ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

420 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Το Institute of International Finance, που αντιπροσωπεύει 420 από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο και τους μεγαλύτερους χρηματοδοτικούς οίκους...κάνει έκκληση σανλύση για τη αποφυγή επικείμενων συναλλαγματικών πολέμων την δημιουργία ενός παγκοσμίου νομίσματος,σύμφωνα με τον το Jerome Corsi’s Red Alert reports.
"Μια βασική ομάδα από τις κορυφαίεςοικονομίες του κόσμου πρέπει να ενωθούν και να καταλήξουν σε συμφωνία," δήλωσε ο Charles Dallara, διευθύνων σύμβουλος του Ινστιτούτου Διεθνών ΟικονομικώνΧρηματοδοτήσεων στους Financial Times.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Πέφτουν στις ρόδες αυτοκινήτων για 50 ευρώ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!

Ένα νέο κόλπο για να κερδίζουν γρήγορα και εύκολα χρήμα έχουν βρει στην Πάτρα απατεώνες, ιδίως αλλοδαποί που επιβιώνουν μέσω της
μικροεγκληματικότητας.Στήνουν καρτέρι σε δρόμους- κατά προτίμηση όταν αυτοί δεν έχουν κίνηση-και πετιούνται ξαφνικά μπροστά στις ρόδες των αυτοκινήτων, με κίνδυνο ακόμα και να τραυματιστούν σοβαρά... 
Στη συνέχεια αρχίζουν να επιτίθενται στους οδηγούς υποδυόμενοι τα θύματα και επικαλούμενοι

ΒΙΝΤΕΟ: ΚΥΠΡΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Γ@ΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΚΟΣΜΟ...Άμα κανείς προσπαθήσει να πληκτρολογήσει το όνομα Costas Philippou στις μηχανές αναζήτησης δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια αφού το ίντερνετ τον γνωρίζει πολύ καλά.

Άλλωστε στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Αγλλία και σε πολλές άλλες χώρες ο Κύπριος Κωνσταντίνος Φιλίππου θεωρείται ένας από τους πιο αξιόμαχους αθλητές στο Mixed Martial Arts. Πρόκειται για μια σύγχρονη πολεμική τέχνη η οποία περιλαμβάνει κινήσεις και τεχνικές απ’ όλες σχεδόν τις πολεμικές τέχνες που επινόησε άνθρωπος.

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η ανασφάλιστη εργασία


Στο 36%, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, ανήλθε μέσα στο 2012 η ανασφάλιστη εργασία. Πρωταθλητές της ανασφάλιστης εργασίας, σύμφωνα με ελέγχους που διενήργησε το ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, δεν εμφανίζονται πλέον οι μετανάστες, όπως στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά οι Έλληνες.
Βάσει των στοιχείων που δημοσιοποίησε η διοίκηση του ασφαλιστικού φορέα, από τις 19.083 επιχειρήσεις που ελέγχθηκαν από τα μεικτά κλιμάκια της ΕΥΠΕΑ στην οποία συμμετέχουν το

Εντυπωσιακές φωτογραφίες της Ελλάδας από Καναδό αστροναύτη


Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες της Ελλάδας όπως φαίνεται από το διάστημα ανέβασε ο Καναδός αστροναύτης Chris Hadfield στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.


Ξεκινώντας με τη φράση «Geia sas Elláda!», o Chris Hadfield μας προσέφερε μια διαφορετική οπτική γνωστών σημείων της Ελλάδας, από την Κρήτη μέχρι την Αθήνα και από τη Ρόδο μέχρι τη γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου δείχνοντας εντυπωσιασμένος αλλά και ενημερωμένος για την πατρίδα μας και την ιστορία της.

Απολαύστε τις φωτογραφίες (κάνοντας κλικ για πλήρες μέγεθος) και την περιγραφή τους από τον Καναδό αστροναύτη.

Γαλλικά τεθωρακισμένα στο Μάλι

                      
Σαράντα γαλλικά τεθωρακισμένα από την Ακτή Ελεφαντοστού έφτασαν στη διάρκεια της νύχτας στο Μπαμακό, πρωτεύουσα του Μάλι, για να ενισχύσουν τις δυνάμεις που μάχονται κατά των ισλαμιστών ανταρτών, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των γαλλικών δυνάμεων στη χώρα.
Τα οχήματα...

Α.Κί.Σ - ΑΝΕΑΕΔ Κοινό Δελτίο Τύπου-Απάντηση στον Α/ΓΕΕΘΑ για την παρέμβασή του μέσω twitter, υπέρ του αναπληρωτή υπουργού οικονομικώνΜε μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε την, με δύο αναρτήσεις στο twitter, στήριξη, κάλυψη και απόδοση ευσήμων, που έσπευσε να προσφέρει ο Α/ΓΕ.ΕΘ.Α., προς τον ΑΝ.Υπ.ΟΙΚ., εμφανιζόμενος ως ο πρώτος Αρχιστράτηγος που παρέχει χωρίς προσχήματα, πολιτική κάλυψη σε μία κυβέρνηση...

ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
(ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κείμενο που ακολουθεί περιέχει εκφράσεις αγράμματων και άξεστων επαναστατών ηρώων, που σοκάρουν, βολεμένους φλώρους, κουλτουριάρηδες φιόγκους, καθωσπρέπει καναπεδάτους και «μορφωμένα» παχύδερμα. Αν θεωρείτε ότι διατρέχετε κίνδυνο να σοκαριστείτε, ή αν είστε αλλεργικοί σε αγράμματους ήρωες, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία…)

Ξεπέρασε τον εαυτό του το Παχύδερμο των Ιμίων. Αφού δεν άφησε απρόσβλητη απ τον δυσωδία του οχετού της επιλεκτικής κριτικής του, την παραμικρή ζωντανή κοινωνική ομάδα της δύστυχης Ρουσφετόβιας έπιασε στο στόμα του και τους νεκρούς ήρωες της. Και το έκανε με απόλυτα επιστημονικό τρόπο. Αυτή τη φορά χωρίς γενικεύσεις μεμονωμένων αληθειών τύπου «μαζί τα φάγαμε» ή τύπου απόδοσης του χαρακτηρισμού του «κοπρίτη» αδιακρίτως επί δικαίων και αδίκων

Αυτή τη φορά χτύπησε με αλήθειες . Αλήθειες που τις έντυσε έντεχνα με κατάλληλη «εκφραστική χροιά» και τις έδεσε με τα δέοντα συμφραζόμενα ώστε να αποκτούν τον χαρακτήρα προσβολής

Εξηγούμαι ξεκινώντας με ένα ερώτημα

Είναι προσβλητικό να είσαι αγράμματος?

Ενημερότητα τέλος για όσους πληρώνουν με διακανονισμό


Νέα φάμπρικα εκβιασμού έχει στήσει η Εφορία σε ανυποψίαστους φορολογουμένους, που καλούνται να προπληρώσουν υποχρεωτικά τις δύο τελευταίες δόσεις του φόρου εισοδήματος για να λάβουν φορολογική ενημερότητα!

Συνεπείς φορολογούμενοι, που πληρώνουν κανονικά τις μηνιαίες δόσεις για τον φόρο εισοδήματος και...

χρειάζονται φορολογική ενημερότητα για να πουλήσουν, για παράδειγμα, κάποιο ακίνητο, μαθαίνουν έκπληκτοι από τους υπαλλήλους των εφοριών ότι πρέπει να προπληρώσουν τις τελευταίες δύο δόσεις, καθώς...

Wikileaks-Αμερικάνος Πρέσβης: "...ο κ. Βενιζέλος (γεννηθείς Τούρκογλου)..."


Αυτό που μέχρι τώρα κυκλοφορούσε σαν φήμη έρχεται να επιβεβαιώσει o Αμερικάνος Πρέσβης που σε έγγραφό του που στέλνει 3 μέρες μετά τις εκλογές του 2009 λέει ότι ο Βενιζέλος γεννήθηκε σαν Τούρκογλου... και προφανώς αργότερα άλλαξε όνομα... και όχι ότι υπάρχει κάτι μεμπτό σήμερα, αλλά όσο να 'ναι πρέπει να ξέρουμε την αλήθεια για την ιστορία του καθενός μιας και επί τουρκοκρατίας τα ονόματα μόνο τυχαία δεν ήταν...


Ιδού και το τηλεγράφημα της Πρεσβείας:

Σκόπια: Ετοιμάζουν τον Τσαρκνιά Επίσκοπο των Σλάβων της ΕλλάδαςΗ Σκοπιανή Εκκλησία έχει προθέσεις, από ό, τι διαφαίνεται, να χειροτονήσει το Νικόδημο Τσαρκνιά, ο οποίος καθαιρέθηκε από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, ως Επίσκοπο των Σλάβων στην Ελλάδα.

Ο ίδιος θα δηλώσει στην εφημερίδα Ντέβνικ των Σκοπίων:
« Ελπίζω ότι από τώρα και στο εξής τα πράγματα που αφορούν την πνευματική ζωή των Σλάβων (‘Μακεδόνων’ δηλώνει αυτός) στην Ελλάδα θα αλλάξουν περισσότερο με θετική δράση και θα είναι πιο ενεργοί».

Μάλιστα στη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων.....

“Σφάξτε τους Έλληνες”

στην Σμύρνη επικρατούσε “συνωστισμός” . Έγγραφο-διαταγή του Διοικητή Σμύρνης το 1922 πρός όλους του Τούρκους διοικητές για την τακτική τους προς τους έλληνες γραμμένο σε Οθωμανική γραφή, μεταφρασμένο από Σύλλογο Ελλήνων Μικρασιατών.Το πρωτότυπο Φυλάσσεται στα Ιστορικά Αρχεία της Αγκύρας αναφέρει:

Γιατί το ΛΑΟΣ πήρε 1,2 εκατ. ευρώ ενώ δεν είναι στη Βουλή Πηγή: Γιατί το ΛΑΟΣ πήρε 1,2 εκατ. ευρώ ενώ δεν είναι στη Βουλή

Αλλάζει από το 2013 η κατανομή της τακτικής επιχορήγησης των κομμάτων από το κράτος, η οποία, όπως προβλέπει ο σχετικός νόμος, οδήγησε στο φαινόμενο να λαμβάνουν χρήματα ακόμα και κόμματα που δεν είναι πλέον στη Βουλή.
Όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης από το 2013 τα κόμματα θα χρηματοδοτούνται με βάση...

Τριπλασίασε τα κέρδη της η Goldman Sachs το 2012!

Σχεδόν τριπλασιάστηκαν τα κέρδη της Goldman Sachs στο δ’ τρίμηνο του 2012!

Τα καθαρά κέρδη εκτινάχθηκαν...

Μυστικά, η κυβέρνηση χαρίζει φόρους στους καναλάρχες

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Παραμονή Πρωτοχρονιάς, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου αποφάσισαν αναβολή του ειδικού φόρου τηλεόρασης για τρίτη χρονιά!
Του Λουκιανού Κάλλιμπαν
Φόρους εκατομμυρίων ευρώ που δεν εισέπραξαν οι κυβερνήσεις των κ.κ. Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου φαίνεται πως βάζει στις καλένδες η κυβέρνηση. Κι αν οι φόροι αυτοί θα απάλλασσαν το λαό από βάρη θα υπήρχε δικαιολογία, όμως, η εξυπηρέτηση γίνεται για τους καναλάρχες!

"Η ιστορία δεν θ΄ αναγνωρίσει άλλοθι την τρόϊκα για τις αποφάσεις σας κ.υπουργέ".Επιστολή πλοιάρχου


Ένας απόστρατος πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού πήρε τη σκυτάλη της κριτικής μέσω επιστολών για την κυβερνητική πολιτική στο χώρο της Εθνικής Άμυνας.

Με ηλεκτρονική του επιστολή προς το πρωθυπουργικό και το υπουργικό γραφείο του ΥΕΘΑ , ο πλοίαρχος επισημαίνει το απαράδεκτο των οικονομικών περικοπών ξεκινώντας από την κορυφή της ηγεσίας.

Γράφει ο πλοίαρχος ε.α:


Βούλτεψη: Υπάρχει συντονισμένο σχέδιο κατάρρευσης της κυβέρνησηςΒούλτεψη: Υπάρχει συντονισμένο σχέδιο κατάρρευσης της κυβέρνησης
«Υπάρχει συντονισμένο σχέδιο κατάρρευσης της κυβέρνησης», αναφέρει, μεταξύ άλλων η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, αναφερόμενη στα πρόσφατα κρούσματα επιθέσεων σε πολιτικά γραφεία.
Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ:

Δεν θέλω να δικαστούν, θέλω να πεθάνουν Γράφει η Στεφανία Λυγερού
Πριν μπω στο κυρίως θέμα, να πω κάτι υποχρεωτικό. Το ίντερνετ έχασε την αρχική του δύναμη, δεν είναι πλέον το όπλο μας στον αγώνα. Οι μισοί πολίτες δεν έχουν πρόσβαση, από τους υπόλοιπους μια μεγάλη μερίδα απηύδησε με τα λόγια και ψάχνεται στην πράξη, και μένουν αυτοί οι λίγοι που το χρησιμοποιούν για να λεν τα βαρύγδουπά τους και να τους επευφημούν καμιά δεκαριά γνωστοί. Αυτό χρειάζεται να το γνωρίζουμε για να μην βγάζουμε συμπεράσματα από ό,τι λέγεται στο fb. ΔΕΝ είναι αντιπροσωπευτικό το δείγμα. (Το αντίθετο θα έλεγα, είναι το πιο ασήμαντο.)

Έπεσε ελικόπτερο στο Λονδίνο.


ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!
Σε κατοικημένη περιοχή του Λονδίνου έπεσε πριν από λίγο ελικόπτερο το οποίο συνετρίβη σε κεντρικό δρόμο της περιοχής! Μέχρι στιγμής δεν έχουν...

αναφερθεί πόσοι επιβάτες ήταν στο ελικόπτερο και πόσοι τραυματίες ή νεκροί υπάρχουν στο έδαφος...ΒΙΝΤΕΟ: «Τον Έβρο δεν τον περνα κανείς»! Δείτε γιατί!


Καλές οι πλωτές γέφυρες και οι αμφίβιες μπουλντόζες που "σκαρφίζονται" οι Τούρκοι για να περάσουν τον Έβρο. 
Μόνο που θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από εκεί...δεν περνά κανείς! 
Γιατί εκτός από το ποτάμι υπάρχει μια καυτή γραμμή πυρός που δεν διασπάται. 
Μέρος της η 50 ΜΚ ΤΑΞ η οποία έχει φτιάξει το πραγματικά εξαιρετικό βίντεο από τις δραστηριότητές της. 
Βίντεο μήνυμα! "Δεν περνά κανείς..." 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ: ΝΟΘΕΥΣΗ Τρεις κάλπες στήνει η συγκυβέρνηση – Αθωώνει Βενιζέλο, ξορκίζει διαρροές βουλευτών της


Στο να στηθούν τρεις κάλπες για το φλέγον πολιτικό ζήτημα της διαχείρισης της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ συμφώνησαν οι Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης στη χθεσινή σύσκεψη τους παρ’ ότι αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν ότι τέθηκε το συγκεκριμένο θέμα. Αποσκοπούν στο να περιοριστεί η όλη υπόθεση στη διερεύνηση των ευθυνών του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, να βγει από το κάδρο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, την παραπομπή του οποίου ζητά η αντιπολίτευση, αλλά και να αποτραπεί το ενδεχόμενο διαρροών βουλευτών με εξαιρετικά δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΠΑΡΤΕ ΣΥΡΙΖΑ....

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ή αρχιπροδόταρος ή πουτάν@ς υιός ή Γεροντόπουστ@

ATAKTEΣ ΦΩΝΕΣ