ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Στο αρχείο η δικογραφία Βγενόπουλου για την υπόθεση Βατοπεδίου

                              

Στο αρχείο τέθηκε με διάταξη του εισαγγελέα Εφετών, κ. Μωραϊτάκη, η δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου για την υπόθεση Βατοπεδίου.

Μετά από έρευνα τριών ετών ο εισαγγελέας έκρινε πως δεν στοιχειοθετούνται κατηγορίες, ούτε υπάρχουν ενδείξεις διάπραξης αδικημάτων εκ μέρους του επιχειρηματία σχετικά με τις καταγγελίες που αφορούσαν τη σύναψη δανείου μεταξύ της τράπεζας Marfin Egnatia Bank (MEB) και της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου,

Αλβανοί ρατσιστές έδειραν 17χρονο μαθητή στα Ιωάννινα!!


Η Αστυνομία στα Ιωάννινα ερευνά με μεγάλη προσοχή ένα βίαιο περιστατικό που έγινε μέσα σε λύκειο της πόλης και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 17χρονου μαθητή με αλυσίδες και λοστούς, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι τα κίνητρα ήταν ρατσιστικά!


Το επεισόδιο συνέβη την περασμένη Πέμπτη, αμέσως μετά τον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ και μέσα στο σχολείο του θύματος. Ως δράστες φέρονται τέσσερις συνομήλικοί του αλβανικής καταγωγής, που όμως είναι μαθητές άλλου λυκείου.

Κύριε γελοίο-γράφε,η Χαρά ποτέ δεν θα μπορούσε να ήταν ηρωίδα του ΚΛΙΚ και του ΜΕΝ..


Γράφει ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως γελοίο-γράφος του “ΚΛΙΚ” του ΜEN και της ΑΥΓΗΣ,Ανδρέας Πετρουλάκης
Χαρά Νικοπούλου: τσάμπα ηρωίδα
Υπάρχει το είδος της ανομίας που ανθούσε με την ανοχή όλων μας και τώρα περίπου πανθομολογείται η ανάγκη πάταξής του, κάτι που δημιουργεί την ελπίδα ότι κάποτε θα εκλείψει. Εννοώ τα παράνομα ρουσφέτια, τα φακελάκια κλπ. που πολλές φορές έχετε διαβάσει εδώ. Υπάρχει όμως και μια άλλη μορφή ανομίας που όχι μόνο δεν συνειδητοποιείται και καταγγέλλεται αλλά επιβραβεύεται κιόλας από ένα κομμάτι της κοινωνίας. Δυστυχώς και από τον υποτιθέμενο

Ομολογία Ρουπακιώτη: «Μέρος της εθνικής κυριαρχίας μας εκχωρήθηκε με την ένταξη στην ΕΕ»


Ρουπακιώτης προς ΝΔ και ΑΝΕΛ: «Τώρα θυμηθήκατε την εθνική κυριαρχία»;

Tην αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη προκάλεσε η στάση βουλευτών της και των ΑΝΕΛ, οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι θα καταψηφίσουν δύο άρθρα του νομοσχεδίου περί ναρκωτικών με το σκεπτικό ότι «εκχωρείται εθνική κυριαρχία».

Πρόκειται για τα άρθρα 62 και 83 που υποχρεώνουν τον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας να «αναψηλαφούν» αποφάσεις τους για τις οποίες εκφράζουν ενστάσεις τα ευρωδικαστήρια. Άρθρα που κατά τον

Στρατής Μπουρνάζος στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: "Τα Σκόπια πρέπει να λέγονται νέτα-σκέτα Μακεδονία"


Άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αρθρογράφος της εφημερίδας του κόμματος "ΑΥΓΗ", ο Στρατής Μπουρνάζος, έχει αμφιβολίες για τον αν τα Ίμια πρέπει να λέγονται Καρντάκ, είναι όμως σίγουρος -όπως όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ- ότι τα Σκόπια "πρέπει να λέγονται νέτα-σκέτα Μακεδονία" (προφανώς και για αυτόν "η Μακεδονία κείται μακράν"). Διαβάστε τις αμπελοφιλοσοφίες του εδώ: http://www.rednotebook.gr/details.php?id=8724

Χαρά Νικοπούλου – Επάγγελμα δασκάλα Είμαι γέννημα της δικής σου αναρχίας...


nikopoulou
Eίμαι παιδί του ’74… Όχι μη γελιέσαι Έλληνα… Δεν είμαι παιδί του πολυτεχνείου… δεν γεννήθηκα 17 Νοεμβρίου… Τη μέρα που γεννιόμουνα χανόταν για εμένα Έλληνες λοκατζήδες… εκεί στον τύμβο της Μακεδονίτισσας… 22 Ιουλίου 1974… Ελλάδα είμαι δημιούργημά σου…
Μου είπες πως είμαι τυχερή, γιατί δεν γνώρισα τη χούντα… Μα με υποχρέωσες να ζω σε μια δημοκρατία που τη χούντα της κρατούσαν καλά οι δημοκράτες πολιτικοί της…

Η Ρωσία διαλύει τον παγκόσμιο οικονομικό ανταγωνισμό: πρώτη σε πετρέλαιο και χρυσό


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει καταστήσει την Ρωσία την ισχυρότερη πλέον οικονομία του κόσμου: με δηλώσεις του προειδοποιεί για την κατάχρηση του μονοπωλίου του δολαρίου από τις Η.Π.Α ισχυροποιώντας την θέση της Ρωσίας ως υπερδύναμη στο παγκόσμιο οικονομικό σκηνικό, ενώ με τις πράξεις του ανεβάζει σε δυσθεώρητα ύψη την δυναμική της ρωσικής οικονομίας:

·   

Νεαρή Ισπανίδα τα “χώνει” σε ΓΑΠ και Σοσιαλιστική Διεθνή!

                    Σοσιαλιστική_διεθνής_ΓΑΠ
 Κανονικά τα άκουσαν οι ηγέτες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς από μια νεαρή Ισπανίδα, μέλος της Νεολαίας της Διεθνούς, η οποία όταν πήρε το λόγο κατήγγειλε την πολυτέλεια στην οποία κινούνται. Ξενοδοχεία πέντε αστέρων, λιμουζίνες και δείπνα. «Απαιτούμε επιτέλους η Σοσιαλιστική Διεθνής να έχει λόγο ύπαρξης, μην μας κάνετε εμάς τους νέους να ντρεπόμαστε», είπε η Μπεατρίθ Ταλεγόν, αφήνοντας άφωνους τους ηγέτες των κομμάτων που αποτελούν τη Διεθνή, επικεφαλής της οποίας είναι ο Γ. Παπανδρέου.

Στουρνάρας και Βρούτσης τρέχουν να μαζέψουν την γκάφα Μέργου που δήλωσε ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει υψηλός


- Με ανακοίνωση το υπουργείο Οικονομικών ξεκαθαρίζει πως δεν τίθεται θέμακατώτατου μισθού
- Παρέμβαση Βρούτση από τη Βουλή: Ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα χαμηλός...

- Τη γκάφα έκανε ο γγ του ΥΠΟΙΚ, κ. Μέργος στη γενική συνέλευση Ασφαλιστικών Εταιρειών
- Του φάνηκαν πολλά τα 586 ευρώ κατώτατος μισθός για τους άνω των 25 και τα 511 για τους κάτω των 25
- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΓ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ

Σουσάμι.Πόσοι Γνωρίζουμε Πόσο Θαυματουργό Είναι;

ΣΟΥΣΑΜΙ
ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ, ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΠΑΡΟΤΙ ΦΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Β12 ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ D.
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΡΓΥΡΟ, ΙΩΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑΝΤΑΛΙΟ.
100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΑ ΕΜΒΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ ΓΙΑ 72 ΩΡΕΣ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΦΥΛΑΣΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ

Αντικείμενο πολιτικής διαπραγμάτευσης το...Γένος των Ελλήνων ! ( Ήμαρτον )

Πώς ο Βενιζέλος πέρασε ως απαίτηση της Ε.Ε αλλά και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την δική του προσωπική του απόφαση σε βάρος των Ελληνοπαίδων ....Αυτός ο άνθρωπος είναι σήμερα πρόεδρος πολιτικού κόμματος και όχι στο εδώλιο ως κατηγορούμενος !
Αντικείμενο πολιτικής διαπραγμάτευσης μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου και των προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, Ευ. Βενιζέλου και Φ. Κουβέλη αντίστοιχα, αποτελεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η

Άλλη μία απόδειξη της συνέχειας της Ελληνικής Φυλής ανά τους αιώνες. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ.

Από το 1900 π.χ. μέχρι σήμερα, το κρανίο των Ελλήνων δεν έχει αλλάξει. Μανώλης Παπαγρηγοράκης, επίκουρος καθηγητής Ορθοδοντικής Από την συνέντευξη που παραχώρησε ο επίκουρος καθηγητής Ορθοδοντικής, Μανώλης Παπαγρηγοράκης, στην εκπομπή ΣΤΑ ΑΚΡΑ με τη Βίκυ Φλέσσα την Παρασκευή 25/01/2013, με θέμα το μυστήριο του λοιμού στην Αθήνα του Περικλέους , κατά τη διάρκεια του Πελοποννησιακού Πολέμου, και την αρχαία έφηβη Μύρτιδα,την οποία «ανέστησε».

Απομαγνητοφωνήσαμε το σημείο της συνεντεύξεως που αναφέρεται στο ότι είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι που κατοικούμε σε αυτήν την γη, από τα πανάρχαια χρόνια.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ΜΠΡΑΒΟ στον χειριστή του F-16 Block 52+


Οι πολύ κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου, επιφύλαξαν μια δυσάρεστη έκπληξη στο ζεύγος μαχητικών F-16 Block 52+ που είχε απογειωθεί από την 115 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ), προσπαθώντας να εξακριβώσει την ταυτότητα του αργοκίνητου ίχνους που είχε προηγουμένως εντοπιστεί από το εθνικό σύστημα αεράμυνας προχθές τη νύχτα λίγο πριν τα μεσάνυχτα (θα αναφερθούμε στο θέμα σύντομα…).

Στέλεχος του ΔΝΤ παρότρυνε βιομήχανο να φύγει από την Ελλάδα!



Ο μόνιμος τοποτηρητής του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Μπομπ Τράα, συμβούλεψε τον βιομήχανο Ευάγγελο Βουλγαράκη να μεταφέρει εκτός συνόρων το εργοστάσιο που διατηρεί. Το περιστατικό γνωστοποίησε στον ίδιο τον πρωθυπουργό ο ΣΕΒ διά στόματος Δημήτρη Δασκαλόπουλου.
Η ανάπτυξη της χώρας είναι ο μεγάλος στόχος.
 

Έκοψαν το ρεύμα σε 7μελη οικογένεια



Εφιαλτικές στιγμές περνά μια πολύτεκνη οικογένεια με πέντε παιδιά που ζει στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα στην Πάτρα, η οποία λόγω οφειλής
4.000 ευρω στη ΔΕΗ, παραμένει κάτω από πολικές συνθήκες στο σκοτάδι.

Η οικογένεια για ένα μικρό διάστημα έπαιρνε ρεύμα μετά από παρέμβαση μελών λαϊκών συνελεύσεων που το επανασύνδεσαν.

Οικονομικοί δολοφόνοι του λαού



Ασχετα απ’ ότι λένε τα δημοσιοκαφρικά κυβερνητικά παπαγαλάκια και τα στελέχη της άθλιας τρικοκοματικής κυβέρνησης που σουλατσάρουν στα τηλεοπτικά παράθυρα, η πραγματικότητα δεν κρύβεται. Και αυτή μας την λέει ξεκάθαρα  η ελληνική μετάφραση του Μνημονίου 3 που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ





ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ  ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ  ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ


Σε δεινή θέση η κυβέρνηση «τρέμει» την κοινωνική έκρηξη



se-deini-thesi-i-kyvernisi-tremei-tin-koinoniki-ekriksiΣκηνικό κλιμακούμενης πολιτικής έντασης αναμένεται να διαμορφωθεί από σήμερα, με την αξιωματική αντιπολίτευση να υψώνει τους τόνους και την κυβέρνησηνα αναζητεί εναγωνίως διέξοδο από την κρίση που βρίσκεται, ενώ κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στον Θεσσαλικό κάμπο και το αγροτικό ζήτημα, καίει!  

Δήλωση σοκ του Γεν.Γραμ. του Υπ. οικονομικών

Ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα είναι υψηλός!!!


Και η δική μας δήλωση: Η υπομονή στην Ελλάδα ήταν υψηλή...αλλά τώρα τελείωσε!!!

Κλιμακώνει το Ισραήλ: Σχεδιάζονται νέες επιθέσεις στη Συρία


 
Οι πρόσφατοι βομβαρδισμοί στο εσωτερικό της Συρίας αποτελούν καθώς φαίνεται μόνο την αρχή.. Πολλοί αναλυτές, συμπεριλαμβανομένων πρώην ανώτατων Ισραηλινών αξιωματούχων εκλαμβάνουν τις πρώτες αυτές επιθέσεις ως το πρώτο στάδιο μιας σειράς ολοένα και κλιμακούμενων και σφοδρότερων επιθέσεων.

Aστραπιαία η αντίδραση της Π.Α σε άγνωστο ίχνος ...Τα Ελληνικά μαχητικά στον αέρα σε χρόνο DT


Τα  radar ερεύνης και έγκαιρης προειδοποίησης λειτουργούν νύχτα και μέρα χωρίς διακοπή εορτών και Κυριακών !
Άγνωστο ίχνος με χαμηλή ταχύτητα που δεν απαντούσε στις φίλιες κλήσεις του IFF   εντοπίστηκε και τέθηκε σε παρακολούθηση χθέ το βράδυ  ενώ ταυτόχρονα η ετοιμότητα τέθηκε σε κόκκινο συναγερμό !


11 Πράγματα που μπορούν να συμβούν όταν επιτρέπετε στη χώρα σας να γίνει υπόδουλη στους τραπεζίτες

Με καλάσνικοφ, μπορείς να κλέψεις 100.000, άντε 200.000 ευρώ. Για περισσότερα, χρειάζεται να φοράς κουστούμι…
Αναλογιστείτε, γιατί ενώ σε παγκόσμια κλίμακα ο μέσος άνθρωπος μειώνει το επίπεδο ζωής του, οι πλούσιοι αυξάνουν τα κέρδη τους, στο τριπλάσιο.

Μπορεί τα δοτά ΜΜΕ και η κυβερνητική και επιχειρηματική ολιγαρχία να χειραγωγούν για το αντίθετο, όμως είναι πλέον κοινώς αποδεκτό, πως ζούμε σε μια ψεύτικη

ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ!

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσαν οι εφοριακοί κατά του υπουργού Οικονομικών τον οποίον κατηγορούν για αλαζονεία ενώ του καταλογίζουν την πλήρη ευθύνη για την κατάρρευση των εσόδων. Για τη μείωση των εσόδων φταίνε -μεταξύ άλλων- και τα χαράτσια, αναφέρουν.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΕ-ΔΥΟ κατηγορούν επίσης τον Γιάννη Στουρνάρα για άγνοια προσώπων και καταστάσεων καθώς και για δογματισμό στις ακολουθούμενες πολιτικές.