ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ετοιμάζει διάγγελμα ο Ομπαμα για την εξέλιξη που συγκλόνισε την ανθρωπότητα..

Ποιά Ουκρανία μωρέ; Ελιά, 58 και Τατσόπουλος!
20140225-213216.jpg

Ολοταχώς προς μαζική στάση πληρωμών από τους πολίτες προς το κράτος.


Η χώρα μας βρίσκεται υπό διάλυση 
και η παρανοϊκή κυβέρνηση έχει επιστρατεύσει κάθε παρανοϊκό μέτρο, εκβιασμό και μέθοδο ώστε να τρομοκρατήσει και να εκβιάσει τους... πολίτες. Μέχρι και η τροχαία μετατρέπεται σε φοροεισπράκτορα.

Με παρέμβαση Β.Πούτιν η Gazprom μείωσε την τιμή του φυσικού αερίου προς την Ελλάδα κατά 15%

Με προσωπική απόφαση του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν, η Gazprom μείωσε την τιμή του φυσικού αερίου που πωλεί στην Ελλάδα κατά 15%.
Η μείωση ήρθε ως ένδειξη καλής θέλησης και ειλικρινούς συνεργασίας από την ρωσική πλευρά εν όψει του deal της αποκρατικοποίησης τόσο της ΔΕΠΑ, όσο και του ΟΣΕ και του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Επιστροφή στο παρελθόν. Κάποιοι που θέλουν “εντελώς τυχαία” να ξεχάσουμε. Γιατί καλέ;;



Πριν ο Βαλλιανάτος αναλάβει αυτόκλητος «προστάτης» των gay, των τσιγγάνων , των αυτονομιστών Μακεδόνων και των Μουσουλμάνων, στο ίδρυμα του Soros (Human Rights Watch) … ήταν ιδιοκτήτης CLUB (!!!) όπου γινόταν διακίνηση χαπιών ECSTASY, όπως και σε όλα τα αντίστοιχα club…
…κάτι που είχε ο ίδιος δηλώσει.

...Γιὰ νὰ μαντέψουμε τὸ ποιοὶ εἶναι οἱ ἐχθροί...!!!4

Και το ΣΚΑΙ, γνωστό για τον ρόλο του από παλιά, τον έβαλε στη ζωή μας με το ζόρι, ως μαϊντανό υπερασπιστή των Rave Party.
τον  άνθρωπο του Soros (που λατρεύει τα ναρκωτικά) … για να υπερασπίζεται … τους τσιγγάνους, για τους οποίους ο Soros … δεν κλείνει μάτι!
Έλα που δεν καταλαβαίνεις ….

...Γιὰ νὰ μαντέψουμε τὸ ποιοὶ εἶναι οἱ ἐχθροί...!!!1
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XiyH71do4CY#t=244

Εφοριακοί: Θα κάνουν φροντιστήριο για την αντιμετώπιση των οργισμένων πολιτών!


Από φροντιστήριο θα περάσουν οι υπάλληλοι στις ΔΟΥ, για να μπορέσουν να εξυπηρετούν καλύτερα τους οργισμένους πολίτες που πηγαίνουν στις Εφορίες για να επιλύσουν τις υποθέσεις τους.
 

Ποιός πρωθυπουργός;;;;

Ποιος είναι ο πρωθυπουργός ρε;! Αυτός δεν μπορεί να πάρει απόφαση ούτε για το γάλα ρε, πλάκα κάνουμε; Αν δεν είναι αυτοί μόνο προδότες, τότε τι άλλο μπορεί να είναι;;; Μπορεί κάποιος να απαντήσει;

«Τα μασάει» η τρόικα για το πρωτογενές πλεόνασμα

«Τα μασάει» η τρόικα για το πρωτογενές πλεόνασμα
- Όλα όσα συζητήθηκαν στο πρώτο τετ α τετ κυβέρνησης – δανειστών - Τα έξι «αγκάθια» της διαπραγμάτευσης και η τακτική της Αθήνας
Σε σκληρό πόκερ για δυνατούς παίχτες εξελίσσεται η διαπραγμάτευση μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας.

«Αδύνατο να αποπληρώσει ποτέ τα δάνεια η Ελλάδα»

Κίνδυνο επέκτασης της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους και σε άλλες χώρες, παρά την ηρεμία στις αγορές, διακρίνει σε μελέτη του το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πολιτικής, CEP και διαπιστώνει μείωση της ελληνικής πιστοληπτικής ικανότητας.

«Ρουσφέτια» εν όψει: Επαναφέρουν το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας για όλο το Δημόσιο τρεις μήνες πριν τις εκλογές

«Ρουσφέτια» εν όψει: Επαναφέρουν το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας για όλο το Δημόσιο τρεις μήνες πριν τις εκλογές
Σαν προεκλογικό «δωράκι» μπορεί να ερμηνευθεί η απόφαση της κυβέρνησης να επαναφέρει το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, το οποίο πέρασε κυριολεκικά «στα μουλωχτά».

Ο Μπέντζαμιν Μπάτον της ελληνικής οικονομίας


Κάποτε υπήρχε (στα χαρτιά) ένα πρωτογενές πλεόνασμα. Κάποιοι το υπολόγιζαν κοντά στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Κάποιοι άλλοι (κακοί ευρωπαίοι) ήθελαν να το δουν πριν το παντρέψουν. Τελικά σύμφωνα με τα πιο επίσημα χείλη θα ξεπερνούσε ακόμα και τα 3,5 δις. Μόνο που...


ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ... Η "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ: ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΜΒΟΛΟ...!! ΒΙΝΤΕΟ


Το να είσαι Εθνικιστής στην Ελλάδα, πέραν του γεγονότος πως είναι πολιτικά μη ορθό τυγχάνει εσχάτως να είναι και ποινικά κολάσιμο, μετά τις παράνομες πολιτικές διώξεις τις οποίες εξαπέλυσε εις βάρος του Αρχηγού, βουλευτών, στελεχών και μελών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, η Χούντα των ΣαμαροβενιζέλωνΤο να είσαι όμως Εθνικιστής στην Ουκρανία, είναι τόσο ηρωικό, ώστε τα ελληνικά μέσα μαζικής εξαπάτησης να σε χαρακτηρίζουν «άνθρωπο-σύμβολο της Επανάστασης»!

Βέλγοι αεροπόροι θα εκπαιδεύονται στην Ελλάδα


Α.Φ.Τελικά όλες οι αεροπορίες στην Ελλάδα θέλουν να εκπαιδεύονται...

Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 
Και το Βέλγιο συζητά να πραγματοποιεί στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Πολεμική Αεροπορία και την Σχολή Ικάρων, μέρος της εκπαίδευσης αέρος των δικών του Ικάρων ή ακόμα και νέων αξιωματικών.


Τρόμος στη Νίκαια από πυροβολισμούς! - Ένας τραυματίας

Τρόμος στη Νίκαια από πυροβολισμούς! - Ένας τραυματίας

- Πρόκειται για έναν Γεωργιανό, ο οποίος τραυματίστηκε στην κοιλιά
- Δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, αλλά πολλοί κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τους πυροβολισμούς
- Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, οι δράστες πέρασαν με μηχανή και πυροβόλησαν τον άνδρα με όπλο 22 χιλιοστών











Ισραηλινές επιθέσεις στα σύνορα Λιβάνου-Συρίας


Ισραηλινές επιθέσεις στα σύνορα Λιβάνου-Συρίας


Ισραηλινές επιθέσεις στα σύνορα Λιβάνου-Συρίας
Δύο αεροπορικές επιδρομές κοντά στα ανατολικά σύνορα μεταξύ Λιβάνου και Συρίας, πραγματοποίησαν οι ισραηλινές δυνάμεις το βράδυ της Δευτέρας.

Ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών προειδοποιεί Κίεβο και θυμίζει "Γεωργία 2008"


 Kαθώς επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που είχε αναφέρει το defencenet.gr ενωρίτερα αναφορικά με την ενίσχυση των ρωσικών δυνάμεων στη ναυτική βάση στη Σεβαστούπολη της Ουκρανίας,μια ανακοίνωση-προειδοποίηση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών προϊδεάζει για το τι μέλλει γενέσθαι: