ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ σας καλεί σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας
κατά της επίσκεψης Νταβούτογλου.
Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00
μπροστά στο μνημείο των Ιμίων
(Βασ. Σοφίας και Ρηγίλλης Αθήνα),
Αντιδρούμε στο νέο σχέδιο Ανάν
Αντιδρούμε στον εκτουρκισμό της Θράκης

Αφυλαχτη Ηπειρος το δραμα συνεχιζεται!!



20131211-202106.jpg
 
Οι Δημαρχοι της Ακριτικης Ηπειρου ζητανε τωρα ακροαση απο τον πρωθυπουργο!!
Μηνες πριν τα εγραφα! Δημοσιευτηκαν εδω και σε πολλα αλλα sites.
Με την ΠΣΕ καναμε διαβηματα στο μετρο των δυνατοτητων μιας Συνομοσπονδιας. εκδοσαμε δελτια τυπου, ζητησαμε συναντηση με τον Υπουργο Προστασιας του Πολιτη κο.Δενδια και δεν εισπραξαμε απαντηση!

"ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..."


ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΕΧΘΕΣ 20 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ 


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ;ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ;ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΘΑΤΕ ΑΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΣΤΗ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ;

Να οι επενδύσεις.. Σε Τούρκους και ο Αστέρας της Βουλιαγμένης!

asteras-vouliagmenisΆλλα μας έλεγαν και άλλα βγήκαν στη συνέχεια… Ο τουρκικός όμιλος Dogus, που πήραν και τη μαρίνα του Αλίμου, είναι τελικά ο μεγαλύτερος μέτοχος του σχήματος που αγοράζει τον Αστέρα Βουλιαγμένης με ποσοστό 33,75% και όχι κοντά στο 15% που είχε ειπωθεί αρχικά.

Διαβάστε λοιπόν, ποιοι αγοράζουν τον Αστέρα της Βουλιαγμένης έναντι 400 εκατ. ευρώ. Το άρθρο από το

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η φορολογική δήλωση ενός Βρετανού! ΑΞΙΖΕΙ να την διαβάσετε..!



Ένας Βρετανός πολίτης έστειλε τη φορολογική του δήλωση 
και στο ερώτημα:
 

“Πόσα άτομα σας επιβαρύνουν;’

συμπλήρωσε την παρακάτω απάντηση:

- 2,1 εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες,- 4,4 εκατομμύρια άνεργοι,- 900.000 εγκληματίες σε 85 φυλακές,- 650 ηλίθιοι στο κοινοβούλιο,- Όλοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η Εφορία την επέστρεψε λέγοντας ότι η απάντησή του ήταν απαράδεκτη.
Ο πολίτης στη συνέχεια επανήλθε με το ερώτημα:

Αστέρια της ερήμου: Πώς τα ελληνικά F-16 "ισοπέδωσαν" τα ισραηλινά α/α Patriot


Mε επιδόσεις στο πιο δύσκολο είδος αποστολών, αυτό της καταστροφής της εχθρικής αεράμυνας (DEAD), οι οποίες άφησαν άφωνους τους λοιπούς συμμετέχοντες (Αεροπορίες Ισραήλ, ΗΠΑ, Πολωνίας κλπ) τα τέσσερα μαχητικά F-16 Block 52+ της 340Μ  Πολεμικής Αεροπορίας, οι πιλότοι τους και η ομάδα των υπολόγων επέστρεψαν θριαμβευτές από την άσκηση Blue Flag που οργάνωσε η Αεροπορία του Ισραήλ στην αεροπορική βάση της Ovda της ερήμουέρημο Negev.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ... ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ 3D ΤΑΙΝΙΑ...!!!


Τι άλλο θα ακούσουμε..Όσο τρελό και αν σας φαίνεται, μία γυναίκα ισχυρίζεται πως έμεινε έγκυος και γέννησε τελικά ένα μελαμψό παιδάκι, εξαιτίας μίας ταινίας 3D. Η Τζένιφερ Στιούαρτ είναι παντρεμένη με τον Έρικ Τζόνσον, o oποίος και υπηρετούσε έναν χρόνο σε στρατιωτική βάση στο Ιράκ. 

Μόλις επέστρεψε, ο λευκός Έρικ βρήκε την επίσης λευκή σύζυγό του αγκαλιά με το μαύρο τους παιδάκι το οποίο εκείνη του εξήγησε ότι συνέλαβε παρακολουθώντας ταινία σε 3D. «Δεν βρίσκω τον λόγο να μην την πιστέψω, αφού τα 3D φιλμ είναι πολύ αληθοφανή. Σήμερα με την τεχνολογία όλα είναι

Το ΟΝΕΙΔΟΣ της «κεντροαριστερής» φάρσας...


Το έργο για τη δημιουργία της «κεντροαριστεράς» έχει παιχθεί πολλές φορές στη χώρα μας: Πάντα σαν φαρσοκωμωδία…

Η έννοια της «κεντροαριστεράς» ξεκινάει από πολύ παλιά: Από τη δεκαετία του 1960. Ιδιαίτερα αναπτύσσεται στις παραμονές της δικτατορίας, τότε που στο εσωτερικό της Ένωσης Κέντρου είχε εκκολαφτεί η πρώτη ομάδα του Ανδρέα Παπανδρέου με τους 40 βουλευτές.


Τεκμηριώνεται θεωρητικά από τον Γ. Η. Κριμπά, στο άρθρο: «Το μέλλον της Ελλάδας» (Νέοι Δρόμοι, Ιανουάριος 1967).

Αυτή η θεωρητική φόρμουλα περί «κεντροαριστεράς» υλοποιήθηκε πρακτικά (πολιτικά) από το ΠΑΣΟΚ, μετά την πτώση της δικτατορίας.

Αν, λοιπόν, πρέπει να μιλήσουμε για «κεντροαριστερά» αυτή ήταν το

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Μάνα με ανήλικα παιδιά στην φυλακή για τραπεζοκαθίσματα και ο Προβόπουλος με τον Γεωργίου ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!


ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΩΡΕ;

Μία μάνα με δύο ανήλικα παιδιά, οδηγήθηκε στο κρατητήριο επειδή έβαλε δυο τραπεζοκαθίσματα παραπάνω στο μαγαζί της! Δεν είχε που να αφήσει τα παιδιά της! Μιλάμε για κράτος – δολοφόνο. Κράτος μισέλληνα. Κράτος – κτήνος υπό κατοχή.

Μια απίστευτη ιστορία αναλγησίας του κρατικού μηχανισμού και της αντίστοιχης νομοθεσίας εκτυλίχθηκε χθες στη Ζαχάρω με θύμα τη σύζυγο ενός επί σειρά ετών δραστηριοποιούμενου επιχειρηματία στην περιοχή.
Η σύζυγος του επιχειρηματία συνελήφθη χθες το μεσημέρι από την αστυνομία με την κατηγορία της μη ύπαρξης αδείας για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος του συζύγου της.

Για ένα κομμάτι ψωμί το "φιλέτο" της Αττικής σε Άραβες και Τούρκους

Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνει ότι, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, έγινε σήμερα η αποσφράγιση των βελτιωμένων οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν για την «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.» .
Η JERMYN STREET REAL ESTATE FUND IV LP υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά ύψους €400 εκ. Η προσφορά αυτή αφορά το 90% των μετοχών της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.», όπως οι μετοχές αυτές θα διαμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.