ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

«Οπλίσατε. Και έτοιμοι για πυρ»! Τι συνέβη τη νύχτα στο Φαρμακονήσι!



Την τελευταία στιγμή αποτράπηκε θερμό επεισόδιο χθες, κοντά στο Φαρμακονήσι μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων λιμενικών.

Ήταν ξημερώματα, όταν τουρκική ακταιωρός μπήκες στα ελληνικά ύδατα και απαίτησε την άμεση απομάκρυνση από το σημείο εκείνο σκάφους της FRONTEX (ο διεθνής οργανισμός που περιπολεί στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση λαθρομεταναστών), υποστηρίζοντας ο Τούρκος κυβερνήτης της ακταιωρού ότι το σκάφος της FRONTEX είχε μπει σε θαλάσσια περιοχή της Τουρκίας χωρίς άδεια.

Όραμα σχετικό με τα επερχόμενα.


ΕΧΘΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΠΥΡΑ. ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΑΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΣΤΙΣ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΩΝ 31 ΔΙΣ.ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ!!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΞΥΠΝΗΣΕ;

ΣΟΣ...!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ... ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΣΧΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΝΕΑ ΣΗΜΑΙΑ!



Την Δευτέρα 24/9/2012 στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκαι και στην εκπομπή "Γουρούνια στο διάστημα" ο δημοσιογράφος Άγγελος Τετράδης προέτρεπε τους Ζακυνθινούς και τους τοπικούς άρχοντες να εκβιάσουν την "κυβέρνηση των Αθηνών" με απόσχιση από τον Ελλαδικό κορμό ώστε να μην πληρώνουμε τους φόρους προτείνοντας μάλιστα και νέα σημαία με σήμα το "Βενετσιάνικο λιοντάρι".
Θεωρώ ότι τέτοιες δηλώσεις είναι αφενός μεν γραφικές αλλά και...

Στα 400€ το πρόστιμο σε όσους δεν περάσουν τις μοτοσικλέτες από ΚΤΕΟ . ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ.....



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ!!


ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ!!! (KΑΝΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ)

TO 15512 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ..

ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ, ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΑΠΕΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ.

ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΥΠΗΚΟΟ ΤΡΙΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ....

Ο «χάρτης» της πορνείας στην Αθήνα ....


Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία για τη δημόσια υγεία  που διαβίβασε στη βουλή, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης  Νοσημάτων. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, στην Αθήνα κινούνται τουλάχιστον 20 χιλιάδες παράνομες ιερόδουλες και 13-14 χιλιάδες γυναίκες που έχουν πέσει θύματα trafficking. Eπισήμως έχουν καταγραφεί μόλις χίλιες γυναίκες, νόμιμα εκδιδόμενες.  
Η κατάσταση αυτή, έχει, σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ, ως αποτέλεσμα να καλπάζει η διάδοση νοσημάτων ενώ την ίδια ώρα οι έλεγχοι του Κέντρου σε γειτονιές της Αθήνας, όπου συγκεντρώνονται πολλοί μετανάστες, έδειξαν ότι επανεμφανίζονται νοσήματα που είχαν εκριζωθεί, εμφανίζονται νέα νοσήματα και εξαπλώνονται ραγδαία λοιμώδη νοσήματα με κίνδυνο εκδήλωσης επιδημιών.

Τα λοιμώδη νοσήματα που ανιχνεύτηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι:

ΜΑΤ χτύπησαν άτομα με αναπηρία (ΦΩΤΟ βιντεο) - ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΡΙΞΗ Ε ? 200 ΕΥΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΡΕ . ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ ΟΛΑ.




Άτομα με αναπηρία που διαδήλωναν προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.

Τότε τα ΜΑΤ δεν δίστασαν αρχικά να βρίσουν και στη συνέχεια να απωθήσουν και να χτυπήσουν με τις ασπίδες τους ανάπηρους.

Ο λόγος της έντασης;

Ότι τα ΑΜΕΑ ήθελαν να περάσουν και να επιδόσουν ψήφισμα στη Βουλή.

Όταν η πορεία έφτασε μπροστά στη Βουλή, οι συγκεντρωμένοι είδαν να τους... περιμένουν δυο κλούβες των ΜΑΤ και μια διμοιρία!

ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Γ.ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ: «ΠΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!»

Μεσημέρι, δύο η ώρα, βρίσκομαι στην Πλατεία Αγίων Αναργύρων Αθηνών. Είμαι σταματημένη στο φανάρι προς Αθήνα. Με πλησιάζει ένας κύριος. -Μενίδι, σας παρακαλώ, πάμε; -Όχι! του απάντησα, δεν προλαβαίνω. Όντως δεν προλάβαινα, γιατί τρεις η ώρα έπρεπε να παραδώσω το ταξί στον Πειραιά.

Ο κύριος στεκόταν μπροστά μου περιμένοντας να περάσει άλλο ταξί. Κάτι μέσα μου μου έλεγε να τον εξυπηρετήσω. Του έκανα νόημα να έρθει. Μόλις μπήκε στο ταξί αναφώνησε: «-Δεν είναι δυνατόν!» Και παίρνει τη φωτογραφία του Γέροντα Πορφυρίου στα χέρια του και τη φιλάει. Την στιγμή εκείνη έχει ανάψει το φανάρι και έστριβα το τιμόνι προς Μενίδι.
 Ήθελα να του πάρω από τα χέρια τη φωτογραφία, μα όταν τον είδα με τι λαχτάρα τον κοιτούσε, ντράπηκα για τη σκέψη μου.

-Τον γνωρίσατε, με ρώτησε.....

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ?


Προσπαθώντας κάποιος μη γνώστης να καταλάβει γιατί ο Στρατηγός Κωσταράκος πήρε σβάρνα τα νησιά και κάθε τρεις και λίγο βάζει τα συστήματα της αεράμυνας να ενεργοποιούνται , ο λόγος είναι πολύ  απλός... Κάνει την μάχη καθημερινότητα !
Το να νομίζει κάποιος ότι ο Στρατηγός Κωσταράκος το κάνει για τη δημοσιότητα ή γιατί έχει το μυαλό ενός Στρατοκράτη είναι απλά ''ασχετος'' !

Εξάλλου οι πληροφορίες για αυτές τις πυκνές πραγματικά αλλά  και απόρρητες ασκήσεις ,είναι με το σταγονόμετρο και ποιο πολλές είναι υποθέσεις παρά η πραγματικότητα !

Ένα είναι σίγουρο κάτι περιμένει και μάλιστα έχει διαβάσει καλά το....

Αυστηροποίηση του νόμου για παράνομη οπλοφορία και κατοχή Καλάσνικοφ


 Αυστηροποίηση του νόμου για παράνομη οπλοφορία, για τους κατόχους καλάσνικοφ, προανήγγειλε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Όπως είπε ο κ. Δένδιας, «μέχρι σήμερα, είναι διαφορετική η αντιμετώπιση της παράνομης οπλοφορίας, γιατί, όταν περιέχει καλάσνικοφ, δείχνει τι είναι να συμβεί».


Πρόσθεσε, ακόμα, ότι η σημερινή κατάσταση σε ό,τι αφορά την ασφάλεια των πολιτών πρέπει να αντιμετωπιστεί σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα, γι' αυτό και υπάρχει ανάγκη αλλαγής του ισχύοντος νόμου.

Παράλληλα, ο κ. Δένδιας, αναφερόμενος στα επεισόδια στο.......

ΕΝΙΑΊΟΣ ΦΌΡΟΣ 35% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ

Στην πλήρη ανατροπή του φορολογικού συστήματος προχωρά η κυβέρνηση, με ελαφρύνσεις κυρίως για μισθωτούς και συνταξιούχους και σημαντικές επιβαρύνσεις για ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις. Στο υπουργείο Οικονομικών προχωρούν στη μείωση του αριθμού των φορολογικών κλιμακίων σε 3 ή 4 από 8 σήμερα και εφαρμογή ανώτατου φορολογικού συντελεστή 35% από 45% σήμερα, με διατήρηση του αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ελαφρύνσεις για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που φορολογούνται με βάση την κλίμακα.
Την ίδια στιγμή το υπουργείο Οικονομικών διευρύνει το μέγεθος των επιβαρύνσεων για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Με στόχο το συνολικό πακέτο μέτρων να περιλαμβάνει τελικά νέους φόρους ύψους 3 δισ. ευρώ από 2 δισ. ευρώ που ήταν το αρχικό σενάριο.
Ετσι προτίθεται να επιβάλει στα κέρδη 800.000 ελεύθερων επαγγελματιών και ....

Kouvelis parlapilas !!!! Μιλάει ο Φώτης Κουρέλης και ούτε υποτίτλους δε βάζουνε να καταλάβουμε τι γίνεται!

                        

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Γιατί οι δολοφόνοι του Καντάφι πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλον;


Αl-Jazeera
27 Σεπτεμβρίου 2012
Πέθανε αργά χθες τη νύχτα στη Γαλλία ένας από τους αντάρτες που συμμετείχαν στη σύλληψη του Μουαμάρ Καντάφι πέρυσι, σύμφωνα με δελτίο ειδήσεων που μετέδωσε χθες ο τηλεοπτικός σταθμός Αλ Τζαζίρα.

Ο Ομράν Σααμπάν ήταν μέλος της “Ταξιαρχίας Γκιράν”, ομάδας ενόπλων μισθοφόρων που δρούσε στην λιβυκή πόλη Μιζράτα. Ήταν αυτός που πρώτος βρήκε το καταφύγιο του πρώην ηγέτη της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, στη Σύρτη.

Μετά τη σύλληψη του Καντάφι, η ομάδα του ένοπλου μισθοφόρου.....

στιγμές αλληλεγγύης: o κόσμος ευχαριστεί τον εστιάτορα της Μαδρίτης [video]


Alberto Casillas,

ο καταστηματάρχης του εστιατορίου “Prado” που προστάτεψε τους διαδηλωτές προχθές στην Μαδρίτη
Την επόμενη ο κόσμος πέρασε ξανά από το εστιατόριο για να τον ευχαριστήσει. Δείτε το βίντεο ….

ΣτΕ: Τέλος στην κυκλοφορία οχημάτων χωρίς ABS από 1.1.2014


abs_carsΤο Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε νόμιμη την απαγόρευση του υπουργείου Μεταφορών για...
την ταξινόμηση, μεταβίβαση και κυκλοφορία μεταχειρισμένων οχημάτων που έχουν εισαχθεί στη χώρα από χώρες της Ε.Ε. μετά τις 11.9.2003 και δεν διαθέτουν σύστημα αντιεμπλοκής κατά την πέδηση (ABS).΄
Το θέμα έφθασε στο ΣτΕ μετά από προσφυγή που κατέθεσαν η Πανελλαδική Ένωση Εισαγωγέων Αυτοκινήτων, εισαγωγείς και έμποροι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ζητώντας την ακύρωση της υπουργικής απόφασης που έχει τροποποιηθεί με μεταγενέστερες.
Στην απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας γίνεται λόγος για ορισμένες κατηγορίες οχημάτων (Μ2, Μ3, Ν2, Ν3, Ο3 και Ο4), που αναφέρονται στο Π.Δ. 431/1983), όπως είναι λεωφορεία, φορτηγά, κ.ά. και επισημαίνεται ότι τα συγκεκριμένα οχήματα μπορούν να κυκλοφορούν, να ταξινομούνται και να μεταβιβάζονται εφόσον......

Πολιτευτής της Ν.Δ σε Τσίπρα: Έλα «κουκλίτσα» μου…


Πολιτευτής της Ν.Δ σε Τσίπρα: Έλα «κουκλίτσα» μου…

Με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook , ο πολιτευτής της ΝΔ από την Αχαία, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος αποκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα "κουκλίτσα"!


Α/ΓΕΕΘΑ: Να μην φοράτε στολή στις διαμαρτυρίες, λέει στους στρατιωτικούς

Αντεπίθεση Κωσταράκου:` Να μην φοράτε στολή στις διαμαρτυρίες`,λέει στους στρατιωτικούςΜετά το μεγάλο θόρυβο και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η διαταγή Κωσταράκου, ο Α/ΓΕΕΘΑ αποφάσισε να δώσει διευκρινίσεις...
Την εξής μία: μην φοράτε στολή σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Σήμερα το πρωί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μίλησε στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικού του ΓΕΕΘΑ. Αναφέρθηκε σε οικονομικά θέματα και έδωσε διευκρινήσεις σχετικά με την Διαταγή που εκδόθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 
με θέμα Προσωπικό - Διοικητικά λέγοντας:

VIDEO:ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΡΙΞΕ ΑΥΓΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ι.ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ. ΑΥΤΟΦΩΡΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ Α.Τ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


 avga-kourtovik2
ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ  Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Κόλαση και η αποψινή βραδυά. Πριν από λίγο γυναίκα κάτοικος της περιοχής εκσφενδόνισε αυγό στην γνωστή ποινικολόγο Ιωάννα Κούρτοβικ που είχε προσέλθει στο τμήμα για να υπερασπισθεί αλλοδαπό συλληφθέντα από τα χθεσινοβραδυνά επεισόδια στην πλατεία Αμερικής.

"Μαζί τα φάγαμε" επιμένει ενώ διορίζει στη Βουλή τον επιμελητή του βιβλίου του!

                        
Διάθεση για (μαύρο) χιούμορ ή απύθμενη πρόκληση; Όπως και αν έχει ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος βρήκε ακόμα μια ευκαιρία για να προκαλέσει καθώς κάνοντας χρήση του νόμιμου δικαιώματός του, ως πρώην αντιπρόεδρος κυβέρνησης, διόρισε ως μετακλητό υπάλληλο στο γραφείο που του παρέχεται στην Βουλή τον επιμελητή του βιβλίου του «Μαζί τα φάγαμε».

Ειδικότερα, σύμφωνα με το υπ΄ αριθμό 438 ΦΕΚ, της 17 Σεπτεμβρίου: «διορίζεται στο Γραφείο του πρώην Αντιπροέδρου της Κοινοβουλευτικής Κυβερνήσεως Θεόδωρου Πάγκαλου, μετα την κατά το νόμο πρότασή του, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου… ο Μ.Ψ. του Σ.».
Ο κ. Μ.Ψ. είναι ο άνθρωπος που..........

27 Σεπτεμβρίου 1831: Δολοφονείται ο Ιωάννης Καποδίστριας



                 

Ιωάννης Καποδίστριας (1776 – 1831): Έλληνας πολιτικός και διπλωμάτης. Διετέλεσε Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας και πρώτος Κυβερνήτης του ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους, το οποίο ίδρυσε εκ θεμελίων και με την προσωπική του περιουσία.

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 11 Φεβρουαρίου 1776 την περίοδο της Ενετοκρατίας. Ο πατέρας του Αντώνιος - Μαρία καταγόταν από οικογένεια ευγενών, καθώς ένας από τους πρόγονούς του είχε λάβει τον τίτλο του Κόμη από τον Δούκα της Σαβοΐας Κάρολο Εμμανουήλ τον Β'. Ο τίτλος εισήχθη στη «Χρυσή Βίβλο» (Libro d' Oro) των ευγενών της Κέρκυρας το 1679 και έλκει την καταγωγή του από το ακρωτήριο Ίστρια της Αδριατικής, το σημερινό Κόπερ της Σλοβενίας. Η οικογένεια της μητέρας του Διαμαντίνας (Αδαμαντίας) Γονέμη, ήταν επίσης εγγεγραμμένη στη «Χρυσή Βίβλο» από το 1606.

Ο νεαρός Ιωάννης σπούδασε ιατρική, φιλοσοφία και νομικά...........

Κατάργηση δώρων για δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους στο σκληρό πακέτο μέτρων


 (Φωτογραφία: Reuters)  Τι περιλαμβάνει η συμφωνία
Αθήνα: Βαθύτερα μπαίνει το μαχαίρι στις δαπάνες που αφορούν μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες για το πακέτο μέτρων ύψους 13,5 δισ. ευρώ (10,5 δισ. από περικοπές δαπανών και 3 δισ. ευρώ από αύξηση φόρων), στο οποίο έχει καταλήξει η κυβέρνηση και πρόκειται να τεθεί επί τάπητος στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών το πρωί της Πέμπτης.
Σύμφωνα με Τα Νέα, συνολικά, το πακέτο αποτελείται κατά 10,5 δισ. ευρώ από περικοπές δαπανών και 3 δισ. ευρώ από αύξηση φόρων -αρχικά προβλεπόταν 2 δισ. ευρώ από φόρους και 11,5 από δαπάνες).
Η ενίσχυση του φορολογικού κομματιού οφείλεται, σύμφωνα με πηγές του οικονομικού επιτελείου, στην άρνηση των κομμάτων να δεχθούν άλλες επώδυνες περικοπές δαπανών, όπως οι απολύσεις
Από τις περικοπές τα 6,7 δισ. ευρώ αφορούν........

«Ή ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ»



ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Αφού όλοι οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι και όλους τους κρατάνε ομήρους με τα σκάνδαλα και τη SIEMENS.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ: 7,5 δισ. ευρώ οι περικοπές των μισθών δημοσίου και συντάξεων [ΒΙΝΤΕΟ]



Το κομμάτι του πακέτου μέτρου που αφορά σε περικοπές μισθών και συντάξεων θα είναι λιγότερο από 8 δισ. ευρώ, άφησε να εννοηθεί ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εισερχόμενος στα κεντρικά Γραφεία του ΠΑΣΟΚ για τη συνάντηση με τον πρόεδρο του Κινήματος, Ευάγγελο Βενιζέλο...



ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ: ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ. ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ-ΜΑΡΤΥΡΙΑ


Πολιόρκησαν κάτοικο της πλατείας Αμερικής επειδή τόλμησε να ζητήσει από λαθραίους και άπλυτους να σταματήσουν να καθυβρίζουν την ίδια και την οικογένεια της.

 Σύμφωνα με .......