ataktesfones@gmail.com

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση της Μόσχας κατά της δικαστικής απόφασης προφυλακίσεως του π.ΕφραίμΤο Ίδρυμα του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου με μεγάλη επιρροή στα εκκλησιαστικά και ιδεολογικά πράγματα στη μετασοβιετική Ρωσία εξέδωσε ανακοίνωση η οποία έχει ως εξής: «παρόμοιες δικαστικές αποφάσεις...

Στους ήρωες της χρονιάς ο Γιώργος Παπανδρέου!


Στους ήρωες της χρονιάς ο Γιώργος Παπανδρέου!

Στη δική του ξεχωριστή λίστα για τη χρονιά που φεύγει συμπεριέλαβε τον Γ. Παπανδρέου, η Telegraph. Καθώς το 2011 βαίνει προς το τέλος του, η Telegraph δημοσιεύει τη δική της λίστα με τους ήρωες και τους...κακοποιούς, Ηeroes and Villains, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ανάμεσα στους ήρωες συγκαταλέγεται και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος εμφανίζεται, τρίτος κατά σειρά. Στην εν λόγω φωτογραφία ο Γ. Παπανδρέου εμφανίζεται να ανάβει ένα κερί ενώ από κάτω η λεζάντα γράφει: "Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχασε τη δουλειά του λόγω της κρίσης χρέους, αλλά πριν από αυτό έκανε μία καθοριστική κίνηση ώθησης της δημοκρατίας.
Και η εφημερίδα συνεχίζει λέγοντας πως "Αντιμέτωπος με αυξανόμενη πίεση να αποδεχθεί αυτό που πολλοί χαρακτήριζαν ως δρακόντεια μέτρα λιτότητας, εκείνος είπε: οκ, αλλά μόνο αν περάσουν από δημοψήφισμα".
Παράλληλα, η εφημερίδα σχολιάζει πως ο Γ. Παπανδρέου παραμένει ένας από τους λίγους Ευρωπαίους ηγέτες, που ρίσκαρε να αφήσει τους Έλληνες να αποφασίσουν για το μέλλον τους όσον αφορά το ευρώ.
"Και μπορεί το δημοψήφισμα να μην πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς η Ε.Ε. επέβαλε τεχνοκρατική κυβέρνηση, ωστόσο η δήλωσή του παραμένει", καταλήγει.
Στους ήρωες της Telegraph εκτός από τον Γ. Παπανδρέου, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι αγορές ομολόγων και η Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ στη μαύρη λίστα συγκαταλέγονται οι Τζέιμς Μέρντοχ, αλλά και το ζεύγος Μερκοζί.

Πηγη: Ας μηλίσουμε επιτελους

Kαι νέα δωρεάν διαφήμιση των μασόνων Ρόταρυ στην ελληνική τηλεόραση.


Η διεθνής αυτή οργάνωση ιδρύθη στο Σικάγο στις 23.2.1905 από τον Αμερικανό δικηγόρο Paul P. Harris. Κάτω από το πρόσχημα φιλανθρωπικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων καλύπτει μυστικούς σκοπούς. Δια τούτο θεωρείται ως «το νηπιαγωγείον της Μασονίας»
Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Θεόκλητος(υπ’ αριθ. 1.227/4.4.1973 Εγκύκλιον)
Η Οργάνωσις του Ρόταρυ έχει στενή... σχέσιν και συγγένειαν προς τον Τεκτονισμόν (Μασωνίαν), χαρακτηρισθείσα υπό των ειδότων ως «εξάδελφος» και «πρώτος σταθμός» και «προθάλαμος» της Μασωνίας και «προεισαγωγή» εις αυτήν.
2. – Μέγα ποσοστόν των Ροταριανών συμβαίνει να είναι και τέκτονες. Ο δε πρώτος «Κυβερνήτης» του εν Ελλάδι Ρόταρυ υπήρξε «διακεκριμένον μέλος» της Ελληνικής Μασωνίας.
Το έμβλημα του Ρόταρυ, ο οδοντωτός τροχός καταμαρτυρεί ότι η λέσχη κινεί καί κινείται από έτερους αφανείς τροχούς με εμπλεκόμενους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σε δεκάδες χιλιάδες λέσχες σε Αμερική, Ευρώπη (με κέντρο την Ελβετία όπου γίνονται τα συνέδρια), Αυστραλία, Αφρική, Ασία. Το δε ειδικό σήμα της λέσχης (σύμπλεγμα λευκού και αντεστραμμένου μαύρου τριγώνου) είναι των «Θεοσοφιστών»
Τὸν Δεκέμβριον τοῦ 1928 ἱδρύθη ὁ Ροταριανὸς Ὅμιλος Ἀθηνῶν, ὁ πρῶτος Ὅμιλος ὄχι μόνον εἰς τὴν Ἑλλάδα καὶ τὴν ὑπόλοιπην Βαλκανικὴν περιοχήν, ἀλλὰ ἐπίσης καὶ εἰς τὴν Ἀνατολικὴν Μεσόγειον.
Ιδρυτικά μέλη ήταν
ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣπήλιοςΜΆΤΣΑΣ Ἀντώνιος
ΑΘΗΝΟΓΈΝΗΣ ἸωάννηςΜΊΛΛΕΡ Γουλιέλμος
ΑΝΔΡΕΆΔΗΣ ἈνδρέαςΟΙΚΟΝΌΜΟΥ Ἄγγελος
ΒΑΛΑΩΡΊΤΗΣ ἈριστοτέληςΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΊΟΥ Στέλιος
ΒΟΪΛΑΣ ΒασίλειοςΠΕΤΡΑΚΌΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος
ΔΡΑΓΟΎΜΗΣ ΦίλιπποςΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος
ΖΑΧΑΡΊΑΣ ΠροκόπιοςΡΑΚΤΙΒΑΝ Γρηγόριος
ΚΑΛΑΝΤΊΔΗΣ ΧρῆστοςΣΙΣΙΛΙΑΝΟΣ Δημήτριος
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΌΠΟΥΛΟΣ ΓεώργιοςΣΤΑΘΑΤΟΣ Ἀντώνιος
ΚΥΡΙΑΖΊΔΗΣ ΚυριᾶκοςΤΣΑΜΑΔΟΣ Μιχαὴλ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΊΔΗΣ ΓεώργιοςΦΊΞ Ἀντώνιος (ο ιδρυτής της μπύρας "Άλφα" ;;;;)
ΛΟΒΈΡΔΟΣ ΣπυρίδωνΧΑΡΙΤΆΚΗΣ Γεώργιος
Πρώτος πρόεδρος του ελληνικού Ρόταρυ υπήρξε ο ο τραπεζίτης Σπύρος Λοβέρδος απο το 1928-1931,διετέλεσε διαδοχικά διευθυντής της "Εθνικής" και της "Γενικής Τράπεζας " και υπουργός Οικονομικών στις κυβερνήσεις Π. Τσαλδάρη 1933-34 ,ενω υπήρξε και τέκτονας, μέλος της Στοάς Παρθενών.


Περισσότερα για τον Σπύρο Λοβέρδο και τον ρόλο του ως υπουργος Οικονομικών διαβάστε εδω

Και επειδή η συμμετοχή σε τέτοιες οργανωσεις γινόταν ανέκαθεν,ας δούμε και τι γίνεται σήμερα.


Εικόνα


ΕικόναΕικόνα

O Kαρχιμάκης απο το Πασοκ.


Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Ὁ Πρόεδρος τῆς Δημοκρατίας καί Ἐπίτιμος Πρόεδρος Ρ.Ο.Α.(Ροταριανού ομίλου Αθηνών) κύριος Κωνσταντῖνος Στεφανόπουλος διαβάζει τό Δίπλωμα τῆς ἀνακηρύξεώς Του.


Εικόνα

Mαρκογιαννάκης


Εικόναhttp://lh4.ggpht.com/_JZP39JzllUw/TUKx_HkBrrI/AAAAAAAAB3c/NUAcgCE2PLA/s1600/cf81cebfcf84ceb1cf81ceb9ceb1cebdcebfceb9-cebacebfcebccebfcf84ceb7cebdceb7cf83%5B4%5D.jpg

filoumenos

WSJ: "Τράπεζες των ΗΠΑ αλλάζουν σε δραχμές την ισοτιμία με το δολάριο"!

"Καλή χρονιά με το νέο σας νόμισμα, την ... δραχμή", εύχονται τουλάχιστον δύο αμερικανικές μεγάλες τράπεζες ("παγκόσμιας εμβέλειας" χαρακτηρίζονται), οι οποίες ωστόσο δεν κατονομάζονται, από δημοσίευμα της Wall Street Journal, καθώς αποφάσισαν να εγκαταστήσουν εφεδρικά τεχνολογικά συστήματα, που θα τους επιτρέψουν να πραγματοποιούν συναλλαγές και σε παλαιά νομίσματα -όπως η δραχμή, το εσκούδο και η λίρα-, τα οποία έχουν καταργηθεί, αλλά πρόκειται να επανέλθουν με την κατάρρευση της ευρωζώνης!

Υψηλόβαθμα στελέχη των τραπεζών επικοινώνησαν με τη βελγική εταιρεία Swift, η οποία «ελέγχει» το δίκτυο για τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές, με το αίτημα παροχής τεχνολογικής στήριξης, αλλά και των κωδικών των παλαιών νομισμάτων.

Ωστόσο, η βελγική εταιρεία δεν παρείχε τις πληροφορίες που ζητήθηκαν, ούτε ενημέρωσε αν οι παλαιοί κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα νέα συστήματα, σύμφωνα πάντα με το αμερικανικό δημοσιεύμα.

Eκπρόσωπος της Swift διευκρίνισε πως η παροχή τέτοιων πληροφοριών σε αυτήν τη χρονική περίοδο ίσως ενίσχυε περαιτέρω την αβεβαιότητα που επικρατεί στην ευρωζώνη.

Στα εν Ελλάδα, το πρόγραμμα του PSI, όπως μόνο πρώτο έχει γράψει το defencenet.gr, όταν πολλά άλλα Μέσα προτιμούσαν να φλομώνουν στο ψέμα τους αναγνώστες τους, λέγοντας και γράφοντας ότι "Προχωρά το PSI", απλά έχει τελειώσει πριν καν αρχίσει. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιαο ότι πάμε σε υποχρεωτικό κούρεμα για το ποσοστό των ξένων πιστωτών που δεν θέλουν να συμμετάσχουν (είναι περίπου οι μισοί).

Δηλαδή αν εξαιρέσουμε το 35% που αφορά τους "εγχώριους" ιδιοκτήτες ομολόγων (τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία), από το υπόλοιπο 65% περί τους μισούς το δέχονται και οι άλλοι το απορρίπτουν. Πάμε λοιπόν σε υποχρεωτικό "κούρεμα" το οποίο αναπόφευκτα θα θεωρηθεί "πιστωτικό γεγονός" με την αποχώρηση από την ευρωζώνη να αποτελεί θέμα εβδομάδων ή και ημερών...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΈΚΤΑΚΤΟ: Τουρκικά πολεμικά ανάμεσα σε "Όμηρο" και "Λεβιάθαν"

Πριν λίγο σύμφωνα με ισραηλινές πηγές, δύο τουρκικά πολεμικά σκάφη, μία κορβέτα και μία φρεγάτα, έλαβαν θέση μεταξύ της στενής θαλασσιας περιοχής που χωρίζει το ισραηλινό κοίτασμα "Λεβιάθαν" από το "Οικόπεδο 12" της Κύπρου, όπου πραγματοποιεί γεώτρηση η πλατφόρμα "Όμηρος" της Noble Energy.

Οι κινήσεις των Τούρκων έγιναν αντιληπτές από UAV που περιπολούσε νότια της Κύπρου, όταν τα δύο σκάφη, ξαφνικά ενώ βρισκόντουσαν στα βορειοανατολικά, έλαβαν πορεία νότια.

Από εκείνη την στιγμή παρακολουθούνται από το ισραηλινό Ναυτικό που έχει στείλει δύο περιπολικά στην περιοχή.

Στην περιοχή βρίσκονται και ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη για να συνδράμουν αν χρειαστεί στα ισραηλινλα περιπολικά, αφού η δύναμη των τελευταίων είναι πολύ μικρή σε σχέση με αυτή των τουρκικών σκαφών, ενώ μία πηγή ανέφερε ότι έχει σταλεί και ισραηλινό υποβρύχιο να επιτηρεί τα τουρκικά σκάφη, γιατί υπάρχει και η πληροφορίες ότι τα τουρκικά σκάφη συνοδεύονται από τουρκικό υποβρύχιο.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, τι τύπου είναι οι φρεγάτα, αν είναι O.H.Perry ή ΜΕΚΟ 200ΤΝ, αλλά η κορβέτα είναι Α69.

Είναι η πρώτη φορά από την έναρξη της κρίσης τον περασμένο Σεπτέμβριο που οι Τούρκοι παίρνουν τέτοια θέση μεταξύ των δύο κοιτασμάτων.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για οτιδήποτε νεότερο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και άτακτη χρεοκοπία
Πριν ένα χρόνο ήταν απαγορευμένη λέξη η χρεοκοπία, τα καθεστωτικά ΜΜΕ ορμούσαν άπαντες που αναφέρονταν στο θέμα.
Σήμερα παίζει παντού, είναι η φράση που φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα των αλητήριων.
Όλα έχουν μια σειρά, τώρα παίζουμε την χρεοκοπία, αύριο τους πεινασμένους.
Είναι τραγική η οικονομική κατάσταση που βιώνει ο Έλληνας τα δυο τελευταία χρόνια. Η αφαίρεση και της τελευταίας ελπίδας ανάκαμψης όμως είναι η καλύτερα στημένη αλητεία των ελεεινών κυβερνόντων και των πολιτικών του κοινοβουλίου.
10.000 νέοι μεταναστεύουν κάθε μήνα, διπλάσιοι παράνομοι μουτζαχεντίν μπαίνουν στην Ελλάδα.
Κάποιοι (του παρακράτους) δειλά δειλά  μιλούν για κοινωνική έκρηξη, κοινωνική έκρηξη και άτακτη χρεοκοπία, το σενάριο που είχε ο κάθε νοήμον Έλληνας στο βάθος του μυαλού του από τότε που ανέλαβε πρωθυπουργός το έκτρωμα της φύσης τζέφρυ είναι πλέον γεγονός.
Δεν θα σας βγει ο αφανισμός του ένδοξου έθνους μας τρισάθλιοι, τη φράση «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» την ξέρεται? Θυμάστε ποιος την είπε? Ο Κολοκοτρώνης!
Υ.Γ. Ο καρατζαφέρης ζήτησε να επανέλθει η θανατική ποινή….έρχεται Γιώργο έρχεται.