ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Mark Grant: Η Ελλάδα συνθηκολόγησε! Τώρα ή θα κρεμαστεί ή θα καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη – Δεν μπορεί παρά να περιμένει την ετυμηγορία – Μόνος δρόμος η χρεοκοπία



“Η Ελλάδα συνθηκολόγησε! Τώρα ή θα κρεμαστεί ή θα παραμείνει φυλακισμένη για μια ζωή… Στην τρέχουσα συγκυρία δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να περιμένει την ετυμηγορία των δανειστών της…”.
Με τον τρόπο αυτό περιγράφει ο γνωστός αναλυτής της Wall Street και αρθρογράφος της οικονομικής στήλης “Out of the Box”, Mark Grant, την υπαναχώρηση της ελληνικής κυβέρνησης για την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, μετά την ομολογία του νέου υπουργού Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα στους Financial Times πως “εφόσον το μνημόνιο έχει εκτροχιαστεί, δεν μπορούμε τη δεδομένη στιγμή να ζητήσουμε τίποτα από την τρόικα, μέχρις ότου επαναφέρουμε σε τροχιά το οικονομικό πρόγραμμα της χώρας”.

Ελεύθεροι οι εφοριακοί που καταδικάστηκαν σε 70 χρόνια φυλακή!!! (Με τα 28 εκ. που έφαγαν τι θα γίνει;;)


Συνολικά 70 χρόνια κάθειρξης επέβαλε το Ε’ Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων σε επτά εφοριακούς που πλούτισαν σε βάρος του δημοσίου. 
Η αποκάλυψη του σκανδάλου είχε προκαλέσει σάλο. Επτά εφοριακοί, εκ των οποίων οι 4 διευθυντές εφοριών, είχαν πλουτίσει. Και είχαν προκαλέσει ζημιά στο δημόσιο ύψους 28 δισ. ευρώ. Ήταν ιδιοκτήτες πολυτελέστατων μονοκατοικιών στα βόρεια προάστια, μιας πολυκατοικίας στην Αθήνα, ενός ξενοδοχείου στη Σκόπελο, off shore εταιριών στην Κύπρο. Δικάστηκαν και καταδικάστηκαν σε 70 χρόνια αλλά φυλακή δε θα μπουν ποτέ!