ataktesfones@gmail.com

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Στρατηγικά ορυκτά σε αφθονία στο υπέδαφος της Ελλάδας. ΕΛΛΑΔΑ: Η πλουσιότερη χώρα της ΕυρώπηςΤον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!
Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ. Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.
Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο!!!.Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας "Επενδυτής" στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ (Ίδρυμα Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών). Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων...

Το Τρίτο Μνημόνιο, οι δυσβάστακες στερήσεις του Ελληνικού λαού και οι προφητείες του Πατροκοσμά!


                     
Ένας αδελφός (ο “Ενορίτης”) μας εμπιστεύθηκε τις σκέψεις του για τις καλπάζουσες πολιτικές και
κοινωνικές εξελίξεις. Θέλησε να μείνει ανώνυμος. Σημασία δεν έχει το όνομα του γράφοντος, αλλά το περιερχόμενο των σκέψεών του. Εμείς θεωρήσαμε ότι αξίζει να σας τις παραθέσουμε. Τα σχόλια δικά σας.

ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ

Πολλοί αρχίζουν να συνειδητοποιούν πλέον ότι η οικονομική και κοινωνική καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας, μέσω μέτρων και μνημονίων που κατά κοινή παραδοχή «δεν βάζουν πουθενά», στόχο έχει την ίδια την Ελλάδα και τον πλούτο της. Απονευρώνεται η κοινωνία και ο λαός της για να μην έχει τη δύναμη αντιδράσει στην καταλήστευση του εθνικού πλούτου.

Κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα......

Η κόλαση δεν πάει στον παράδεισο...

Με τον εκβιασμό ότι, αν δεν υπερψηφισθεί το πακέτο (με τα μέτρα-πιράνχας), μετά την 16η Νοέμβρη τέρμα τα δίφραγκα, πάμε για στάση εσωτερικών -εν πρώτοις- πληρωμών, χρεωκοπία και επιστροφή στη δραχμή, ο κ.Σαμαράς και οι συν αυτώ Πινόκιο της ελεεινής μορφής πέρασαν τη νύχτα της 7ης προς το ξημέρωμα της 8ης Νοεμβρίου το διάταγμα υπαγωγής της Ελλάδας στις ορέξεις του Βερολίνου.

Η μασονική στοά υποδείκνυε ποιοι θα στελεχώσουν τα ΔΣ κρατικών οργανισμών και ΔΕΚΟ!
Η αποκάλυψη από δικαστές που δεν φορούν ποδίτσες σε στοές…Οι δικαστές της Κατατζάρο(Καλαβρία) που διερευνούν τις σχέσεις μασονίας και μαφίας της Καλαβρίας ‘ndrangheta (Ντάγκετα… από το ελληνικότατο Άνδρας Αγαθός) έφεραν στο φως συγκλονιστικά στοιχεία.

Η μασονική στοά.. Liberi e Forti (Ελεύθεροι και Ισχυροί) του “Μέγα Διδασκάλου”  Paolo Coraci(φωτο), διόριζε τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων Δημοσίων Οργανισμών και ΔΕΚΟ στην Ιταλία.

Και μην νομίζουμε ότι μιλάμε για μακρινό παρελθόν και την υπόθεση της μασονικής στοάς Προπαγάνδα 2 (Π2) του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά το 2010!

Αντισυνταγματικός ο νόμος για τους μετανάστες


Aντισυνταγματικές κρίθηκαν,  από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), οι διατάξεις του Ν. 3838/2010 (νόμος Ραγκούση), που έδωσαν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους αλλοδαπούς που διαμένουν στην Ελλάδα με τη χορήγηση ιθαγένειας, αλλά και διευκόλυνε τις ελληνοποιήσεις!
Η Ολομέλεια έκρινε ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές έχουν μόνο Έλληνες πολίτες. Το δικαίωμα δε του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι επιφυλάσσεται μόνο στους Έλληνες πολίτες και δεν μπορεί να επεκταθεί και στους μη έχοντες την ιδιότητα αυτή, χωρίς αναθεώρηση της σχετικής διάταξης του Συντάγματος. Πρέπει να σημειωθεί ότι η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία.

Ο τουρκικός στρατός εισήλθε στη "νεκρή ζώνη" της Κύπρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουρκική πρόκληση στην Κύπρο. Σε συναγερμό όλα τα φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή του κατεχόμενου χωριού Αυλώνα όπου οι Τούρκοι έχουν παραβιάσει την νεκρή ζώνη (Vid)

ΙΣΡΑΗΛ: «Οι Εβραίοι πρέπει να χαίρονται με την ισλαμοποίηση της Ευρώπης, γιατί αυτή είναι η τιμωρία τους για αυτά που μας έκαναν», λέει γνωστός Ραββίνος.

Οι Εβραίοι πρέπει να «χαρούν» που η χριστιανική Ευρώπη χάνει την ταυτότητά της προς χάριν του κατακτητικού Ισλάμ, καθώς αυτό αποτελεί «τιμωρία» για την «κακία» και την «διαφθορά» της, είπε ένας κορυφαίος Ισραηλινός έποικος Ραβίνος.

Σύμφωνα με άρθρο της εβραϊκής ιστοσελίδας YNet news, ο γνωστός Ραββίνος Baruch Efrati, επικεφαλής σχολής yeshiva και Ραββίνος κοινότητας στο οικισμό της Efrat της Δυτικής Όχθης, έκανε αυτά σχόλια σε ένα εβραϊκό δικτυακό τόπο απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

ΣΤΕ: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

Αντισυνταγματικές, σύμφωνα με πληροφορίες, κρίθηκαν σχεδόν ομόφωνα από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, η διάταξη του νόμου 3838/2010 που έδωσε τη δυνατότητα στους αλλοδαπούς υπηκόους τρίτων χωρών να συμμετέχουν στις εκλογές...
των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού όπως και η διάταξη που έκανε ευκολότερη την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας.
 

Αριστοτέλης: Ο ηθικός ξεπεσμός λόγω χρήματος"Όσοι επιδιώκουν και την καλή διαβίωση, επιζητούν τις σωματικές απολαύσεις, ώστε, επειδή αυτές φαίνεται να ενυπάρχουν μέσα στην απόκτηση, όλη η φροντίδα επικεντρώνεται στην απόκτηση χρήματος. Κι επειδή την.....
απόλαυση την επιζητούν υπερβολικά, επιζητούν και τα μέσα που την εξασφαλίζουν κι αν δεν μπορούν να τα εξασφαλίσουν με τη χρηματιστική, το επιδιώκουν χρησιμοποιώντας άλλες

Π. Καμμένος: «ΝΑΙ, στην Ηλεκτρονική και Παγκόσμια Διακυβέρνηση»...

Καιρός να ανοίξουμε τα μάτια μας και να ξυπνήσουμε!

Να ελευθερώσουμε τη σκέψη μας, γιατί:


«Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά»!!


Πλέον οι Έλληνες έχουμε γίνει καχύποπτοι.


Από τη μια μπορεί να ειναι καλό αυτό γιατί έτσι

Πανθρησκεία στις Βρυξέλλες; "Το χριστουγεννιάτικο δέντρο προσβάλλει τις θρησκείες"!

Έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια ένα "υπόγειος" διωγμός του Χριστιανισμού στις "χριστιανικές" χώρες, και φυσικά φανερός στον υπόλοιπο πλανήτη.
Οι Αρχές των Βρυξελλών αποφάσισαν να τοποθετήσουν τα Χριστούγεννα στην κεντρική πλατεία της πόλης, αντί για το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο μια ηλεκτρονική εγκατάσταση.
Η απόφαση αυτή εξόργισε τους χρήστες των βελγικών κοινωνικών δικτυώσεων. Οι συζητήσεις

Οικονομικοί εισαγγελείς ψάχνουν τον Γιάννο και για τα ελικόπτερα «Apache»

 Οικονομικοί εισαγγελείς ψάχνουν τον Γιάννο και για τα ελικόπτερα «Apache»
Μια ακόμη εισαγγελική έρευνα με επίκεντρο τον Γιάννο Παπαντωνίου, ο οποίος, όπως αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα» την περασμένη Κυριακή, ελέγχεται από τους οικονομικούς εισαγγελείς, στο πλαίσιο τριών ερευνών για «έργα και τις ημέρες» του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, διατάχθηκε από τη Δικαιοσύνη.
Συγκεκριμένα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, κυρία Παναγιώτα Φάκου, διέταξε τη διενέργεια έρευνας, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», σύμφωνα με το οποίο η

Ἡ νέα «γραμματική» (κατὰ τὸν καθηγητὴ Φίλια).

Μετά τον ορυμαγδό έντονων αντιπαραθέσεων μεταξύ των υπερασπιστών και των πολεμίων της Νέας Γραμματικής αποκαλύφθηκε πού οφείλεται, πράγματι, το πρόβλημα με το βιβλίο αυτό. Πρόβλημα που φαίνεται ότι εγνώριζε η πρ. υπουργός Μ. Γιαννάκου-Κουτσίκου, γι’ αυτό είχε δώσει εντολή να μην εκδοθεί τούτο, εάν και είχε εγκριθεί από το περιβόητο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (την εντολή εκδόσεως και διανομής του απαράδεκτου αυτού βιβλίου έδωσε μεταγενέστερα, τον Νοέμβριο 2011, η τότε υπουργός Α. Διαμαντοπούλου).

Τα λαμόγια της παρέας που γνώριζε το σχέδιο Παπανδρέου στη νέα λίστα της HSBC…


20121113-102704.jpgΗ πλειοψηφία των ελληναράδων που βρίσκεται στην λίστα της HSBC, είναι οι σαλτιμπαγκοι που γνώριζαν το σχέδιο Παπανδρέου και έβγαλαν τεράστια ποσά από το 2009 και μετά.
Αυτή η λίστα είναι ανεκτίμητη και πολύ
πιο αξιοποιήσιμη από την προηγούμενη.
Σε λίγο, λεπτομέρειες.

Αλβανική ''απειλή '' ...Θα σταματήσουμε τις έρευνες της Ελλάδος για πετρέλαιο !«Θα σταματήσουμε τις έρευνες της Ελλάδας για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Αλβανική θάλασσα» δηλώνουν οι ερυθρόμαυροι εθνικιστές! ( Μήπως ήρθε η ώρα να τους στείλουμε τους κατσαπλιάδες πους έχουμε στην Ελλάδα  στη χώρα τους;')

Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία θα προχωρήσει εντός της ημέρας στην σύσταση μιας (παρακρατικής) ομάδας που θα έχει ως στόχο την προστασία των αλβανικών συνόρων.

ΦΙΛΙΕΤΑΙ - ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ... ΔΟΣΗ ΤΗΣ.


giounker stournaras filiountai
Δείτε τον εναγκαλισμό που του κάνει ο Γιούνκερ... Δεν σας θυμίζει τις αγκαλιές που κάνουν οι ισχυροί στα... κακόμοιρα; Πήγε ο έρμος ο Στουρνάρας στο Eurogroup ως κανονικός καρπαζοεισπράκτορας και, πραγματικά, δείτε τη χαρά του όταν ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τον άρπαξε στην αγκαλιά του! Τι ξαφνικές αγάπες είναι πάλι αυτές;

"Θαλάσσιος Γρύπας 2/12": Μπαράζ πυραύλων στο ΠΒΚ - Ε.Δ.: "Είμαστε εδώ & είμαστε έτοιμοι"


Πυραυλική καταιγίδα θα ξεσπάσει αύριο Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, στην θαλάσσια περιοχή του Πεδίου Βουλής Κρήτης με μπαράζ βολών κατά στόχων επιφανείας από εναέριες πλατφόρμες εκτόξευσης των τριων Κλάδων στο πλαίσιο της άσκησης «Θαλάσσιος Γρύπας 2/12», την διενέργεια του οποίου είχε αποκαλύψει το defencenet.gr μαζί με τους προβληματισμούς που την συνόδευαν λόγω των οικονομικών δυσχερειών και της μη ύπαρξης επαρκών κονδυλίων.

Ὅποιος πάει κόντρα στὴ Νέα Τάξη Πραγμάτων, πρέπει νὰ συντριβεῖ ἀμείλικτα, χωρὶς δισταγμὸ! 
Δεῖτε παρακάτω τὴ δήλωση-σοκ τοῦ Γεωργιάδη μὲ τὴν ὁποία παραδέχεται ὅτι εἶναι νεοφιλελεύθερος νεοταξίτης....

Το ΔΝΤ και η Γερμανία δεν τα βρήκαν.Η Ελλάδα την πληρώνει.Καθυστερεί η δόση 
Δεν κατέστη δυνατό να συμφωνήσουν ΔΝΤ και ΕΕ σε λύση για το ελληνικό ζήτημα στο Eurogroup της Δευτέρας και έτσι η συζήτηση μετατέθηκε για την επόμενη Τρίτη, 20 Νοέμβρη όταν και...


 θα πραγματοποιηθεί η νέα σύσκεψη των υπουργών Οικονομικών των κρατών-μελών της Ευρωζώνης.

ΠΟΛΕΜΟΣ...!!!! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ ΕΚΑΨΑΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩΚΚΛΗΣΙ...!!!


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

Λαθρομετανάστες φέρονται να κατέστρεψαν εικόνες και άλλα χριστιανικά σύμβολα σε υπό κατεδάφιση σπίτι στην περιοχή της Κάτω Αχαϊας, προκαλώντας την οργή των κατοίκων της περιοχής που κάνουν λόγο για απίστευτη θρασύτητα και προσβολή των συμβόλων της πίστης και μάλιστα εντελώς απρόκλητα. 

Προτεκτοράτο… Griechenland: Ρήτρα εξισορρόπησης…


Ότι και να πει κάποιος για αυτά που λαμβάνουν χώρα στην πλάτη της Ελλάδας είναι λίγο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Eurogroup και η Γερμανία επιβεβαιώνοντας τις προηγούμενες εκτιμήσεις του «www.defence-point.gr» φέρονται να εκβιάζουν για την εισαγωγή της «ρήτρας εξισορρόπησης» η οποία στην ουσία θα έχει να κάνει με την ενεργοποίηση αυτόματων περικοπών εάν τα έσοδα μήνα με τον μήνα δεν ακολουθούν τον σχεδιασμό.

Πατριωτική κίνηση Δράμας

...Ο καθένας πρέπει να 

ξέρει ότι σ'αυτόν έλαχε 

να σώσει το Έθνος του, 

έτσι θα προσπαθήσουν 

πολλοί και θα το σώσει 

όποιος μπορέσει...

.....................................