ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Τι έκανε ο Πούτιν στη μονή Ιβήρων, του Αγ. Όρους


Τι έκανε ο Πούτιν στη μονή Ιβήρων, του Αγ. Όρους 


Με  βυζαντινή ευσέβεια και σεμνότητα τίμησε την Κοίμηση της Θεοτόκου ο 
πρόεδρος της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν στη μονή Ιβήρων του Αγίου Όρους, την οποία επισκέφθηκε ινκόγνιτο στην αρχή της εβδομάδος.

Η επίσκεψη του προέδρου Πούτιν έγινε με άκρα μυστικότητα και κάτω από ιδιαιτέρως αυστηρά μέτρα ασφαλείας αποκλειστικά για να κάνει το θρησκευτικό καθήκον του. Να θυμίσουμε ότι στις 28 Αυγούστου τιμάται η Κοίμηση της Θεοτόκουμε το παλαιό εορτολόγιο στο Άγιον Όρος, στα Ιεροσόλυμα, στη Ρωσία, στη Σερβία, καθώς και όπου ακολουθείται το Ιουλιανό ημερολόγιο.

Ο Ρώσος Πρόεδρος .....

Συγκλονιστικὴ ἐπιστολὴ πιλότου τῆς ΠΑ: «Δὲν ἔχουν τιμὴ ἡ ζωὴ καὶ ἡ ψυχή μας»...!!!



Ἕνα γράμμα-κατάθεση ψυχῆς ἀλλὰ καὶ ὀργῆς καὶ περιφρόνησης γιὰ ὅλους ὅσους συζητοῦν σήμερα ἂν θὰ κόψουν 100 ἢ 200 εὐρὼ ἀπὸ τὶς ἀποδοχὲς τῶν πιλότων τῆς Πολεμικῆς Ἀεροπορίας, ἔφθασε χθὲς στὸ προσωπικό μου ἠλεκτρονικὸ ταχυδρομεῖο.  Τὸ ὑπογράφει μὲ τὸ ὄνομα Γιῶργος Θαλάσσης ἕνας ἀπὸ τοὺς «ἀετοὺς τοῦ Αἰγαίου»- ἕνας ἀπὸ τὰ παιδιὰ αὐτὰ ποὺ προστατεύουν τὴν ἐθνική μας κυριαρχία παίζοντας τὴ ζωὴ τοὺς κορῶνα-γράμματα κυνηγώντας Τούρκους εἰσβολεῖς. Φυσικὰ τὸ πραγματικό του ὄνομα εἶναι διαφορετικὸ ἀπὸ αὐτὸ τοῦ Γιώργου Θαλάσση, ποὺ ἦταν ὁ μικρὸς ἥρωας τῶν παιδικῶν μας χρόνων στὸ εἰκονογραφημένο περιοδικό. 
Φυσικὰ καὶ τοῦ ἀπαγορεύεται σὰν ἐν ἐνεργεία ἀξιωματικὸς νὰ μιλήσει δημόσια. Ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ διαγράψει τὴ φωνὴ τῆς ψυχῆς αὐτοῦ του Ἕλληνα πιλότου ποὺ προφανῶς ἐκπροσωπεῖ καὶ ὅλους τους ἄλλους συναδέλφους του.  Τὸ γράμμα τοῦ εἶναι πραγματικὰ συγκλονιστικό:

ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ 58ΧΡΟΝΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ...!!!

Άνω κάτω έκανε τη Βουλή και ολόκληρη την αστυνομία 58χρονος Ρεθυμιώτης που απειλούσε με... μπουρλότο!
Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, σε κατάσταση αμόκ δήλωνε αποφασισμένος να τινάξει στον αέρα το Κοινοβούλιο, αλλά και τη μισή πλατεία Συντάγματος καθώς όπως είπε στον υπάλληλο που απάντησε στο τηλεφώνημα του, θα εξαφάνιζε ακόμη και τα ανθοπωλεία που βρίσκονται επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.


Αυτό είναι το Ισλάμ: Αποκεφάλισαν έναν 12χρονο και μία 6χρονη στο Αφγανιστάν...

Τραγικό θάνατο δι' αποκεφαλισμού βρήκαν ένα 12χρονο αγόρι και ένα 6χρονο κορίτσι στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με ανακοίνωση των αφγανικών αρχών.

Το αγόρι απήχθη και δολοφονήθηκε στην επαρχία της Νότιας Κανταχάρ την Τετάρτη, και το κεφάλι του βρέθηκε κοντά στο σώμα του, σε μια προσπάθεια να σταλεί μήνυμα σε όσους στηρίζουν την κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του κυβερνήτη της επαρχίας.

Ο αδερφός του άτυχου αγοριού υπηρετεί στην τοπική αστυνομία.

Εκπρόσωπος των Ταλιμπάν ωστόσο αρνήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη των ισλαμιστών ανταρτών για το περιστατικό.

Το 6χρονο κορίτσι αποκεφαλίστηκε στην επαρχία της Καπίσα, όμως οι αρχές δεν μπορούν να πλησιάσουν στο χωριό όπου συνέβη το έγκλημα για λόγους ασφαλείας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σσσστ, σιγά! Η Ελλάδα κοιμάται !!! Αμέσως μετά τις 6 Νοεμβρίου ετοιμάζονται τεράστιες αλλαγές συνόρων στην περιοχή και η Κυβέρνηση κοιμίζει τους Ελληνες! Τι ετοιμάζουν για το Αιγαίο και την Μεσόγειο!!!

Από το Εσκί Σεχίρ της Τουρκίας μέχρι την Λέσβο μια χαμηλή υποηχητική πτήση ενός πολεμικού αεροσκάφους σε προφίλ hi-lo-hi είναι διάρκειας 30 λεπτών.

To αεροσκάφος τύπου F-35 αλλάζει τα πάντα στην ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο και η προγραμματισμένη προμήθειά του από την Τουρκία, εάν τελικά αληθεύει ως πληροφορία, αποτελεί την “λυδία λίθο”.

Σκόπια: Τελική «κατάρρευση» του χαρακτηρισμού των χειρογράφων ως ‘μακεδονικά’



Σε κατάρρευση περιήλθε, τελικά, ο επιθετικός προσδιορισμός των μεσαιωνικών χειρογράφων ως ‘μακεδονικά’, γράφει χαρακτηριστικά η σλαβική εφημερίδα των Σκοπίων Ούτρινσκι.


Έχουν ξεφύγει!! Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να δεχτούμε και να φροντίσουμε όλους όσους έρθουν σαν πρόσφυγες απο τη Συρία!!!


Την ίδια ώρα που οι Τούρκοι «δουλέμποροι» (για να μην κοροϊδευόμαστε, πρόκειται για υπαλλήλους του τουρκικού κράτους…) αντιμετωπίζουν τα αυξημένα τον τελευταίο καιρό μέτρα φύλαξης στον Έβρο αποβιβάζοντας καραβιές λαθρομεταναστών-εισβολέων στα νησιά μας...



Στο Τέξας πυροβολούν τους υπαλλήλους που τοποθετούν τους "έξυπνους" μετρητές ρεύματος επειδή λειτουργούν ως συσκευές παρακολούθησης - Η ΔΕΗ ετοιμάζεται να τους βάλει κι εδώ...

Η «σπίθα» που κατάφερε να «ανάψει» το κίνημα των πολιτών στο Τέξας των ΗΠΑ, αλλά και σε άλλες πολιτείες όπως η Καλιφόρνια, και ταυτόχρονα να γνωστοποιήσει ευρύτερα το θέμα των «έξυπων μετρητών ηλεκτρικού ρεύματος» ήταν η ένοπλη επίθεση που δέχθηκε ένας υπάλληλος εταιρείας...ηλεκτρικής ενέργειας από μια κάτοικο του Χιούστον, όταν αρνήθηκε να απομακρυνθεί από το σπίτι της, επιμένοντας να τοποθετήσει τον
«έξυπνο μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος».


Δεν επιτρέπουν οι Τούρκοι τη μεταγλώττιση! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ!

Μόνον στην τουρκική γλώσσα τα σίριαλ

Απαράβατο όρο να ακούγεται η τουρκική γλώσσα στα σίριαλ που προβάλλονται στην Ελλάδα, έθεσαν οι Τούρκοι. Όπως επιβεβαίωσε στέλεχος καναλιού, που παίζει τουρκική σειρά σε ζώνη μεγάλης τηλεθέασης, οι τουρκικές εταιρίες παραγωγής, που πουλούν στην Ελλάδα τα εν λόγω σίριαλ, έχουν μία μόνο απαίτης: