κ. Κωνσταντίνος Μπίκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Επί προηγούμενης Διοίκησης η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ουδέποτε ενημέρωσε τον τότε Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου για ενδεχόμενο πραξικόπημα. Επίσης η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ουδέποτε έγινε αποδέκτης από