ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013

Τα φαντάσματα της ΜΥΚ χτύπησαν και άφησαν πίσω τους μόνο το ...Θάνατο !


Αληθινή Ιστορία απο τον Κόσμο της Μονάδος των Φαντασμάτων που μέχρι χθές δεν...Υπήρχε !Ένα αληθινό περιστατικό της δράσης της Μονάδος Υποβρυχίων Καταστροφών!
Η ιστορία που ακολουθεί, είναι πέρα ως πέρα αληθινή
αλλά δεν είναι δυνατό να διασταυρωθεί λόγω του υψίστου βαθμού απορρήτου που υπήρξε και της δράσης που ανέλαβε μία Ελληνική ομάδα. Η όλη επιχείρηση έγινε «προς παραδειγματισμό» και μέχρι σήμερα αυτοί που τότε είχαν πάρει το μήνυμα, εξακολουθούν να είναι πολύ προσεκτικοί απέναντι στη χώρα μας.

Προσέξτε καλά την φωτογραφία. Τραβήχτηκε λίγες ώρες μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. Είναι η φωτογραφία της χρονιάς.....είναι ευτυχισμένοι οι άνθρωποι και το δείχνουν. Αν δεν βρισκόμασταν στην εποχή της προδοσίας δεν θα υπήρχε κανένας λόγος για σχολιασμό.

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΓΟΥΛΑ
behind closed doors

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: "ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ"

Θα μας κλάσεις μια μάντρα αρ...δια σκατοπροδότη, να δούμε που θα κρύβεσαι τώρα τσουτσέκι.

Μέρες μετράτε και...χώμα μυρίζετε!


Δεν καταλάβατε ότι είναι η ώρα να τη κάνετε κοπρόσκυλα προδότες.


Με τους πραιτοριανούς παρέα θα βγαίνετε για καφέ λαμόγια.


Χτυπήματα, νερά και καφέδες εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη από αριστερούς συνδικαλιστές στο Αττικό νοσοκομείο.

Ένταση επικράτησε το πρωί στο Αττικό Νοσοκομείο, κατά την άφιξη του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη απο εργαζομένους αλλά και άτομα που ανήκουν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.
Όπως είπε ο υπουργός μιλώντας λίγο μετά τα επεισόδια στον ραδιοσταθμό Βήμα, κάποιοι από τους εργαζόμενους του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν.«Δέχτηκα μπουνιά και καφέ. Δε θα σταματήσω από τη φασιστική μειοψηφία. Δε θα με εμποδίσουν να κάνω το καθήκον μου».

ΟΥΤΕ Ο ΛΟΥΙ ΝΤΕ ΦΙΝΕΣ ΤΕΤΟΙΑ “ΕΠΙΤΥΧΙΑ”.> “Οπλοστάσιο” με ξίφη και βαλλίστρα στη Λακωνία. Να ποινικοποιήσουμε και τα κουζινομάχαιρα την ώρα που τα Καλάσνικοφ είναι πιο πολλά και από τα νεροπίστολα


Έτοιμος για… πόλεμο ήταν ο 45χρονος που συνελήφθη. Οπλισμό για… όλα τα γούστα είχε στο σπίτι του ένας 45χρονος που συνελήφθη σε κοινότητα του δήμου Ευρώτα στη Λακωνία, μετά από επιχείρηση ανδρών του αστυνομικού τμήματος Κροκεών που είχαν πληροφορίες για το παράνομο οπλοστάσιο!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χρεοκόπησε η πόλη του Ντιτρόιτ στις ΗΠΑ!

Σοκ προκαλεί η είδηση της χρεοκοπίας της μεγαλούπολης του Ντιτρόιτ, της μητρόπολης της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην πολιτεία του Μίσιγκαν, καθιστάμενη η μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών που χρεοκοπεί… Το πράσινο φως για την υποβολή του σχετικού αιτήματος στην αμερικανική Δικαιοσύνη έδωσε ο έκτακτος μάνατζερ που είχε διοριστεί σε μια τελική προσπάθεια διαχείρισης της κατάστασης, καθώς επίσης και ο κυβερνήτης της, Ρικ Σνάιντερ.

Ο Β.ΣΟΙΜΠΛΕ ΑΦΗΣΕ ΣΥΞΥΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Οι δανειστές θέλουν τον έλεγχο του ΤΑΙΠΕΔ για να μοιράσουν τη Δημόσια περιουσία


Η τρόικα ζητά να εκχωρηθεί σε φορέα του εξωτερικού που θα ελέγχεται καθαρά από τους δανειστές ο έλεγχο του ΤΑΙΠΕΔ με σκοπό να προχωρήσουν εκείνοι όπως θέλουν και νομίζουν στην εκποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου και στο ξεπούλημα των επιχειρήσεων που ελέγχονται από το Δημόσιο (βλέπε ΔΕΠΑ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κ.α.).