ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Μετά τις Τουρκικές τηλεοπτικές σειρές ετοιμάζονται να φέρουν στο Γυμνάσιο και την διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας.


Η διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας στα Ελληνικά Γυμνάσια έχει ήδη νομοθετηθεί από το 2006 από την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Η έναρξη της διδασκαλίας έχει καθυστερήσει καθώς υπήρξαν πολλές αντιδράσεις και έπρεπε πρώτα να βρουν έναν άλλο τρόπο να εξοικειώσουν την νεοελληνική κοινωνία στην ιδέα του

Το άγριο μέλλον είναι εδώ: Τι σχέση έχει η "Έξυπνη Σκόνη" με το ψέκασμα των ουρανών;


Εκτύπωση




ImageΣύμφωνα με το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων η τεχνολογία “Smart Dust” (“Έξυπνη Σκόνη”) είναι μια τεχνολογία που στηρίζεται στη χρήση μικροσκοπικών αισθητήρων. Οι αισθητήρες αυτοί είναι μικρο-ηλεκτρομηχανικοί αισθητήρες οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες μετρήσεις, όπως μέτρηση θερμοκρασίας, δονήσεων, και πίεσης. Επιπλέον, επικοινωνούν ασύρματα μεταξύ τους σχηματίζοντας έτσι δίκτυα ασύρματων αισθητήρων.

Δέν ξαναζητῶ ἀπόδειξι ἀπό ἐλεύθερο ἐπαγγελματία


Ἐπειδή, τελευταίως, ἡ κυβέρνησις τῇ βοηθείᾳ τῶν Μέσων Μαζικῆς Ἐξαπατήσεως προσπαθοῦν νά βροῦν ἐξιλαστήρια θύματα, κατά τήν προσφιλῆν τους τακτική, δημοσιεύουμε τό παρακάτω μήνυμα τό ὁποῖο λάβαμε μέσω ἠλ. ταχυδρομείου.
Τό ἴδιο κάνουν κάθε φορά πού ἑτοιμάζονται νά βάλουν τήν θηλειά στό λαιμό τῶν Ἑλλήνων πολιτῶν, ἄλλοτε κουνώντας τό δάχτυλο στούς δημοσίους ὑπαλλήλους, ἄλλοτε στούς συμβασιούχους, ἄλλοτε στούς ταξιτζῆδες, ἄλλοτε στούς φορτηγατζῆδες καί ἄλλοτε στούς

Η Θεσσαλονίκη και οι ανιστόρητοι “Προοδευτικοί”

xolevas1 Η Θεσσαλονίκη και οι ανιστόρητοι Προοδευτικοί
 Κωνσταντίνος Χολέβας –Πολιτικός Επιστήμων
           
 Με δυσάρεστη έκπληξη άκουσα τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα να παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη μία δική του άποψη περί της Ιστορίας. Αντί να τονίσει την ελληνικότητα της πόλης και της Μακεδονίας, που εορτάζουν τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή τους, αναφέρθηκε τιμητικά στη Σοσιαλιστική Εργατική Ομοσπονδία Φεντερασιόν, η οποία έδρασε στις αρχές του 20ού αιώνα. Το πρόβλημα είναι ότι Ομοσπονδία αυτή υποστήριζε με κάθε τρόπο και με το

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 4ΜΜ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ "ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"


ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ 

 Δευτέρα 24-9-2012, 4 μ.μ. έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος (απέναντι από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη) 

 Οι χειρότερες μνήμες των δεινών της αποικιοκρατίας ζωντανεύουν σήμερα στην....
χώρα μας. Ανάμεσα στα σχέδια της τρόϊκας, του ΔΝΤ και των ντόπιων δωσίλογων εντάσσεται και η διαχείριση ολόκληρων περιφερειών της χώρας με μορφή Ανώνυμης Εταιρείας. Για τον σκοπό αυτόν «ειδικοί οικονομικοί σύμβουλοι» περιδιαβαίνουν την χώρα υπό την εποπτεία του Γερμανού «ύπατου» Χορστ Ράϊχενμπαχ και με τις ευλογίες του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, του Σόϊμπλε και του Όλι Ρεν για να οδηγήσουν τις τοπικές κοινωνίες στην αποδοχή των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ), να επιτύχουν δηλαδή την «κινεζοποίηση» ολόκληρων περιοχών της χώρας. Γι’ αυτό τον λόγο έρχεται στις 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα το αποκαλούμενο «Χρηματοοικονομικό Φόρουμ της Θράκης» σε Συμπόσιο που γίνεται στην Τράπεζα της Ελλάδος (είσοδος από Εδουάρδου Λω και Σταδίου) να παρουσιάσει ως «μοντέλο ανάπτυξης» την ΕΟΖ-Θράκης, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα ύπουλο σχέδιο απόσπασης της Θράκης από τον ελληνικό εθνοχώρο.

ΑΘΗΝΑ 23/9... ΔΙΑΔΩΣΤΕ: "ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ...!!!


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ... ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ
ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. Η ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΥΣ,

Ποιές ἑταιρεῖες διαφημίζουν τόν Σουλεϊμάν καί ποιές ἀπεσύρθησαν


Τα προϊόντα/εταιρείες που διαφημίζονται είναι παρακάτω.
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος να κοπεί το σίριαλ είναι ο ΑΝΤ1 να σταματήσει να βγάζει λεφτά.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος να γίνει αυτό είναι να φοβηθούν οι χορηγοί ότι θα τους βλάψει η διαφήμιση στο σίριαλ.

Μποϋκοτάζ σε ΌΛΟΥΣ τους παρακάτω. Επίσης, μπορείτε να στείλετε επιστολές διαμαρτυρίας

Έγκλημα τρόϊκας: Σταμάτησαν την διάνοιξη της αντιαρματικής τάφρου στον Έβρο!


Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται πλέον πολεμική προπαρασκευή της χώρας λόγω της οικονομικής κατάρρευσης, την στιγμή που ο κίνδυνος από την Ανατολή, όχι απλώς αποκτά τα χαρακτηριστικά μη αντιμετωπίσιμης απειλής, αλλά ακριβώς λόγω αυτού του γεγονότος εξελίσσεται μία κατάσταση ακόμα χειρότερη και από μία ήττα στο πεδίο της μάχης: Κίνδυνος δορυφοροποίησης-φινλανδοποίησης της χώρας. Δηλαδή παράδοσης-αιχμαλωσίας, χωρίς πόλεμο.

Τζούντο | “Χρυσός” ο Έλληνας τζουντόκα στην Κροατία!


Πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη φορά στην καριέρα του στέφθηκε ο Γιώργος Αζωίδης.
Ο 20χρονος τζουντόκα αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία νέων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Πόρετς της Κροατίας. Νικητής το 2010 στο Σαμόκοφ στα 66 κιλά στην κατηγορία των νέων, ο Αζωίδης επέστρεψε στο πρώτο σκαλί, επικρατώντας στον τελικό του Ολλανδού Τζόρντι Μπάκες.
"Με πείραξε που έχασα πέρσι στο Λόμελ τον τίτλο μου, φυσικά είχα στο μυαλό μου να τον κερδίσω ξανά. Τα κατάφερα και είμαι ενθουσιασμένος", δήλωσε ο Αζωίδης που μετράει ήδη συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις στην κατηγορία των ανδρών.
Αυτό είναι το τέταρτο χρυσό μετάλλιο που κατακτάει η χώρα μας.........

Ενέδρα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ


                     
Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε ένα από τα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά την επιστροφή των εκδρομέων από την Ξάνθη και το ματς με τη SKODA στο οποίο ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 3-0. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, έσπασαν τζάμια με αποτέλεσμα…

Απίστευτο! Το Ιράν ξεφτίλισε την Siemens: Έβαλαν εκρηκτικά στον πυρηνικό εξοπλισμό που μας έστειλαν!

Καλά οι Ιρανοί δεν διαβάζουν και λίγο Ελλάδα για να δουν με ποιούς συνεργάζονται; Αυτοί είναι ικανοί να τους πάρουν μίζα και για το μούσι του Αγιατολάχ!
Πάντως το συμβάν είναι αρκετά σημαντικό και ήδη προκαλεί διεθνείς αναταράξεις. Η κυβέρνηση του Ιράν κατηγόρησε επισήμως την διεφθαρμένη εταιρεία ότι “τοποθέτησε εκρηκτικά στον εξοπλισμό για το πυρηνικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να μπορούν ανά πάσα στιγμή να ενεργοποιηθούν με το που τεθεί σε λειτουργία!!!”

Ρε, άντε και γ@μηθείτε…



Ενώ το αθάνατο Ελληνικό κράτος παραμένει το μοναδικό στην Ευρωπαϊκή Ένωση που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στους υπηκόους του που ζουν στο εξωτερικό να ψηφίζουν, ταυτόχρονα ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ στον κάθε μαλάκα να ζει στη Βοστώνη και να ψηφίζει (δι’ αλληλογραφίας) νομοσχέδια που θα καθορίσουν το μέλλον γενεών.

ΘΡΑΚΗ:Απίστευτη πρόκληση "τούρκων"! "Υψωσαν" τουρκική σημαία στο ρολόϊ της Ξάνθης





Το θράσος των φανατικών της Θράκης που θέλουν με το ζόρι να την κάνουν "τουρκική" έχει πλέον ξεφύγει από κάθε όριο ανοχής. Προκαλούν εκμεταλευόμενοι την ανοχή της Αθήνας η οποία όπως γράφουμε σε άρθρο του Onalert ...παρακολουθεί και ανησυχεί.

Η εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ της Θράκης δημοσιεύει μια φωτογραφία που απλά επιβεβαιώνει ότι οι "σκληροί Τούρκοι" έχουν ξεπεράσει τα όρια. Είναι φωτογραφία από την επίσκεψη του Τούρκου αντιπροέδρου Μπεκίρ Μποζντάγ κατά την επίσκεψή του στη Ξάνθη στις 18 Αυγούστου.

Μας απειλεί ο Ελγαντούρ (βίντεο) > ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΙ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ 1:40



ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΙ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ 1:40 μην τον πιέζουμε παραπάνω, δέχεται πάρα πολύ πίεση, είναι ετοιμος να σκάσει... γιαυτό πρέπει να προσέχουμε όλοι, ότι η πολύ πίεση που γίνεται αυτή την στιγμή ενάντιον των μεταναστών είναι πάρα πολύ επικίνδυνο η μεγάλη καταπίεση εναντίων των μεταναστών και ρατσιστικές επιθεσεις εναντίον τους δεν θα φέρουν καλά αποτελέσματα...



Κίσσινγκερ μας λέει : "Θα καταστραφείτε,θα πεθάνετε, θα... κυριαρχηθείτε."



Τη δική του ερμηνεία στα γεγονότα που έρχονται έδωσε ο Χένρι Κίσινγκερμιλώντας στην “The Daily Squib” . Μία ερμηνεία που είτε προέρχεται από ένα μυαλό που δεν λειτουργεί, είτε προέρχεται από έναν άνθρωπο που ξεδιάντροπα ανακοινώνει την έναρξη μίας τεράστιας καταστροφής μέσω του πολέμου, προκειμένου η Νέα Τάξη να κυβερνήσει σε ολόκληρο τον πλανήτη,
έχοντας την απόλυτη εξουσία, την απόλυτη δύναμη και όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές στη διάθεσή της.

Σε συνέντευξή του τόνισε: