ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Τα μασονικά σύμβολα των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου


Εικόνα
Περίπου 4.700 Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά μετάλλια δημιουργήθηκαν από τη Royal Mint. Σχεδιάστηκαν από τους David Watkins (Ολυμπιακά) and Lin Cheung (Παραολυμπιακά). Κάθε μετάλλιο ζυγίζει 375-400 γραμμάρια, έχει διάμετρο 85 χιλιοστά και πάχος 7 χιλιοστά. Στην μπροστά όψη, απεικονίζεται η θεά Νίκη να εξέρχεται από τον Παρθενώνα. Στην πίσω όψη, υπάρχει το λογότυπο των Αγώνων, ο ποταμός Τάμεσης και μια σειρά από γραμμές που αναπαριστούν "την ενέργεια των αθλητών και μία αίσθηση δημιουργίας κοινής προσπάθειας". Τα μετάλλια μεταφέρθηκαν και αποθηκεύτηκαν σε θησαυροφυλάκια στον Πύργο του Λονδίνου στις 2 Ιουλίου

Πιο αναλυτικά έχουμε:

KOYKOYE MONO ΓΙΑ... ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ!


Προφανώς εξαντλούνται οι Έλληνες ψηφοφόροι και το ΚΚΕ απευθύνεται, μετά από τους Αλβανούς προλετάριους που ήδη ψηφίζουν στις εθνικές και δημοτικές εκλογές, στους νέους Βούλγαρους-Ευρωπαίους πολίτες που σύντομα θα ελληνοποιηθούν με τον λαθρονόμο 3838/2010 .

Δεν μπορεί να πει κανείς πως το κόμμα του λαού δεν βλέπει στο μέλλον, έτσι;

Οξυδέρκεια μαζί με μπόλικο τυχωδιοκτισμό ήσαν πάντοτε τα συστατικά του προδοτικού κουκουέ...
πηγη

70 λόγοι που μου αρέσει που είμαι Έλληνας!


70 λόγοι που μου αρέσει που είμαι Έλληνας!
Γιατί μας αρέσει που είμαστε Έλληνες!
Διαβάστε τους λόγους!
1.Γιατί έχουμε
θάλασσα να την πιεις στο ποτήρι...
2.Γιατί μπροστά στο ραβανί τι να μας πει το μιλφέιγ
3.Γιατί το καρπούζι το αγοράζουμε ολόκληρο και όχι σε φέτες
4.Γιατί "καμάκι" και "σουβλάκι" είναι το πρώτο ποίημα που μαθαίνουμε
5.Γιατί τους μεζέδες που συνοδεύουν το τσιπουράκι δεν τους φτάνει κανένα "ορντέβρ"
6.Γιατί στην Ελλάδα κάθε βράδυ τελειώνει το επόμενο πρωί......

Η ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου


Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή η λίστα με τους αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Στην αγγλική πρωτεύουσα τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν 105 άτομα, 66 άνδρες και 39 γυναίκες, που θα λάβουν μέρος σε 20 αθλήματα. Αναλυτικά η λίστα και οι αθλητές/αθλήτριες ανά άθλημα:

Βγήκε και καταδρομικό των Ρώσων στο Αιγαίο

Βγήκε και καταδρομικό των Ρώσων στο Αιγαίο
Το καταδρομικό του Ρωσικού Ναυτικού Smetlivy βγήκε λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ από τα Στενά και πλέει στη θάλασσα του Αιγαίου.Είναι το μοναδικό από τα ρωσικά πλοία για τα οποία πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο 24ωρο ,για το οποίο είναι γνωστό ότι θα πλεύσει προς τη Συρία.

Τα αρματαγωγά των Ρωσών που κάποιοι ...τα έδεσαν στη Λήμνο με τους κατοίκους του νησιού να κατεβαίνουν στο λιμάνι και να τα ψάχνουν, παραμένουν σε διεθνή ύδατα στο Αιγαίο. Από τη Ρωσία λένε ότι.........

334 ΔΙΣ ΕΥΡΩ η περιουσία της ΔΕΗ, ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΙΓΝΙΤΗ!! Κι όμως... ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!


Επειδή ζούμε σε μία εποχή που οι αριθμοί είναι πάνω από όλα, κατευθύνουν τις ζωές μας και προφανώς κατευθύνουν και κυβερνήσεις, καλό είναι να κοιτάξουμε με προσοχή την επιστολή που ακολουθεί, και την οποία απέστειλε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και προς όλους τους βουλευτές ο κ. Ευριπίδης Μπίλλης, τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ.


Τα στοιχεία που παραθέτει...

Γιατί η παραπληροφόρηση για τα άρματα Μ1Α1 Abrams απο την εφημερίδα Έθνος;;

 
Παραπληροφόρηση πρώτου μεγέθους απο την εφημερίδα έθνος για τα M1A1 Abrams...Γιατί άραγε ; Ποιά συμφέροντα;

Νέα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα αποκάλυψε η Συρία (βίντεο)


Με την επίδειξη των σύγχρονων αντιαεροπορικών οπλικών συστημάτων ρωσικής κατασκευής όπως τα Buk 2ME, Pantsir-S1 και Pechora-2M ( S-125-2Μ) και των δυνατοτήτων της συριακής αεράμυνας, ο Assad αποδεικνύει στον υπόλοιπο κόσμο ότι δεν θα έχει την μοίρα του Qaddafi και ότι δεν πρόκειται να παραδώσει την εξουσία εύκολα.
Όλα αυτά ενώ οι ΗΠΑ πλέον "σφυρίζουν αδιάφορα" για την κατάρριψη του τουρκικού RF-4E, αφού όλα τα στοιχεία που έχουν δείχνουν ότι η κατάρριψη έγινε εντός των χωρικών υδάτων της Συρίας.
Αμερικανοί αξιωματούχοι του Στέητ Ντιπάρτμεντ δήλωσαν ότι “γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες για τη κατάρριψη του αεροσκάφους, αλλά δεν έχουμε καμία πρόθεση να τις δημοσιοποιήσουμε”!

Έλληνας επιχειρηματίας δίνει όλη του την περιουσία για να γίνει το Τάμα του Έθνους

Ένας συμπολίτης μας αποφάσισε να δωρίσει το σύνολο της μεγάλης του περιουσίας για να εκπληρωθεί ένας σκοπός που τέθηκε από τους αγωνιστές του 1821. Το Τάμα του Έθνους έχει να κάνει με την ανέγερση ενός ναού που όμοιός του δεν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα.
Κατά καιρούς τόσο το κράτος όσο και η Εκκλησία έκαναν προσπάθειες προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για αυτόν τον σημαντικό σκοπό, ωστόσο για τον έναν ή τον άλλον λόγο το εγχείρημα σκόνταφτε. Μέχρι που εμφανίστηκε ο Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, ένας επιχειρηματίας από τα Καλάβρυτα ο οποίος αποφάσισε να δωρίσει ολόκληρη την περιουσία του για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Συμπληρωματική έρευνα για τα CDS του Αντρίκου

Tη διενέργεια συμπληρωματικής έρευνας για την υπόθεση των CDS διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης. Για την υπόθεση αυτή ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αριστείδης Κορέας, ο οποίος διενήργησε την προκαταρκτικής εξέταση , είχε τη γνώμη ότι η δικογραφία έπρεπε να τεθεί στο αρχείο. Την ίδια άποψη είχε εκφράσει και...

ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ 200.000 ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ... ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ!!

Η κυβέρνηση της Κύπρου έχει αναπτύξει ένα σχέδιο για την υιοθέτηση 200 χιλιάδων προσφύγων, οι οποίοι θα μπορούσαν να ζητήσουν καταφύγιο εξαιτίας των συγκρούσεων στη Συρία και το ενδεχόμενο αυτό φαίνεται πιο έντονο τις τελευταίες εβδομάδες.

Εβραϊκό κεφάλαιο αγοράζει (;) τις κυπριακές αερογραμμές > Έχετε φανταστεί μια χώρα ημικατεχόμενη, ένα μικρό νησί, να μην έχει δικό της αερομεταφορέα;

ΓΡΑΦΕΙ: Ο Μ. ΜΙΧΑΗΛ - Δεν μας έφτανε που χρεοκόπησε και έκλεισε η Γιουροσύπρια, τώρα η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ξεπουλήσει τις Κυπριακές Αερογραμμές, τον εθνικό μας αερομεταφορέα. Έχετε φανταστεί...

Οι Ελεύθεροι άνθρωποι κατέχουν όπλα - Οι σκλάβοι όχι...


Από το βιβλίο "Ο Τελευταίος Παγκόσμιος Δικτάτορας" τουDwight Kinman*

« Οι Αμερικανοί δεν πρέπει να φοβούνται την κυβέρνηση, μια και έχουν το μοναδικό προνόμιο να είναι οπλισμένοι, προνόμιο που κανένας άλλος λαός δεν διαθέτει. (Τζέημς Μάντισον, τέταρτος Πρόεδρος των ΗΠΑ, 1751-1836)

«Ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίον θα πρέπει ο λαός να διατηρήσει το δικαίωμα του να κατέχει και να φέρει όπλα είναι, σε τελευταία ανάλυση, η ανάγκη αυτοπροστασίας του εαυτού του εναντίον μιας τυραννικής διακυβέρνησης».
(Τόμας Τζέφερσον, τρίτος πρόεδρος των ΗΠΑ, 1743-1826)


3 δισ. θηλιά στο λαιμό της Ελλάδας - "Πάρτε μέτρα για να σας δώσουμε τη δόση"


«Έχετε 15 μέρες διορία να πάρετε μέτρα ύψους 3 δισ. ευρώ» αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι δανειστές και τώρα η κυβέρνηση έχει βγάλει... μπλοκάκι για τους υπολογισμούς. 






Αρθρο 1 παρ.3 Σ. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από την μειοψηφία του λαού και ασκούνται όπως ορίζει η κυβέρνηση.


Το άρθρο 1 παρ. 3 του ισχύοντος Συντάγματος λέει: «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα». Οι δε δύο βασικές αρχές της πραγματικής δημοκρατίας είναι: Η ισότητα της ψήφου και η αρχή της πλειοψηφίας. Επομένως, με βάση την πιο πάνω συνταγματική διάταξη, εφόσον υποτίθεται έχουμε δημοκρατία και ισχύουν οι δύο αυτές αρχές, θα έπρεπε να εκλέγεται κυβέρνηση της χώρας, εκείνη που συγκεντρώνει το 50%+1 των ίσων (μεταξύ των) ψήφων.

Καταγγελία ΣΟΚ: Νομικός σύμβουλος της Siemens είναι και σύμβουλος του Πρωθυπουργού!



«Μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα» αναδεικνύεται σύμφωνα με τον Γραμματέα της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Μαρκόπουλο, «από τον νομικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού ο οποίος με βάση τον ιστότοπό του φαίνεται ότι είναι και... νομικός σύμβουλος της Siemens».

Το νου σας, μην ξεχάσετε πως είστε Έλληνες


Μάλιστα. Φτάσαμε το λοιπόν και στο σήμερα, που είναι χειρότερο από το χθες και περιμένουμε μάταια από το αύριο να μην είναι χειρότερο από το σήμερα. Και καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες, θύματα και θύτες μιάς αφόρητης μελαγχολίας, μίας απερίγραπτης μαζικής κατάθλιψης, βλέποντας γνωστούς ή αγνώστους να μην αντέχουν να συνεχίσουν την πορεία μέσα στο ολόγιομο τίποτα, μέσα στο ζωντανό σκοτάδι και μας αποχαιρετούν. Σχεδόν σε κάθε μας στιγμή βιώνουμε την αγωνία μην τυχόν και αρρωστήσουμε εμείς ή κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο, ενώ ταυτόχρονα ελπίζουμε πως θα αντέξουμε μέχρι την επόμενη ημέρα, χωρίς να γίνουμε πρωταγωνιστές μίας ακόμη θλιβερής είδησης.

Β.Πούτιν προς Ρώσους διπλωμάτες για την Συρία: "Να είστε έτοιμοι για τα χειρότερα"...


Την ώρα που εννέα ρωσικά πολεμικά, αποβατικά και βοηθητικά σκάφη απέπλεαν από τα λιμάνια της Σεβαστούπολης σρτον Εύξεινο Πόντο και του Σεβερομόρσκ στην Βόρεια Θάλασσα με κατεύθυνση την Συρία, όπου θα αποβιβάσουν περισσότερους από 1000 πεζοναύτες, μέλη ειδικών μονάδων της GRU και περίπου 200 τεθωρακισμένα διαφόρων εκδόσεων (SHORADS, φορείς αντιαρματικών όπλων, μεταφοράς προσωπικού, ΤΟΜΑ κλπ), ο ηγέτης της Ρωσίας Β.Πούτιν σε μία 20λεπτη ομιιλία του στο μεγάλο forum της ρωσικής διπλωματίας που γίνεται δύο φορές το χρόνο έδινε το μέτρο της κρισιμότητας της κατάστασης στην Συρία λέγοντας:

Στην Λήμνο τα ρωσικά αποβατικά - 200 Τ/Θ και 1000 πεζοναύτες προς Συρία


Ανατολικά-βορειοανατολικά της Λήμνου βρίσκονται τα τέσσερα ρωσικά πλοία, τα δύο αρματαγωγά Nikolai Fichenkov και Caesar Kunikov και τα δύο ρυμουλκά, τα Σαχτάρ και Οκτένσκι που κατευθύνονται προς την Συρία. Επιτηρούνται από τα παρατηρητήρια του ΠΝ. Η ταχύτητά που πλέον είναι πολύ χαμηλή και η όλη επιχείρηση μοιάζει περισσότερο με επίδειξη σημαίας.
Πιθανότατα καθυστερούν για να μην υπάρξει χρονική υστέρηση με τα πλοία από τον βόρειο στόλο που επίσης σπεύδουν στην Συρία. Υπολογίζεται ότι στα πέντε αποβατικά υπάρχουν περισσότερα από 200 τεθωρακισμένα οχήματα όλων των κατηγοριών και άνω των 1000 πεζοναυτών, μονάδων GRU κλπ