ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον τ. Γάλλο ΥΠΕΞ: Η Βρετανία προετοίμαζε την σφαγή στην Συρία εδώ και δύο χρόνια! Είχαν προτείνει στην Γαλλία να συμμετέχει!

TΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Σκληρή μάχη στη Ναυπακτία - Σκοτώθηκαν δύο Αλβανοί από τις ειδικές δυνάμεις


Επαφή και μάχη με την ομάδα των Αλβανών οπλοφόρων είχαν τα αποσπάσματα των ΕΤΑ, ΜΥΑ/ΛΣ και ΕΚΑΜ (σε αυτούς αποδίδεται η θανάτωσή τους) με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι από τους πέντε Αλβανούς συμμορίτες στην ορεινή Ναυπακτία.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ... ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΝΩΝ...

Πρόκειται για τον 49χρονο ιερέα Φρανσουά Μουράντ τον οποίο απήγαγαν τζιχαντιστές από το μοναστήρι των Φραγκισκανών όπου βρισκόταν

Επιβεβαιώθηκε σήμερα η ταυτότητα ενός εκ των θυμάτων που αποκεφαλίστηκαν δημόσια κοντά σε μοναστήρι στο βόρειο τμήμα της Συρίας.

Τζορτζ Μπους: Άρχισα τις παρακολουθήσεις για να προστατεύσω τη χώρα

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, Τζορτζ Μπους υπερασπίστηκε το πρόγραμμα που ξεκίνησε επί των ημερών του και συνεχίστηκε από τον νυν πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα για το πρόγραμμα της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA), το οποίο παρακολουθούσε κυβερνήσεις, θεσμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο ΟΗΕ, αρχηγούς κρατών όπως η Άνγκελα Μέρκελ και αποκαλύφθηκε πριν μερικές μέρες από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, λέγοντας ότι το έκανε για το καλό της πατρίδας

Τουρκία: Ευθύνες στο εβραϊκό λόμπι για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεσίρ Αταλάι κατηγόρησε την «εβραϊκή διασπορά» ότι συμμετείχε στην οργάνωση των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, γράφει σήμερα ο τουρκικός Τύπος.

«Τα περιστατικά του πάρκου Γκεζί στην Κωνσταντινούπολη σχεδιάστηκαν από την εβραϊκή διασπορά, η οποία είχε δραστικό ρόλο σε αυτό τον τομέα», δήλωσε ο Αταλάι, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet.

ΤΩΡΑ ΤΟ... ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ Κομισιόν: "Συμπαιγνία τραπεζών με τα CDS" - Έτσι κατέστησαν σιδηροδέσμια την Ελλάδα

Η Κομισιόν τώρα ανακάλυψε τα «χρυσά παιχνίδια» που έπαιξαν Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές τράπεζες με τα CDS και απειλεί δήθεν με κυρώσεις για παραβίαση των αντιμονοπωλιακών κανόνων της αγοράς. Αφού καταστράφηκαν ολόκληρες χώρες και οι λαοί τους μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα και τέθηκαν υπό την κηδεμονία των δανειστών θυμήθηκε πώς το «παιχνίδι» ήταν στημένο.

Ελληνας μαθητής διεκδικεί το διεθνή επιστημονικό διαγωνισμό Google Science Fair [βίντεο]

Την πρώτη παρουσίαση της ιδέας του, το «the exoskeleton glove», o Χαράλαμπος Ιωάννου την είχε παρουσιάσει στο TedX Athens. Τότε είχε εντυπωσιάσει τον Ελληνα διευθυντή του Creative Lab της Google, Στιβ Βρανάκη.
Προφανώς ο διάσημος ομογενής δεν ήταν ο μόνος που θεώρησε ιδιοφυές το προτζεκτ του Ελληνα μαθητή.
Ο Χαράλαμπος Ιωάννου, ο δεκαεπτάχρονος Έλληνας μαθητής από την Αθήνα, και το έργο του «εξωσκελετικό γάντι», βρίσκονται ανάμεσα στους 15 διεθνείς φιναλίστ του Google Science Fair 2013, που φέτος είχε θέμα «90 τρόποι για να αλλάξετε τον κόσμο». Το Google Science Fair είναι ο μεγαλύτερος επιστημονικός online διαγωνισμός του κόσμου, ενώ ο μαθητής διαγωνίζεται για το μεγάλο βραβείο που περιλαμβάνει:

Ένας από τους λόγους που γουστάρουμε Συρία…

…είναι ότι έχει ακόμα χώρο καπνιζόντων στο αεροδρόμιο. Όχι σαν την πολιτισμένη δύση που ξορκίζει υποκριτικά το κάπνισμα την ίδια στιγμή που μολύνει έθνη ολόκληρα με...

Monsanto, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στα Μπρόκολα! Η Eπέλαση του Codex alimentarius!

Παραδόξως, το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (ΕΓΔΕ) ακύρωσε την προγραμματισμένη ακροαματική διαδικασία για το αμφιλεγόμενο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Monsanto για το μπρόκολο.
Η Μonsanto με αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (EP1069819 ) για τομπρόκολο που προέρχεται από συμβατικές καλλιέργιες έχει όλα τα δικαιώματα της παραγωγής του.
Η εταιρία Syngenta, η οποία άσκησε έφεση κατά του διπλώματος ευρεσιτεχνίας, απρόσμενα πρότεινε την ακύρωση της προγραμματισμένης ακρόασης.