ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Εκλογές 2012-Η Προφητεία Του Βασίλη Λεβέντη




ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

"ΜΟΧΛΟΣ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

tatiana-karapanagioti
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ SIEMENS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙ;
  
Εξαιρετικά ενδιαφέρον το βιογραφικό(όπως διαβάζουμε)της υπηρεσιακής υπουργού Πολιτισμού. Από μεγάλο τζάκι η κυρία.

Η Τατιάνα Καραπαναγιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα (1971) και είναι κόρη του Λέοντα Καραπαναγιώτη, δημοσιογράφου.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2009 τοποθετήθηκε σε μη εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Το Φεβρουάριο του 2012, όμως, κλήθηκε να αντικαταστήσει την Μάγια Τσόκλη που είχε....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!! ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΝΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ...!!



Σαφή και συντεταγμένη μετακίνηση της μειονοτικής ψήφου στη Θράκη προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Δημοκρατική Συμμαχία αποκαλύπτουν τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαΐου, προκαλώντας προβληματισμό, καθώς... 

οι επιλογές αυτές συνδέονται συνήθως με την κεντρικότερη στρατηγική που διαμορφώνει το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής. Ο φιλόδοξος στόχος της μειονοτικής ηγεσίας ήταν να εκλεγούν, εν μέσω πολιτικής κρίσης στη χώρα που ακόμη και καθεμία ψήφος βουλευτή μπορεί να είναι χρήσιμη για τη διαμόρφωση κυβερνητικών πλειοψηφιών, ακόμη και τέσσερις μουσουλμάνοι βουλευτές. Στην Ξάνθη το παιχνίδι, αν και παίχτηκε στο παρασκήνιο, ήταν προφανές. 

Ο κ. Χουσέϊν Ζεϊμπέκ, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, με τους 11.006 σταυρούς που συγκέντρωσε όχι μόνο αναδείχτηκε βουλευτής, αλλά χάρισε και ολόκληρο το νομό στον ΣΥΡΙΖΑ,

Ελλάδα: Μεγαλοπρεπές άδειασμα από τη Ρωσία…


Πολλοί που περιμένουνε το «ξανθό γένος» για να μας σώσει, ή για καμιά καλή μπίζνα – έτσι για να βάλουμε και μία εναλλακτική – θα πρέπει να ανατρίχιασαν με τις δηλώσεις του Ντμίτρι Μέντβεντεβ από τις ΗΠΑ όπου συμμετείχε στη διάσκεψη των οχτώ πλουσιοτέρων χωρών του κόσμου…

Χωρίς ιδιαίτερες περιστροφές, ο
Μέντβεντεβ μας είπε να ξεχάσουμε την οποιαδήποτε βοήθεια αν δεν φροντίσουμε να δείξουμε πραγματική επιθυμία για να διορθωθεί η κατάσταση. Το διατύπωσε με τα ακόλουθα κυνικά, αλλά απολύτως δίκαια λόγια: «θα πρέπει να το θέλει και ο ελληνικός λαός για αν σωθεί»…

«Φρίκαραν» οι Γερμανοί με τον Λαζόπουλο


Δύο περίπου ώρες μετά την πρεμιέρα του «Sorry I’ m Greek» στο Ντίσελντορφ, ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο «ΘΕΜΑ» για την εμπειρία που έζησε μαζί με τους Ελληνες μετανάστες, αλλά και τον εκνευρισμό των Γερμανών υπευθύνων του «Mitsubishi Electric Halle», οι οποίοι ζήτησαν να διακοπεί η μετάφραση του κειμένου στη γλώσσα τους, κάτι που φυσικά δεν έγινε.
Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Το βράδυ της πρεμιέρας, όταν επέστρεψε μαζί με τους ηθοποιούς και τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης στο ξενοδοχείο, παράγγειλε πίτσες και ποτά για όλους και οι υπεύθυνοι απαίτησαν από τον δημοφιλή δημιουργό να.........

Ρώσος ΑΝΥΠΕΞ: "Η Δύση ετοιμάζεται να κτυπήσει το Ιράν"!


"Χώρες της Δύσης απεργάζονται σχέδια στρατιωτικής δράσης κατά του Ιράν", δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριαμπκόφ επιστρέφοντας στη Μόσχα από τη Σύνοδο Κορυφής της G8. Στο Καμπ Ντέιβιντ τέθηκε επί τάπητος το αμφιλεγόμενο πυρηνικό πρόγραμμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας και ηγέτες της G8 εμφανίστηκαν έτοιμοι να χρησιμοποίησαν άμεσα τα στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου εφόσον οι κυρώσεις κατά του Ιράν απειλήσουν την τροφοδοσία.

Στην Τεχεράνη κατευθύνεται, εν τω μεταξύ, ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) Γιουκία Αμάνο, δηλώνοντας ...

"20.000 Ισραηλινοί κομάντο θα μεταφερθούν στην Κύπρο"!


Σε φόβο και τρόμο έχει εξελιχθεί για την 
Τουρκία η κυπρο-ισραηλινή στρατιωτική συνεργασία σε σημείο που το επίσημο τουρκικό πρακτορείο "Ανατολή" να γράφει για σενάρια περί ανάπτυξης “20.000 Ισραηλινών κομάντο στην Κύπρο"!

Η ΧΟΥΡΙΕΤ στην ηλεκτρονική της έκδοση επικαλείται το πρακτορείο "Ανατολή" το οποίο υποστηρίζει σε ρεπορτάζ, ότι οι Νετανιάχου και....
Χριστόφιας συμφώνησαν γι΄ αυτή την ανάπτυξη δυνάμεων το Φεβρουάριο!

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα,

"Τα σκοτεινά μυστικά του Νίξον": Είχε ζητήσει την δολοφονία του Ωνάση;

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από απόρρητα έγγραφα αλλά και από απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες κατά την διάρκεια της θητείας του Ρίτσαρντ Νίξον, του μοναδικού προέδρου στην ιστορία των ΗΠΑ που εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.

Μέσα από το βιβλίο «Τα σκοτεινά μυστικά του Νίξον», ο βετεράνος δημοσιογράφος Ντόν Φούλσομ,

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΙΑΚΙ...!!

Στα Γενικά Αρχεία του Κράτους, υπάρχει μία αναφορά αγωνιστή από την Κυπαρισσία που υπογράφει με το ψευδώνυμο Κυπαρίσσιος την οποία υποβάλλει στον Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και με την οποία ζητούσε υλική βοήθεια για να ζήσει την οικογένεια του, η οποία ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση. 

Η αναφορά είναι ολιγόλογη αλλά πολύ περιγραφική και είχε συνταχθεί από κάποιον που γνώριζε ανάγνωση και γραφή. Θεωρείται έγκυρη γιατί γράφτηκε βάσει αφηγήσεως του ακρωτηριασμένου αγωνιστή που χωρίς πόδια έφθασε στο Πόρο για να την επιδώσει. Η αναφορά έχει ως εξής: 

Χίσλοπ: Στη Ελλάδα υπήρχε κάποτε ένα πάρτι και τώρα μοιραζόμαστε το hangover


Μένει μόνιμα στην Ελλάδα τα τελευταία τριάντα χρόνια και δεν κρύβει την αγάπη της για την χώρα μας. Η συγγραφέας του best seller «το Νησί» Βικτόρια Χίσλοπ σε άρθρο της στην Daily Telegraph περιγράφει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στη Αθήνα και βιώνει και η ίδια.

Ο Γάλλος πρόεδρος δεν θέλει Σόϊμπλε πρόεδρο του Eurogroup

Ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, εξέφρασε τις "ισχυρές επιφυλάξεις" του, στο θέμα της τοποθέτησης ως επικεφαλούς του Eurogroup του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενημερώνοντας σχετικώς "υπεύθυνους των Βρυξελλών", γράφει το περιοδικό Spiegel --αύριο Δευτέρα κυκλοφορεί.
Σύμφωνα με το γερμανικό εν λόγω δημοσίευμα,

Έρχονται τα 400 Μ1Α1 Abrams - Βρέθηκε το κονδύλι για την μεταφορά τους


Λύση στο δήθεν «πρόβλημα» μεταφοράς στην Ελλάδα των 400 αρμάτων μάχης Μ1Α1 Abrams βρεθηκε άμεσα με την έλευση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας του πρωτεργάτη της δωρεάν προμήθειας των αρμάτων, πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου, ο οποίος έδωσε την απαραίτητη κινητικότητα στο πρόγραμμα μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα. 

Πληροφορίες του defencenet.gr αναφέρουν ότι «ως διά μαγείας» βρέθηκαν σε κάποιον κωδικό τα περίπου 10 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να μεταφερθούν τα άρματα στην Ελλάδα.

Δήλωση βόμβα του Γάλλου πρωθυπουργού: Η ΕΚΤ να δανείζει την Ελλάδα

Η ΕΚΤ να δανείζει την Ελλάδα, είπε σήμερα ο Γάλλος πρωθυπουργός και άλλαξε άρδην τις ισορροπίες στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Λιμπερασιόν» ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν-Μαρκ Ερό τόνισε ότι, το άτυπο Ευρωπαϊκό συμβούλιο, που θα γίνει την Τετάρτη, «πρέπει να στείλει ισχυρό σήμα υποστήριξης στον ελληνικό λαό, εξετάζοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών, στις οποίες να συμπεριλαμβάνεται ο προστατευτισμός, αλλά κι ο άμεσος δανεισμός της Ελλάδας από την ΕΚΤ». Με άλλα λόγια η πολιτική Μέρκελ βαίνει προς εγκατάλειψη και ο ελληνικός λαός ήδη από τις προηγούμενες εκλογές, έχει αλλάξει την ατζέντα στην Ευρωζώνη και την υφήλιο!

«Πρέπει», συνεχίζει ο Γάλλος πρωθυπουργός, «όλα τα θέματα να περιληφθούν στις διαβουλεύσεις αυτές: τα χρηματο-πιστωτικά, ο τραπεζικός τομέας, η ανάπτυξη, ο προστατευτισμός. Πρέπει να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στον ελληνικό λαό και σε όλους τους Ευρωπαίους».

Ο ΦΡΑΓΚΟΣ "ΓΕΙΩΣΕ" ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!


Με το που προσγειώθηκε στο Σικάγο ο ΥΕΘΑ Φ. Φράγκος, ενημερώθηκε ότι ο Σκοπιανός υπουργός Άμυνας, θέλει να τον συναντήσει.

Η απάντηση Φράγκου ήταν αρνητική!

Επικαλέστηκε πολύ φορτωμένο πρόγραμμα για να αποφύγει τη συνάντηση.

Οι Σκοπιανοί έχουν ανέβει στο άρμα των Τούρκων σ’ αυτή τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Σικάγο προσπαθώντας να πιέσουν για την ένταξή τους.

Ωστόσο τα μηνύματα που έχουν πάρει από πριν είναι τελείως αρνητικά.

Άπαντες έχουν πει ότι θέμα ένταξής τους δεν πρόκειται καν να συζητηθεί.

Η κίνηση του Σκοπιανού να ζητήσει συνάντηση με τον Φράγκο δείχνει.......

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΜΕΡΚΕΛ- ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ 2ο ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ!


Όπως πολύ καλά γνωρίζετε το Vlavo Undertainment πάντα έχει την πιο καυτή εσωτερική πληροφόρηση για όλα τα μεγάλα γεγονότα Σήμερα λοιπόν μεταδίδουμε την πληροφορία ότι παίχτηκε σήμερα δεύτερο τηλεφώνημα της Μέρκελ στον Κάρολο!

Ο διάλογος είχε ως εξής:


Οι “πράσινοι” της Πάτρας απειλούν: Εάν ξαναβάλετε τον ΓΑΠ στο ψηφοδέλτιο, ξεχάστε την Αχαΐα!

20120520-094711.jpgΑυστηρή προειδοποίηση στον Ε. Βενιζέλο από κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα, με την οποία τον προειδοποιούν ότι εάν συμπεριληφθεί ξανά ο ΓΑΠ στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Αχαΐα, θα ψηφίσουν…
ΣΥΡΙΖΑ!
Να σημειωθεί ότι η παρουσία Παπανδρέου στο ψηφοδέλτιο άφησε το πράσινο κάστρο χωρίς κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.
Δεν είναι μάλιστα τυχαίο ότι ο Παπανδρέου ψήφισε στον Καλέντζι, ίσως το μόνο μέρος που δεν θα προκαλούσε σύρραξη, με την παρουσία όμως 200 αστυνομικών! Μιλάμε για καταστάσεις Αμίν Νταντά και βάλε!
200 αστυνομικούς αμφιβάλλουμε εάν είχαν ακόμα και οι ιστορικοί συνονόματοι του. Ο Τσολάκογλου και ο Παπαδόπουλος.

πηγη

Παγκόσμια πρωτιά για τα ελληνικά κρασιά!


ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!


Με 2 κρασιά στην ανώτατη κατηγορία Grande medaille dor, 40 μετάλλια και 3 κριτές
, η Ελλάδα έδωσε το παρόν στο 19ο διεθνή διαγωνισμό στην Πορτογαλία. Το Θεόπετρα (ροζέ) της οινοποιίας Τσιλιλή και το Νέκταρ 2008 (γλυκό) του Συνεταιρισμού Σάμου αναδείχθηκαν τα κορυφαία στην κατηγορία τους. 

Όπως κάθε χρόνο, το Μεγάλο Χρυσό Μετάλλιο («Grande Medaille d or») απονεμήθηκε στο 1% από τα 8.397 κρασιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Το ημερολόγιο του Ακη τρομάζει και βάζει σε επιφυλακή το ΠΑΣΟΚ

Φόβοι ότι στο ημερολόγιο του Ακη εμπλέκονται γνωστά πρόσωπα ή πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν στην Ιπποκράτους. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, γνωρίζει ήδη το περιεχόμενο του ημερολογίου και φοβάται ότι είναι πιθανόν να «ανοιχτεί» πριν τις εκλογές του Ιουνίου.

Φιάσκο το PSI+ οι Γερμανικές τράπεζες ζημιώθηκαν 12,1 δις και μόνο η Εθνική 10,751 δις όταν η ΕΚΤ δεν έχασε ούτε 1 ευρώ!! Να τι ήλθε να κάνει ο Παπαδήμος!

Συνδυάστε αυτά που θα διαβάσετε και είναι από ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ. Θα καταλάβετε αμέσως τον ρόλο του Παπαδήμου και τις βαρύτατες ευθύνες όσων τον έφεραν. Καληνύχτα…

Το «έγκλημα» μετακομίζει στην επαρχία

Οι περιπολίες της αστυνομίας είναι ελάχιστες με αποτέλεσμα οι συμμορίες να δρουν ανεξέλεγκτα
Η εξάρθρωση της συμμορίας των ληστών με τις βαριοπούλες, η οποία είχε διαπράξει τουλάχιστον 18 ληστείες σε τράπεζες, ΕΛΤΑ και χρηματαποστολές, 16 κλοπές οχημάτων και διαρρήξεις σε ΑΤΜ, με λεία που ξεπερνάει τα δύο εκατομμύρια ευρώκαι εγκληματική δράση σε Αθήνα, Πάτρα και Καλαμάτα, απέδειξε γι' ακόμη μία φορά αυτό που υποψιάζονται εδώ και αρκετό καιρό οι αστυνομικοί, ότι, δηλαδή, το έγκλημα "μετακομίζει"στην επαρχία !

Στο ιστό αυτής της παγκόσμιας αράχνης έχει μπλεχτεί και η Ελλάδα! Η μεγαλύτερη συνωμοσία της ιστορίας ο έλεγχος του χρήματος !



Το Novus Ordo Seclorum γραμμένο πάνω στο δολάριο , τα εξηγεί όλα.

«Άφησε με ελεύθερο να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος ψηφίζει τους νόμους του», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο M.A. Rothschild, επιφανές μέλος της ομώνυμης οικογένειας, η οποία ίδρυσε στα τέλη του 18ου αιώνα τα γνωστά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Ο δε J.K. Galbraith, οικονομολόγος, υπέρμαχος του φιλελευθερισμού, είχε τονίσει ότι, «Η διαδικασία, με την οποία οι τράπεζες δημιουργούν νέο χρήμα, είναι τόσο απλή, που το μυαλό αηδιάζει».

Νίτσε : "Έλληνες, οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού, ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός πάντα τους αντέγραφε και τους μισούσε!"




Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Φρειδερίκος Νίτσε. Στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο "Η Γέννηση της Τραγωδίας" (1872) και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 15,ο Νίτσε κάνει μία ιδιαίτερα μνεία στο ελληνικό έθνος αποδεικνύοντας ότι ο Νίτσε είναι πολύ μπροστά από την εποχή του.


Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο:

100.000 «ΝΟΜΙΜΟΙ» ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ! «ΓΙΑΦΚΑ» Η ΑΘΗΝΑ



Μια από τις μεγαλύτερες πληγές στο πρόβλημα - βόμβα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα, το οποίο παραδόξως δεν προβάλλεται συχνά , είναι οι σπείρες που έχουν πλημμυρίσει το κέντρο της Αθήνας και κατασκευάζουν σωρηδόν πλαστά χαρτιά σε δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, για 2000 έως 3.000 ευρώ.

Τους 100.000 έχουν φτάσει σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία οι παράνομοι μετανάστες, που μετατρέπονται σε νόμιμους με τη... βοήθεια που τους παρέχουν οι δεκάδες σπείρες που έχουν στήσει «μαγαζάκια» σε μικρά διαμερίσματα, σε περιοχές του κέντρου όπως η Ομόνοια και τα Εξάρχεια.

Αλλάζει η εικόνα της τουρκο-ισραηλινής αερομαχίας: Όλα τα νέα στοιχεία


Μια τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που έδωσε το Γενικό Επιτελείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων με την ανακοίνωσή του περί "αναχαίτισης ιασραηλινού μαχητικού F-15 που είχε διαβεί την όριο γραμμή και είχε εισέλθει στον εναέριο χώρο της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βορείου Κύπρου", δίνουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ελληνικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Σύμφωνα λοιπόν με τις ελληνικές πηγές (οι οποίες έθεσαν και σχετικό αποδεικτικό υλικό υπ’όψιν του defencenet.gr το οποίο δεσμευθήκαμε για ευνόητους λόγους να μην το δημοσιοποιήσουμε) τα ισραηλινά μαχητικά που προκάλεσαν το επεισόδιο με τα τουρκικά την περασμένη Δευτέρα 14 Μαΐου ήταν τελικά ΔΥΟ και όχι ένα όπως ανακοίνωσαν οι Τούρκοι. Επίσης δεν ήταν F-15, αλλά ήταν δύο F-16 Sufa της τελευταίας έκδοσης με σύμμορφες δεξαμενές και βέβαια οπλισμένα με ισραηλινά βλήματα Python.
Και το σημαντικότερο όλων: Δεν πέταξαν επάνω από τα Κατεχόμενα, δηλαδή δεν πέταξαν επάνω από χερσαίο έδαφος, αλλά πέταξαν στον υποτιθέμενο «εναέριο χώρο της ΤΔΒΚ» πάνω από την θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται μεταξύ Λιβάνου και Κύπρου.

Συνεχίζει να προκαλεί η κυρία Ρεπούση στο Facebook!

Αμετανόητη παρά την κατακραυγή εμφανίζεται η κυρία Ρεπούση στο Facebook, χρησιμοποιώντας μάλιστα την ρήση “Εθνικό είναι το αληθές”. Ακριβώς αυτό λέμε και εμείς, το περήφανο Τουρκικό “έθνος” σας περιμένει. Κερδίσατε μία θέση στο πάνθεον των ηρώων του με τις αληθειες σας.
Η σελίδα εδώ: https://www.facebook.com/MariaRepousi/app_2033517396773511

πηγη 

Ανησυχία για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα

Διάφορες ανησυχίες φαίνεται να δημιουργούν δηλώσεις γνωστού σεισμολόγου της χώρας μας, για επικείμενο μεγάλο σεισμό τις επόμενες ημέρες. 
 
Θεωρείτε πως η χώρα μας αυτή την περίοδο και γενικότερα από τον Φεβρουάριο, βρίσκεται σε έντονη σεισμική διέγερση. Αρχικά μπορούμε να σταθούμε στον σεισμό των 5,1R στον Άγιο Όρος, τον Φεβρουάριο, ο οποίος...

ως και σήμερα 3 μήνες μετά καταφέρνει και επηρεάζει με μικρές μετασεισμικές δονήσεις την περιοχή της Χαλκιδικής.

Κλείνει και η υπόθεση SIEMENS!! Απαλλάχτηκαν με βούλευμα 13 κατηγορούμενοι!!!

Απαλλάχτηκε από κάθε κατηγορία ο καθηγητής Γιώργος Γεραπετρίτης ο οποίος είχε κατηγορηθεί- σε βαθμό κακουργήματος για αδικήματα σχετικά με την υπόθεση Siemens, με πρόταση του εισαγγελέα. 

«Γατούλα» τώρα ο σκληρός Γερμανός τραπεζίτης;

Ο πρόεδρος της κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας, Γιενς Βάιντμαν, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine», ζητά από τους Έλληνες και από τους Ευρωπαίους υπεύθυνους να συνεννοηθούν, το δυνατόν ταχύτερα για την πορεία που πρέπει...

Υπό διάλυση ο ΛΑΟΣ – Στην Ν.Δ. και ο… περιφερόμενος Κιλτίδης

Υπό διάλυση ο ΛΑΟΣ – Στην Ν.Δ. και ο… περιφερόμενος Κιλτίδης
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο Κ. Κιλτίδης είπε ότι θα πάει στη Νέα Δημοκρατία και αν του προτείνουν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ή στη Θεσσαλονίκη ή στο Κιλκίς.
Κατά τη διάρκεια χθεσινής συνεδρίασης στο ΛΑΟΣ επικράτησε μεγάλη ένταση. Ο πρώην βουλευτής μάλιστα Θ. Πλεύρης που είχε διατυπώσει την αντίθεσή του για αυτόνομη κάθοδο του ΛΑΟΣ, δε δίστασε να επιμείνει στη θέση του με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης να του δείξει τη πόρτα λέγοντάς του χαρακτηριστικά «αν διαφωνείς σήκω και φύγε».
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, φαίνεται να εξετάζουν τη στάση τους και να αφήνουν και αυτοί ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από το κόμμα οι Κ. Βελόπουλος και Ν. Τζαβέλα.

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΓΥΜΝΗ Η ΤΡΕΜΗ ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ!!!!!!!!!!


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΑΗΔΙΑ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ!!!



Ένα e-mail με αποκαλύψεις για τα αίτια της “μεγάλης ήττας του ΠΑΣΟΚ στο χώρο της Παιδείας”, κυκλοφορεί σήμερα, στα γραφεία των στελεχών του κόμματος, αλλά και σε ΜΜΕ.
Το περιεχόμενό του δεν αφορά τον κόσμο και δεν το δημοσιεύουμε, αλλά το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι ο συντάκτης πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, που είναι ο ορισμός του “πράσινου” κομματόσκυλου, ζεί μερικά δισεκατομμύρια χρόνια πίσω, στις “πράσινες ιδεολογίες”, τα “πράσινα πιστεύω” και τα…
πράσινα άλογα του ΠΑΣΟΚ.

Χρησιμοποιεί αυτή την πασοκοσκυλική γλώσσα, που νομίζαμε ότι έχει........

Έγινε της κακομοίρας στον ΛΑΟΣ. Ποιοι -και πώς- διαφώνησαν με τον Καρατζαφέρη



Την αυτόνομη κάθοδο του ΛΑΟΣ στις εκλογές αποφάσισε η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος σε κοινή συνεδρίαση με την πρώην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Στην ανακοίνωση, με την οποία κλείνει οριστικά η συζήτηση περί επιστροφής του Γ. Καρατζαφέρη στη ΝΔ, επισημαίνεται πως «η πρόταση του κ. Σαμαρά κρίθηκε προσχηματική, από τη στιγμή που παράλληλα με τον διάλογο σε επίπεδο κορυφής, υπογείως βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση προσεταιρισμού στελεχών του ΛΑΟΣ έναντι προσωπικών ανταλλαγμάτων».

Αν και δεν υπάρχει ονομαστική αναφορά, είναι προφανές ότι η ανακοίνωση στρέφεται κατά των πρώην υποψηφίων βουλευτών του ΛΑΟΣ, κκ. Κωνσταντίνου Μακρυνόρη και Ιωάννη Κοτσίρη, που την Παρασκευή ανακοίνωσαν την απόφασή τους να προσχωρήσουν στη ΝΔ. 

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Τσέλσι!


Η Τσέλσι κατέκτησε το Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της, επικρατώντας στα πέναλτι της Μπάγερν μέσα στο Μόναχο. Η κανονική διάρκεια του τελικού και η παράταση ολοκληρώθηκαν με σκορ 1-1, ενώ ήρωες για τους Άγγλους ήταν οι Ντιντιέ Ντρογκμπά και Πετρ Τσεχ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ "ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ" Η ΡΕΠΟΥΣΗ!


Η φιλόλογος Γαλλικής, που γρήγορα εξελίχθηκε σε καθηγήτρια ιστορίας -μία μετριότατη επιστήμων- είναι επιφανές μέλος της «συμμαχίας των πρόθυμων», αυτών δηλαδή που ένα αόρατο υπερατλαντικό χέρι, βοηθά να ανελίσσονται ακαδημαϊκά. Μέλη της συμμαχίας των πρόθυμων, έχει εγκαταστήσει το χέρι του Σόρος σε όλα τα Α.Ε.Ι. με τη βοήθεια των «ιδρυμάτων» του. Το δέλεαρ είναι η ανέλιξη σε καθηγητικές βαθμίδες και τα συνέδρια.

Σε ένα μήνα λοιπόν, η Ρεπούση, θα βρίσκεται σε συνέδριο στον Πόντο στο Karadeniz University ως μέλος του Advisory Board του συνεδρίου (http://www.historyeducation.org/ishe-2012-committees.html). Πώς θα απολογηθεί στους εκεί προφεσόρους, (βλ.και γκρίζους λύκους), που τη θεωρούν φίλη τους, όπως περιχαρής ο φίλος της και επικεφαλής οργανωτής του συνεδρίου, συγχωριανός του Ερντογάν από τα Ριζά του Πόντου Ismail Demircioglu, ο οποίος........

Οι νέοι εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα για την επαρχία



Ένα εκατομμύριο νέοι ηλικίας από 25 έως 44 ετών από Αττική και Θεσσαλονίκη, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να επιστρέψουν στην ελληνική περιφέρεια αλλάζοντας εντελώς τρόπο ζωής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας που παρουσιάστηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Σκανδαλίδη....

ένα εκατομμύριο νέοι ηλικίας από 25 έως 44 ετών από Αττική και Θεσσαλονίκη, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να επιστρέψουν στην ελληνική περιφέρεια αλλάζοντας εντελώς τρόπο ζωής. Μάλιστα οι μισοί από αυτούς θέλουν να ασχοληθούν με τις αγροτικές καλλιέργειες, ενώ οι δύο στους δέκα έχουν ήδη κάνει κίνηση προκειμένου να στραφούν άμεσα προς την αγροτική παραγωγή. Η συντριπτική πλειοψηφία των νέων, σύμφωνα με την έρευνα, είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου και κάτοχοι μεταπτυχιακού.